AlphaSapphire - Osa III: Ötököistä pienin

Piti pistää tämä jo eilen, mutta tulkoon nyt aamulla!


Viimeksi siis voitin Roxannen ottelussa ja lähdin varastettujen Devon Partsien perään. Team Aqua Gruntin jaahtaaminen johtaa meikän tälle pikkutunnelille, jossa myös tapaan Mr Brineyn, jonka Peekokin on varastettu. No jo nyt on.


Tunnelissa Team Aqua Gruntilla ei oikein ole onnea, päivä ei ole mikään parahin. Peeko on onneton hostage, tunneli on pelkkä umpikuja ja nyt meikäkin on täällä pieksemässä poloisesta ilmat pihalle. Toi Poochyenan 3D-model on tosi söpö! Ja toi luola-areena näyttää hyvältä!


Saan tietysti Devon Partsit palautettua Ninja-Nincadan avustuksella ja kaikki ovat onnellisia (paitsi se Grunt). Minut johdataan itan suoraan Devon Corporationin johtajan, Mr. Joseph Stonen, puheille. Mr. Stone on hyvin vakuuttunut meikäläisen suorituksesta ja lähettää mut tehtävälle kuljettamaan kirjettä, koska Itellaan ei selvästikään voi luottaa. Vaivanpalkaksi Mr. Stone updatettaa mun PokéNaviin aika jännän appin...


Nimittäin BuzzNavin. BuzzNav antaa uutisia ympäri Hoennia jutuista mitä oot ite tehnyt ja mitä netissä passerbyt ovat peleissään hommailleet... aika jotenkin, outo ja hauka. En oo kauheesti tähän kyllä perehtynyt?


Katsokaa nyt! Tää Brendan on vaan niin vittumainen jätkä. Just tollee "Oletko täyttänyt YHTÄÄN Pokédex-entryjä VIELÄ?" ja "No sinä nyt et varmaan tiedäkään, kun olet uusi...". Muukalaisvihaa! :D.


Koska oikeestaan tässä ei ollut mitään muutakaan tehtävää, niin päätin lähteä oitis toimittamaan sitä Mr. Stonen kirjettä. Juuri sopivasti Mr. Briney ja Peeko operoivat matkaa Petalburg Citystä Dewford Islandille, ja he olivat oikein mielissään päästessään kuljettamaan meikänläisen tapaista kansan sankaria. Tää vene-scene oli kyllä kivannäköinen.


Mulle tuli jotenkin jännä fiilis tällä sillalla, kun se oli pitempi kuin RSE:ssä ja sitten kun tiesin, että sen toisella puolella on päivitetty Dewford Island! Oli jotenkin jännittävää kävellä siltaa pitkin uuteen paikkaan :D.


... Mut päivitetty Dewford Island on tosi mälsä mesta kuten originaaleissa peleissäkin ainakin mun mielestä :D. Täällä ei ole yhtään mitään, ne parit talot ovat jotenkin... tosi hajanaisen oloisesti vähän siellä täällä eikä saaressa oikeen oo mitään yhdistäviä tekijöitä, ei mitään turhaa krääsää ulkona tai mitään. Kuvittelisi nyt, että Dewfordissa olisi edes pari pientä venettä laituriin kiinnitettynä, ehkä joku kalaverkko ulkona... you know. Mut eh-ei. Kuitenkin Potion Festivals on nyt in!


Oonko se vaan mä, vai näyttääkö muistakin nää kalliot jotenkin vähän hassuilta? :D Musta kaikki kalliot on näyttäneet hiukan oudoilta jo kaikissa pre-release kuvissakin. Anyways, ainoa Dewfordin jännempi mesta on suoraan edessämme, eli kyse on Granite Cavesta. Ajattelin, että juhuu, juoksen heti sisään koluamaan ja tutkimaan, lisäksi myös hyvin hauras tiimini tarvitsi aika lailla koulutusta, Mutta luolassa onkin iso kasa Ruin Maniaceja etenemiseni tukkeena, joten se siitä tutkimisesta. Tiiminikin kouluttamiseen meni samantien maku, ehkä koska Slakoth-pentele onnistuu päihittämään vastustajansa ehkä vasta noin 100 vuoron jälkeen, josta se laiskottelee joka toisen vuoron, ja Nincadani Scratch teki arviolta 3 HP:n vahingon 9-tasoiselle Zubatille, joka tietysti Leech Lifella paransi itseään samalla. Voi tiimi!


