Luukku I: Random Pokémon Appreciation

Flunssaa täällä, mitäs siellä? Mutta olihan mun pakko aloittaa tänäkin vuonna tämä joulukalenteri! Eli joka päivä saatte lukea yhden blogipostauksen jouluun saakka!

Tänään palataan taas täysin sekalaiseen sarjaan, jossa arvostetaan randomisti Pokémon-juttuja. Tänään parrasvaloihin on joutunut pokémon, joka ei varmaan ihan liikaan tarvitse arvostusta osakseen - siitä on nimittäin tullut hullun suosittu.


Kyseessä on Espurr! Mun lämpeäminen Espurille on tapahtunut tosi salakavalasti ja hitaasti. Aluksi en juuri tästä välittänyt, mutta eeeiiiih, eihän tätä voi vastustaa sitten mitenkään. Harmi ettei seuraava kehitysmuoto Meowstic ole näin jännittävä. Espurr on onnistunut valloittamaan suuren yleisön sydämet ja ainakin itse olen törmännyt satoihin Espurr-meemeihin.

Espurr on itsehillintä-pokémon. Sen sisällä jyllää valtavat psyykkiset voimat, jotka voivat räjäyttää kaiken tieltään lähes 100 metrin säteellä. Espurr on niin pieni ja kokematon, ettei se osaa vielä hallita valtaisia voimiaan, joten se keskittyy niiden sisällä pitämiseen. Espurrin korvatkin ovat rullalla, jotta psyykkiset voimat eivät pääse vuotamaan ulos.

Mikä oikeasti Espurrissa sitten kiehto? Katsokaa oikeasti sitä silmiin. Tuo koko ruumiinkieli oikein huokuu sitä, mitä Espurrin kuvauskin kertoo: se ihan selvästi pitää jotain suuria kuohuja sisällänsä! Siinä on jotain tosi hienoa passiivisaggressiivisuutta. Oikeasti, voin kuvitella että näytän ihan Espurrilta kun istun koulussa ja kuuntelen jotain tyhmiä ihmisiä :-DDD. Hahahaha, kamalaa. Mutta mulla on joskus niin usein sellainen olo, miltä Espurr näyttää!


Tämä ilme kuvastaa myös turhan usein meikäläisen olotilaa... hahah.... uskon, että en ole ainoa ja siitä syystä Espurr onkin varmaan tullut sen verran suosituksi.

En ole kumminkaan vielä käyttänyt tätä pokéa missään. Entäs te muut? Onko jollain kokemuksia Espurrista tai Meowsticista? Hyvää joulun odotusta!





Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

18 kommenttia:

  1. Hienoa, että pidät taas joulukalenterin. Meowstickissä ei mitään vikaa ole ja pidän itse Espurria vähän tylsempänä. Jos ottaisin joskus tämän tiimiin niin ottaisin varmaan tytön, koska se oppi paremmat iskut. Hyvää joulun odotusta vaan sinullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pakkohan se on taas joulukalenteri toteuttaa, vaikka se vähän tuokin työtä :-D. Ei Meowsticissa mitään vikaa ole, mutta vähän siitä puuttuu jotain persoonaa mun mielestä. Jotain mitä on Espurrissa :-).
      Kiitos!

      Poista
  2. Jes, joulukalenteri!

    Espurria voisin kyllä ajatella tiimiin tai muuten vaan koulutettavaksi, mutta en usko että näin tapahtuu, koska on niin paljon kivempiakin psychic pokemone kuin Meowstic. Mutta jos pelkästään kutos genen pokemoneja käyttäisi niin voisi ohonkin tiimiin mahtuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aina ajattelen vaikka mitä, mutta harvemmin tulen toteuttaneeksi kaikkia ajatuksia :-D. Hahah. Psycic-tyyppi ei muutenkaan ole oikein mun juttu, niin enpäs sitten tiedä... ehkä joskus!

      Poista
  3. Joulukalenteri on kiva. :>
    Meinasin alunperin ottaa Meowsticin mukaan Y:n tiimiin, mutta päätin sitten lopulta sitä vastaan (ehkä sitä voisi kuitenkin vielä joskus käyttää jossain). Seuranneena tätä Espurr-villityksen syntymistä alusta asti olen kehittänyt jonkinlaisen viha-suhteen kyseistä pokemonia kohtaan, koska sitä näkee kaikkialla. Internet siis pilasi kyseisen pokemonin minulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi ei, tiedän ton tunteen liian hyvin, kun joku nettivillitys pilaa oman innostuksen asiaan. Toi on käynyt mulle noin sata kertaa... tosin en nyt tähän hätään muista, että missä asioissa :-DD. Toivotaan että joskus iskee vielä halu käyttää sitä!

