Uusia Pokémon X ja Y-juttuja

Jes, vihdoin jotain uutta ja TAVALLISIA pokémoneja. Uusi region on japaniksi nimeltään Karosu :3.

pokemon

Tämä ruoho-tyypin mölli on näistä uusista pokéista ehdoton suosikkini. Japaniksi sen nimi on joku Gogoto, mutta eiköhän sen länsimainen nimi tule ihan lähipäivinä julki. Mikä upeinta tässä pokéssa, niin CoroCoron pelikuvat näyttävät kuvamateriaalia siitä, miten pelihahmo voi ratsastaa tämän pokémonin selässä (ainakin yhdessä kaupungissa)! AAAWW! Minä tahdon! Toivon mukaan useammankin pokémonin selässä voisi ratsastaa, kuten esimerkiksi Ponytan selässä. Olisikohan kyseessä uusi HM-liike? Tai joku vastaava, jolla pokémonin saa ratsastuskesyksi ja pokémonin selässä voi päästä paikkoihin, joihin ei muuten ehkä pääsisi...?

pokemonVIHDOIN PANDA!!!! Tätä on odotettu jo ihan hävyttömän pitkään. Kuvittelisi, että panda olisi saatu jo ajat sitten, mutta ehei, sitä sai odottaa 6. generaatioon asti... ellei tietty jotain Spindaa voida jo pitää pandana... njääh, ei. Tämäkin kaveri vaikuttaa ihan siistiltä, ja jotenkin voisi kuvitella, että tämä taistelu-tyypin poké voisi kehittyä isoksi sumopainija-pandaksi. Yay, sellaisesta minä tykkäisin! Sellainen pörröinen versio Snorlaxista olisi juuri mitä oivallisin. Japski nimeltään tämä on Yanchamu, ja koko nimi ja pokémon species viittaa siihen, että kyseessä on joku tuhmeliini-pokémon. Varas-pokémon? Jotenkin tuntuu, että tällä on täysi kolme muotoa käsittävä evoluutioketju.

pokemon
Onkohan tämä 6. generaation the lintu? Se alkureittien peruslintu. On nimittäin jotenkin tosi kivan näköinen, can't help it, tykkään, vaikka jotenkin osaan odottaa ettei tästä välttämättä kaikki ole kovin innoissaan. Vaikea kuvitella Ashille tätä, JOS kyseessä nyt on sellainen alkulintu :D. Virkistävän erilainen jotenkin ja vähän tuollainen hölmöhtävä olemus. Voisi kuvittella, että tämä pikkutirppa vaan ryntäilee paikasta toiseen kiireenvilkkaa minkä jaloistaan pääsee unohtaen kokonaan, että se omistaa siivetkin. Kyseisellä pokémonilla kerrotaan olevan kaunis ääni ja nimeltään se on japaniksi Yayakoma, ja se perustuu japanilaiseen laululintuun.

pokemon
Tämä on näistä jotenkin............. vähän säälittävän oloinen reppana :DDD. Ei millään tavalla siis varsinaisesti ruma tai huono tai kamala, mutta tuollainen säälittävä hölmö. Ainakin ilmeen ja naaman perusteella. Tämä voisi olla sellainen oikein surullisen lojaalipokémon, joka löytyy joltain epämiellyttävältä pahiskouluttajalta, joka ei tästä rääpäleestä perusta pätkän vertaa, mutta kaikesta huolimatta tämä monsteri seuraa omistajansa perässä hullun iloisena :D. Anteeksi, mulla on kauheita skenaarioita! Kyseessä on sähkö-tyypin pokémon nimeltään Erikiteru.

pokemonpokemon

Tässä on nyt kokohahmokuvat pelihahmoista, joista ollaan nähty aikaisemmin jotain osittaista kuvaa. Tyttöhahmon taustalla muuten näkyy, miten tyttö ratsastaa Gogotolla! Mahtavan näköinen! Oon ihan super innoissani. Taustalla taitaa näkyä myös jotain maailmankarttaa....
Anyway, hahmodesignit ovat ihan ok. Ei mitään päätähuimaavan hienoa, mutta ihan kivoja. Ehkä pettynein olen tuohon poikahahmon vaatetukseen, koska eeeeeeeeh ei ikinä mitään tuollaista yksiväristä vaatetusta. Ääh tylsää. Pojan tukka on taas hauskan pitkä... itse asiassa poikahahmo näyttää tosi paljon tytöltä, oikein harvinaisen paljon.

pokemon

Kovastihan puhuttiin, että tässä generaatiossa hahmoa pystyisi muokkaamaan, mutta näyttää siltä, että vaihtoehtona on ainoastaan säätää hiukan hiusten ja ihonväriä. Mun valintani menee varmaan johonkin noista blondeista, poikaan tai tyttöön, koska blondia sankaria ei olekaan vielä ollut!

