Luukku XX: Pokémon Y - Osa XV: Team Flare pahistelee vielä lisää

Badambam, nyt on aika taas mennä Kalosiin seikkailemaan ja katsastaa lisää Team Flaren touhuja. Paljon kuvia tällä kertaa!! Meni ikä ja terveys kuvien muokkaamiseen o__o.


Ollaan siis täällä Lysandren labrassa. Viimeisin juttu oli tosiaan se, että Skrelp kehittyi ja nyt oli aika sitten koluta tätä mestaa etiäpäin. Täältä yhdestä huoneesta löytyikin Dexio ja tuo toinen tyyppi, jonka nimeän en muista... Tai siis, jotain Masked Heroesseja noi väitti olevansa, peitepuuhissa siis. Hienoa Sycamore, Team Flare haluaa tuhota koko maailman ja sinä hengaat labrassasi arvostelemassa pienten lasten Pokédexejä ja lähetät vaan pari avustajaa katsomaan tilannetta... Just. Nää häiskät mainitsee jotain "tosi pitkästä miehestä", jota he ovat etsimässä ja ilmeisesti myös Team Flare etsii samaa häiskää johonkin tarkoitukseen...


En tiiä miksi, mutta noi sängyt on jotenkin kivan näköisiä. Jostain syystä mulle tuli joku kauhea nostalgiafiilis, vaikka en osaa sanoa yhtään että miksi!


Mutta heeeeeiii, woooooooow, oho millaisia juttuja :-D!! Lysandre Lab on täynnä näitä Team Flaren tutkijoita, jotka täytyy päihittää ja muutenkin täällä on ihan semi kivasti oteltavaa. Nämä kaksi kertovat sitten oikeasti jotain tosi siistiä! Nimittäin niistä Geosenge Townin läheisyydessä olevista kivipatsaista, nämä paljastavat että kyseessä on Pokémonien joukkohauta... miten kiehtovaa!! Eikä mikä tahansa joukkohauta, vaan Team Flare kertoo, että tällä heidän "ultimaattisella aseellaan" varastettiin noiden pokémonien elinvoimat 3000 vuotta sitten. Aika rajua nyky-Pokémonilta! Kyllä kelpaa tällaiset jutut!! Ultimaattinen ase tarvitsee uhreja ja uhreja Team Flarekin aikoo nyt käyttää suunnitelmissaan.


No niin, tältä neidiltä saatiin sitten hissin avain, jolla pääsee muihin kerroksiin. Yyhyhy, miksi Pokémonissa nää pahikset on näin... tällaisia. Miksei tätä niiden suunnitelmaa voitu selvittää jotenkin vaivihkaa ja miksi en saanut pölliä sitä avainta tolta. Miksi kaikki annetaan tarjottimella pelihahmolle valmiiksi? :O


Olin vähän pettynyt kun kellarissa ei ollut oikeastaan mitään, ainoastaan Lysandre odottamassa minua ja hänellä näyttää olevan vangittuna se pitkä häiskä, jota Dexio ja se toinen tyyppi olivat etsimässä. Mutta nyt aaaaah, tämä homma alkaa mennä oikeasti kiinnostavaksi!!!











Ho ho ho ho hooooooooo, tästä tykkään ja ihan pirusti. Siis jooooooo! Tarina on pirun kiehtova ja surullinen ja haikea, ja tuo kerrontatyyli on niin kiva. Ja voi ei, käy sääliksi tota pokémonia ja miestä itseään ja kaikkia. Tää on tosi siisti kohta pelissä, paransi tätä Team Flaren menoa 110%:lla, vaikka ei tää äijä taida tuohon tiimiin sillee varsinaisesti liittyä. Mutta kuitenkin.


Lysandre kertoo salamyhkäisesti, että tämä mies jakaa saman nimen kuin 3000 vuotta sitten elänyt kuningas. Nimi on siis AZ. Nooo, ei kyllä tarvi varmaan kauheasti pääkoppaa vaivata, että jo pystyy päättelemään, että jollain ihmeen konstilla tämä on sitten se vanha kuningaspappa. AZ:n kaulassa roikkunut avain on kuulemma avain tähän ultimaattiseen aseeseen, minkä Lysandre aikoo nyt käynnistää. AZ pyytää minua estämään Lyssen touhut. Jahas.


