Pokémon Y - Osa XVII: Eksyksissä tiellä Couriway Towniin

Olen nyt tosi innostunut Y:n pelaamisesta. Harmi ettei sitä peliä taida olla niin kauheasti enää pelattavana. Nyyhkis. Ärsyttää muuten, että joko Nintendo eShop on aivan tukossa koska joulu, tai sitten mun yhteydessä on jotain tosi kovaa häikkää, sillä en pääse eShoppiin lataamaan uusinta päivitystä Y:n, joten en myöskään pääse leikkimään GTS:llä... hrhgghgnn ja mä kun aattelin alkaa oikein urakalla vaihtelemaan pokéja...


Pokémon-matkani jatkuu kohti uusia alueita nyt kun Team Flare on piesty. Tosin, kauheasti ei ole enää pelissä alueita nähtävillä, mikä on sääli. Onhan tässä tietty jo ollut vaikka mitä, mutta minulle nyt ei riitä millään mikään. Anistar Citystä jatkava route on kumminkin upean näköinen, ihan ilohan tällaisella routella oli kulkea.


Tässä routen alussa oli tällainen talo, jossa sai tuollaista outoa traineria vastaan otella otteluita, joissa normaalisti super effective-hyökkäykset olivatkin not very effective ja päin vastoin. Oli jotenkin tosi kiehtovaa, sitä on vaikea hahmottaa, kuinka rutinoitunut toi type chart on. Piti välillä oikeasti miettiä, että mikä olisi nyt viisain veto mitäkin pokémonia vastaan :-D. Ehkä asiaa tosin hankaloitti sekin, että tän kaverin pokémonit oli kaikki 55-tasoisia, eli melkeenpä 3-6 tasoa korkeammat kuin mun pokét.

Mutta kuitenkin, menin tässä kohtaa pelissä jopa hiukan eksyksiin! Nimittäin käännyin Terminus Caven huomaan...


Terminus Cavessa tutustuin ihan ekaksi ensimmäistä kertaa tähän pokémoniin, joka on siis taatusti muikean Noivernin alkumuoto! Ei hitsi se on söpö! Noivern oli mulla alun alkaen suunnitteilla tiimiin, mutta kuten kaikki suunnitelmani, niin sekin sitten muuttui itse pelin aikana aika rajusti :-D. En kumminkaan suostu luopumaan mistään mun tän hetkisestä tiimiläisestä, jotta saisin Noivernin mukaan. Sen verran olen tykästynyt Chesnaughtiin, Slurpuffiin, Doubladeen, Dedennen, Dragalgeen ja Avaluggiin ♥. Suosittelen noita kokeiltavaksi!


Kuolin sisäisesti lukiessani ton Hikerin susisurkean puujalka-vitsin :-DDD Tässä luolassa oli muutenkin aivan hulvattomia kouluttajia maailman surkeimmilla jutuilla! Ton sillan alapuolellakin oli toinen Hiker, joka sanoi, että näetkö tuon kaverin tuolla sillalla, pitäisikö vähän huolestua kun kaveri on ravannut monta päivää siltaa edestakaisin ja naureskellut itsekseen. Ottelun jälkeen toi Hiker sitten on sillee, että "No toisaalta, oon mäkin seistä jököttänyt tässä samassa paikassa monta päivää tarkkaillen tuota sillalla kävelijää"... :-DDDD.
Kuten jo mainitsin, niin jäin tähän luolaan hiukan pyörimään eksyksissä! Pitkästä aikaa tuli sellainen olo, että en hahmottanut nyt yhtään, että miten tää luola menee ja hommaa ei tietenkään helpottanut se, että luulin, että luolan läpi täytyy kulkea päästäkseen Couriway Towniin. Luolan trainerit ja pokémonit aiheuttivat lopulta sellaisen epätoivon, että oli pakko kaivaa tie ulos Chesnaughtin Digin kanssa ja lähteä PokéCenteriin parantamaan pokét ja varustelemaan itseni paremmin luolan sokkeloihin.


Mutta sitten, kun tulin taas ulos luolasta, näin vasta nuo portaat hahahahhaaha... Voi ei mikä sokea puusilmä olenkaan ollut :-D. Noita portaita pitkin sitten tieni Couriway Towniin näyttikin paljon valoisammalta, hahaha, ei ihme ettei tuntunut löytyvän luolasta toista ulospääsyä.


