Hahmokustomointia X:ssä ja Y:ssä


Tykkäänkö edes vähän tuosta hahmojen kustomoinnista :3. Näyttää varsin muikealta edellisten pelien yksiasuisuuteen verrattuna. Tyttöhahmokin on aika näpsäkän näköinen ja jos/kun jossain välissä hankin myös X-version (ainakin näillä näkymin olen kallistumassa Y-versioon, vaikka Swirlixin saakin vaan X:stä... ehkä joku vaihtaa sen minulle :3) ja siinä voisin sitten tytöllä pelata. Tällä hetkellä kumminkin odotan sitä että saan tehdä itselleni blondin poikahahmon, yayh!

Myös tuo pieni Furfroun trimmaus vaikutti kivalta. Toivottavasti peleissä tulevaisuudessa saisi yhä enemmän tehdä tuollaista pokémoneille, laittaa niille rusetteja sun muita kaulaan.

Quilladin ei ole edelleenkään musta yhtään ruma, voi raukkaa kun kaikki inhoaa sitä! Ei se mitään, minä valitsen sinut silti... Ellei Braixen tai Frogadier kehity joiksikin super eeppisiksi. Tosin mullahan kävi ensimmäisessä Whiten tallennuksessakin niin, että heitin lopulta Snivy-startterin mäkeen, kun ei se jotenkin miellyttänyt. Ensimmäistä kertaa luovuin startterista ensimmäisessä pelin läpipeluussa, kyllä tuntui väärältä ja pahalta aluksi!

Vaikka aluksi Pyroar vaikutti vähän kumman näköiseltä, olen lämmennyt sille täysin! Tykkään miten se on säilyttänyt tuon lelumaisuutensa Litleosta.

En kyllä oikeasti tiedä kumpi Mewtwo-formeista miellyttäisi mua enemmän... kummatkin ovat yhtä mjääh.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Mä tykkään Braixenista, vaikka sekään ei ole ilmeisesti kovin tykättyy...

    Avri tää blogi on aivan ihana!!! Jatka tätä pliis pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mustakaan Braixenissa niin suurta vikaa ole... kunhan muuten vain vierastan aina tulipokéja:D.

      Voi kiitos! Kiitos kommentista ♥.

      Poista
  2. Ei, ei eiii! Miksi kaikki vihaa Quilladinia! Mun mielestä se on ihana tommonen pallo! Mä saatan ehkä valita sen, mutta riippuu tosiaan millaisiksi nuo kaksi muut tosta vielä kehittyy. :)

    Hahmojen kustomointi näyttää kyllä tosi mukavalta, ja pidän myös siitä että tuota Furfrouta voi kustomoida millaiseksi haluaa. Oon aina salaa toivonut että pokemoneille voisi laittaa kaikkea pientä ylle, kuten vaikka rusetteja tai huivin kaulaan. ^^

    Pyroar on hiukan outo mun silmissäni, mutta tykkään tuosta sen female-versiosta paljonkin. :) Tämä uusi Mewtwon formi taas on ihan kamala mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Quilladin on mainio haha! Mutta ei tosiaan vielä voi sanoa mitään varmaksi, mun mielestä esim. Sinnoh-starttereiden keskimuodot ei mitkään lupaile kovin hyviä tai hienoja kolmosmuotoja, mutta tulihan sieltäkin sitten hyviä designeja!

      Todellakin! Huiveja ja rusetteja sun muita pokémoneille... ehkä tulevaisuudessa joskus sitten, en usko että tässä pelissä tosiaan niin hieno ominaisuus saataisi. Mutta tuo trimmaus näyttää ihan kivalta pikkulisältä, toivottavasti olisi muitakin samanmoisia pokéja, joita voi vähän tuunata :-D.

      Kiitti kommentista!

      Poista
  3. Pyroarist hyvin tehty noi male-version ja female-version.
    Noist vaihdoist, et itellä o wi-fi, jote voisin kyl vaihella, mut päätin valita Y version. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noiden sukupuolierosta, toimii tosi hyvin ja mukavan yksinkertainen tuo ero :-).
      Kiitos tarjouksesta, eiköhän joltakulta aina yhden Swirlixin saa! Ja kiitos kommentista!

      Poista
    2. Eipä mittää! Pitänee ensin saada se Pokemon Y :)

      Poista
  4. Hahmokustomointi on jotain niin loistavaa. Viimeinkin saatiin. *_* Varsinkin kun näyttää niin äärimmäisen monipuoliselta ja kaikkea, mahtavaa. Jotenkin en kyllä itse voinut koskaan käsittää näitä, jotka pelaavat ns. väärää sukupuolta edustavilla hahmoilla (tytöt pojilla ja pojat tytöillä), tuntuu jotenkin niin... Väärältä. En tiedä, aina jos saa valita sukupuolen niin pakko valita tyttö itse.

    Ps. Quilladin näyttää tuon videon jälkeen vielä monta kertaa kamalammalta, jos on enää mahdollista (anteeksi, ehkä lopetan tämän kamalan bashaamisen xD). Ja Braixenin pisteet kohosivat entisestään, todella omaperäinen tuo keppi/sauva homma, mikä siinä on meneillään. :3 Kiinnostaa vaan vähän kyllä, että onko Braixen 100% female, vai ei, koska on niin äärimmäisen feminiininen pokemon ja nimen loppuosa tulee sanasta vixen (naaraskettu).

