Ongelma

Mulla on vaikeuksia edetä nyt Y:ssä, koska olen jäänyt jumiin tällaiseen ongelmaan...




Eli ongelman nimi on varsin simppeli: kenet näistä oikein ottaisin 6. pokémoniksi tiimiini Vivillonin tilalle??! Tyrunt on ihan koko ajan tavallaan kutkuttanut, mutta sen evo ei ole niin kiva... ja jotenkin se nopea kokeilu, kun kyseinen poké oli hetken tiimissä, jäi vähän kaukaiseksi kokemukseksi. Mutta silti Tyrunt houkuttaa. Inkay ja Malamar taas... hmmm, enpäs osaa oikeen ees perustella miksi oon nyt viime hetkinä harkinnut sitä tiimiin. Malamarin designista oon pitänyt tosi paljon alusta asti, mutta se on niin eri tyylinen kuin pokémonit joista yleensä tykkään, että en nyt tiiä siitäkään :-D.

Ekan kerran kun tapasin Pumpkaboon, rakastuin siihen aivan heti. Se on HURMAAVA, mutta miksi sen täytyy olla Grass/Ghost-tyyppiä? Mulla on jo Chesnaught sekä Doublade, niin uusi Grass/Ghost ei nyt houkuta... mutta toisaalta, tykkään tuosta hurjasti... ääääääää olisit nyt ollut ees Fire/Ghost...

Ja aivan kuin en muka tuskastelisi riittävästi kolmen pokémonin välillä, tapasin Frost Cavernissa nopeasti piipahtaessani Bergmiten, joka on niiiiiiiiiiiin söpö. Mutta mutta.... en tiedä sitten siitäkään :-D. Kauheaa myös, kun ei tiedä Pumpkaboon ja Bergmiten mahdollisista evoistakaan mitään. Enkä kyllä haluakaan tietää, olkoon ne jännityksenä.

Mutta minkä mä nyt sitten ottaisin tiimiin :-(.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

27 kommenttia:

  1. Pikaläpikäynti:
    Noista ehdottomasti Malamar ja Tyrantrum on parhaimmat vaihtoehdot ingamea ajatellen. Tyrantrum on suhteellisen nopea, uskomattoman fyysisen attackstatsin omaava ja suht' kivalla tyypityksellä varustettu eikä tarvitse mitään erikoisempaa kehittyäkseen.

    Malamar, Psychic/Dark, fyysinen hyökkääjä ja abilityna Contrary ja oppii SuperPowerin levelupilla. Uskomaton ingamepokémon. Kehittyy tasolla 30 MUTTA DS:n pitää olla ylösalaisin kun Pokémon dingaa 30, muutoin se ei kehity. (ennen seuraavaa leveliä siis, mutta silti.)

    Pumpkaboo on hauska. Riipuen sen koosta (neljä mahdollisuutta, small, normal, large ja extra-large) sen statsit muuttuvat (small ja normal, enemmän speedia, vähemmän HP:ta ja Defensejä, isommilla formeilla päinvastoin). Kehittyy vain vaihtamalla tosin. Suhteellisen kiva, joksenkin vähän turhan bulky miun makuuni. Kiva tyypitys ja hauska movepool tekee siitä kuitenkin kivan pokén käyttää.

    Bergemite yrittää olla fyysinen Chansey/Blissey. Uskomaton fyysinen defense, mutta todella huono tyyppi eikä lähellekään niin paljon HP:ta kuin Happinyn kehitysperheellä. Special Defense niin täyttä roskaa että siun tarvitsee käyttää siihen yksi bubble surskitilta ja se kosahtaa pelikasetin takapuolelta ulos. Movepool ei ole mikään kovin hyvä ja puhdas jäätyypitys on muutenkin aika roskainen. Jos jäätyypin haluaa niin käyttää mielummin Aurorusta. :)

    Jos miun pitäisi noista valita niin ottaisin luultavasti kuitenkin Tyruntin ja kehittäisin siitä Tyrantrumin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÄSSÄ ON SPOILEREITA MYÖSKIN!
      ÄLÄ LUE TUOTA YLEMPÄÄ KOMMENTTIA AVRI! PLIIS LUE NÄMÄ MUN VAROTUKSET ENSIN! ÄLÄ LUE TUOTA KOMMENTTIA, SE SPOILAA POKEMONEJA!