Couriway Town on oikein näpsäkkä pikkukaupunki. Tykkään kyllä, tarpeeksi kaikkea pientä kivaa yksityiskohtaa, kuten tuo hieno Couriway Station ja sitten vesiputous, jota katsella ja sen sellaista. Toisin kuin se pahuksen Geosenge Town, jonka ainut erikoisuus nyt on se jumalaton monttu keskellä kylää :-D!


Anistar Cityssä Holo Casterin tosiaan huusi ilmoitusta siitä, että Sycamore tahtoo tavata ihan face to face täällä Couriway Townissa ja tässä tämä proffa nyt sitten taas on. Sycamore höpisee Lysandresta, mutta aika vähän mun mielestä!??? Jotenkin taas toi koko ukko on niin nopeasti sivuutettu ja unohdettu, ihan kuin kyseessä ei olisi ollutkaan mikään todellinen vaara, vaan joku leikki. Tää juoni ei nyt kyllä ole mun mielestä hoidettu kovinkaan hyvin. Tässä pelissä on  ihan pätevän oloinen juoni, joka on käsitelty vaan jotenkin vasemmalla kädellä huiskaisten (vasenkätiset voivat vaihtaa tuon oikeaksi kädeksi :-D). Näkee kyllä, että Kalosiin, uusiin pokémoneihin ja grafiikkaan on panostettu hiukan enemmän. Ihan päinvastoin musta kuin BW:ssä, jossa juoni oli musta aika kamala, mutta erinomaisesti käsitelty siis noin Pokémonin mittapuulla.


Se, mikä yllätti mut täysin, oli se että Sycamore haastoi meikän otteluun :-D. Huh huh, PokéCenterissä en ollutkaan vielä käynyt, mutta onneksi se ei nyt ihan liikoja haitannut.


Sycamorella oli käytössään Lumiose Citystä kasvaneet Kanto-startterit. Charizard näyttää upealta tässä pelissä, nyt hiukan harmittaa, ettei  tullut otettua Charmanderia sieltä Sycamoren labrasta. Jotenkin tuo Venusaur (ja Blastoise) näyttävät vähän tönkömmiltä ja tylsemmilät kuin Charizard, joka lentelee tuolla lailla hienosti.


Sycamore vielä kertoo että joku hänen aarteensa on piilotettu tänne. Älkää kertoko missä ja mikä se on, haluan etsiä sen itse :-D. En vielä ehtinyt juuri sille luoda ajatustakaan! Vaikka tässä nyt ei suoraan mitään sanotakaan, niin mulle tuli sellainen olo, että Couriway Town voisi olla Sycamoren kotikaupunki. Head canon.


Tässä kaupungissa asuu kyllä hiukan vinksahtanutta porukkaa... Etenkin tuo vanhempi naikkonen tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa. Toi vaan tuntuu jotenkin... väärältä??? :-D Toi Nuzzle-tyyppi taas aloitti aika sympaattisesti juttunsa sillee "I want to be loved", mutta seuraavassa hetkessä se sitten halusi tulla sähköpokémonin lamaannuttamaksi :-DD. No okei onhan Nuzzle ehkä söpöin Pokémon-liike ikinä.


Jatkoin sitten uteliaana vaan suoraan seuraavalle routelle ja voi pojat, tääkin route näyttää upealta. Noi korkeusvaihtelut on erittäin jees!! Tässä tällaista huteran näköistä siltaa ylittäessäni kuulin takaani pahaenteisen huudon... mutta luojan kiitos toi nuotti tuolla perässä kertoi mulle jo ennen hahmon esiin tuloa ettei kyseessä ole se nyrpeä Serena.


Kyseessä on luojan kiitos Shauna, joka on musta kivoin näistä tän hahmon kavereista. Jeee! Shauna haastaa meikän sitten otteluun, mikä on varsin virkistävää... eikös me tän kanssa oteltu viimeksi siellä pikkukaupungissa ihan alussa, just kun saatiin startterit? Jep, niinhän se oli. Aina kiinnostaa nähdä, millaisia pokéja näillä kavereilla sitten on!


