Best Wishes: A Rival Battle for Club Champ!

SORI!! Onpas aikaa vierähtänyt viime postauksesta, eihän tällainen meno sovi yhtään! Mutta minulla on suuri ihastus vuosien tauon jälkeen, joten aikani on mennyt tämän pojan perässä juoksemiseen! :O

Nyt kun Pokémon XY-anime julkistettiin, onkin hyvä jatkaa Best Wishesin parissa, että saan tämän joskus katsottuakin. Hyvä kun Ashin pää se vaan kasvaa kausien mukaan, tuolla artworkin XY-Ashilla on joku jättipää tohon vartaloon verrattuna. Ehkä ne kokee jotain sielunkumppanuutta sit Fennekinin kanssa.

Jakso 10: A Rival Battle for Club Champ! /  Kovaa peliä ottelukerholla!


Ashilla on kiire ottelukerholle harjoittelemaan seuraavaa saliottelua varten. Söpöä, että Ash harjoittelee pelkkää toista saliottelua varten enemmän kuin niinä kuukausina Indigo League-kaudella, jolloin Ashin piti treenata Poké-liigaa varten :-D.


Ottelukerholla Ash keksii sitten haluta tapella Tripin kanssa (hitto mikä nimi) ja poika ei ole kovin innokas tuhlaamaan aikaa Ashiin edellisen ottelun jälkeen. No suostuuhan tuo kuitenkin. On muuten jotenkin surkeaa katseltavaa tämä Ashin ja Tripin välinen ottelu, miksi Ashista on tehty noin onneton ottelija ja miksi vastikään Pokémon-matkansa aloittanut Trip on noin hyvä??? Olisi paljon mielekkäämpää jos kummatkin olisivat surkeita ja Trip vaikka vähän parempi, jotta voittaisi, mutta ehei. Tyyppi käyttää kaikkia Double Teameja ja Work Upeja kuin kokenutkin kouluttaja,


Etenkin kun lähes kaikki Ashin pokémonit pökräävät yhdestä iskusta. Paitsi tietty Snivy ja Pikachu, jotka kestävät vaikka mitä.

+ Frillish on niin söpö. Cursed Body-ability oli animoitu hienosti!
+ Tepig oli söpö kun se istui tuossa otteluareenalla.
+ Snivy vs. Servine-ottelu oli ihan siedettävää katsottavaa.

- Ash sanoi Thank you japskidubissa ;__;
- Se kun Oshawott, Tepig ja Pidove pökräsivät yhdestä hyökkäyksestä... yeah...
- Tripin ylivoima. Paljon jännittävämpää olisi katsoa kahta surkeaa kouluttajaa, jotka kehittyisivät tuosta, mutta ei.
- No se Rakettiryhmä käväisi tässäkin jaksossa. Plussaa tosin Jennylle.
- Kokonaisuudessaan aika mälsä jakso.

Vastaan kommentteihin oikeasti HUOMENNA :-)! Nyt ryhdistäydyn taas!!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Niin, en kyllä itsekään pitänyt tuosta kun Trip oli vähän liiankin niskan päällä, vaikka on itsekin vasta aloittelija. Huoh... =/

    Minusta XY-Ash tuntuu hieman hoikistuneen tai sitten hän on vaan alkanut käyttää tiukempia vaatteita. ^^;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :(. Paul vielä meni sellaisena öykkäri-kouluttajana, joka oli heti alusta lähtien kova pala, mutta tuo Trip on kyllä niin njääh... Jos tämä BW oli muutenkin tällainen uusi startti, jossa Ashkin palautuu ihan aloittelijan tasolle, niin olisi voinut sitä hyödyntää vähän paremmin noissa kilpailijoissa...

      Siltä näyttää! Aika sairaalloisen näköinen melkeinpä minusta... Tosin superhoikat pojat ei oo koskaan ollutkaan mun juttu haha (ei sillä että 10-vuotiaat animepojat muutenkaan olisivat...).

      Poista
  2. Tämä jakso on kyllä tylsääkin tylsempi. En vaan kestä kattoa ollenkaan näitä BW-kauden otteluja. Ne on niin kaameita! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Tää oli niin pohjanoteeraus... eikä seuraavakaan tainnut olla niin kauhean jännä, muistelisin että olisin sen nähnyt telkkarista ainakin osittain.

      Poista
  3. Miten ne tiesi et Frillishil on Cursed BOdy, eikä Water Absorb (huomattavasti parempi kyky). Muuten ottelu oli iha hyvä, mutta Tripin "ylivoima". Ashin olisi pitäny aloittanut Pikachulla, mutta kuten oikeassa elämässä "tunne/rakkaus voittaa järjen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne aluksi tiennytkään, mutta Snivy iski Vine Whipillä, jolloin Frillisihin Cursed Body aktivoitui :-).
      Tuo Tripin ylivoima oli kyllä niin tylsää katsottavaa että.

      Poista
    2. Aijaa, muistelin väärin, sori!

      Poista
  4. Ash uusi olemus on jotenkin hoikempi mutta pää on kasvanut (jos vaikka olisi oppinut jotain XD). Nämä Trip VS Ash jaksot ovat vaan niin "ärsyttäviä" ton Tripin ylivoiman johdosta.

