Uusista pokémoneista ajatuksia... jälleen

Teidän pitäisi potkia mua vähän ahkerampaan päivittelyyn >.< Hävyttömästi jäänyt kommentteihinkin vastailematta, mutta kun ahhh kesäromanssini........ ♥
Anyway, CoroCorosta paljastui taas uutta kivaa, mutta käyn hommat läpi vähän hajoitetummin. Tänään on vuorossa uudet pokémonit, huomenna uudet hahmot ja sitten hiukan myöhemmin vielä jotain uutta pohdintaa muusta, mitä CoroCoro meille kertoi. Mutta uusista pokémoneista liikkeelle!

Pokémon XY
Swirlix

Tässä on mikä lie keijupölypallero. No ei sentääs, se on hattarapokémon. Eikö tällainen pallura olisi sopinut Unovan huvipuistoon? No mutta kuitenkin, tykkään tästä ihan pirusti! Swirlix on pokémon, joka syö vain makeita asioita....... voi elämä, mistä tällaisen saa? Ihan takuuvarmasti ainakin kokeilen tätä pelissäni, voi olla jopa tiimiissä tilaa tällaiselle herkkupallolle! Tunnen niin vahvaa hengenheimolaisuutta tämän otuksen kanssa, että jos pokémoneja olisi oikeasti olemassa, niin tämä kaveri löytyisi meikäläisen joukosta aivan taatusti. Me näytetäänkin vähän samalta, ilme ja kaikki. Ehdottomasti suosikkini näistä viidestä uudesta pokémonista. Fairy-tyyppi on osoittautunut aika pirun pätevän oloiseksi!!

Pangoro

Pokémon XYEi tämä ihan sellainen Snorlax-tyylinen sumopainija-panda ollut, kuten uumoilin Panchamin ilmestyessä, mutta suunta on kyllä hyvä. Ei mikään suosikki, mutta ei laisinkaan siis mikään huono poké! Ehei! Olen aina ollut tällaisten isojen järeiden pokémonien ystävä... sekä tietysti tuollaistan hölmöjen palleroiden ja outouksien kanssa kuten Swirlix. Pangoro on Fighting/Dark-tyypin pokémon. Hassua, kun jotkut Tosi Miehet vinkuvat siitä, miten kaikki Fairy-pokémonit ovat vaaleanpunaisia ja super tyttömäisiä hempukoita ja että yhyyhyhyyy kun kaikki Fairy-pokémonit tulevat olemaan sellaisia... no onhan kaikki Fighting-pokémonitkin tuollaisia ärmyjä (paitsi Medicham, mutta se nyt onkin vaan ruma)??? Anyway, jännittävintä Panchamissa ja Pangorossa on tuo vihjailtu uusi evoluutiotapa... Jes! Oikeasti, missä välissä näistä peleistä julkaistaan sellaista tietoa, mikä ei meikäläistä innostaisi? Kaikki 6. generaatiossa on pelkkää kultaa ja hattaraa.
Pokémon XY
Spritzee

Tää on niin kumma tirppa, vaikka eipä se lintu taidakaan olla vaan joku hassu leijaileva parfyymin tuoksahdus. Ihan mahtava idea! Mistä ne oikeasti näitä keksii? Parfyymi-pokémon, tällaista en ihan toden totta uskonut ihan heti näkeväni.
Tämäkin on vaaleanpunainen ja kuuluu Fairy-tyyppiin. En nyt usko kokeilevani tätä tyyliin koskaan, mutta tykkään tästä silti jollain hullulla tapaa... Ehkä se on tuo idea parfyymi-pokémonista, joka minua viehättää? Design näyttää kyllä vähän liikaa joltain tavalliselta tipuselta, mutta hatunnoston arvoinen suoritus tämäkin!


