Hyvää uutta vuotta!

No niin, tässä on tämän vuoden viimeinen kirjoitus blogiin. Hyvää uutta vuotta siis kaikille!

Tähän kirjoitukseen otin vähän koristeeksi kuvia, joissa komeilee blogin maskottikin. Olen innostunut vähän vaihtelemaan pokémoneja GTS:ssä ja siispä koulutin itselleni tällaisen ♥.



Hahaha, siinä näkyy sormenikin, mutta katsokaa miten söpö Turtwig on! Tuo ilme on täydellisyyttä, eikö?


Isommat muodot jököttävätkin kuvissa hiukan totisemman näköisinä. Olen täytellyt nyt Pokédexiä aika innostuneesti, en varsinaisesti ole ehkä koettanut pyydystää kaikkia pokéja, vaan ensiksi saada niistä "nähty"-merkintä dexiin. Central Dex onkin Bellossomia ja Doubladen kehitysmuotoa vaille valmis, kahdessa muussa onkin vielä tekemistä ja rutkasti. Hassua miten startteripokémonit on niin haluttuja GTS:ssä. Olen saanut melkeinpä mitä vaan laittamalla jonkun Snivyn sisään. Minulta saa kyllä pyytää kaikkia starttereita ja ainakin Meowthia ja Porygonia (sellaisia pokémoneja, joita ei ymmärtääkseni pelistä saa mitenkään, ainakin Serebii on listannut nämä unobtainable-osioon), jos ei GTS:stä onnistu löytämään sopivaa vaihtajaa.

Mutta se näistä höpinöistä sitten seuraavaan asiaan: Mitä lukijat oikein toivoisivat blogilta tulevalle vuodelle? Olen kysynyt tätä ennenkin, mutta se on hyvä kysymys ja siihen otan mieluusti vastauksia lisää. Musta tuntuu, että tää blogi on välillä niiiiiiiiiin pirun tylsä hahaha että olisi kiva kirjoittaa jostain, mikä sitten taatusti kiinnostaa porukkaa :-). Olen koettanut pohtia myös kaikkea muuta lisäsisältöä näiden varsinaisten kirjoitusten lisäksi, mitä lisätä tänne blogiin... mutta aika huonosti olen kyllä keksinyt mitään, hm hmm.

Anyway, kiitos tästä vuodesta kaikki! ♥ Vuosi oli aktiivisin niin kävijöiden kuin ihan munkin osalta, hyvä niin, vaikka mun puolelta pari harmittavaa hiljaisempaakin kuukautta mahtui mukaan. Kiitos jokaisesta kommentista, jokaisesta kerrasta kun olet lukenut jonkun kirjoitukseni ja jokaisesta käynnistä. Tehdää ensi vuodesta vielä parempi! Olette muikeita.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

18 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta vain sinullekin ja muille!
    Mäkin oon vähän innostunut GTS vaihdoissa. Pistän vain Vivillonin ja pyydän jotain legendaarista, niin sieltä tulee semmone 100 lv shiny. En kauheasti pidä tuollaisesta, mutta ... ei se haittaa.

    Voisi tulla joku "Super tactics ála Avri" jutska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!
      En ole vielä leguja kysellyt, mutta tosi hyvin kyllä tuntuu kaikkea muuta saavan. Laitoin just tänään Tepigin vaihtoon ja pyysin Scizoria, niin ei mennyt kuin hetki niin sieltä tuli. Ihan hyvä tietysti näin :-D.

      Oooh, toi on ihan hyvä idea! Jos mulla on jotain taktiikoita mitä jakaa :DD. Täytyy pohtia!

      Poista
  2. Hyvää Uutta Vuotta! Ei sun blogi kyllä mikään tylsä ole! :D Jatka vaan samaan malliin, niin mun kiinnostukseni tulee varmasti ainakin säilymään. Sä olet hyvä kirjottamaan, myönnä pois vaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos... ja kiitos kehuista!!! Hyvä jos ei ole tylsää :-D. Haluaisin vaan keksiä jotain erikoista, hehe!

      Poista
  3. Hyvää Uutta Vuotta! :)
    Itsekkin olen löytänyt GTS:ssä noita muiden alueiden starttereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi on hienoa kun GTS:stä löytyy ainakin toistaiseksi vielä pokéja helposti noilla parannetuilla hakutyökaluilla.

      Poista
  4. Nimenomaan jatka samaan malliin! :) Niin ja tietysti hyvää uutta vuotta! Itselleni ei noita starttereita ole vielä kertynyt, mutta en ole jaksanut ruveta hamstraamaankaan, kun ne kaikki saan kuitenkin White kakkosesta vaihdettua, kuten lähes kaikki legutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä puheenollen, milloinkohan tuo pokemon bank tulee ladattavaksi? Vai onko se tullut jo? :D En sitä kyllä eshopin kautta löytänyt. :o

      Poista
    2. Niillä on jotain ongelmia sen poke bankin kanssa, ja se julkastaankin odotettua myöhemmin muille alueille (japanissahan se on ollut jo). Tiedä sitten, että milloin tämä "myöhemmin" on...

      Poista
    3. Jahas.. Hyvin ottivat ruuhkat vastaan.. Noh, kiitos tiedosta.

      Poista
    4. Kiitoksia, koetetaan jatkaa ahkerasti tulevaisuudessakin :-). Pokémon Bank oli kyllä aikamoinen murhenäytelmä silloin, kun se julkaistiin, koko Nintendon serverit meni ihan tukkoon :-D. Tiedä sitten mitä, mitä oikein keksivät! Mulla nyt ei ainakaan henkilökohtaisesti oo niin väliä, vaikka viivästyykin.

      Poista
  5. Avri! Löytyykö siulta snivya Y'stä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy kyllä! Tahdotko sellaisen vai löytyykö jo oma? :3

      Poista
  6. .Meikän Friend-code:3024-5067-6329 Lisäilen tässä kaikki muut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, lisäilen sut ens kerralla kun pelaan :-)

      Poista
  7. Turtwig <3 Mun syämmein suli! Ja jonkin verran tosiaan saanut noita Pokébank-moneja :D enää noista puuttuu jotain Baltoyta ja Glameow'ta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turtwig nimenomaan ♥. Multa puuttuu vaikka mitä kylläkin vielä. Erityisesti haluisin Elgyemin :-D.

      Poista
  8. Sattuiskos Avrilta löytymään Chimchar?

    haluisin semmosen *eeveeface*

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!