Best Wishes: jaksot 14-22

Joo voi kyllä. Olen tehnyt BW-kauden suhteen "parannuksen" ja katsonut sitä eteenpäin nyt vähän lujempaa tahtia. Tällä hetkellä huitelen jossain jaksossa 60. jotakin, mutta kirjoitetaan nyt näin erissä sitten näistä parit ajatukset :-).



14. A Night in the Nacrene City Museum! / Kauhujen museo!

Pokémon Best Wishes

Tämän olenkin nähnyt  telkkarista. Aika huikeita tieteellisiä selityksiä Cilanilta. Ihmettelen kyllä, että eikö Pokémon-maailmassa porukoille tule mukamas ensimmäisenä mieleen, että jos jotain outoa on tekeillä, niin siihen liittyy joku pokémon? :-D
Yamask on hieno pokémon ja tuo kohta, missä tuo maski itkee, on vallan huikea. Me likey!!  Iris sen sijaan... ei niin kiva.

Arvosana: 8- / 10, jos tässä olisi joku toinen pokémon Yamaskin sijasta, ei varmaan saisi näin hyvää arvosanaa.


15. A Battle According to Lenora! / Ottelutaito Lenoran mukaan!

Pokémon Best Wishes

En totta puhuen muista tästä jaksosta paljon mitään. Paitsi sen että Ash hävisi Lenoran Roar + Mean Look-combolle. Oli siinä alussa jotain kirjastohölinää ja totta puhuen, olisin ollut ehkä siitä kirjastosta vähän enemmän kiinnostunut kuin tästä ottelusta...

Arvosana: 6- /10, plussaa Roarin näkemisestä animessa.


16. Rematch at the Nacrene Gym! / Uusintaottelu Nacrenen salilla!

Pokémon Best WishesPokémon Best Wishes

Hahaha, tää on oikeesti ihan kamalaa... Koska koin niin vahvan deja vun tätä jaksoa katsellessa, että en oikein vieläkään tajua miten se on mahdollista. Siinä Ash marssii vähän treenimään Tepigin ja Oshawottin kanssa sinne ottelukerhoon... olin jo tässä vaiheessa ihan raivon partaalla, että eikö Ash nyt mitään uutta keksi ja aikamoista kierrätystä. Sitten kun siinä alkoi tuo Tepigin treeni, olin jo älähtää ärsytyksestä. Olin ihan satavarma, että just vähän aikaa sittenhän juuri tällainen samanlainen jakso tuli aikaisemmin tällä kaudella :-D. Siinä sitten ihmettelin, että eikö Ash käynyt just tällaista treeniä ekan salin jälkeen.... kunnes tajusin että ei, eihän tällaista jaksoa ole ollutkaan ja Ash voitti ihan kertalaakista sen ekan merkkinsä :-D. En tajua miten näin paha deja vu voi tulla!! Jee Ash voitti merkin jee.

Arvosana: 3 / 10, lähinnä koska vietin puolet jaksosta tosi kiukkuisena siitä, että tällainen jakso on mukamas ollut jo xD


17. Scraggy - Hatched to Be Wild! / Scraggy - kuoriutunut villiksi!

Pokémon Best WishesPokémon Best Wishes

Tämä jakso on niin symppis ♥. Scraggya luulin aluksi kaikkien kuvien perusteella vähän ärsyttäväksi pokémoniksi, mutta sehän on oikea lutuinen. Haluan itsekin kouluttaa sellaista!! Katsokaa nyt noita sen naamoja! Jotenkin olin ollut myös siinä käsityksessä, että Scraggy on taas sellainen miljoonas Charizard, joka iskee kaikkia vain Headbuttilla eikä kuuntele Ashia yhtään. Mutta ei sinne päinkään, tai siis joo sinne päin, kyllähän se kaikkia mäiskii kallollaan, mutta se on luonteeltaan niin ihastuttava. Scraggy ja Axew yhdessä ♥. Minusta Ashin pitäisi Unova-seikkailun jälkeen antaa Scraggy Irisille.

Arvosana: 9½ / 10, kauttaaltaan erittäin miellyttävä jakso. Ei oikeastaan mitään pahaa sanaa.


