Luukku IV: Y-tiimi

Viime postauksen kommentissa joku kysyikin tiimistä, ja tässä tulee tämän hetkinen tiimi-infoja. Merkkejä takana 6. kappaletta! Tällainen myöhäisillan luukku tänään :-).

Mitä mieltä olette tiimistäni?


Startterini Teddy-niminen Chesnaught. En vieläkään tiedä Froakien lopullisen muodon ulkonäköä, pitäisi varmaan kouluttaa huvikseen PC:llä lojuva sammakko, niin näkisi miltä se sitten näyttää. En kumminkaan usko, että mikään mitä Froakiesta kasvaa, voittaisi Chesnaughtia hienoudessaan ja siksi uskallan julistaa tämän 6. generaation parhaimmaksi startteriksi - omasta mielestäni siis :-). Oikeasti, Chesnaught on yksi kaikkien aikojen suosikkejani, taitaa Torterran kanssa olla ihan suurimpia startterisuosikkeja. Chesnaught on vahva ja oppii just loistavia hyökkäyksiä ingamea ajatellen ainakin. Power-Up Punch on mainio, kun se nostaa Chesnaughtin muutenkin mukavaa Attack-statsia joka iskulla. Tykkään ja hurjasti!! Chespin ja Quilladin olivat myös oivia veikkosia. Chesnaught on niin söpökin :3.


TADAAAA-H, Swirlixini on kehittynyt Slurpuffiksi :-). Munchy ystävällisesti eilen auttoi vaihtamalla kehittämään hattarahötön uudeksi sokeripalloksi. Swirlix oli yksi niistä, jotka halusin aivan alusta asti Y-tiimiini mukaan, se oli ihastusta ensisilmäyksellä. Slurpuff ei ehkä ollut niin wow kuin mitä Swirlix oli, mutta tuokin on kyllä älysöpö. Swirlixillä on muuten hienoin ääni koskaan. Sellainen oikein miukaisu. Hattara on osoittautunut oikein päteväksi Fake Tears + Fairy Wind/Draining Kiss combolla. Haluan vaan rutistaa tuota aaa... ja tehdä Slurpuff-pehmolelun itselleni!


Doublade oli sitten toinen näistä, jotka halusin etukäteen tiimiini! En tiedä missä välissä sitten kehittäisin tämän siihen mystiseen kolmanteen muotoon, josta en tiedä vielä mitään... Doublade on ollut ehkä hitunen pettymys. Tai ei nyt varsinaisesti, mutta ehkä hiukan latteaksi jäänyt moniin muihin tiimiläisiin. On se kumminkin niin hieno design että!


Pulla ♥. Pikku-Dedennen olemassa olon olin unohtanut totaalisen täydellisesti, kunnes sitten siellä eräällä routella törmäsin tähän ja siinä samassa päätin, että Dedennestä tulee mun tiimin sähkötyyppi. Se on niin älyttömän söpö mini-Raichu. Charge + Parabolic Charge on kiva. Ja Nuzzle, se on ehkä söpöin liike ikinä! Dedenne on kultaa.


Skrelp oli ehkä oudoin valintani tiimiin. Tiedän vaan, että se kehittyy level-upilla, mutta millä levelillä niin siitä ei ole hajuakaan. Odotan kumminkin jotain ihan suhteellisen muikeaa, kerta ollaan jo tasolla 42 ja kehitystä ei vieläkään ole näkynyt. En olisi uskonut, että haluan Skrelpin mukaan tiimiini, vähän samanlainen tapaus kuin aikanaan Whitessa, jossa ingame-tiimiini lähti mukaan Escavalier. Oon kumminkin kiintynyt tähän kovasti, olisi vaikea kuvitella mitään muuta Skrelpin tilalle. Ja poison-tyyppi on kiva Fairyja vastaan! Tuittu on kiva.


Ja tässä on sitten Lapanen, eli Avalugg josta aika paljon viime kirjoituksessa sepittelinkin. Hiukan kyllä huolestuttaa tuo Sp. Defense... no, voisi se olla synkempikin, Defense sen sijaan on oikein mahti! Avaluggiin lämpenen koko ajan enemmän ja enemmän, aluksi se näytti ihan keskeneräiseltä aluksi, mutta ääääh. Olen jo tottunut :-)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

19 kommenttia:

  1. Skrelpin kehitystä saat vielä odotella jonkin aikaa. :) Sulla on oikein hieno tiimi, mutta en tajua miten sä voit oikeasti tykätä Chesnaughtista noin paljon. Mun mielestä se on vaan niin ruma!! Ehkäpä siihen kiintyy, jos se olisi tiimissä. Ainakin mulla käy aina niin, että alan tykätä ihan hirveästi kaikista pokemoneista jotka mä otan tiimiini. :D

    Froakien vika muoto oli mulle suuri pettymys; en tykännyt siitä yhtään. Harmittaa koska Froakie ja Frogadier ovat niin upeita ilmestyksiä, mutta ei mahda mitään. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiiii, ei se ole ruma, tosi symppishän se on :-D. Mutta mä kyllä tykkään hirmuisesti kaikista isoista, ehkä vähän oudoistakin pokémoneista! Siinä on paljon kaikkia hienoja yksityiskohtia ja sillä on söpö pää!

