Best Wishes: Dreams by the Yard Full!

HALOOOOO! Onko joku hankkimassa itselleen huomenna ilmestyvän Mystery Dungeon-pelin? Jos kyllä, niin nyt olisi hieno tilaisuus päästä blogiin Vierailevaksi Kirjoittajaksi! En nimittäin itse viitsi hankkia vielä kyseistä peliä, mutta olisi kiva lukea blogissa teksti aiheesta - ei  tarvitse stressata, että pitäis kirjoittaa joku huippujuttu tai kauhean pitkäkään teksti, ihan vaan sellainen kuin itsestään tuntuu. Jos olet kiinnostunut, niin jätä kommenttiin joko sähköpostiosoite, johon voin ottaa yhteyttä tai pistä suoraan mulle postia osoitteeseen themovingforest@gmail.com!

Nyt Best Wishesiä lisää yhden jakson verran...

Jakso 6: Dreams by the Yard Full! / Untako vain?

pokemon

pokemon

No niin, nyt on vähän parempi ja mielikuvituksellisempi suominimi. Viime jaksohan jäi siihen, että Cilanin Panpear latasi juuri SolarBeamia ja iski sillä Oshawottia... joka nyt tässä jaksossa onnistui tietenkin tuolla söpöllä simpukalla ohjaamaan hyökkäyksen pois. Ja Oshawott lopuksi voittaa kahden Razor Shellin jälkeen, huoh!! :D
No mutta sitten siirrytäänkin jo pois Dreamyardille jossa Rakettiryhmä tekee jotain pahojaan. Kaupungin valtaa iso uniaalto ja Irisin Axew alkaa uneksia vähän kehittymisestä. Myös Fennel ja Munna ryntäävät paikalle ja porukka lähtee tutkimaan Dreamyardia, jossa Musharna räjähti pari vuotta sitten :D. Kuitenkin nyt Fennel epäilee että Musharna onkin elossa, kun Dreamyardilla tapahtuu kummia! No Dreamyardiltahan löytyy Rakettiryhmä ja Musharnakin ilmestyy ja sitten alkaa tappelu Musharnasta. Aika laiskasti taas Ash kavereineen voittaa ja koko jakso onkin melkeenpä ohi -_-.
Cilan päättää lähteä Ashin ja Irisin mukaan, koska Cilan on erityisen kiinnostunut Ashista kouluttajana... Näyttää vähän turhankin kiinnostuneelta, if you know what I mean :DD.

pokemon+ Jee, eka merkki!
+  Iris oli yllättävän jees... jos unohdetaan ne kaikki lapsi-kommentit.
- Tasting time japsidubbissa... Ei näitä enkkujuttuja.
- Panpear hävisi kahden Razor Shellin jälkeen. Hmmm.
- Hoitaja Joy-juttu PokéCenterissä... VOI EI. Kaikkien matkojen jälkeen Ash ihmettelee, että eikös me tavattukin edellisessä kaupungissa...... eiii......


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Oooo huomennako se Eurooppa-julkaisu on? D| Olen kyllä ehdottomasti itse hankkimassa tuon kyseisen pelin ja alunperin minun piti se ennakkotilatakin, mutta sitten vajaapäisyyksissäni unohdin. Varmaan ensi viikon aikana hommaan tuon itselleni. Olisi kyllä hienoa olla Vierailevana kynänä blogissasi joku kaunis päivä. :D (Kiinnostuneita kyllä on varmaan muitakin, ja kun en peliä vielä johonkin aikaan saa, niin hurhm)

    Itse jaksosta en oikein pahemmin sano mitään, muuta kuin että tuohon "It's tasting time!" (ja myöhemmin "It's __ time") saat kyllä tottua, sillä sitä kuulee tästä edespäin melkein jokaisessa jaksossa. Tai ainakin ihan tarpeettoman useasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, no vielä ei ole ainakaan kukaan ilmoittautunut ja sitä paitsi muutenkin Vierailevaksi kynäksi pääsee ihan mielellään... 8). Katsotaan, jos kukaan ei ilmoittaudu ja kiinnostaa, niin olisi kyllä siistiä saada joskus joku kirjoitus tuosta pelistä. Ei sen tarvi olla ihan niiiiiin julkaisupäivänä. Täytyy joskus itekin hankkia, mutta tällä hetkellä säästän vähän rahoja! Ja tänään julkaistiin pois!

      Voi ei ;__;. Japani ja englanti yhdessä on niin traumaattista kuunneltavaa...

      Poista
  2. Latasin sen ilmaisen Gates to Infinity-demon, mutta siinäpä ei paljoa ehtinyt edetä. Ja jotenkin peli tuntui tosi verkkaiselta mun silmissä... mutta jotain koukuttavaa siinä oli silti. Jos pääsyn kokonaisen, varsinaisen version hankkimaan niin I'll let you know!

    Jaksosta sen verran, että Munna:)) Ja näytettiinkös tässä jaksossa se Axewn unelma kehittyä Haxorukseksi asti? Hyvinpä näkyy saavuttaneen unelmansa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, niin joo siitä on demokin! Mutta infoa ihmeessä, jos tuon hankit! Mun ostoslistalle se ei kumminkaan kuulu ihan heti, koska täytyy tohon vaihtoon säästää rahoja!

      Jep, näytettiin kyllä... Olisi nyt edes kehittynyt Fraxureksi... ehkä sitten BW-kausien ihan viimeisessä jaksossa ennen kuin Iris häipyy animesta?

      Poista
  3. Tarkoitat varmaan Cilanin Pansage, ei Panpear
    Ja Razor Shell kaato voi johtua mikäli tuli CRITICAL HIT! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohohohooo, mulla menee noi kaikki apinoiden nimet aina ihan hukassa! Muistan vaan Panpourin, mut sit en muista et onko ne kaksi muuta Pansageja vai Panseareja vai Panpeareja tai Panpageja vai mitä... :D

      Poista
    2. Pansagen nimi on jännä. PanSAGE, yksi Team Plasman Sageista vaiko Bellsprout Towerin Sage? :D

      Poista
  4. Hahaha! Voi Ash-rakas, miten voit sanoa jotain tuollaista hoitaja Joylle. Etkö ole oppinut mitään koko tämän pokemon-matkan aikana?

    Kaikki. Hoitaja. Joyt. Ovat. Samannäköisiä.

    Muistan hyvin kun katoin tämä jakson, ja se oli kyllä minusta tosi tylsä. Ja tuo Cilan on kyllä aika... lähentelevä? Meinaan, se nousee oikein tuohon pöydälle kun se kyselee kaikkea Ashilta. :D Voi kauheeta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Hoitaja Joy-juttu oli kyllä kamalinta, mitä näissä jaksoissa on tapahtunut :D Noooooh, onhan noi Joyt vähän eri näköisiä, niin....... no ei sittenkään.

      Jep, aika tylsä :(. Tuosta Dreamyardista olisi voinut repiä vaikka mitä jännittävää, mutta se oli ihan möf.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!