      Poista
  4. Aivan ihana otus on tämä, pyydystin heti matkallani molemmat poika- ja tyttö-Espurrit ja kasvatin Meowsticeiksi, molemmat toimivat varsin hyvin otteluissa. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, wow, hienoa! Mä haluaisin kokeilla poika-Meowsticiä :-). Tykkään siitä väristä!

      Poista
  5. Tosi kiva että teet tänäkin vuonna joulukalenterin! :)

    Itse en ole vielä lämmennyt Espurrille. Se on jotenkin liian ruma ja outo. :D Ihan kiva idea tuo, että se ikään kuin pidättelee noita voimiaan sisällään, mutta muuten en löydä tästä otuksesta kauheasti mitään mikä kiinnostaisi mua. Tuo sen ilme on kuitenkin aika mahtava. "Espurr has seen some stuff"-meemi tulee ainakin mulle mieleen. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on tehdä, en mä kehtaisi olla tekemättä kun viime vuonnakin tein :-D. Pitää joka vuosi tähdätä vähän parempaan hahah.

      Mua kiinnostaa ihan liikaa sen ilme nimenomaan :-D. Ilman tota tyhjää katsetta se ei olisi mitään! Loistava ilme hahaha ja noita meemejä on oikeasti muutama tosi hauska haha.

      Poista
  6. Meowstic ja Espurr on mielestäni kutosgenen parhaimpia pokemoneja. Ainakin QB- niminen Meowsticini(jonka nimi tulee Puella Magi Madoka Magican tuhoöllykkä Kyubeystä jolla on aivan täydellisen samanlaiset silmät kuin Espurrilla: http://wiki.puella-magi.net/File:Kyuubey_Chara_Sheet.jpg) on todella paljon kestävämpi taisteluissa kuin jopa Yveltal. Olen oikeasti todella hämmentynyt siitä että wow-so-cool legendaarinen pokemon on taisteluissa paljon huonompi kuin jostain alkureiteiltä hetken mielijohteesta napattu pallero. Ja QB voittaa myös ehkä pikkuisen vahvemman Delphoxin koska se on älyttömän paljon söpömpi. Plus Meowstic Pokemon Amiessa on maailman ihaninta.
    Eli kannattaa hommata Espurr/Meowstic ja silleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoo, mähän en siis tiedä yhtään mitään siitä, kuinka hyvä (tai huono) Meowstic oikeasti on otteluissa... mutta hienoa kuulla, jos se on pätevä kampailija! Ehkä täytyy oikeasti itsekin testata tuota otusta. Ja haluan oikeasti nähdä Meowsticin Pokémon Amiessa! Se varmaan on tosi hurmaava aawss. Haluaisin erityisesti poika-Meowsticin, sehän on kai enemmän puolustuva kisu kuin tyttöpuolinen...

      Poista
  7. ESPURR ON IHUNA ^^! Harmi ettei Espurrin statsit itsessään ole kummoiset että vois sitä käyttää xD Muodot ei oo oikein kiehtovia tähän pidättyjään verrattuna :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ehkä sitä voisi silti pitää Evioliten avulla pelkkänä Espurrina... tai sitten ei :-D. Mä oon hyvin hitaasti (ja näiden kommenttien siivittämänä) lämpeämässä myös Meowsticille!

      Poista
  8. En oikein osaa päättää pidänkö siitä. :D olen miettinyt että ottaisin sen tiimiin, mutta statsit eivät ole päätä huimaavat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katso vain tarpeeksi kauan syvälle Espurrin silmiin...! Kohta huomaat pitäväsi siitä :-D!

      Poista
  9. Kun esittelin ystävälleni Pokemon Y:tä hän halusi välttämättä nähdä Espurrin (koska se on niin söpö!), ja jumittui sitten leikkimään sen kanssa 3ds:lläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aawwsss, no mutta tuolllaista sattuu :D. Voi pojat kun meikä näki ensimmäisen kerran Cradilyn Pokémon Amiessa, niin jumitin leikkien sen kanssa vaikka kuinka kauan :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!