MITÄ MIELTÄ OLETTE? Mä olen todella innostunut ja tykkäsin oikeastaan kaikesta tästä uudesta matskusta tosi paljon :3. Lähipäivinä kuullaan taatusti lisää!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Heiiii Avri! Kirjotin juuri näillä samoilla hetkillä sun kanssa näistä! Itse pidän tosi kovasti uudesta infosta, ja blogistani voi lukea tarkempaa analyysia jos haluaa! :)

    Kaikki nuo pokemonit näyttävät hienoilta, vaikka tuo keltainen on kieltämättä vähän jotenkin reppanan oloinen. Tosi hienoa jos noilla pokeilla voi oikeasti ratsastaa! :D

    Hahmodesign näyttää ihan kivalta, vaikka en itsekään pidä tuosta pojasta kamalan paljon. Näyttää jotenkin että sillä olisi joku Adidas-paita. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon lämmennyt tuolle keltaiselle just sen takia, kun se on niin hiton säälittävä ilmestys! Oon kuullut siitä kaikkea kritiikkiä kamalasti. Mutta musta se on kaikessa säälittävyydessään just huippu :DD.

      Mä ehkä voisin ottaa blondi-pojan... Mut blondi-tytsykin houkuttaa...

      Poista
  2. Wohoo!!
    Olin jo oikeastaan unohtanut X/Y:n koska pitkään aikaan ei ole tullut mitään ifoa. Hype mittari nousi taas ihan täyteen sataan,
    Olen jo ihan ensimmäisistä peleistä saakka haaveillut siitä että (siihen aikaan) bagissä tilaa vievän pyörän voisi korvata pokemonilla. Ja onhan se muutenkin käsittämätöntä että kun kerran pokemonia voi käyttää lentämiseen ja muihin juttuihoin niin kukaan ei ole keksinyt että sillä voisi ratsataa.. Onneksi asia näyttäisi vihdoin korjautuvan, ainakin jossain muodossa... Toivon kuitenkin että nuo HM: jäisivät jo pikkuhiljaa historiaan.

    Ja yllättävää kyllä, tykkään myös kaikista näistä pokemoneista. Etenkin Gogotosta, mahdollisesti jopa ekaan tiimiin... Muutkin näyttävät hauskoilta. Lintunen on ehkä vähän...noh ei nyt ehkä tylsä, mutta näistä vähiten suosikkini. Jos Ash ottaa mukaan tiimiinsä niin voisin kuvitella että se tapahtuu kun otus on jo toisessa muodossa, kuten Pidgeotto, mutta en tiedä... Ehkä tämä ei edes ole region lintu tai ehkä Ash jäisi vihdoin eläkkeelle.

    Hyvä että hahmoja voipi muokata edes vähän. Poika hahmo näyttä kyllä todella tylsältä, vaikka tykkäänkin yleensä enemmän tuollaisista hillityistä ja tavallisista kuin yliampuvan älyttömistä, mitä animeissa monesti näkee. Tyttö on tosi nätti.
    Tuolle sähkö pokemonille laitan kyllä nimeksi Nipsu. Se tuli ihan ensimmäiseksi mieleen kun tuon näin, enkä nyt voi nähdä sitä enää minkään muun nimisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ollut kyllä hetki viimeisimmästä varsinaisesta X/Y-infosta. Olihan tuossa tuo Newtwo, mutta sekin meni jotenkin niin tuohon Genesect-elokuvaan... Jotenkin tuntuu, että ensi kuu saattaa olla uutisten osalta aika hiljaista, mutta kunhan tuo Genesect-filmi saadaan pois alta, alkaa päristä!

      Pokémonilla ratsastaminen olisi niin kivaa... Vähän pelkään, että ei tule ehkä kovin moneen pokémoniin pätemään, mutta ei sitä koskaan tiedä... Toivotaan parasta!

      Joo, siinä olet kyllä oikeassa, että parempi tuollaiset hillitymmät hahmot kuin jotkut ihmeelliset animesirkustelijat, joilta löytyy joku ihmeellinen tukkahökötys ja sateenkaaren kaikki värit vaatteissa. Pojan vaelluskengistä plussaa!