Ainut tiimini jäsen, johon voi luottaa, on tietysti startterini Treecko, jonka kanssa lähdimme sitten salille. Siellä Treeckosta kehittyikin Grovyle :3. Vaikka oon usein niiden isojen, järeiden ja möhkälemäisten pokéjen suuri ystävä, niin Grovyle on kyllä tossa sutjakkaassa liskomaisuudessaan kiva :D.
Salilla menetin lopullisesti hermoni  Slakothiin. Lähetin sen otteluun Medititeä vastaan, olisi pitänyt arvata että kyseessä oli huono idea, ja ottelun kulku meni jotakuinkin niin, että Meditite käyttää Detectiä ja Slakothin Hammer Arm epäonnistu, Meditite käyttää Confusionia ja Slakoth laiskottelee, Meditite käyttää Detectiä uudestaan ja Hammer Arm epäonnistuu, sitten seuraavalla vuorolla Confusionia ja Slakoth laiskottelee taas.... ja niin eteenpäin.


Salin päässä häämöttää jumppamaikka... eiku siis Brawly. Mä kyllä ihan tykkään Brawlyn päivitetystä lookista ja toi sen märkäpuvun yläosa sopii tuohon surffausimagoon. Ois saarella voinut olla ulkosalla näkyvissä edes pari surffilautaa odottamassa surfaajia? Mä oikeestaan halusin vain äkkiä pois klaustrofobisen pieneltä Dewford Islandilta paikkaan, jossa mulla ois mahdollisuus edes kouluttaa hiukan onnetonta Nincadaa ja Slakothia,


Pistin ensiksi Brawlyn Machopia vastaan Nincadani vähän kokemusta keräämään. Tarkoitus oli koko ajan vetää tämä sali lopulta Grovylella kumoon...


... mutta Nincada meni ja voitti Machopin aivan itse! :O Tää oli paljon enemmän, mitä tää ötökkä on pystynyt ennen tekemään. Yleensä sille on ollut vaikeaa päihittää 6-tasoista Zigzagoonia. Ei parane aliarvioida Sand-Attackin voimaa! Machopin iskut kun eivät löytäneet millään perille. Järkyttävän hidas ottelu tämä kumminkin oli ja tuhlasin mun Nincadaan aika monta Potionia. Mutta kun oli pakko yrittää >:D.


Vaan Nincadan yllätykset eivät loppuneet siihen. Tämä pieni onneton heikko pokémon meni ja mätti vielä Makuhitankin lempeämmille aalloille ò___ó. Mitä täällä tapahtuu? Sand-Attack on hurja!


Ja näin, Nincada voitti meille Knuckle Badgen! Hurraa ja eläköön-huutoja ötökästä pienimmälle (noin ei se oikeasti ole pienin)! Musta Knuckle Badge on aikas kivannäköinen, jotenkin omaperäinen, mutta siitä silti tunnistaa idean hyvin. So shiny!
Brawly vinkkaa, että hänen hyvä ystävänsä Steven saattaa lymyillä Granite Cavessa. Miten musta tuntuu, että näin juuri sopivasti ne Ruin Maniacit ovat valmiita antamaan mulle tietä eteenpäin :D