Hassusti hissiin ilmestyy yksi kerros lisää nyt kun on käyty tuolla alakerrassa :-D. Tästä kerroksesta löytyy taas Lysse ja tuollainen uusi tyyppi kuin Xerosic. Lysandre ja Xerosic käyvät läpi suunnitelman, poképallot on asteltu jo Route 10:n haudoille odottamaan ultimaattisen aseen käynnistystä ja kuolemaa. Huh huh.  Aseen etäkäynnistys tapahtuu tästä huoneesta. Lysandre painuu Geosenge Towniin, kun taas Xerosic jää ottelemaan mun kanssani.


Onko Malamaria näkynyt ennen tätä ottelussa? Nimittäin jostain syystä se on musta tosi hieno ja siisti pokémon... Vaikea kuvitella itselleni sitä, mutta jotenkin vakuuttava ilmestys silti. Toivottavasti animessa Jamesin Inkay kehittyisi täksi... tosin tuskinpa vaan :-D.


Voitttuani tämän ukkelin, sain sitten painaa jommasta kummasta nappulasta. Hahaha, mä menin painaa tosta punaisesta, mikä sitten käynnisti koko ultimaattisen aseen :-D. Olisiko tosta sinisestä tapahtunut jotain erilaista? Tää Xerosic tosin sanookin mulle, että älä ole upset, olisin kumminkin käynnistänyt tämän aseen vaikka olisit painanutkin toista namiskaa.


Katselemmekin tämän Xerosicen kanssa, mitä nappulan painaminen aiheuttaa Geosenge Townissa. Pakko sanoa, että kaupungin asukkaat saisivat olla tyytyväisiä, kerrankin tuolla pikkukylänpahasessa tapahtuu jotakin.


No niin, siinä on itse ultimaattinen ase! Voi ei, mun käy sääliksi noita taloparkoja, toivottavasti jossain välissä joku käy nostamassa ne takaisin pystyyn :-DD. Mutta anyway, enhän minä nyt oikeastaan paljon mitään tehnyt, mutta kuvia tuli jo sellainen määrä, että ehkä on parasta lopettaa kirjoittelu tähän tältä erää!

Joulu on pian!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Oot aika pitkällä tässä.

    VastaaPoista
  2. Olihan se mukavaa pelata toi kohta itse. Toi Ultimate Weaponin historia oli aika mielenkiintoinen.
    Sitte viel noist taloista, niitä ei nosteta takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ultimate weapon paransi kyllä pisteitään mun silmissä ton historian kautta! Ja huomasin tosiaan saman, että taloparat jätetään sinne vaan makaamaan :-D. Nooh, eipä oo mun taloja!

      Poista
  3. Malamar on huippupoke :D Contrary on vaan niin mahtava :'D Superpower > Contrary aktivoituu > atk ja def +1 xD
    Niin ja joo! Sininen nappi ei olis tehny mitään. Xerosic olis sitten käynnistäny aseen kaukosäätimellään. Se ero tässä on, että punaista painamalla moraalinen vastuu on sulla :D sinä käynnistit aseen > maailman tuho on sinun syytäsi. Eli sininen nappi = sankari petetään, punainen nappi = autat rikollisjärjestöä massamurhassa :D aika deeppiä tavaraa nykypokepeleissä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malamar on niin kieron houkutteleva pokémon! Jos oisin pahis, niin mulla olis taatusti se tiimissä. Kunpa Jamesin Inkay joskus kehittyisi...
      Hahahahahaha, nooooh, hauskaa vaan olla avuksi :-DDD. Aika tosiaan erikoista, että nykypeleissä laitetaan tuollainen kauhea syyllisyys pelaajan niskalle :-D. Nooh, mun paatunut sydän ehkä kestää tämän!

      Poista
    2. Nooh onneksi loppupeli onkin sitten aika siirappista :'D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!