Pokémon Y - osa X: Laverre City ja Pokéball Factory

Jee, jatkuu!!


Laverre City on ihan näpsäkkä paikka, mutta jotenkin aika tylsä verrattuna muihin salikaupunkeihin mun mielestä... Mutta heyy, ihan ekana annetaan huomiota täälle. Woooooooh, Gengarilla mega-muoto??! Pakko nähdä! Hiukan kutiaisi myös Aerodactylin koulutus tässä välissä elämää, jotta näkisin sen megan. Gengarin mega on vähän ärsyttävämpi kyllä hankkia, kun pitäisi nyt Hauntereita tässä alkaa vaihdella. No ehkä jossain välissä. En tiiä oonko koskaan käyttänyt Gengaria muuten, miten häpeällistä! Oon aina halunnut! Rakastan sitä pokéa oikein kovasti, suuri lempeni syntyi siihen lapsena kun sain lahjaksi Gengar-pehmolelun. Gengar ♥.


Ihan ensimmäinen juttu, minkä Laverre Cityssä tein, oli kumminkin tadaaaah, vaatteiden vaihto! Tähän asti oon mennyt sillä valkoisella t-paidalla, sinisillä farkuilla ja punaisella lippiksellä, nyt kumminkin oli uusien kokeilujen aika. Kokeilin myös sellaista vaaleanpunaista t-paitaa, mutta se oli jotenkin ehkä liian... yliampuva :-D. Täytyy kokeilla uudestaan, jos saisi lisää jostain näitä riepuja. Miksi näitä kauppoja ja vaatevalikoimaa pihtaillaan niin kovasti? Gimme all. Seuraavaksi pitäisi käydä värjäämässä varmaan tuo platinablondi-tukka pois johonkin erilaisempaan!


Suuri juttu Laverre Cityssä on Pokéball Factory! Vähän siistiä, saisi olla peleissä enemmänkin kaikkia tehtaita, vähän niinku Power Plantejakin. Miettikää jotain Potion-tehdastakin! Tehtaaseen ei kumminkaan pääse, koska toi Team Flarelainen juippi seisoo oven edessä. Ai jai. Nuo pensasaidat saavat taas mut haaveilemaan labyrintista...


No, koska Laverre Cityssä ei ollut paljon mitään nähtävää (vaikka ihan söpö kaupunki se onkin), niin marssin heti sitten salille. Kyseessähän on nyt sitten ihkaensimmäinen Fairy-tyypin sali :3. Fairy-tyypin pokét ♥.


Tää sali on tosi hieno! Ideana täällä siis on, että nää huoneet ovat ikään kuin nukkekodin huoneita ja niissä liikutaan teleportein. Musta noi teleportit ois voinut hiiskata suoraan kaatopaikalle, tänne olisi sopinut sellaisia sieviä portaikkoja ja ovia huoneiden välille. Harmi, ettei joka huoneessa ollut salitraineria.


Koska tiimini tarvitsee vahvistusta ja vieläpä kriittisesti! Katsokaa nyt, hupsista keikkaa, 5 levelin tasoero... Ja voin taata, että Pulla ei ole vain jäänyt muista jälkeen, ehei, muut tiimiläiseni eivät myöskään ole sen paremmilla leveleillä. Eka kerta kun kohtasin Aromatissen pelissä. En vieläkään tiedä mitä mieltä olla siitä? Toisaalta kiva ja siisti, mutta joku mättää...


MIKÄS SE TÄMÄ ON!!! Klefki oikein huutaa Avria, haluan tuollaisen!! Oikeasti woooooooh, tosi siisti idea ja se on niin söpö. Tällaiset taianomaiset esineet sopivat täydellisesti Fairy-tyypille. Klefki on ihan täyden kympin pokémon. Nooh, tuskin kumminkaan tätä hanki, koska mulla on varmaan Dedennessä ja Swirlixissä ihan riittävästi keijupoweria mukana :-(. Miksi nää fairy-tyypit on niin hienoja? Carbinkkin oli niin upea.