      Äääh, harmi jos se oli pettymys! Täytyy testata sitä ja katsoa, miltä se näyttää...

      Poista
  2. Mukava joukko. Ylempään anonyymiin viitaten, eihän siihen tuitun kehitykseen mee kuin hetki, mut silti oudon myöhäinen kehitys. Yleensähän poket kehittyy sen mukaan milloin ne löytää ja kuinka monta muotoa. Itse starttereista pidän Chesnaughtista ja siitä froakien kehityksestä. Vaikea sanoa kumpi on mieluisampi. Ite otin molemmat mukaan tiimiin, siis vaihdoin netietä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooooh, se on siis odotettavissa jossain lähiaikoina? Siistiä, mitäköhän siitä sitten tulee... toivottavasti ei mitään kamalaa :-D.
      Aaa, hyvä että täällä on toinenkin Chesnaughtista pitävä! Se on kyllä mainio.

      Poista
    2. Minä (ylempi anonyymi) viittasin tuolla Skrelpin kehityksellä lähinnä vaan siihen, että tuossa vaiheessa pokemonien levelit nousevat vain aika hitaasti. Eli kestää vielä jonkin aikaa tuo Skrelphin kehittyminen, mutta toisaalta se ei tietenkään ole enää monenkaan levelin päässä. :) Riippuu siis siitä, kuinka nopeasti sen levelit nousevat Avrin pelatessa. Halusin vain tarkentaa.

      Poista
  3. On kyllä tosi hauska tiimi, täytyy itsekin laittaa mietintään ainakin Skrelp ja Avalugg, Chesnaught on varma valinta startteriksi kun joskus aloitan alusta.
    Asiasta leppäkerttuun; tutkin eilen kutos genen pokemonien shiny värityksiä, ja haluaisin niin kovasti shiny Honedgen, upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin niin tavata jonkun 6. genen shinyn...! Tahdon tahdon tahdon tahdon!
      Skrelp on ollut oikein positiivinen kokemus ja Avalugg on oikein näppärä, etenkin Avalanchen kera. Avalugg on niin hidas, että vastahyökkääjä usein iskee siihen vuorolla ensin ja sitten Avalanchen teho kaksinkertaistuu. Aika muikeaa, kun base power on jo alusta alkaen 90...

      Poista
  4. Olen edelleenkin sitä mieltä että Froakien vika evo on paras!<3 jokin siinä vain ISKEE. :D on muuten mahtava tiimi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään tästä tiimistä! Toivottavasti Skrelpista ja Doubladesta kehittyy vielä jotain mukavaa, eikä mitään tylsimyksiä. Etenkin Skrelpistä, koska painiskelin tosi kauan, että haluanko sen vai Clauncherin ja olisi ikävää, jos rapusella olisi sitten joku supereeppinen muoto ja Skrelpin kehitys olisi ruma.
      Täytyy kokeilla tuota Froakien vikaa muotoa!

      Poista
    2. Uskoisin että pidät Skrelpin vikasta evosta. :) Doubladen vikasta myös.

      Poista
  5. Hieno tiimi!

    Mä en voi vain vastustaa sun Lapasta ja Hattaraa ne vaan on niin ihania <3

    VastaaPoista
  6. Sun tiimishän on erittäin mukava :D Pakko sanoa että kun sun Skrelp ja Doublade kehittyy, niin tiimistä tulee melko overpowered xD Ei mitään huonoja poksuja meinaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Hahaha oi voi, yleensä en kyllä tarkoituksella hanki mitään super vahvoja tiimejä :DD. Otan vaan ulkonäön perusteella kivat pokét joukkoon... On tuolla tuo Dedenne sentään, joka ei ehkä ole mitenkään tavallista vahvempi... vaikka loistava sekin on ollut!

      Poista
  7. On kyllä omaperäinen team! :)
    Itellä oli Raichu, Greninja, Blaziken, Venusaur, Flygon ja Yveltal :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Olen otellut täysin samanlaista tiimiä vastaan netissä. :D

      Poista
    2. En ole Pokemon Showdownis käyttänyt kyseistä teamia :D

      Poista
    3. Kiitos! Sun tiimi kuulostaa myös hyvältä, etenkin Raichu!

      Poista
  8. Eikös sulla ollut myös Bun?

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!