Pokémon XYPokémon XY
Inkay ja Malamar 

NÄMÄ KAKSI! Okei, okei, tehdään aluksi taas selväksi, että kyseessä on pokémonit, joita en varmaankaan tule käyttämään. Mutta se ei kyllä tee näitä yhtään sen huonommiksi! Nämä kaksi ovat upeita ja ehkä hienoimpia 6. generaation luomuksia omalla tapaa, vaikka en pystykään kuvittelemaan itseäni ihan heti käyttäämässä näitä... Honedge on minulle henkilökohtaisesti se hienoin luomus vielä. Mutta. Näissä on sitä jotain!
Inkay ja Malamar ovat Dark/Psychic-pokéja ja perustuvat selkeästi jonkinnäköisiin kalmareihin. Malamarista tulee minulle jotenkin vähän mieleen Pieni Merenneito-leffan Ursula! Tuossa iljettävässä katseessa on jotain samaa haha. Malamarilla on voimakkaita hypnoottisia kykyjä, joilla se hallitsee vastustajiaan. Jep, häijyltä kuulostaa.

Kertokaahan omia mielipiteitä taas ♥. Sunnuntaina olen viimeistään vastannut kaikkiin kommentteihin! Kaikki olen kumminkin lukenut :-).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

20 kommenttia:

  1. Tässä tulee todella lyhyesti xD:

    Swirlix - Supersöpö ja ihan paras näistä!
    Inkay - Yööööh, mutta ihan ok kaiketi.
    Malamar - Kaamea Ursulaa muistuttava hirviö!
    Spritzee - Ihan kiva.
    Pangoro - Hieno pandakarhu.

    Tykkään kyllä kaikista omalla tavallaan, vaikkei ehkä siltä tuota lukiessa vaikuttanut. xD Tarkempaa kommenttia ja mielipidettä voi löytää mun blogista jos se kiinnostaa. :3

    Tulipas järjetön kommentti. :D Oon liian väsyny kirjottamaan tarkemmin/viisaammin, pahottelen tätä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swirlix ♥ Samaa mieltä, se on kyllä söpöin kaikista!

      Poista
  2. Swirlix - yllättävä hattara Pokeksi, mutta en ota tulevaan joukkueeseen
    Pangoro - semmonen iha ok Poke, kahtelin sen kykyjä (Iron Fist ja Mold Breaker), mutta oottelen vielä mahdollisia liikkeitä
    Spritzee - pikku tirppa, tulee hieman mielee Angry Birds, mutta ei tavoitteena joukkueeseen
    Inkay ja Malamar - hienoa, että jostain reaalista maailmasta on tullu joku poke

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :-) En malta odottaa sitä, että oikeasti näkee millaisia pokéja nämä kaikki sitten ovatkaan otteluissa...!

      Poista
  3. Näistä pokmoneista en ole ihan niin innoissani kuin edellisistä, mutta ihan hauskojahan nämäkin ovat, etenkin tuo panda on nyt vhva ehdokas tiimiin. Tuntuu että tässä genessä tylee suuria vaikeuksia saada kaikki kivat pokemonit mahrumaan joukkueeseen, mutta sehän on vain hyvä asia.
    Nuo kalmarit on aika jänniä, ja Malamar tulee ihan varmasti olemaan häijy ja hermoja vievä vastustaja. En kuitenkaan aio käyttää tiimissä...ehkä.
    Agry Birdille odotan evoluutiota, mutta tuollaisenaan saa kyllä jäädä boxille. Myöskään hattara ei ole mieleen. Vähän sama asia kuin Vanilliten kanssa, jotenkin vieroksun ruokapokemoneja, vaikka onhan tuon idea tosi hauska. Mutta ei näistä mikään ole milläänlailla turha tai sellainen minkä olisi toivonut jäävän keksimättä. Ihme juttu :) Yleensä niitäkin on tässä vaiheessa jo vaikka miten monta. (tietysi on se Awekened Mewtwo....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kauhistuttaa kamalasti, kun tekisi mieli ottaa tyyliin kaikki pokémonit tiimiin mukaan. Mutta ei sekään oikein sitten onnistu. Saas nyt nähdä. Miekka ja Hattara on aika vahvoilla lähtemään mun joukkueeseen!
      OI minä taas pidän näistä ruokapokéista, Vanillitekin oli kovasti mieleeni :D. Mutta ymmärrän kyllä, jos ne ei miellytä!