    Tuli tossa muuten viikonloppuna katsottua kaksi katsomatonta pokemon leffaa Jirachi: Wish Maker ja Black—Victini and Reshiram. Molemmat ovat aikamoista kuraa. Tosin Jirachi on musta parempi kuin tää uudempi Black. Blackille voisi musta antaa huonoimman pokemon elokuvan tittelin. Siinä oli huonoa kaikki, Juonesta lähtien. Jirachissa ongelma oli hahmot, jotka eivät olleet mistään kotoisin. Molemmat ovat siis sellasia jotka voi katsoa kerran ja unohtaa sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta black leffasta oon täysin samaa mieltä. Ite oon kattonu sen blackin ja whiten ja ne oli täysin saman laiset paitsi toisessa sil pahiksel oli reshiram ja toises zekrom. Ei voi huonompaa pokeleffaa ollakaan...

      Poista
    2. Hahaha, ehkä se tosiaan johtuu siitä, asiat on vihdoin menneet Unovassa iskeneen dementian jälkeen kalloon ja Ashin pää on oikein paisunut kaikesta tiedosta! :D Kauhulla odotan seuraavaa Trip VS Ash-jaksoa... Paul oli paljon parempi vastustaja :(.

      Olen teidän kanssa ihan samaa mieltä! White ja Black on niin totaalisen onnettomia elokuvia, että en kestä. Pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja katsoa seuraava, mutta pelkään että se on samanlainen kammotus kuin tämä. Jirachi-leffa on kyllä sekin niin surullisen huono... Mutta onneksi on niitä vähän parempiakin pokéleffoja, kuten mun suosikit Pokémon Heroes, Destiny Deoxys ja se Manaphy-leffa ^___^

      Poista
    3. Mun mielestä myöskin Jirachi-leffa, sekä nämä Black- ja White-leffat olivat todellakin kaameeta kuraa! Sen sijaan pidin kuitenkin siitä uusimmasta Keldeo-leffasta, vaikka se tuntuikin jotenkin tosi erilaiselta.

      En tiiä mikä siinä oli, mutta se vaan oli musta ihan kauhean lyhyt, eikä siinä loppujen lopuksi tapahtunut oikeastaan mitään. Mutta silti tosiaan tykkäsin siitä! :D Siinä ei ole mitään sellasia ärsyttäviä random-sivuhahmoja, vaan ainoastaan Ash, Iris, Cilan, sekä ne neljä legendaarista pokea ja Kyurem.
      Tykkäsin kovasti siitä asettelusta! :)

      Tämä leffa kuitenkin tuntuu justiinsa näiden hahmojen vähyyden ja tapahtumien vähyyden takia enemmän pitkältä pokemon-jaksolta, mutta musta se oli vaan hyvä asia. Jotenkin koko leffassa oli vaan tosi erilainen tunnelma, verrattuna muihin pokemon-leffoihin. Ehkä se johtuu siitä, ettei tässä ollut sitä perus maailmanpelastamista, vaan Ash kavereineen vaan auttoi Keldeota.

      Katsomisen arvoinen, toisin kuin Black- ja White-elokuvat! :P

      Poista
    4. Black ja White elokuvien juju on todennäköisesti vain kaksi hieman erilaista elokuvaa joista kummatkin on tarkoitettu kyseisen pokemonpelin ostaneelle... Idea oli mukava, mutta juoni kärsii, kun sen sijaan panostetaan johonkin muuhun...
      Keldeo leffa on loistava <3

      Poista
    5. Höh, minä tykkään noista Black/White -leffoista. Juoni oli koskettava ja animaatio mykistävän kaunista. Sitä paitsi Victini on suloisin olento koskaan. Jotain ne jättivät kuitenkin loppupeleissä kaipaamaan, mutta ehdottomasti parhaimpia pokemonleffoja, mitä on toistaiseksi tehty. Olen nähnyt ehkä parempiakin (kuten Arceus-leffa), mutta eivät nämä mielestäni kaipaa tätä kaikkea negatiivisuutta, mitä saavat osakseen. :( Meinaan kun niin paljon huonompiakin on olemassa, esim. Manaphy-leffa, minkä kamaluudesta en pääse ylitse varmaan koskaan.

      Poista
    6. Cinnamber: Manaphy-leffa... kamala?? Voi eiiiii, se on yksi mun lemppareista, haha! Näin ne mielipiteet vaihtelee. Musta BW-elokuvat oli kyllä totisesti ihan karmaisevia ja juurikin se juoni ontui kuin vammainen Avri D:. Se oli niin tylsä. Manaphy-elokuva oli taas symppis ja mukavan kotikutoinen. Inhoan sellaista suurta sankariepiikkaa :-D. Mutta virkistävää, että joku on sentään sitä mieltä, että BW-elokuvat ovat oikeinkin katseltavia tapauksia! Animaatio on kyllä siinä nättiä!

      Mutta täytyy kurkata tuo Keldeo-elokuva! Hmmmm...

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!