6. GENERAATION SUOSIKKINI OOOOOH

6. generaation pokémon

Tämä uusi miekka on NIIIIIIIN mun pokémon. Voi jumalauta, nämä uudet pokémonit ovat loistavia. En malta odottaa parempia kuvia tästä. Paras generaatio koskaan. Mutta hei ihan oikeasti, tämä on ihan kuin mulle tehty pokémon. Erikoinen, tyylikäs ja silti aika simppeli ja jollain tapaa todella kiero ilmestys. Tämä on minun minun minun minun minun, ettäs tiedätte. Muistuttaa Okamista, joka on erittäin muikea peli.

Hauska vain kuvitella tätä pikku Miekkaa siihen Pokémon Amien rapsuteltavaksi, haha!!! Ihan pirun tyylikäs.

Kannattaa myös katsoa tämä, jos ette ole sitä ennen nähneet. Uutta kuvamateriaalia. Mitäs tykkäätte?



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Ou mai, haluu kokeilla tota poksua! =D

    Pelit vaikuttaa tosi hyvältä tähän asti, olin muuten kuulevinani jotain vanhoja Game Boy-versioiden ääniä (ainakin tuossa yveltalin hyökkäyksessä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin menee kokeiluun!

      Aaah, täytyypi kuunnella tuo kohta, josko itsekin kuulisi jotain. Aaaaaaaa uudet pelit!

      Poista
  2. Itse en tästä ihan noin paljon innostunut, vaan ensivaikutelma oli enemmänkin: "Mikä helkutti toi on olevinaan?" :D Mutta pakko sanoa, että jollain tavalla tykkään tästäkin uutuudesta. Eipähän olla ennen nähty pokemonia, joka on muodoiltaan miekka. Tosi mielenkiintonen, ja haluan tosi kovasti nähdä laadukkaampaa kuvamateriaalia tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelin että aika monet voivat vähän suhtautua kummaksuen tähän, mutta muhun tää iski kuin veitsi sulaan voihin hahaha! Rakastan 6. generaatiota, saanko jo julistaa tämän suosikki generaatiokseni saanko. Honedge ♥.

      Poista
  3. Itse luulin että tämä aiheuttaa taas kauheat raget kun perustuu esineeseen, mutta eipä ole vielä hirveitä raivareita näkynyt :'D Mua ei kyllä pahemmin hetkauta, ellei se sitten saa kaunista evoa tai ole kiintoisasti symbioosissa jonkun toisen Poken kanssa, niin kun että joku toinen Pokemon käyttää tätä miekka-monsuu otteluissa.

    psst se on Ookami/Ōkami, okami tarkoittaa kotirouvaa tai vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esinepokét ovat just hyviä. En tajua miksi kaikkien pitäisi edes olla mitään eläimiä, parempi vaan että tulee mahdollisimman paljon kaikkia hienoja ideoita käyttöön! jeeeeee!

      Blaah, eiköhän Okamista tajua ihan hyvin mistä pelistä on kyse, ei kukaan jaksa tota väkästä tonne ylös heitellä (eivät edes virallisilla sivuilla hahaha) :D.

      Poista
  4. Tykkään! En juuri perusta esineisiin perustuvista pokemoneista, mutta tämä on kyllä tosi jännä. Miekat nyt on yleensäkin siistejä. Tyypitys erityisesti on mieleeni, tosi hauska, harkitsen vakavasti tiimiin.

    Kommenttini ehti jo hävitä jonnekin bittiavaruuteen, mutta katsotaan pysyyk tämä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin että blogger oli tunkenut sen jostain syystä roskaposteihin. En tajua miksi, se tekee aina joillekin kommenteille sillee....... ootte niin epäilyttäviä.

      Ja joo, tyyppi ja ulkonäkö ovat tässä monsussa kohdallaan! Mä nyt yleensäkin tykkään esinepokéista ja erikoisimmista otuksista, joten kyllä kiitos.

      Poista
  5. Oma mielipiteeni oli, että "mitäs helvettiä", mutta onpahan ainakin loistelias tekosyy antaa tuon nimeksi Excalibur tai Masamune tai vastaava. Jotenkin tästä tulee mieleen Cryogonal, niissä on jotain kovasti samaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä nimeän omani Huniksi, koska se on kulta ja Hun on hyvä väännös sitten Honedgestä ja sitten yhteiselomme pikkumiekan kanssa on varsin hunajaista.

      :-D

      Poista
  6. Toi miekkamainen Poke muistuttaa jotakin Zelda-peleistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, totta muuten :-D. Okami ja Zelda, ei paha!

      Poista
    2. Itel tuli mieleen Wind Wakerist Tower of Gods's boss :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!