Pokémon FireRed

Heeeyyy jahuuuu! En tiedä kuinka paljon ihmisiä kiinnostaa, mutta ajattelin tässä XY:tä odotellessa pelata jonkun vanhemman Pokémon-pelin läpi ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin sitten FireRediin!! Tein muutamia hokkuspokkuksia ja kytkin GameCuben GameBoy Playerin tietokoneeseen, niin saan kivoja hyvälaatuisia kuviakin pelistä :-D.

Eli idea olisi vähän sama kuin noissa iän ikuisissa Lets play-videoissa, mutta vaan tylsästi kuvien ja tekstin muodossa. Koska ite inhoan noita lets play-juttuja hahahaa. Oon enemmän tällaista perinteistä sorttia! Saatte tulevaisuudessa vaikuttaa et mitä pokémoneja kokeilen tässä :3.

Miltä kuulostaa? JA PLIIISS, äänestäkää mulle siis pikaisesti startteri, jolla aloitan! Ajattelin aloittaa tämän joko huomenna tai sunnuntaina, joten äänestäkäähän äkkiä ♥.

Mikä startteri?
  
pollcode.com free polls 


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

  1. Kivaa, on varmasti mukavaa luettavaa sitten. ;) Itsellänikin on joskus ollut ajatusta tehdä tällainen, mutten ole ehtinyt...

    Squirtlelle annoin oman ääneni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä! Ajattelin että mahtaako ketään kiinnostaa, kun yleensä nuo videot on niin suosittuja... Mutta ajattelin pistää paljon kuvia pelistä ja saatte vaikuttaa mitä hyökkäyksiä opetan millekin pokémoneille ja mitä pokéja edes hankin :-D.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajusin vasta tähän FireRedin pelaamiseen päädyttyäni, et täähän vähän niinku juhlistaa tuota Originia tässä samalla :-D.

      Poista
  3. Ääneni meni Bulbasaurille (Charmander turhan ylikäytetty ja Squirtlea en vaan voi sietää sen kehitysmuotojen takia..). :>
    Odotan tätä ihan kiinnostuksella, varmasti on ihan mielenkiintoista luettavaa, vaikka let's playt ovat jotain, mitä henkilökohtaisesti rakastan ja ovat loistavaa viihdettä ainakin itseni mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseänikin houkuttelisi tuo Bulbasaurilla aloittaminen, niin ehkä täytyy mennä sitten sillä :-D. Onhan se jo saanutkin hiukkasen enemmän ääniä kuin muut!
      Joo, toivotaan että tulee kiinnostavaa:-D. Aluksi harkitsin itsekin aloittavani tän just videoilla. Mut njääh, ollaan vähän vanhanaikaisia ja tehdään näin.

      Poista
  4. Bulbasaur sai ääneni. Ehkä jopa vähän aliarvostettu startteri näistä kolmesta. Vaikka Kantossa saa kyllä muitakin tosi kivoja ruohopokemoneja.
    Hirveä hinku aloittaa itsekin pelaamaan näitä vanhempia pelejä, etenkin ikivanha Red on kummitellut mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voittehan te jonain päivänä pelin edetessä äänestää Bulbasaurin jopa ulos tiimistä jos niin haluatte :-D! Ho hooh!
      Joo, suosittelen kyllä! Aluksi meinasin tarttua kanssa Yellowiin, mut sitten mua houkutteli nuo Sevii Islandsit tässä pelissä, kun en muista niistä enää _mitään_. Siksi oli pakko tarttua tähän.

      Poista
  5. Ite vedin pokemon platinumin, kun en jaksa oottaa.

    VastaaPoista
  6. Itsellänihän on tulossa Pokémonmaratonstriimi ensi kuussa. Ja huomenna striimipaneloin X:sta ja Y:sta.

    Pistin ääneni Squirtlelle, koska Bulbasaur on vain hidas aloittaa (Vaatii levelin 12 että oppii Vine Whipin) ja Charmander on muutenvain hyödytön.
    Oonkin oottanut että koska siulta tulee jotain tämäntyylistä blogiin. Seurailen tätä nyt kyllä innolla~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin huono katsomaan tuollaisia striimejä :-(. Ei jotenkin inspiroi yhtään, vaikka asia mielenkiintoista olisikin. Noi Let's play-videot ei ole yhtään mun mieleeni, ja niillä mitä oon eksynyt katsomaan on niin huonot jutut etten kestä, menee koko peli pilalle vaan :-D. Ne vähän pilasi kokemukset iäksi, hahaha.

      Se oppii sen kyllä jo lvl. 10 :3. Ja nyt sittenkin aattelin, että ehkä joskus jotain videonpoikasta voisin tehdä...! Mutta pääasiassa pidättäydyn tekstissä koska ah <3.

      Poista
    2. Jeah, Let's Playt nyt ovat vähän mitä on jos ei tiedä mitä hakee. Itse pidän informatiivisesta ja loogisesta materiasta joten iso osa Let's Playereista ei itseenikään iske.

      Ja tuo minun paneelini eiliseltä on katsottavissa ihan youtubesta. c:
      http://www.youtube.com/watch?v=Y1X4xAwppRc

      Poista
  7. Mun ääni meni Bulbasaurille. Rakastan kyllä Charmanderia, mutta se on jotenkin ylikäytetty ainakin mun silmissäni, ja Squirtle on jotenkin vähän tylsä.

    Itse kirjotan juuri tämmöistä ns. Let's Playta Pokemon Whitesta, jota tällä hetkellä vedän läpi, mutta sen pelaaminen on jäänyt viime aikoina vähän vähiin... :S Pitäisi ehkä jatkaakin joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Squirtlehan on naturaalisti mun lemppari (Blastoise, oliko se nyt viidenneksi vai neljänneksi lempparein pokéni?), mutta hyvä että äänestitte mulle Bulbasaurin. Tykkään siitä enemmän kuin Charmanderista :3.

      Jatka ihmeessä!~

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!