Shauna aloittaa Delcattylla, mutta sitten sen jälkeen tulee tällainen mulle uusi ilmestys Goodra! Hetken aikaa mietin että onko tää ees uusi ilmestys mulle, mähän näin jossain välissä sen edellisen muodon Sliggoon ja näin ei kyseistä pokémonia hyvin tuntevana en oikein ees muistanut, miltä se Sliggoo näytti :P. Mutta olihan tää tosiaan uusi tuttavuus! Jotenkin hassu tää evolution line :-). Hyvällä tapaa siis!


No jopas, ottelun jälkeen paikalle rynnistää vielä Trevor ja Tierno. Mua jotenkin häiritsee, miten kovasti nää kaikki mun kaverit juoksee mun perässä :-D. Jotenkin ne tuntuu ihan palvovan maata pelaajan jalkojen alla, paitsi Serena, joka on taas mustasukkainen kaikesta Benny-Bunnyn saamasta huomiosta... No joo, Tiernokin haastaa mut otteluun. Ohoh, ollaanpa sitä nyt vauhdissa. Tykkään ihan valtaisasti Tiernon designista, tuollainen söpö pullukka poika ja toi Vanillite-paita on ehkä parasta mitä oon nähnyt. Kunpa tulevaisuudessa Pokémon-peleissä saisi tehdä itselleen tuollaisen pulleamman pelaajahahmon halutessaan :-D.


Tiernolla on tiimissä Talonflame, Roserade ja Crawdaunt, joista Roserade onnistui olemaan jopa hiukan rasittavakin vastus (tosin koetin voittaa sitä jollain, joka ei ollut kovin vahvoilla sitä vastaan). Heeei, nyt voisinkin mainita että olen viimein lämmennyt Avaluggille ihan täysin. Se on uuuuuuuuskomaton. Katsokaa nyt miten hienolta se näyttää tossa ottelussakin. Avalugg ♥. Mahtava pokémon ollut myös otteluissa, sen Recover on kyllä mainio lisä sen osaamiin hyökkäyksiin.


Jos Trevorilla oli sen Pokédex-vimmansa kanssa jotain ongelmia, niin ei täällä Tiernollakaan ole ihan kaikki pokémonit Pokédexissä... Siis eikö nää mieti mitään muuta kuin tanssimista ja Pokédexin täyttämistä? Kaikki mitä ne tekee, liittyy noihin kahteen???? Mikä näitä kahta vaivaa????? Nää kaks pelottaa mua. Ne varmaan kiittää ruoastakin sillee "Kiitos ruoasta äiti, jos kuolisin nälkään, en voisi enää tanssia.".


Mutta yllätykset ei lopu tähän, koska myös Trevor tahtoo otella! Eihän me olla ennen tätä vastaan oteltu? Eihän? Eiku taisihan tää olla siinä tag battlessa tuon Tiernon kanssa mua vastaan joskus valovuosia sitten...


Vimpsahtanut poikaparka, mutta ainakin se on jotenkin suloisen näköinen.


Trevorilla on mun makuun paras tiimi näistä kolmesta. Toi Raichu on aivan mega suloinen ja Aerodactyl on vaan muuten kiva. Ja katsokaa taas Lapasta, se on niin hieno kaikkien muiden pokéjen rinnalla. Vankka ja järkkymätön! Toi sen lempinimi on kyllä ihan paras. Tuittuun en ole vieläkään täysin tottunut. Joku tuossa Dragalgessa vielä vierastuttaa. Mutta ehkä se sitten ajan kanssa menee ohi :-P. Meni mulla Avaluggiinkin tottumiseen näin kauan, nyt haluisin vaan halailla tota jäämurkikkaa, jonka height on muuten 2 metriä!!


Trevorin takataskusta löytyy vielä yksi yllätys, nimittäin pokémon jota en ole nähnyt ennen, nimeltään Florges. Aika siisti, pakko sanoa, mutta ei kyllä oikein mun tyylinen pokémon. Hauskaa kumminkin, että Flabébé saa kolmiportaisen evoluutiokaaren. Tääkin oli ihan miellyttävä vastus Pullalle!