    Ja ah, naaraspuolinen Pyroar on jotain täydellisyyttä (tulee kyllä mieleen Pidgeot...). Uroksesta en välitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, tätä onkin toivottu! Toivottavasti esim. noita asuja on paljon ja saa vaihdella oikein runsaasti. Mmmmmmmh hahahahaha pelaajahahmon sukupuoli on mulle tietyistä syistä vähän kinkkinen paikka, muttah... Oikeastaan aika monet miehet pelaavat tyttöhahmoilla, koska mieluustihan sitä juoksentelee pitkin Pokélandiaa esim. minihameeseen pukeutuneen tytön kanssa :-D.

      Nääh, ei tarvitse lopettaa, minä taas en lopeta sen kehumista >:O. Haha! Braixen kyllä nousee munkin silmissä yhä paremmaksi ja paremmaksi, tosin ei se musta alunperinkään ollut erityisen huono, Fennekinistä en sen sijaan tykkää. Tossa tyttö-sukupuolessa voi tosiaan olla jotain perääkin, etenkin kun katsoo taas Quilladinia ja Frogadieria, joiden nuo loppupäätteet taas kirkuvat maskuliinisuutta.

      Tykkään tuosta Pyroarin sukupuolierosta :-).

      + kiitos kommentista yay!

      Poista
  5. Kustomointi on kyllä todella tevetullut lisä ja Pyroar on todella siisti poksu. Itsekin tykkäisin hankkia Y:n, mutta pikkuhiljaa on alkanut mietityttää myös nuo X:n pokémonit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tiedä miksi tuo Y on nyt niin mulle pinttynyt päähänpistos, koska en kumminkaan käytä leguja, niin minunhan juuri kannattaisi ottaa sitten tuo X, josta saisin sen Swirlixin :-D. Nooh, saas nähdä mitä tapahtuu!

      Poista
  6. Minulle tulee X, joten jos Swirlixiä kaipaat sitten aikanaan niin hihasta voipi nykästä;)

    Fennekin voisi tosiaan olla ensimmäinen startteri, jonka sukupuolijakauma kääntyykin vastakkaiseksi - erityisesti Braixen on tyttömäisesti noitamainen (ja "vixen" sen nimessäkin antaa vähän vinkkiä). Onhan meillä ollut aiemmin kyllä tyttömäinen Chikoritakin, mutta ei niitä sukupuolisuhteita ehkä silloin vielä oikein tajuttu tai ajateltu...

    Pyroar on kyllä huikea Pokémon, yksi lemppareistani! Hirveä valinnanvaikeus tiimin kanssa... ensinnäkin Chespin/Bulbasaur ongelma ja nyt sitten Talonflame/Pyroar. Lintu voisi tosin keskittyä enemmän siihen lentämiseen, jolloin jellona voisi olla Fire-vahvistukseni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh no hienoa! Ja varo vaan, kumminkin Swirlix on joku ihan pirun ärsyttävällä tavalla saatava pokéja ja sitten joudut hankkimaan sen minulle... kenties jostain pimeimmän luolan uumenista hahaha. No ehkei sentään.

      Ihan kiinnostavaa nähdä mitä noissa sukupuolissa tapahtuu... pelin teemana kun tuntuu muutenkin olevan tosiaan se sukupuolijakauma ja geenihömppä vähän enemmänkin.

      Voin kyllä just kuvitella sulle Pyroarin jostain syystä tosi hyvin >:O. Se on ihan sun näköinen pokémon.

      Poista
  7. Vitsi mä kyllä suutun, jos tuosta Fennekin/Braixenista tulee pelkästään naaraspuolinen pokemon :-D Välillä muutenkin ärsyttää nuo sukupuolet joissain pokemoneissa, haluun tyttö-throhin ja sawkin! xD Voi herranjumala, miltähän nekin näyttäis...
    Mut tää kustomointi on kyl tosi kiva juttu! Voin tehdä mun hahmosta super naurettavan näköisen, heh : ]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muakin hiukan välillä ärsyttää nää tietyt sukupuolinormit... ja etenkin se, että Attract on sukupuolisidonnainen liike! Come on, mä haluan et mun kaikki pokémonit on homoja hahahahahahaahah :DDD. Mutta esim. nyt FireRediä pelatessani poikapuolinen Jigglypuff oli ihan pakollinen, en olisi ikänä hyväksynyt tyttö-Jigglyä tiimiini! Vaaleanpunainen söpö poitsu.

      Kiitos kommentista <3.

      Poista
  8. No nyt tuo Quilladin näyttää jo tosi hauskalta! Ihan kamalan vaikeaa tulee tiimin valinnasta, en kestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Quilladin on mahtava pikkuvekkuli! Saa nähdä mitä isosta muodosta sit tulee!
      Joo, ja apua, ties kuinka monta hienoa uutta pokéa vielä julkistamatta... voi että, joskus toivois että saisi olla enemmän kuin vain kuusi tiimissä!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!