      Jep, samaa mieltä, ainoastaan se Mewtwo on sellainen jonka olisin oikeasti toivonut jäävän pois!

      Poista
  4. Argh, en pysty edes tässä kesällä vastamaan näihin postauksiin kun pitää tehdä rästitehtäviä vieläkin...

    Anyway, tuo Swirlix on tosi symppiksen näköinen, ja hattara on tosi tervetullut lisä, itseäni ei ole ikinä haitannut Vanillite. Pangoro on jees, Spritzee on söppänä ja Inkay ja Malamar ovat aika siistejä, miksen minä näe tuollaisissa örmelöissä mitään rumaa? ^^;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä, mä en taas millään jaksa olla muuten vain koneella D:

      Jep, samaa mieltä, tykkään kaikista kuten sinäkin! Hattara on kuitenkin paras ♥. Vanillitekin oli mukana joukkueessa Blackissa, joten...

      Poista
  5. Tuo kuulosti vähän siltä, että olet X:n. Tai ainakin minä ymmärsin niin, että Swirlixen saa X:ssa ja Spritzeen Y:ssa. Ja ei oo vielä tullut lainkaan pettymyksiä tämän genen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kirjoitus virhe ei olet vaan otat...

      Poista
    2. Joo, jotain tuollaista kanssa luin... Mutta minä haluan Y:n!!! Koska Yveltal! Nooooh, onneksi vaihtaminen on mulle ainakin helppoa, joten eiköhän Swirlixin saa sitten Y:n helposti...

      Poista
  6. Hehheh, miten musta tuntuu että Pokemon alkaa kääntyä tyttöjen sarjaksi ainakin sen perusteella että uudet pokemonit on melkein kaikki tommosia pinkkejä pikkutyttöjen unelmia x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiäijä valitsee vaaleanpunaisen Swirlixin tiimiinsä :P Haha!

      Poista
  7. Swirlix tuo hymyn huulille :) Onko animessakin nähdyt hattarat kenties tehty Swirlixeiltä opitun reseptin mukaan xD?
    Pangoro on cool. Olisin silti kaivannut jotakin... pehmeämmän näköistä taistelijaa. Kun Pancham on silleen vielä söpis, niin evosta tulikin himopahis :3 Mutta joo, ei pandoja voi vihata ♥
    Haluan Malamarin tiimiini >< pelottelen kaikki vastustajat (mietis jos sillä on kyky tehdä hypnoosista 100% osuva O.O you'll be screwed) xD
    Spritzee! Tulee mieleen sellanen sprii jota annetaan päivystyksessä jos henki ei kulje. Tosin joillain tytöillä tämmönen pinkki unelma saattaa salvata henget muuten vaan xDD
    Ja oi! Toivottavasti on tulinen kesäromanssi xD toivottavasti myös osaatte pitää matalaakin profiilia, kun eräät tietyt 1½ kk yhdessä olleet eivät voi olla postaamatta suutelukuviaan someen -.-''' ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swirlix on kyllä ihana~ JA HEI, toihan on ihan sairaan makee ajatus, että hattarat ois keksitty Swirlixin myötä...!
      OOh, tollanen ability Malamarilla ois aika häijy!

      Joo kesäromanssini ♥ Ja joo, osataan toki, tosin tuntuu että tietyille ihmisille en muusta puhukaan kuin "saksalainen poikani teki sitä ja tätä ja tota".

      Poista
  8. jos pokemon olisi olemassa niin otaisin pachirisun koska se on niin sö pö

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!