Pelkäsin oikeasti, että seuraavaksi se Serenan vietävä pamahtaa paikalle, mutta kuulin sitten tällaisia huojentavia uutisia! Huh huh! Että oikein treeniä Mega Evolution gurun kanssa? Miksi mua ärsyttää toi likka noin pahasti? Kamala nirppanokka.


Jos  Serena ärsyttää, niin mua ärsyttää myös tämä kaupunki!!! Hei hei hei, just mä vaihdoin mun hahmolle kesävermeet ja tollasen kivan värikkään lippiksen, niin peli väittää että tällainen takatalvi iskee! Nyt on mun on pakko laittaa taas hahmolle se toppatakki päälle :-D. Justhan tuolla oli suorastaan kesäistä pitkän matkaa!
Mua itse asiassa hermostutti tää ilmastonvaihdos niin paljon,  että menin ostamaan sen Vinyl Messenger Bagin Lumiose Cityn hullun kalliista vaatekaupasta... hyvästi 100 000 pokédollaria...

Hei niin. Jotkut ovat kai joissain kommenteissa heitelleet mulle Friend Codeja lisättäväksi, mutta olen kadottanut ne kaikki (pitäisi oppia heti lisäämään ne). Eli siis kommentteihin voi laittaa Friend Codeja lisättäväksi! En tosin varmaan hyväksy kauheasti mitään satunnaisia ottelupyyntöjä, ja vaihdoista ei ainakaan kannata odottaa mitään random puskapokémonia ihmeellisempää :-D.
Tässä on meitsin friend code: 1762-3789-7117.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Noi ton kaverit on kyllä kummallisia xD Mut hyyh Serena on pahin : I Mut jee, friend safarille lisää porukkaa : D
    Oma friend codeni on 0619-4121-8626 : )

    VastaaPoista
  2. Noi Rivallit eivät oikein kaikkein parhaimpia ole. Joku haluaa tanssia ja joku haluaa kerätä Pokedexin täyteen... Tuli jo vanhaa kunnon Barrya ikävä, sillähän on aika korkean levelinen team Platinumissa.
    Oma friend codeni on 2208 4842 3289 :) Saa ton muutkin lisäillä.

    VastaaPoista
  3. Terminus cave hämäs muakin aika pahasti. Ei siellä vielä tehnytkään oikein mitään. Mun friend code on 4725-8056-5549.

    VastaaPoista
  4. Inverse battlet on kyllä virkistävä keksintö, saa pitkästä aikaa vähän miettiä mitä liikettä ja pokemonia käyttää.
    Vannoin joskus ennen pelien ilmestymistä että Noivern tulee varmasti tiimiin, muttei sitten tullutkaan (tavallaan). Sen kun sai niin pahuksen myöhään. Ajankuluksi olen kyllä koulutellut toisekin tiimin mihin sitten otin Boxilta random Noivernin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tosiaan laittaa oman FC:ni 0533-5403-7926
      Lisäilin muut.

      Poista
  5. Avri! Seuraa tiedotustilaisuus! Pokemon X:ssä ja Y:ssä SÄ HALUAT paljon kavereita 3ds:ään :D Se auttaa tiettyjen pelin ominaisuuksien kanssa liigan jälkeen... on kyseessä sitten "Safari" tai "Maison", siitä on vaan hyötyä. Ja Passerbythän hoitaa jo ihan tarpeeksi sen ehdottelun :-P
    Lisäilin jo Avrin, Romin, Tapsan ja Anonyymin. Oma friend codeni on 1693-0732-3730 :)

    Kannattaa muutes palailla Terminus Caveen liigan jälkeen. Ihan näin vinkkinä... Lisäksi sieltä voi löytyä jo ennen liigaa Doubladea hyödyttävä esine. Pidä silmät auki.
    Rehellisesti sanottuna Couriwayssa monikin juttu voi olla se "aarre". X:n ja Y:n maisemat on oikeesti himo kauniita! niitä voi vaikka vaan ihailla nappaillessa poksuja ^^

    VastaaPoista
  6. Hei munkin Friend codea saa lisäillä: 0018-0687-1322. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäilin itse täältä jo.. No vissiin kaikki mitä niitä oli. :D

      Poista
  7. Lisääppä Avri mutki kaverilistalle (lisäsin myös täältä kommenteista kaikki muut):
    0061-0799-0386

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!