      Mikä näitä ihmisiä oikeasti vaivaa? Spoilaatte kaiken näissä kommenteissa!! D:

      Poista
    2. Niimpä, ihmiset on nykyään ihan sekaisin, pitäisi laittaa tuollaiset hoitoon...

      Poista
    3. Hehheh, hyvää läppää. Musta on vaan outoa että kun Avri on pyytänyt ettei mitään spoilata, niin sitä mennään sitten kuitenkin tekemään niin...

      Poista
    4. Kim: Kiitos viestistä hahah, otin kumminkin Bergmiten, koska ingamessa nyt pärjää millä pokéilla vaan. Hyvä että mainitsit sen surkeasta Sp.Defensestä, koska nyt heitin EV:t sitten Attackiin, Defenseen ja HP:n... Malamar kyllä jotenkin edelleen kutkuttaa.

      Kiitos spoilausvaroituksista!

      Poista
  2. Näistä vaihtoehdoista henkilökohtaiset lempparit ovat Inkay ja Pumpkaboo. Inkay melkein jo päätyi tämänhetkiseen tiimiini, mutta jäi sitten valkkaamatta... ehkä sitten joskus tulevaisuudessa. Pumpkaboo taas on ehkä suloisin Pokémon vähään aikaan, siis ihan paras Pokémon! Itse petyin hieman sen kehitysmuotoon, mutta sinähän näet sen sitten aikanaan. Sekin on kyllä mahdollista tulevaisuuden tiimimateriaalia.

    Tyrunt tuntuu olevan jokaisen tiimissä, joten jo sillä perusteella vierastan sitä, vaikka se onkin aika makee!

    Jos minulta kysytään, niin ota tiimiin Bergmite:D Ihan vain sillä, että se näyttäisi olevan harvinainen valinta tiimiin, ja minä haluan kuulla mielipiteesi siitä kokemuksen kautta: sekin kun on mielenkiintoinen tapaus! Ja Inkayta/Pumpkaboota kokeilen todennäköisesti itse joskus, niin Bergmite on nyt ainoa, joka ainakin jää mysteeriksi... ellet sinä sitten raota vähän tätä mystistä verhoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI HELVETIN HELVETTI TÄSSÄKIN ON SPOILEREITA NOISTA MAINITSEMISTASI POKEMONEISTA! AVRI, ÄLÄ LUE TUOTAKAAN KOMMENTTIA JOS ET HALUA SPOILAANTUA!

      Oikeesti, näissä kerrotaan noista ja sun tiimin pokemoneista! D: Jos et halua tietää niistä kehitysmuotoja tai muuta, niin älä lue näitä!

      Poista
    2. Parhaani mukaan yritin kyllä olla spoilaamatta mitään, mikähän tuossa nyt särähtää korvaasi? Totesin vain, että omasta mielestäni Pumpkaboon kehitysmuoto on vain mukiinmenevä - en sen tarkemmin siitä puhunut, näkee Avri sitten aikanaan. Se, että Pumpkaboolla on kehitysmuoto, ei liene suuri yllätys.

      Poista
    3. Joo, eipä mitään! Sori kun huusin tuolla lailla! ^^' Mietin vaan että haluaako Avri tietää että Pumpkaboolla on kehitysmuoto, mutta toisaalta eiköhän hän sen arvaa itsekin.

      Poista
  3. Hmm.. Vaikea valinta kieltämättä.. Tyrunt tai inkay olisi ehkä mieluisin valinta. Tyrunt ainekin todettu tehokkaaksi. Oletko muuten tietoinen että Doublade muuttuu Dusk Stonella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AVRI ÄLÄ LUE TÄTÄ KOMMENTTIA TUOSSA YLÄPUOLELLA SIINÄ ON SPOILERI SUN TIIMIN POKEMONISTA! TOIVOTTAVASTI LUIT TÄMÄN ENSIN! D:

      ÄLÄ LUE YLEMPÄÄ KOMMENTTIA! ÄLÄ LUE SITÄ!

      Poista
    2. Sori tosiaan, tarkoituksenani ei ollut spoilata, vaan esitin kysymyksen, että onko Avri tietoinen asiasta. :o eikä tuo onneksi mikään maata mullistava spoilaus ole..

