Swirlixin ja Spritzeen evot


Aluksi karsastin tätä Swirlixin evoa, koska se on niin erilainen ja hattarahöttö Swirlix oli niin täydellinen. Mutta nyt kun tätä on katsellut hetken verran, niin jo vain jooooooo, mä haluan tämän tiimiin Doubladen rinnalle. Katsokaa nyt mikä sokerimöykky. Ihanaa kun tuo söpö ilme on säilynyt evoluutiossa vaikka muuten se on tooooosi eri näköinen kuin edeltäjänsä. Me likey.

Tämä ei taas kyllä herätä oikein mitään erityisiä tunteita suuntaan taikka toiseen, kuten ei se aiempi muoto Spritzeekään. Ihan tuollainen kiva joo, mutta jotenkin vähän etäinen tapaus. Tuskin tulen tyyliin koskaan käyttämään tätä mitenkään ihmeellisemmin. Voisikohan nämäkin saada kolmannet muodot? Hahah tuskinpa nyt sentään. Näyttävät niin valmiilta ja jotenkin mulle tulee näistä mieleen 1. generaation Jigglypuff ja Clefairy, kummatkin tuollaisia vaaleanpunaisia ja söpöjä keijukaisia. Toivottavasti näiden shiny-väri on vaaleansininen. Mutta en millään voi olla jotenkin rinnastamatta Swirlixiä ja tätä evoa myöskään maan mainioon Vanilliteen. Olisi hienoa pitää joskus tiimissä kumpaakin. Ne on niin söpöjä >.<

Ja kai se on nyt pakko mainita tuosta Mega Charizard X:stä... että yök vaan. Tämä on aaaaaivan kuin joku fanin unelmaluomus ja minähän kyynisenä ja kamalana ihmisen alkuna en voi sietää tämän tyylistä fanserviceä minun Pokémonissani. Että antoivat sille oikein Dragon-tyypinkin vielä :-DD onko keksijät pyörineet vähän netin pokémonfoorumeilla, joissa on aina se pakollinen itkuketju siitä, miksi Charizard ei ole Fire/Dragon.

Normi-Charizard värisenä tää ois ollu jopa hieno...

Tänään oli kakkamaisin päivä aikoihin, josta en nyt sen enempää höpise, mutta siitä syystä en myöskään millään muotoa viitsinyt raahautua Pokémon: Originsin pariin. Katsoin mieluummin Adventure Time-terapiaa.



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni molemmilla Spritzeellä ja Swirlixillä oisi ollut niin paljon potentiaalia parempiin evoihin. Swirlixin on vaan ihan kaamea, ei pahalla. Oisivat edes antanut sille jonkun essun matsaamaan tuon mummotukan kanssa. "Ottakaas tästä muffinseja lapsoset" haha :'D
    Ja minä taas tykkään X-Charizardin ulkonäöstä, vaikka väritys oisi voinut olla normaali.. Meinaa ruveta nakertamaan kun nyt ihmiset spekuloi että ne kaikki näytetyt megaevot ovat Y-ekslusiiveja, ja hypetetään X:ää niin maan p*rkeleesti :< Mihin edes tarvitaan kahta eri muotoa megasta, eikö se pelkkä mega riitä :U Onko se mega nyt näiden pelien pääjuttu??

    VastaaPoista
  2. Njoo.. Olisi nuo hienommat voineet olla.. Itsekkään en pidä tuosta sprizeen evosta, toivottavasti silmän tottuessa mielipiteet muuttuu.. Ja sitten tuo Charizard X.. Eih.. -.- se ensimmäinen megaevo olisi riittänyt vallan mainiosti. :o piti sitten tuollanenkin väsätä.. Noh.. Nyt kun meillä on Charizard X ja Charizard Y, ni ei muuta kun odottamaan X:n ja Y:n jälkeen joskus (mahdollisesti) julkaistavaan Pokemon Z:taan, niin eiköhän sieltä löydy tällekkin jo kolmas megaevo.. :D

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä swirlix ja spritzee ovat kuin solosis ja gothita. Eli kolmatta evoa ootan. Kun ei noi mun mielestä valmiilta näytä. Mega Charizard X on ihan kiva. Aluks taas vaikutti tosi tyhmältä, mut kyl kaikkiin aina tottuu. Ei toi ainakaan saa mua kääntymään Yyhyn. Toivottavasti kaikille megoille ei tuu Y ja X mega evoa.

    VastaaPoista
  4. Nuo kehitys muodot ei ollut minun makuuni. Ylempään anonyymiin viitaten. Luulen myös, että kolmas muoto tulee. Luulin aluks et shiny pokeil on eri mega evo, mut se olikin x.

    VastaaPoista
  5. EI NÄIN. Löysin tämän videon joskus muinoin: http://www.youtube.com/watch?v=Po5yyx9wyak, ja olin aika kikseissä melko kauan, kunnes aloin jo vähän arvailla sitä että ovat feikkejä kun serebii.nettiin ei ollut vieläkään tullut mitään juttua näistä. Ja sitten kävikin vähän höpösti, kun tuo pullamummeli julkaistiin. Spritzeen evosta taas tykkään, koska sillä on hamsterintassut, se on pörröinen, sillä on punaiset silmät joissa on tuollaiset möfföripset ja sillä on koukkunenä. Mikään ei voi mennä pieleen, jos pokemonissa on kaikki nämä.
    Ja tuo Mega Charizard super-cool-musta-sininen-ei-mikään-lame-oranssi on aika... eh, ei kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten on vielä huhuja tästä... http://yellowfur.tumblr.com/post/62912223612/pretty-miuch-confirmed-now

      Poista
    2. Olisit voinut kertoa jollakin tavalla että spoilereita...... -.-'''''''

      Poista
  6. Itse tykkään kovasti Mega Charizard X:stä (nimihirviö!), vaikka kaksi eri megaa samasta pokemonista onkin aivan typerää. En tosin voi kieltää, ettenkö mielenkikiinnolla odottaisi muiden Kanto-starttereiden x-evoja. Saati muiden starttereiden. Nyt on ieni harmistus kun menin jo tilaamaan Y:n, mutta koska on erittäin epoätodennäköistä että noita Mega pokemoneja tulen käyttämään niin eipä sillä väliä. Ja varmaan sen X:n hankin vielä joskus.

