Best Wishes: A Home for Dwebble!

Ohoo, mihinkäs tässä viimeksi jäätiin...


A Home for Dwebble! / Oma kivi kullankallis!

Pokémon Best Wishes

... ai voi mätä, se on tämä jakso. Olen nähnyt tämän ainakin puoliksi. No katsotaas nyt, mitä tässä nyt sitten olikaan. Hitsi kun ärsyttää, kun niin monet jaksot alkaa näillä mussutustuokioilla ja hehkutuksella miten Brockin tai nyt Cilanin ruoka on ah niin hyvää :-D. Joo joo, se on tullut jo selväksi! No siinä ne sitten mussuttaa, kunnes Axew bongaa Dwebblen joka rakentelee kotiaan kivestä.

Dwebble

No siinä Dwebble hääräilee, kun kolme pahis-Dwebbleä saapuu ja pöllii tämän juuri vaivalla valmistaman kivikodin. Tästähän tietty Ash ja kumppanukset hermostuvat, ja päättävät avustaa Dwebbleä. Dwebble ei kumminkaan halua apua ja onnistuu vahingossa satuttamaan Pansageakin siinä tuiskeessa). Ash ja muut päättävät silti autella tuota.

Team RocketToisaalla sitten Rakettiryhmä saa vähän lisäinfoa uudesta tehtävästä... no joo, eipä kauheasti siinä mitään. Tämä salamyhkäisempi meno voisi toimia paremmin, jos nuo hahmot eivät olisi niin tuollaisia... erilaisia. Voisihan tässä edelleen olla hömelö James ja dramaattinen Jessie, vaikka Rakettiryhmä tekisikin tällaisia kunnon rikolliskeikkoja? Kyllähän jo Pokémon Chronicles-sarjan jaksossa Training Daze toimi tuollainen "totisempi" rikollismeno, vaikka Jessie, James ja Meowth olivat ihan yhtä tolloja kuin aina ennenkin. Vähän enemmän sen tyylinen juttu toimisi mun mielestä tässä Best Wishesissäkin hiukan paremmin.

Pokemon Best Wishes
No iltaan mennessä noita pahis Dwebblejä ei ole vieläkään näkynyt, joten Cilan ehdottaa että pystytetään vain leiri ja Dwebblekin saa yöpyä heidän kanssaan. Pansage on kumminkin kipeä ja kovassa kuumeessa, kaikki tietty aattelee että se johtuu siitä kivenmurikasta jolla Dwebble heitti sitä aiemmin. Ai jai jai. Iris tekee Pansagelle jotain rohtomönjää ja Pansage syö sitä YHDEN lusikallisen. Voilaa, aamulla pokémon on kuulemma terve. Pokémon-maailmassa kaikki on niin helppoa. Veikkaan ettei naisillakaan ole menkkoja joka kuukausi.
Yöllä Dwebble sitten masentelee, miten tuli aiheuttaneeksi Pansagen sairastelun. Cilan sitten lohduttelee sitä ja niinpä he bondaavat siinä sitten kauniisti.

Oho Rakettiryhmä tuli taas kuviin. Yleensä ne näkyy vaan pari sekuntia ja sit niitä ei näkyään loppujakson aikana.

Pokemon Best Wishes

Seuraavana aamuna Pansage on terve kuin pukki ja porukka lähtee etsimään Dwebblen kotia. Dwebble haluaa pärjätä ottelussa omillaan, mutta saa tietty kolmen ryhmältä heti selkäänsä. Cilanin juonen avulla Dwebble saa kolmen Dwebblen pahisjoukon erotettua ja pystyy ottelemaan jokaisen kanssa erikseen. Dwebble taktikoi ja käyttää ympäristöään edukseen ottelussa. Tällaisesta menostahan Cilan innostuu. No niin minäkin tekisin, pyydystäisin mieluusti totta kai tuollaisia fiksuja pokéja :-D.

Oho, Rakettiryhmä näkyy kolmannen kerran.

Ja Dwebble haluaa tietty lähteä Cilanin mukaan. Aaawss. Ihan hyvä jakso, vähän tylsä jotenkin, vaikka tässä oli ihan hyviä otteluita ja Dwebblet on kivoja.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Hahaha, ai että mä rakastan näitä sun kirjotuksia näistä jaksoista! ♥♥ xD Musta tää jakso on ihan söpö, varsinkin kun pidän tosi paljon Dwebblestä. :3 Ja Rakettiryhmä on edellenkin tappavan tylsä!!

    "Pokémon-maailmassa kaikki on niin helppoa. Veikkaan ettei naisillakaan ole menkkoja joka kuukausi."

    Haha, nyt mä haluun muuttaa Pokemon-maailmaan ihan välittömästi! En olekaan tajunnut miten iisiä siellä olisi elää. Ei tarvitse edes kouluja käydä, kun häippäsee vaan 10-vuotiaana maailmalle pokemoneja pyydystämään! :D

    My dream life!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä vähän ihmettelen joskus, että miten näitä mun selostuksia jaksaa lukea. Välillä pelkään, että juttuni ovat vaan tätä Best Wishesin Rakettiryhmääkin tylsempää "Sitten tapahtui sitä ja tätä ja vähän myös tota" :-D. Mutta hyvä jos niin ei ole hehe!

      Pokémon-maailma olisi niin hieno paikka. Ja Pokémon-liigassa kouluttajat saa syödä ilmaiseksi ♥ ♥ ♥

      Poista
    2. Haha, eipä mitään. Sun tekstit ei ole tosiaankaan mitään Rakettiryhmän tylsyyden tasoa! :D

      Aah, ilmasta ruokaakin vielä!! En kestä! xD Välillä käy kyllä hiukan kateeksi noita Brockin ja Cilanin herkkuruokia... Njams! :P

      Poista
    3. Jooo, Pokémonin ruoat on joskus niin hyvännäköisiä... Mmmmh ruokaa

      Poista
  2. Tuo olisi kyllä totta, että Rakettiryhmä olisi kiinnostavampi jos niiden luonteita ei olisi muutettu noin rajusti...

    Minäkin tykkään tästä jaksosta, vaikka en Dwebblestä oikein välitäkään. Toivottavasti Avri kirjoitat taas pian jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, kiitos kommentista, toki kirjoitan pian lisää :-). Nyt kun pääsin taas vauhtiin!

      Ja jep, toivottavasti Rakettiryhmä tuosta vähän reipastuu!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!