Tässä on sitten itse salijohtaja Valerie.... Kuvittelisi että tuollaisen puvun (lähinnä nuo käsisiipihommat) kanssa on vaikea viskoa poképalloja ankarasti otteluun.


Tää ottelu oli kyllä mun puolelta täysi katastrofi :-D. Hahaha joo ei ei ei ei ei. Skrelpin laitoin uhkarohkeasti Mr. Mimea vastaan, ja eihän siitä tietenkään tullut mitään, typerä ajatuskin. Hattara sai ensin Mawilen hoideltuaan palata kentälle tekemään Mr. Mimesta selvän.


Noooh, tässä sitä taas vähän näkee, tasoeroja :-D. Ajattelin, että uudella vahvalla startterillani Teddyllä on nyt kehityttyään hieno hetki piestä täytteet pellolle Sylveonista... vaan kuinkas sitten kävikään, Sylveonin Fairy-hyökkäykset olivat ihan liian vahvoja huonon Sp. Defencen omaavalle Chesnaughtille. Eipä auttanut kun laittaa Hattara taas otteluun! Ja tuo höttöpallo kyllä osoittautui koko ottelun sankariksi, koska sen onnistui piestä Sylveonkin kumoon. Fake Tears on niin loisto hyökkäys!


Kiitos Hattaran, tämä Fairy Badge on nyt minun. Tattista vain Valerie ja näkemiin. Tuskin tullaan enää tapaamaan... paitsi ehkä jos joskus hankin vielä X-version (tai sen kolmannen peliversion).


No niin, salin ulkopuolella tapaan sitten taas nämä räkänokat hehe. He ovat matkalla tutustumaan Pokéball Factoryyn ja ehdottavat, että lähden mukaan. No mikäs siinä, nyt se Team Flarelainen on varmaan siirtynyt pois sen hiton oven tieltä :-DDD.


No ei ihan, Shauna ja Trevor tekevät jotain hämärää ja se oven vahtina ollut Team Flarelainen lähtee jahtaamaan heitä takaa. Samalla Serena ja Tierno saapuvat paikalle. Tierno lähtee auttamaan Shaunaa ja Trevoria, Serena jää tänne mun kanssa... eiiiih, mä ottaisin mieluummin kenet tahansa muun noista kolmesta.


Pokéball Factory on hieno, mutta aivan liian lyhyt. Miksei tämä voisi olla myös sellainen hirvittävän kokoinen mesta, sellainen miltä joskus muinoin Kanton Game Cornerissa sijainnut Team Rocket Hideout ja Silph. Co tuntuivat. Serena jääkin ottelemaan ton oven suussa olevan Team Flare-muijan kanssa. Ärsyttävää, kun toinen tunkee nokkaansa joka paikkaan.


Pokéball Factoryn toimitusjohtajan huoneessa joukko Team Flarelaisia vähän kovistelee itse toimitusjohtajaa. Aikamoinen liittymismaksu, pakko sanoa.


Luonnollisesti pääsen ottelemaan noiden kanssa, enkä pistä pahakseni, koska taskuhirviöni tarvitsevat vähän kokemusta. Ensin saan vastaani Adminin, jolla on Scraggy ja Houndoom... ja joiden levelit ovat aika pienet, eihän noista saanut koulutusta nimeksikään! Adminin piestyäni nuo kaksi muuta, Celosia ja Bryony haastavat minut... ja totta kai Serena on NYT saanut vasta sen siellä oven suussa aloittamansa ottelun päätökseen ja ryntää apuun. Argh! Ikävöin niitä päiviä, kun pelaajahahmolla ei ollut ystävän ystävää ja kaiken sai tehdä ihan yksin rauhassa ilman, että joku nirppanokka Serena työnsi itseään esille joka paikkaan.


Astounding??! Serena onnistui melkein pökerryttämään kaikki pokénsa, ainoastaan sen Delphox jäi juuri ja juuri henkiin... Mä tässä ansaitsen kaiken kiitoksen :-D. Tää miellyttävä miekkonen antaa mulle sitten Master Ballin (jauuuh!) ja Big Nuggetin (ei niin jauuuh!).