    Spirtzeen ja Swirlixin muodot ei herätä sen enempää tunteita kuin alkumuotonsa. Njääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muille Kanto-starttereille ei käsittääkseni ole tulossa x-versiota. Ainakaan Venusaurille ei ole, joten en usko, että Blastoisellekaan. :d

      Poista
    2. Ahaa. Tuntuu vähän hölmöltä että vaan osalle tulisi kaksi megaa, toisaalta taas, mitä vähemmän näitä mega hullutuksia sen parempi. Silti tuntuu pöljältä nostaa vain Charizard jalustalle.

      Poista
  7. Katsoin Originsin suorana livestreamina, ja voin sanoa, että oli loistavat kaksi tuntia. Ja kuolin lopussa Mega Charizard X:lle, IHAN USKOMATON. *_* Tosin nyt on vaan pakko varmaan vaihtaa ennakkotilaus pois Y:stä... Sigh. Koska X:n kaikki pokemonit miellyttää tällä hetkellä enemmän silmää kuin Y:n lukuunottamatta Mewtwo Y:tä.

    Swirlix/Spritzee evot on meh, en aio näitä käyttää, joten eivätpä minua oikeastaan liikuta. Kutosgene alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa järkyttävältä pettymykseltä nytten kun on selvillä startterien viimeiset muodot (ja ne kaikki ovat ihan järkyttäviä), Helioptilesta kehittyi mitäänsanomaton möykky, Bunnelbyn evo on ihan järkyttävä. Liikaodotus ja innostus taitaa viimein alkaa kostautua. Noh, enäähän tässä on viikko jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistäs sä semmosia löydät? Vai oliko ne huhuja? Tai en mä löytänyt mistään semmosia kuvia johon luottaisin.

      Poista
    2. Selaamalla internettiä löytyy vaikka mitä, jos stalkkaa tarpeeksi. Useammat pelikaupat Italiassa ja Kanadassa ovat myyneet ihmisille pelejä etukäteen, mutta Nintendo on vissiin näitä sulkenut myös aika rivakkaan tahtiin. Instagrammissa on ollut useampi leakkeri, mutta Nintendo näidenkin kuvat poistattanut. Ja eilen oli meneillään myös yksi livestreami pelistä. Erinäisille foorumeille ja kuvalaudoille on näitä jaettu myös (pääosinna vissiin Something Awful foorumeista ja 4chan kuvalaudoista).

      Startterievojen nimet ovat Greninja, Delphox ja Chesnaught. Greninjasta on peliscreenshottien lisäksi screenshot amiessa ja statsiscreeni, joten varmistettu. Delphoxista löytyy dexikuva ja statsiscreeni, Chesnaughtista löytyy statsiscreeni ja kehitysscreenista kuva. Hawluchasta ja Espurrista löytyy dexikuvat, Helioliskista statsscreen, Diggersbysta screenshotti itse pelistä, Carbinkin alkuperästä en ole 100% varma. Binaclesta löytyy useita kuvia. Fletchinderista statsiscreeni. Uskon, että kaikista löytyy googlettamalla jo pelkällä nimelläkin.

      http://oi44.tinypic.com/rcvhwp.jpg Tässä näkyvät kaikki julistetut (alhaalta leikkaantunut pois mega-evot). Spoilereita.

      Juu, tietysti näitä voi feikata, mutta esim. Greninja on 100% varmistettu mm. noiden amie-kuvien ansiosta ja olenpas aika varma myös, että nuo, mistä on dex entry ovat todellisia myös. Ja useammilla on ollut uusia hyökkäyksiä stats screenissa, joten sekin lisää luotettavuutta. Ja ai niin, ovat tulleet vissiin kaikki porukalta, jotka kykenivät todistamaan, että heillä on peli. Joten jepjep.

      Poista
    3. No joo... saattaa pitääkkin paikkansa. Näistä ottaisin mieluiten chesnaughtin, vaikka näyttääkin ihan eri pokelta ku ekat kaks.

      Poista
  8. En pidä noista uusista muodoista oikein yhtään. Onhan tuo Swirlixin evo vielä ihan mukiinmenevä, mutta tuo toinen on ihan hirveä! Mega Charizardista olen tosi ristiriitaista mieltä, koska tykkään sen designista paljonkin, mutta muuten uusi Mega-muoto Charizardille on ihan kamala ajatus! :(

    VastaaPoista
  9. Nice! Jos tuo Greninja on tosiaan tosi, niin varma paikka tiimissäni. :) se on aivan mahtava! Hmm.. Sammakko ninja, tuollanen warriori tuo chesnaught ja mage tuo Delphox. :D

    VastaaPoista
  10. Noi Fairy-evot on aika hauskoja :D Swirlix on oikeesti joku vanha mamma xD Spritzeen taas näyttää jotenki ihan uudenlaiselta pokemonilta, varmaan kun keiju on :D
    Ja mulle tulee tosta Mega Charizard X:stä mieleen Digimonin SkullGreymon :O Greymonillakin on kaksi vaihtoehtomuotoa (koska päähahmon kumppani). Digimonin ja Pokémonin raja kapenee kapenemistaan :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!