      Poista
    3. Lol caps-anonyymi, eihän kukaan ole spoilannut niitä kehitysmuotoja, mutta just doubladella, pumpkaboolla ja inkaylla ne kehitystavat on erilaiset, ku normi leveleil. Kai Avrin on parempi tietää siit sit nyt, ku et treenaa pokémoneja (esim tota inkayta) miljoona levelii, eikä se ikinä kehity xD

      Poista
    4. Ja uskoisin kyllä että Avri osaa halutessaan googlettaa ne kehittymistavat että aika älytöntä täällä niistä huudella.

      Poista
    5. Samaa mieltä Romin kanssa..

      Poista
    6. Minä ("caps-anonyymi") kerran mainitsin Avrille, ettei tämä saa tietää tiiminsä kaikkie pokeja välttämättä, jos ei tiedä niiden kehittyvän tradella tai esim. jollain kivellä. Avri vastasi ettei haluakaan tietää, joten tuo mitä sanottiin oli spoileri. Ei tässä muuta, kirjotin vaan capsilla että Avri kiinnittäisi siihen huomiota nopeasti.

      Poista
  4. Kuten olen jo tainnut mainita, niin Tyrunt oli miun tiimissä, ja ihan törkeän hyvä pokemon, mutta jos epäröit niin jätä vaan pois porukasta.

    Kärsin tuosta Pumpkaboo ongelmasta itsekin, kun halusin vielä Trevenantiakin, ja tiimistä löytyi jo ghost tyyppi, joten molemmat jäi.
    Malamarista en tykkää itse yhtään.

    Bergmite taas on tois hauskan näköinen ja koristaa tulevaisuudessa varmasti omaa koplaani. Eiköhän tuolla ingamessa pärjäile, ja jos ei, niin vaihda sitten tosieen :)
    Eli Bergmitelle ääni!

    VastaaPoista
  5. BERGMITE! Vaa just siks, koska kukaan ei käytä sitä :-D Ja se on pirun söpö.

    VastaaPoista
  6. Mä rakastan Tyruntia, Pumpkaboota ja Bergmiteä ihan hirveästi!! Otan ehdottomasti jonkun näistä omaan tiimiini, mutta entäs sitten kenet haluaisin nähdä sulla käytössä... Hmm, mä sanoisin kyllä että otat kuitenkin tuon Inkayn, vaikken siitä kauheasti välitä. Mutta siksi juuri haluisin nähdä sut käyttämässä sitä! ^^ Jos et ota sitä, niin siinä tapauksessa Bergmite. Se on vaan niin suloinen!

    VastaaPoista
  7. BERGMITE, koska kukaan ei käytä. Vaikka itse käytinkin jonkun aikaa.

    VastaaPoista
  8. Bergimite sen evo on ihan siisti.

    VastaaPoista
  9. Älä ota Tyruntia niin voit vaihtaa sen mulle :3

    VastaaPoista
  10. Malamarista en pidä, jokin sen tavassa seisoa ärsyttää mua suunnattomasti. Ota Bergmite messiin!

    VastaaPoista
  11. Noista jos pitää valita, Tyrunt olisi kai ihan hyvä, Pumpkaboon evo hirveä, Inkayn kouluttaminen tuskaa jos abilitynä sen oma unique-ability(Nimeä en muista) Käytin Calm Mind taktiikkaani, ja tajusin sitten kyvyn: Calm Mindhan laskee spesiaalistatseja tuon abilityn kanssa! D:Toisaalta esim. joku statsia laskeva iskuhan olisi mahtava, mutta Swaggerillahan tuon saa lakoon. Bergmite kannattaisi ottaa, evo on justiinsa sun tyylinen. Hidas möykky huikealla fyysisellä voimalla. Nyt kiire mennä harjoittelemaan koulun joulujuhlaan. Tiernapojat A, B, ja C-luokille yhdessä. Mur, B-luokka on rasittava...

    VastaaPoista
  12. Voi kauhia miten paljon näissä kommenteissa on spoilereita!
    No mutta... itse ehdotan että otat Tyruntin! Se on niin söpö ja ihana poke! :3

    VastaaPoista
  13. Mä kyllä ottaisin Pumpkaboonnin sen evo on iha kiva.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!