Kuka tietää, ehkä ihmeiden aika ei oo vielä ohi. Ehkä Slakothkin yllättää mut vielä positiivisesti? Mitä pokéja muilla on tiimeissä? Ja ketkä ovat olleet erityisen yay ja ketkä vähän vähemmän yay :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Jos päädyt Slakothin pitämään tiimissä, niin aiotko kehittää sen ihan Slakingiksi vai jätätkö Vigorothiksi kun sillä ei tainnut olla tuota Truantia? Itellä on pahoja muistoja Slakingistä, Normanin yksilö tuppasi aina kyykyttämään mut Facadella -3-
    Oma tiimi on tällä hetkellä Grovyle, Masquerain, Nuzleaf ja Numel, ja kaikki ovat osoittautuneet oikein muikeiksi owo Tosin muistelin että Masquerain olisi osin vesityyppi ja vähän petyin kun se oli perus Bug/Flying, mutta kyllä sen Bubblebeam toimii silti tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ei ei ei, jo tämä tuskastelu Truant-abilityn kanssa riittää :D... Vital Spirit Vigoroth kuulostaa paljon paremmalta! Hahaha. Normanin yksilö oli kyllä aika hirveä silloin, kun joskus kauan aikaa sitten pelasin enemmänkin Sapphirea.
      Mulle kävi aikanaan Sapphiren tallennuksessa ihan samoin ton Masquerainin kanssa, kun luulin sen olevan vesi-tyyppiä. Kuulostaa tosi kivalta tiimiltä :3 Etenkin Nuzleaf on aikas jännä!

      Poista
  2. Jänniä juttuja, en ole koskaan ennen tajunnut, että Brawlyn olisi tarkoitus olla surffaaja... Köh.

    Lopulliseen tiimiini päätyivät Sceptile, Breloom, Masquerain, Delcatty, Ninetales ja Lanturn, päätin käyttää vähän omaperäisempiä pokeja (ainakin paria). Masquerain päätyi alunperin tiimiin siitä syystä, että oletin ettei kukaan käytä sitä, mutta näköjään tuo on paaaaaljon enemmän käytetty kuin ikinä arvelinkaan, wat. Ei pidä hei aliarvioida heikkojen voimaa, tuo Skittyni/Delcattyni on paljastunut huolestuttavan vahvaksi voimaksi. :p Dexnavin kautta nuo kaikki tuli napattua startteria lukuunottamatta, melkein kaikilla on myös hidden ability (Lanturn vissiin ainoa, jolla ei ole Sceptilen lisäksi).

    20h pelattuna nyt ja tuli voitettua juuri Wallace, nyt kun on kaikki HM:t sun muut niin aion vetää kierroksen Hoennin ympäri ja tehdä kaikkia bonusjuttuja ennen kuin menen haastamaan liigaa. Nyt alkaa enemmän tulla pintaan negatiivisia mietteitä pelistä kokonaisuutena, mutta odottanenpa että saa kaiken kokea ennen kuin tuomitsen lopullisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sehän höpisee surffaustreeneistä ja animessa Ashia ketutti, kun Brawly ei ollut valmis ottelemaan, vaan surffaili Dewfordin aalloilla :P.

      Uu, hauska tiimi, etenkin toi Ninetales (otit sen sittenkin mukaan! :D) ja Lanturn. Masquerainia käytin ihan alkuperäisessä tiimissäni Sapphiressa, ja onkin aika muikeaa nähdä ihmisten käyttämässä sitä nyt remakeissa :3. Delcatty on kyllä aika symppis, mun Emerald-tallennuksessa käytin Skittyä pitkään, mutta kehitin sen lopulta Delcattyksi. Tykkäsin hirveesti Mayn Skittystä animessa :D. Dexnav on KOUKUTTAVA :O.

      Ooo, onnea! Musta nää remaket näyttää toistaiseksi hienolta, mutta sellainen jokin vähän puuttuu, jotka tekisi näistä oikein jymypelit. Mut positiivisin mielin eteenpäin!