18. Sewaddle and Burgh in Pinwheel Forest! / Sewaddle ja Burgh Pinwheel-metsässä!

Pokémon Best Wishes

Sewaddle on jaksossa, joten ei tämä voi millään olla kovin huono jakso, eikös niin?! Tämä on sellainen hyvällä tavalla tylsä jakso. Ehkä se riippuu vähän pokémonista, mutta tykkään kun tässä vaan chillaillaan metsässä ja seurataan Sewaddlea. Sopivan kotikutoinen meininki minulle, ei mitään eeppisiä megasuperseikkailuja joidenkin tyyliin jumalien kanssa. Ja Sewaddle on niin söpö! Tälläkin on mukavan reipas luonne, JA ASH PYYDYSTÄÄ SEN :O. En oikeasti uskaltanut toivoa BW:n alussa, että tämä yksi 5. generaation suosikeistani lähtisi Ashin matkaan! ♥

Arvosana: 8+ / 10, Sewaddle ♥


19. A Connoisseur's Revenge! / Tuntijan kosto!

Pokémon Best Wishes

Ooooookei, olen nähnyt tämän jakson puolihuolimattomasti suomeksi ja Burgundy oli aika ärsyttävä tyyppi. Mutta ollaan reiluja, kyllä muakin ottaisi ihan älyttömästi päähänn tuollainen Cilan-pell pätemässä tuossa vieressä :-D. Oikeasti, huoooh, inhoan muutenkin pätemistä, joten minä Cilan ei nyt oikein sovita toisillemme. Lisäksi kun katson näitä japaniksi, niin hiukan sattuu korviin nämä tasting timet ja s'il vous plaît. Oli kuitenkin ihan kiinnostavaa, että ehkä joissain Burgundyn sanomisissa Ashille olikin jotain perää... Kuten että Sewaddle Chlorophyll-abilityllä sopisi Ashille paremmin. Tämähän jopa voi olla, sillä Chlorophyll-abilityssä pokémonin speed kasvaa auringonpaisteessa ja Ash tunnetusti tykkää nopeasta ottelutyylistä.

Arvosana: 5½ / 10


20. Dancing with the Ducklett Trio! / Tanssii Ducklett-trion kanssa!

Pokémon Best Wishes

!!!!!!!!!!!!
Ette voi ymmärtää sitä aggression määrää, mitä koin tämän jakson aikana :-O. Siis en tajua, en ole koskaan suuttunut näin pahasti, mitä tätä jaksoa katsellessani. En pysty nyt käyttämään muuta termiä, kuin että minua suorastaan vitutti nuo käkättävät pelleilijä Ducklettit älyttömän paljon! Onhan tuollaisia keppostelijoita ollut ennenkin, enkä minä ole niistä välittänyt pätkääkään, mutta nää kolme sai mut raivon partaalle :-D. En tiedä miksi! Jos kohtaisin tuollaisia käkättäjiä niin minä lemppaisin pokémoneilla ottelun aika äkkiä sivulle ja ottaisin jonkun haulikon käteen. Olen kamala :-(. Mutta joo. Ei enää ikinä tätä jaksoa minulle. Suututtaa jo pelkkä ajatus noista.

Arvosana: -10000000000 / 10, eipä tosin ole mikään pokémonanimen jakso saanut näin suuria tuntemuksia aikaan...



21. The Lost World of Gothitelle! / Gothitellen kadonnut maailma!

Pokémon Best Wishes

Jos edellinen hermostutti, niin tämä ei herättänyt mitään tunteita. Tosi jotenkin hämyinen ja huono jakso. En oikein tajunnut tätä Gothitellen ja sen muijan ongelmaa tässä. Miksi se muija jätti se Gothitellen alunperin vaan jonkun tylsän papparaisen kanssa asumaan, eikä ottanut mukaansa kun muutti??? Ihmiset...

Arvosana: 4 / 10, näinkin paljon näin mitäänsanomattomasta jaksosta, lähinnä koska tässä ei ollut noita Duckletteja...


22. A Venipede Stampede! / Venipederynnäkkö!

Pokémon Best Wishes

Tämäkin oli tylsä jakso, vaikka olihan tässä aika paljon kaikkea menoa ja meininkiä. Eniten tietty häiritsee se, että seuraavia kahta jaksoa ei ole!! Eikä varmaan koskaan tulla näyttämäänkään, harmi sinänsä. Kauhea hieno Rakettiryhmä-operaatio, ja ei sitten nähdä sitä lainkaan.  Hyvä että Ashin Pidove kehittyi sitten tässä jaksossa, niin tuli sekin todistettua yay.

Arvosana: 5 + /10.


Mitä mieltä te olette näistä jaksoista? :-) Haittaako, vaikka yhdessä kirjoituksessa tuleekin näin monta jaksoa kerrallaan?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Ei minua ainakaan haittaa ollenkaan, että näitä on monta kerrallaan~

    Siitä on aika pitkä aika, kun nämä jaksot näin (pari vuotta taitaa olla jo, huhhuh, koska katsoin nämä aikapuoliin silloin, kun ilmestyivät), joten niin kamalasti en enää muista. Mutta mitä muistan, oli se Electro Ball-kohtaus tuossa Ducklett jaksossa jotain niin uskomattoman hienoa ja katsoin sitä sellaisella *A* -ilmeellä kirjaimellisesti. Vaikka se merkitsikin Volt Tacklen unohtumista (no, toivottavasti palaa joskus).