      On muuten Nipsun näköinen otus! Tai Hosulin!

      Poista
  3. Rakastuin tuohon Gogogoon, se on vaan niin söppänä ja kaikkea ♥ itsessään kyseinen poksu ei tartte uutta kehitysmuotoa, mutta en kyllä pitsäisi pahaksi vaikka jonkun übersiistin muodon vielä saisi. Muista uusista en sen ihmeemmin perustanut, mitä nyt panda on ihan kiva. Odotan vaan innolla mitä massiivisia monstereita sitä on taas keksitty (isot hirviöt on mun mieleen (Tyranitar, Nidoking yms)). Ja toi ratsastusmahdollisuus ois ihana! Heittäisin pyörän hiiteen :3

    Harmi kyllä iski, kun hahmoa ei voikaan mennä tuon ihmeemmin kustomoimaan. Omanlaisensa hahmon tekeminen on kuitenkin kivaa...

    Äöh tästä kommentoimisesta en saa tän järkevämpää, oon vaan niin väsy tän viikon jäljiltä (oon ollu maakuntamuseolla laittamassa valokuvanäyttelyä pystyyn, tänään oli avajaiset) ja oon nukkunu niin huonosti ku yölläkään ei enää ole pimeää. Siinä mielessä oon kyllä enemmän talvi-immeisiä, tykkää pimeästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gogoat on kyllä mainio! Jotenkin kyllä tuntuu, että sillä ei ole kehitysmuotoa... ehkä maksimissaan joku pikku Gogoat-muoto :3. Mäkin olen huomattavasti enemmän tuollaisten isojen möhkäleiden ystävä. Nidoking ja Nidoqueen ovat muuten todella aliarvostettuja, oon aina tykännyt niiden designista.

      Hyvä kommentti oli, ei tähän sen enempiä tarvi soveltaa :D. Mullakin on yöunet jääny tosi vähäisiksi, koska jotenkin illalla se myöhään valvominen tuntuu vielä tosi hyvältä idealta!!!! Uuh, valokuvanäyttely... oma näyttely?

      Poista
    2. Nidoking on kyllä rakkauspakkaus ♥

      Mutta ei ihan oma valokuvanäyttely, vaikka omia kuviakin oli esillä. Kesäksi tosin pitäisi jokin oma taidenäyttely saadaa pystyyn (tyhmä pakollinen taidenäyttelykurssin :< ).

      Poista
  4. Ihania! Nämä kaikki on ihania! Toivon todella että sitten saa muillakin Pokeilla ratsastaa, ettei siitä tule vain yhden yksinoikeus. Lintukin on yksinkertaisuudessaan kivan oloinen, tuo reppana taas on juuri siinä rajalla että tykkäänkö vai en, mutta kallistuu enemmän sinne tykkäämispuolelle :D Pandakin on ihme kyllä kiva, mutta uumoilen että animessa otuksesta tulee ainakin mulle rasittava tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään näistä myös tosi paljon! Nyt itse asiassa kun on näitä katsellut, niin tuo panda on näistä varmaan eniten sellainen "njääh"-tapaus. Jotenkin vähän liian geneerinen pokémon ja animessa se on varmasti sellainen ilkikurinen otus, joka pomppaa aina liian usein esiin... Tuo lintu ja reppana ovat taas nostaneet pisteitä mun silmissä!

      Poista
  5. Ite suhtaudun neutraalisti näihi Pokeihin, mut kokemuksesta neuvon ettei kannata opella uusien Pokejen Japanin kieliset nimet.
    Kun Unova tuli, opettelin monet nimet ulkoa ja sitte tulee Enkun kieliset nimet. Hoen vielä joskus jotai Unova-Pokeja Japanin kielisel nimel, mut nykyää harvemmi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, koetan olla katselematta noita japskinimiä, koska Unovassa mulle kävi ihan samoin kuin sullekin... Edelleen Audino tuppaa olemaan minulle Tabunne...
      Onneksi nyt noi enkkunimet on julkaistu aika ripeästi, kun pelit julkaistaan nyt maailmanlaajuisesti yhtäaikaa :)

      Poista
  6. Toivottavasti ei tulisi paljonkaa uusia evoluutioita vanhoille, sais mennä niinkuin kaikki Unova-Poket, ei yhtää evoluutiota vanhoille :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!