      Poista
  3. Olen matkalla kohti Mt.Chimneyta. Aika paljon meni aikaa että sain pyydystettyä itselleni sopivan Numelin, mutta kahdeksas kerta toden sanoo, ja Untamo on nyt ilmapallo-treenissä.
    Heti saatuani Watsonilta merkin, kävin uudestaan Granite cavessa ja etsin (taas turhauttavan kauan) porukkaan Nosepassin. Nosepass ei ole koskaan liiemmin kiinnostanut, mutta kesken seikkailun tuli vaan sellainen olo, että pakkohan sitä on kokeilla. Alku aina hankalaa, mutta nyt pienen levelauksen jälkeen todella jees. Kolmantena varsinaisena tiimiläisenä Mauri-Mudkip, edelleen Mudkipina, en vaan raaski kehittää sitä vielä. Mukana roikkuu myös firefang Mightyena ja random Kirlia, josta on ollut paljon hyötyä, muttei taida jäädä lopulliseen tiiimiin.

    Slakoth osaa olla turhauttava, mutta Vigoroth on jotain aivan muuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas symppikset nimet :D. Mauri ja Untamo (Maurista tulee muuten mieleen heti Mauri-myyrä Alfred J Kwakista, joka noin muutenkin tuntuu piirrettynä jotenkin Sakemaiselta :D)! Mikäs on Nosepassin nimi? Mä aattelin kokeilla Nosepassia Platinumissa, kun jotenkin oikein siitä innostuin, mutta en sitten lopulta ehtinyt pelata peliä oikein kunnolla :O.

      No sitä Vigorothia odotellessa! Kyllä tuo Slakoth käykin hermoille, vaikka söpö se on :D.

      Poista
    2. Nosepassista tuli vähän tylsästi vaan Murikka. On ollut vähän vaikeaa keksiä nimiä. En käsitä mistä revin ton Maurin, mutta se tuntui vaan sopivalta, ja Alfred J. Kwak on niin loistava, että miskikäs ei :D Untamo oli muistaakseni Tohtori Sykerössä joku psykedeelinen kameliotus...ehkä. Nyt nappasin mukaan myös Seviperin, katotaan miten sen kanssa käy. Sai nimen Kyy (mistä saa ostaa mielikuvitusta?)

      Poista
    3. Hahahaha, Tohtori Sykerö... pitäisi varmaan katsoa sitä taas, nimittäin en ole nähnyt sitä sitten lapsuuden päivien! Se oli kyllä aikamoista tavaraa se.

      Poista
  4. Kaikki rivalit on ollu ärsyttäviä paitsi whitessä ja blackissa ainakin minusta.
    Cheren ja Bianca olivat vaan niin herttasia (Varsinkin Bianca).
    Se on totta, että sand-attackin voimaa ei pidä aliarvioida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Gary ja Silver olivat kivoja kaikessa kilpailijamaisuudessaan, mutta nää muka-ystävälliset rivalit on vähän... meh :D. Cheren ja Bianca oli kyl kivoja, ja se oli kivaa kun ne kasvoivat matkan aikana ja sit BW2:ssa ne oli kummatkin päässeet eteenpäin.
      Sand-Attack kunniaan!

      Poista
  5. Voi että... Toi sun Brenda-vihasi on jotenkin niin huvittavaa ja olen itsekin alkanut inhota koko jätkää :D Ja tämä on siis hyvä asia! Mitä enemmän haukut sitä nyt, niin sitä iloisemmaksi mä tulen. Voi kauheeta, kuulostipa toi häijyltä. xD

    Kivaa tekstiä taas kerran! Onnea sinnikkäälle Nincadalle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, voi ei, toivottavasti ei sentään vain täysin mun puheiden takia :D. Ja täytyy sitä välillä olla hiukan häijy :DDD.

      Nincada on oikee ninja!

      Poista
  6. Hauska lukea kuinka sinusta Brendan on veemäinen (ei siis huonolla tavalla) rival, kun itse taisin olla samaa mieltä emeraldia pelatessani, mutta näissä remakeissa siitä on yhtäkkiä kuoriutunut jotenkin niin sulattavan söpö että huhhuh ja alta pois! :D En näe mitään epäilyttävää sen hymyssä enää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woooooh, en ole siis ainoa! Vaikka ootkin alkanut sille lämmetä nyt! ... Tuntuu olevan itse asiassa päin vastoin. Voi olla, että Brendan vielä houkuttelee sut hymyllään pahoille teille, kun oot noin hukassa sen söpöyteen! ;D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!