E3: Pokémon X ja Y, Fairy-tyypin julkistus ja kaikkea jee


Oi joi joi!

Ensimmäisenä tietysti tuo Fairy-tyyppi pois alta. En enää noiden Pokémon Smashien jälkeen osannut muuta odottaakaan kuin uutta tyyppiä, mutta olen kyllä vähän :( kun sen nimeksi tuli kuin tulikin tuo Fairy. Olisin tykännyt enemmän Magicista, hahaha! Mutta kokonaisuudessaan kyllä uusi tyyppi kelpaa minulle ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Clefairyn jos jonkun on parempi olla tuota uutta tyyppiä, muuten en ala.

Traileri näyttää upealta ja siinä näkyykin entistä enemmän uusia maisemia. OOOOH ME LIKEY!! Ja kaksi aivan uutta pokémoniakin, Noivern ja Vivillon! Ötökkäpokéjen ystävänä tuo Vivillon hurmasi heti, mutta ei tuossa Noivernsissakaan ole yhtään mitään valittamista. Jotenkin nämä 6. generaation uudet pokémonit ovat tasoltaan musta paljon vakuuttavampia näin ensinäkemältä, mitä 5. generaation aikana oli. Silloin en oikein aluksi välittänyt kovastikaan julkistetuista pokéista, mutta tähän mennessä lähes kaikki designit 6. genessä on ollut tosi freeshejä. Paitsi se Fennekinin megajättipää.

Lisäksi traileri esittelee vielä yhden kokonaan uuden ominaisuuden, nimittäin Pokémon-Amien, joka tuokin Pokémon-peleihin vanhaa kunnon tamagotchi-henkeä! Amiessa omien pokémoniensa kanssa voi bondata silittämällä, ruokkimalla ja leikkimällä niiden kanssa. Ihan söpöltä kuulostava ominaisuus, mutta vähän epäilen ettei se kauheasti mitään hienoa tuo mukanaan. Pokéathlonin tapainen side-peli takaisin!!!

Mitä mieltä olette?? Huomenna töissä vastaan kommentteihin, heheheh pahis-minä!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Repeen vaan tolle Pokemon Amielle :D Mon amie. Hauskaa sanaleikkiä. Oon vähän liiankin innoissani uudesta Fairy-tyypistä. Aiemmin olin jo päätynyt mielessäni asennoitumaan niin ettei uusia tyyppejä tule ikinä olemaan joidenkin haastattelujen perusteella, mutta ehkä Pokepäättäjät ovat muuttaneet mielensä pitääkseen sarjan tuoreena. Kun kaikkea muutakin on kerta uudistettu niin Pokemonissa kuin sen kilpailevissa brändeissäkin.

    Toivon myös, että noita vanhoja uudelleentyypitettyjä Fairyjä tulisi vielä jonkin verran lisää. :( Ja rrrakastan Noivernia, siinä on tosi kivat värit, ja hienot siivet. Vivillonin silmät on myös tosi kivat ja siivet poikkeaa mukavasti muista vastaavista perhosensiivistä mitä Pokemoneilla ollaan nähty :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meni hetki sitä videota katsellessa, ennen kuin tajusin, et miksi ihmeessä ton nimi oli joku Pokémon Amie :D Sit tajusin et aaaa ranskaa niinpä tietysti.

      Mutta ihan hyvä, että tuli uusi tyyppi, vähän jotain uutta ja virkistävää. Uskoisin kyllä, että Fairyjä tulee vielä lisää vanhoista, noi oli kai vaan tollasia esimerkkejä :-). Noivern ja Vivillon on kyllä pirun hienoja!

      Poista
  2. Yyyhh...fairy... En ole yhtään innoissani tästä.

    MuttaNoivernistga tykkään ja taidanpa laittaa oikein ehdokkaaksi tiimiin. Vivillon taas on tosi tylsä. Taas tollanen perhonen.

    Njääh, fairy >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh mikset :(. En oo nimestä niin innoissani, mutta kyllä uusi tyyppi varmaan ihan mukava on :).

      Mutta Vivillonilla on diskopallo-silmät :O!!!! Noivern on kyllä hieno.

      Poista
  3. Ma niin haluan paijata pokemoneja. <3 Mä niin tiesin että keiju tyyppi olisi tulossa. Ja tulihan se. Tosin ihmettelen miksi Marillista on tehty keiju. (Siis nyt se on Vesi/keiju) Toi uusi traileri näyttää niin hyvältä. Haluan vaan päästä pelaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, niinpä! Jeee pikkupokémonien silittelyä! Tuo Marill on tainnut ihmetyttää aika monia, mutta ei se musta niin ihmeelliseltä vaikuta. Etenkin Azumarillissa on vähän jotain keiju-meininkiä :D. Ja ei malta odottaa!!!

