Pokémon Y!

Yay, odotus on päättynyt kansalaiset. Höhöö. Käväisin kaupassa hakemassa oman Pokémon Y:ni, vaikka vieläkään en tiedä miksi halusin tämän version, kerta ehdoton tiimiehdokas Swirlix on saatavilla vain X:stä...

Jeeeeee mun Y!
Tein tänään näin: juoksin kuntosalille kello 8:30 ja tein oikein rivakat salitreenit, ja hiukan ennen kello kymmentä kipaisin kauppaan hakemaan oman Y:ni. Sitten vain juoksujalkaa takaisin kotia, jossa suihkun raikkaana voi aloittaa pelaamisen iiiiihan just kohta. Oikeasti, kannatti käydä tuo kauhea salirääkki, nyt lihakset on ihan väsyneet ja maitohapoilla, enkä meinaa kyllä liikuttaa eväänikään sohvalta. Koska Pokémon <3 .="" p="">

Hassun näköinen tuo Pokémon Y-fontti tuossa pelikotelon selkämyksessä... Miksi ne ovat lempanneet vanhan kunnon Pokémon-logon pois? No toisaalta, ehkä tuollaisella jättifontilla se sitten erottuu paremmin pelihyllyssä...


Yksi karmaiseva pettymys oli kuitenkin tämä läpyskä pelikotelon sisällä!!! NOUUUU, missä on ne hienot ohjekirjaset, miksi se on korvattu tällaisella lippusella... ;__;. Toista ne oli ne RBY-ajat, jolloin se Trainer Manual oli itsessään jo tosi siisti ja sitä lueskeli huvikseen...

Nyt alkaa pelaaminen! Kirjoittelen parin tunnin päästä uudestaan. Kiitos ihan älyttömästi kaikista kommenteista (niitä on PALJON!:O), mutta en ole uskaltanut niitä spoilien pelossa lukea. Sori! Vastaan kyllä, kunhan olen vähän enemmän pelaillut. Kirjoittelen tänään varmaan muutaman kerran pelistä, mutta beware, etenen hitaasti enkä edelleenkään halua spoileja, kun olen niitä tähän asti onnistunut välttelemään!

JEE!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

28 kommenttia:

  1. Mä taas kävin hakemassa Xän anttilasta, mutta kun 3DS piti saada mahdollisimman halvalla niin gamestopista ostin käytetyn 3DSän lisäksi vielä Yyn :) starttereina Chespin ja Froakie, sillä mä en pidä Fennekinin muodoista yhtään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ostin tämän Anttilasta :D Yleensä hommaan pelit Gamestopista, mutta nyt en malttanut odottaa, että kauppa aukeaisi. Joten Anttilaan kävi tieni. Mullakin Chespin! Hyvä valinta.

      Poista
    2. Mitä vikaa fennekinessä on?

      Poista
  2. Ite sain Y:n jo eilen<3 Muakin harmittaa noiden ohjekirjojen puuttuminen, niitä ei taida olla enää missään 3DS-peleissä kun niissä on manuaali digitaalisena :T
    En saa tehtyä tiimiä kun kaikki on niin ihania ääääää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiton tylsät digitaaliset manuaalit :-(. Ei ne RBY-ajankaan Trainer Manualit olleet niiiiiin ohjekirjamaisia, vaan niissä oli sitä jotain hohtoa. Sitä luki oikeasti huvikseen (toisin kuin noita nykyisiä ohjeita).

      Poista
  3. Saan oman pelini vasta maanantaina, et voi uskoa, mitä kärsimystä tämä aiheuttaa. Mikään kauppa tässä pikkukylässäni ei myy pelejä ja ennakkotilaus (Gigantti) päätti olla ilkeä (tai sitten voidaan syyttää myös suomen postia) ja pilata tämän ainutlaatuisen tilaisuuden. ;_________;
    Ohjekirjoja ei tosiaan pahemmin enää näe, eipä se kyllä minua oikeastaan niin haittaakaan. Missään ds/3ds pelissäni en edes ole niihin vilkaissut, kun mennyt suoraan pelin pariin vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä syyttäisin kyllä ihan typerää ilmestymispäivää, koska yleensähän pelit ilmestyy arkisin, jolloin posti kulkee mutkatta. Eli tässä tapauksessa sen tiesi jo, että joko pelin saa "liian aikaisin" perjantaina tai sitten maanantaina. No mutta, odotus palkitaan :D!!!
      Mua ei haittaa _ohjeet_ mutta se Trainer Manual. Siellä oli niin paljon hienoja kuvia ja muuta legendaarista sisältöä.