    Ja tuo Gothitelle-jakso oli kanssa yksi, mistä tykkäsin! Hieno tarina mielestäni. Cabernet (Burgundy) kyllä on tosi ärsyttävä, jotenkin en voinut ikinä sietää tätä. On se kivaa, kun BW:n anime pyöritti useita vähemmän tärkeämpiä hahmoja mukana, kuten Kenyania ja Langleyta (enkkunimistä ei mitään tietoa), mutta miksi niiden kaikkien pitää olla niin ärsyttäviä? Ärsyttää myös, kun eivät aiemmilla kausilla tätä tehneet, vaikka Ash on sanonut lukemattomalle randomkouluttajalle, että joko liigassa tavataan, tai että palaa tapaamaan heitä myöhemmin, tai että varmasti ottelevat toisiaan vastaan vielä uudemmankin kerran...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin piti kovasti seurata näitä ilmestymistahtiin, niinku DP-kautta, mutta se päätös pitikin ehkä sen kahden ekan jakson verran :-D Mulle sopii tosin paremmin se, että katson monta jaksoa putkeen silloin kun sitten katson...

      Ja joo sama, joudun lunttaa noi enkkunimet jostain, kun katson näitä myös japaniksi. Tähänki kirjoitukseen meinasin kirjoittaa Pokabu Tepigin sijasta.

      Oon ihan samaa mieltä noista ärsyttävistä sivuhahmoista. Se elokuvajuippi on sentään sellainen perusmukava, mutta nuo muut alkaa hiljalleen hajoittaa pään...

      Poista
  2. Yamask-jakso oli hyvä, mutta siitä on aikaa ku näin sen.
    Ashin saliottelukoulustus oli semmosta ihmejuttua, oikein laitteilla treenasi. Sewaddle-jaksossa se metsän tausta oli tosi upea, pidin siitä.
    Parhainta oli kai Pidoven kehitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hei siitä mun pitikin mainita, että tuossa Sewaddle-jaksossa oli ihan pirun hienot ne metsämaisemat! Muutenkin jotenkin nuo taustat tuntuu uudemmissa jaksoissa paljon mielenkiintoisimmilta kuin joskus ennenvanhaan.

      Poista
  3. Ihmettelin tossa ducklet jaksossa miks ne varasteli. Tämmösiä varastelu jaksoi on noin joka kuudes jakso, mut yleensä niil on joku syy miks varastella. Näil ei ollu, tai sit ne vaan saa siitä kicksit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan toi, että ne saa kicksit siitä :-DD. Näitä varastelujuttuja on kyllä liian usein, samaa mieltä! Mut mikään ei oo ärsyttäny mua niinku toi jakso haha!

      Poista
  4. Scraggy on kyllä yksi niistä jonka pisteitä anime nosti<3 Otus tuntui aluksi niin ylihypetetyltä ja njääh, mutta sitten se oli tommonen lutukka~ Sewaddle-jakso oli ihana, tykkään etenkin niiden japski-dubin äänestä >u< Duckletit ja Burgundy on ihan hirveitä, hyi pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kyllä kyllä kyllä!!! Voi Scraggy <3. Aivan mahtava, sillä on täydellinen luonne. Mä en edes nyt muistakaan, millainen Sewaddlen enkkuääni mahtaa olla, kun katson näitä myös japaniksi... siinä se on kyllä söötti.
      Duclettit D:.

      Poista
  5. Mun lemppareita oli näistä ehdottomasti tuo Sewaddle-jakso, sekä ihme kyllä tuo Ducklett-jakso! Kyllähän näitä varastelu-jaksoja riittää, mutta itse nautin tosta Ducklett-versiosta oikeen tosi paljon. En tiedä mikä siinä on, mutta se on kyllä yksi koko BW-kauden lempparijaksoistani! Omg! Järkytinkö? :D

    Ducklett on vaan niin söpö pokemon muutenkin. ^^ Ihan mukavaa että laitoit näin monta jaksoa yhteen postaukseen, ei haittaa yhtään. Silti tykkään niistä pidemmistä kuvauksista enemmän, muttei näissäkään mitään vikaa ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkytit. Mä en tiedä oikein miksi, mutta meinasin kuolla raivoon tuota Ducklett-jaksoa katsoessani. Ei siksi, ettäkö tuo varastelu-juttu olisi toteutettu liian monta kertaa, mutta kun joku juuri noiden ankkojen menossa ärsytti suunnattomasti. Ehkä se, että kuvittelin jos mulle itelleni kävisi noin, niin multa ei kyllä huumori riittäisi noille ankoille :DDD.

      Pidemmissä menee vaan aaaaaaivan liikaa aikaa, enkä ehdi tehdä niitä :-(.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!