      Poista
  4. Keijua karsastetaan täälläkin. Jos Sylveonin saa miespuolisena niin nimeksi hälle tulee KEIJO. Marillia ei kyllä keijuksi oisi tarvinnut laittaa :T Mutta lepakkolohari on komea, perhonenkin ihan jees.
    Itelle tuli sellanen fiilis että tuo Amie voisi jopa vaikuttaa otteluihin, esim. miten Pokemon tottelee käskyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHA, jooooo, Keijo on hyvä nimi. Mutta kyllä te Keiju-tyyppiin totutte kaikki :-)! Yay. Noivern ja Vivillon on hienoja, kyllä.

      Tuossa olisi kyllä ideaa, ei kyllä varmaan tosipelaajia miellyttäisi, jos pokémoneja pitäisi silitellä jotta niiden ottelukyvyt paranee... Mun mielestä se olisi kyllä kiva idea! Ehkä vaihdetut pokét ei tottele ennen bondailua Amiessa?

      Poista
  5. Ihan samaa mieltä sun kanssa siinä, että nämä 6. genen pokemonit hurmaavat paljon enemmän kuin aikoinaan 5. genen poksut. Tykkään tuon perhosen designista ihan hirveästi!! :3

    Fairy-tyyppi ei ollut ehkä paras mahdollinen uusi tyyppi mun mielestä. Olisin odottanut jotain muuta, mutta ei kai tuossa Fairyssa kuitenkaan ole valittamista. Ihan kiva juttu, mutta nyt menen kyllä sekasin kun pitää opetella uudestaan että mikä pokemon on vahva mitäkin vastaan... :S

    Ja tuo pokemonien paijaus-ominaisuus on ihan söpö idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! 5. generaation pokémonit näytti aikanaan niin omituisilta ja niihin kesti tottua ja tykästyä, mutta nämä ovat ihan pirun hienoja!

      Mä tykkään kyllä uudesta tyypistä, tulee vähän jotain vaihtelua ja toivoittavasti kilpailullisessa pelaamisessa menee hiukan tuo pakka sekaisin. Yay!

      Poista
  6. Fairy-tyyppi on kyllä uutta. En osaa viel enempää sanoa. Pistää miettimään, ostanko ees uutta Poke-pelejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai ostat! Kaikki ostamaan :D.

      Poista
    2. Pitänee harkita ja miettiä. Pokemon vie mult vähintäin 2 tuntia päiväs (Platinum, White ja White2). Ja sitte viel et X ja Y tulevat syksyllä (lukio aikana). Mut ekköhän sä tai joku taivuttele mut. :D

      Poista
  7. Tykkään uudesta tyypistä ja uusista poksuista. ^^ Itsekin rakastan ötökkäpokéja ja Vivillon on myös todella tervetullut miun kirjoissani. Noivern on cool myös. Tuosta Amiesta en toistaseksi osaa juuri mitään kommentoida, mutta tykkäisin kyllä kokeilla. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pelit näyttää kyllä hyvältä. Ei malta odottaa tulevaa!! Toivottavasti tuossa Amiessa olisi kunnolla sisältöä :3.

      Poista
  8. Fairy-tyypistä tiesin jo etukäteen, koska internet, joten ei sen virallinen julistaminen tullut yllätyksenä, mutta olen kyllä ehdottomasti tyytyväinen siihen, että tuli uusi tyyppi. Nimeksi olisin kyllä mieluummin ottanut Light. Ainakin viimein on Dragon-tyypeillä lisää heikkouksia, turhan ylivoimaisia tuppaavat olemaan. :| Ja mitä olen kuullut niin vissiin Mawilestahan pitäisi tulla myös Fairy-tyyppiä myöskin.

    Vivillon on ihana, pelkään vaan että jää vähän jalan alle kuten Butterfree, Noivernistä en oikein tiedä enää mitä ajatella... Katson koko ajan että nuo korvat ovat sen silmät, ja koko pokemon vaan kammottaa. Mutta sitten taas toisaalta vaikuttaa ihan tyylikkäältä jos katsoo sitä oikein ja sen "oikeita" silmiä. <_< Amie vaikuttaa supersöpöltä lisäominaisuudelta (pääsee paijaamaan legendaarisia, hah).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään Fairysta enemmän kuin Lightista, mutta joku ihan muu nimi olisi ollut kyllä kaikkista paras :D Varmasti aika moni vanha pokémon saa tuon Fairy-tyypin, eikä vain nuo videossa mainostetut Gardevoir, Marill ja Jigglypuff.

      Joo, todennäköisesti on aika alkutaipaleen ötökkä, mutta ei se haittaa. Vivillon lähtee silti mukaan, koska discopallosilmät!!! Tuo Noivern on kyllä juuri tuollainen sopivan hämmentävä, ettei ihan nopealla vilkaisulla hahmota, että missä sen silmät menee :D. Aika spooky jopa!!

      Oooh kiva taputella Amiessa jotain Mewtwota. Tai Heatrania. Tai Regigigasia.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!