Koska Laverre City alkoi olla jo aika koluttu mesta, niin ei kai auta muu kuin siirtyä eteenpäin elämässä ja seuraavalle routelle. Toivon mukaan tapaisin jotain (uusia) jänniä pokéja, nimittäin korvaisin mieluusti Vivillonin jollain uudella loistopokélla. Ei muuten, Vivillon on aivan ihastuttava, mutta se on käynyt nyt jo ehkä hiukan tylsäksi. Saa nähdä, mitä keksin sen tilalle!



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Poke-pallo tehtaas voitais kyl tehdä hieman enemmän Master Palloja :D
    Itelläki on muutamia levelin eroja Pokeillani, mutta EV-treenattuja ne on, joten eipä ole hätää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, joo, Master Balleja ei kyllä oo koskaan tarpeeksi :-D. Mä tosin tuppaan jättää ne käyttämättä, koska aina säästän niitä johonkin ja sit hups vaan, mulla on kaikki pyydystettynä ja Master Ball lojuu käyttämättömänä laukussa.

      Poista
    2. Niinhän siinä joskus käy :D

      Poista
  2. Mä pääsin aika nopeasti, kun vaihdoin vivillonin gengariin. Ei tarvinnut kauheasti odottaa. Ihan hienohan siitä tulee. Olin myös vähän pettynyt tuosta tehtaasta. Ulkoa näytti niin isolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ulkopuolen perusteella tuon tehtaan olisi pitänyt olla VALTAVA! Nooh nooh! Uuuh, pakko jossain välissä testata tuo Gengar ja etenkin Mega Gengar!

      Poista
  3. Valerien silmät häiritsevät ihan kauheasti, tyyppi tosiaan näyttää ihan joltain Pokemonilta itsekin D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se muuten juuri sitä toivonutkin... sehän kai oikein yrittää olla kuin pokémon itse :-D. Nyt kun mainitsit tuosta, niin muistin sen.

      Poista
  4. Laverre City on mun lempparikaupunki Kalosissa. Nyt en ole peliä pelannut vähään aikaan (parempi pitää vähän breikkiä kun silloin julkaisun aikaan tahkosin päivätolkulla :D), niin en tarkalleen muista, mikä siinä kaupungissa sitten viehättää, mutta muistan sen olleen kiva! Ehkä siinä yhdistyivät sitten ulkonäkö ja musiikki, sekä tietysti se, että Gymi oli yksi parhaista (mä kans tykkäsin erinäköisistä huoneista, plussaa myös Fairy-tyypistä) unohtamatta tietenkään Poké Ball Factorya!

    Johonkin ylläollevaan kommenttiin vastaan minäkin, että mullakin tuppaa Master Ballit jäämään käyttämättä. Nytkin olen (ilmeisesti?) kaikki mahdolliset legut sun muut pelissä napannut, ja vieläkin Master Ball pölyttyy laukussa...

    Gengarin saa muuten helposti, kun laittaa Haunterin GTS:ään ja pyytää takaisin Haunteria. Näin molemmat saavat Gengarin, hehe. Hauntereita löytyy ainakin ihan siitä Laverren etelässä olevalta reitiltä! Mulla on jäänyt kyllä Mega evoluutiot kokonaan kokematta. Aluksi tykkäsin ideasta, mutta sitten se vaan... jäi. Olisin tiimiin halunnut jonkun megan, mutta mikään niistä ei sitten ollutkaan hyvä, ja muutenkin aloin vierastamaan ajatusta. Mutta kokeile ihmeessä Mega Gengaria, ihan vain nähdäksesi miltä se näyttää!

    VastaaPoista
  5. Puhumattakaan miltä Shiny Mega Gengar näyttää xD

    VastaaPoista
  6. Mä haluan ehdottomasti Klefkin tiimiini! Se on niin varma valinta, koska rakastan sitä ihan hirmuisesti! :3 Aw, aw, aww!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!