Tyrantrum, Aurorus ja pari sanaa XY-animesta


Jee, fossiildinojen evoluutiot. Pakko sanoa, että tykkään kyllä kummastakin ja etenkin tämä Tyrantrum on jotenkin mun mieleen. aivan kuten sen pikkuevo Tyrunt :-D. Hurrrrjat dinot on oikein jees!

Mähän en oikein yhtään välittänyt siitä edellisestä muodosta Amaurasta. Se oli jotenkin vähän tuollainen My Little Ponymainen neopets-jättisilmä, ja mikään edellä mainituista kun ei oikein viehätä, niin ei se itse pokémonkaan sitten napannut. Mutta tämä seuraava muoto Aurorus on jo aika siisti! Tykkään noista fläpättimistä tai mitkä lie korvat sitten ovatkaan. Jotnkin tosi maagisen oloinen dinosaurus. Mutta kyllä mä silti varmaan näistä kahdesta ensisijaisesti tuon Tyrantrumin ottaisin, jos saisin valita :-D.

Sitä paitsi Tyruntin pokédex-entry on niin mainio, kyseinen pokémon on siis itsekäs ja saa tyyliin itkuraivarin jos asiat ei mene niin kuin se haluaa. Taitaa tuo Tyrantrum jatkaa samalla linjalla, kun tuohon nimeen on ujutettu tuo tantrum. Hahaha, tää on ihan mun pokémon.

Pokémon XY-animesta on sanottava, että tykkään hahmojen kuvauksista tosi paljon! Tuo pikkutyttö Bonnie etsii ainakin veljelleen vaimoa Kalosista, hahahahaah, voin vaan kuvitella että se voi olla hauskaakin katseltavaa :-D!! Hyvä Bonnie! Jotenkin musta taas tuntuu että Clemont on oikein stereotypinen nörtti, joka on enemmän kiinnostunut keksinnöistä kuin mistään halailusta tyttöjen kanssa. Ei kyllä yhtään nappaa, että virallisessa julisteessa näkyy mm. Wobbuffet... ei kai se tarkoita sitä, että se Jessieen Wobbari palaa taas maisemiin? Se oli niin aikansa elänyt juttu.


Lisäksi Jenny on saanut kivan uuden outfitin. Tykkään tästä huomattavasti enemmän kuin siitä BW-aikaisesta.

Tällainen pikakirjoitus nyt, alan pian vastailla kommentteihin :-)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

  1. Todella hyvät kehitysmuodot dinoilla, Jenny näyttää tyylikkäältä ja Bonnie vaikutta miustakin todella kivalta.

    Todella paljon positiivisia väreitä ilmassa. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Eihän tässä malta odottaa lainkaan :3. Niin pelejä kuin uutta animea (kauheaa, mun täytyy hyperaktivoitua tuon Best Wishesin kanssa).

      Poista
  2. Viimeinkin fossiilista tulevat Poket perustuvat dinoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hienoja dinoja ovatkin. Mutta oli Cranidos ja Shieldonkin dinoja :-). Ei tosin noin ehkä perinteisiä kuin nämä kaksi!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Tyruntin olen jo päättänyt ottaa tiimiin. Pitkään on ollut suuri hinku kouluttaa Cranidosia, mutta tämä korvatkoon nyt hänet. Tyrantrumista en ota kyllä oikein vielä selvää, mutta Aurorus on oikein kaunis. Amaurasta en itsekään pitänyt juurikin niistä syistä jotka mainitsitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrunt muakin houkuttelee kovasti, koska haaaaaa se vaikuttaa mainiolta. Mutta saas nyt nähdä mitä vielä tulevan pitää. Liikaa pätevän oloisia tiimiläisehdokkaita :D.

      Poista
  4. Oho aika vaikee valinta fossiileissa. Ei ennen oo ollu näin yhtä hienoi fossiili pokei. Otan varmaan Auroruksen tai siis sen pienemmän. Ja Bonnie, on varmaan kivoin hahmo koko animes. Saa nähdä... Se Serena on kuulemma ashin lapsuuden kaveri. Ei välttämättä hyvä. Clemont on aika eri näkönen pelis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää on näin alustavasti ainakin paljon vetävämmät fossiilit kuin esim. viime genessä oli :-).
      Musta toi Ashin lapsuuden kaverijuttu voisi olla jopa tosi kiintoisaa :O. Bonnie vaikuttaa mahtavalta!

      Poista
  5. Aurorus on IHANA! Varmaan hienoimmat fossiilit koskaan, rakastan näitä. Tahtoisin niin kovasti ottaa tuon tiimiini, mutta Rock/Ice? C'mon Game Freak. :| Ainakin tuolla on kivan uniikki ability ja on mukavan korkeakin (n. 2.4 metriä).

    Ärsyttää, kun näiden piti survoa Clemont mukaan Ashin miespuoliseksi kumppaniksi, tuokaa Brock takaisin! Muutenkin vihaan Clemontin ulkonäköä ylitse kaiken... Vitsi olen kyllä taivaissa, jos Wobbuffet tekee paluun; ehkä se tarkoittaa, että joitain muitakin vanhempia Team Rocketin pokemoneja palaa? Kun on seurannut aktiivisesti pokemonin animea useamman vuoden niin, että siinä ilmenee 90-95% ajasta vain 5. genen pokemoneja, alkaa jokainen nostalgiaheitto olla jonkinasteinen sydänkohtaus minulle. Silmät kyllä vuosivat kuin meri esim. siinä Charizardin paluujaksossa ja myös siinä jaksossa, missä Ashin Butterfree mainittiin. Ja nytkin kun näin, että seuraavassa japanissa esitettävässä animejaksossa nähdään (ainakin tämän käsityksen sain) Ashin Bulbasaur olin silleen AAAAAA ASHIN BULBASAUR OMG ;_;. :'D

    (Miten niin meni jotenkin aiheen vierestä?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo uusi ability on kyllä aika hirmuinen sillä, että kyllä Aurorusin kelpaa :3. Mööh, onko Rock/Icessa jotain vikaa sitten?

      Oon kyllä vähän samaa mieltä, Clemont on ruma hahaha.... JA BROCK <3. Mua ei juuri tuo Wobbuffet yhtään innosta, kaikki muut Rakettiryhmän pokét saavat tehdä paluun, mutta ei sitä, sen vitsi kävi jo niin vanhaksi D:.

      ASHIN BULBASAUR :O <333333333!

      Poista
    2. Rock/Icella on seitsemän heikkoutta ja kaksi 4x heikkoutta, eipä siinä muuta. :|

      Poista
    3. No joooooo, mutta onneksi toi ability on sen verran hurja, että ehkä se vähän kompensoi! Mieti Hyper Beamia/Giga Impactia tuolta dinolta :O. Huh huh.

      Poista
  6. Musta nuo molemmat fossiilit ovat tosi ihania! Itsekin valitsisin tuon Tyrantrumin ensin, mutta kummatkin ovat hienoja. Tuo XY-anime kuulostaa kivalta, tulee tuosta vaimon etsimisestä vähän Brock mieleen, hahah! :D

    Mun mielestä taas Wobbuffet on kiva saada takasin, ja officer Jennyn uusi outfit on kyllä tosi hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrantrum :33. En kumminkaan uskalla sanoa, otanko sitä vielä tiimiin mukaan. Ei sitä vielä tiedä mitä hienouksia peleistä löytyykään... Swirlix ja Honedge ovat ainoat pakolliset tällä hetkellä, hoho.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!