      Poista
  4. Itekin hommasin sen tänään, vaik oli aika vaivalloista hankkia kun oli loppu lähes joka paikasta.

    VastaaPoista
  5. Minullehan Pokemon X tuli jo torstaina. :o on tässä jo melkoisesti tullut tahkottua, kuudes sali lähestyy ja tiimi kasvaa koko ajan.. Ei vaan tiedä mitä kaikkia tiimissä pitäisi. :D muutama varma valinta vasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan Avri mahdollisesti halukas joskus vaihtamaan pokemoneja joita en X:stä saa ja näitä evoluutiovaihtoja avustamaan (haunter --> gengariksi yms..) niin ja tietenkin vaikka ottelemaan? :)

      Poista
    2. JOOOO, todellakin. Esimerkiksi Swirlixiä kaipaisin joukkooni jo kohta puoliin ja senhän haluaisin tietysti tietyn sukupuolisena ja lempinimen kerakin vielä :-D. Vai missäköhän kohtaa peliä pääsee breedaamaan... Anyway, joo, olen kyllä käytettävissä!

      Poista
    3. Heh, no pitääpä pistää mieleen. :D en tosin tiedä miten tuossa toimii tuo systeemi.. Siis että miten löydän sun hahmon sieltä. :D mutta joo sanot vain mikä nickname, sukupuoli ja mahd. Naturetoiveita. Niin voidaan sopia ajankohta. :D

      Poista
    4. Sun pitää rekisteröidä mun 3DS friend code ja mun täytyy rekisteröidä sun, niin sitten me kummatkin näytään toistemme PSS:ssä Friend-osiossa tms! Mun 3DS:n friend code on 1762-3789-7117.

      Ooh, no sukupuoli ainakin tyttö, muuta en vielä tiedä! :-D Pohdin tässä jonkin aikaa, höhö!

      Poista
    5. Pitänee kokeilla kunhan tässä saa vähän opiskeluasioita hoidettua kaiken kiireen keskellä. :D

      Poista
    6. Lisäsin sun friend coden. :) mun on: 0018-0687-1322

      Poista
    7. Niin ja tietenkin jos muitakin kiinnostaa, saa tuota lisäillä. :)

      Poista
    8. Lisäilen :-). Voisi ehkä tehdä oikein oman kirjoituksen FC:iden keruulle!

      Poista
    9. Kuulostaa hyvältä. :)

      Poista
  6. Epäreilua! Mulla ei ole vielä edes tuota Nintendon 3DS-laitetta, joten saan tämän pelin hankittua varmaan vasta monen, monen kuukauden päästä! D: Voi mua raukkaa, mutta oon tosi innoissani sun puolesta! Toivottavasti peli on hyvä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en omistanut 3DS:sää, ennen kuin kuulin uusista pokemoneista, niin pitihän se hommata.

      Poista
    2. On loistava. Ei muuta kuin rahaa säästelemään :-).

      Poista
  7. Aapuva, joudun jättää nää kaikki postaukset liityen X/Y-peleihin väliin, pääsen hankkimaan ja pelaamaan omaa vasta ens vuoden puolella :P (koska vaihto-oppilas)

    Mutta siinä mulla onkin aikaa miettiä vielä, kumman hankin (vaikka X taitaa olla se mun valinta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Niitä saattaa lähiaikoina olla aika paljon blogissa D:! Mutta ainakin sulla on sitten jotain hyvää mitä odottaa, koska nää pelit on wooooooow!

      Poista
  8. Moi! Avrilta apuja kyselen joten apua kaipailen taas, miten edetä ja päästä viidennelle salille? Neljäs sali on lehtityypin tyyppi jonka vasta päihitin, mutta miten päästä etenemään, oliko se nyt route 13? Miten saada passit niihin oviin? :D

    VastaaPoista
  9. ^ Ja vielä lisää :D ihan amatöörinä niin mistä löytää tuon oman "frend codensa"? :D Saa nauraa..

    VastaaPoista
  10. Lisää postia :3 Jes! löyty tuo passi kun hieman viitsi jutella tuolle "pahis" tyypille. Mä vaan mietin nyt tuota miten saada rekistöröityä noita kavereita kun menin siihen naamankuvaan ja "lisää kavereita" -Jostain syystä kuitenkin ei suostu lisäämään kuin vain tuolta "internet" kautta?

    VastaaPoista
  11. Vaikka noi manuaalit (nykypeleissä ylipäätään) onkin tollasia tylsillä yhden paperin läpysköitä, saitpa kumminkin Suomi-julkaisun pelistä. Enää kaupoissa näkee vain brittiversioita kun maahantuoja päätti lopettaa Nintsa-pelien lokalisoinnin.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!