Meloetta-lataus....... eeehh seriously.



Meloettan perään on vähän kyselty ja nyt siihen tuli tieto Nintendo Suomen-sivuilla. Kyseinen lataustapahtuma onkin vähän erilainen edellisiin verrattuna :DD.

Nimittäin tällä kertaa Helsingin alueen ulkopuolella asustelevat, voivat lähettää Itellan matkaan pelikorttinsa menemään AMO:n toimistolle, jossa sitten peleihin kyseinen musikaalipokémon ladataan ja lähetetään takaisin. Tietysti Vantaalle pääsevät voivat käydä ihan toimistossa lataamassa kyseisen pokémonin paikan päältä.

Kannattaa lukea ohjeet ja osoitteet tarkkaan, jos meinaa pelinsä tuonne AMO:n toimistolle lähettää: Meloetta-latauksen infot! Ihan omana vinkkinä suosittelen, että pistätte pelit minigrip-pusseihin, ettei niihin pääse kosteutta.

Kuulostaa kyllä niin uhkarohkealta touhulta lähetellä pelikasetteja jonkun Itellan kirjepostin mukana yhtään minnekään. Hahaha, meikä ainakin pistää pelit postiin ja menemään. Saas nähdä saanko niitä enää koskaan takaisin :D! Infoan jatkossa tästä lisää!

+ viikonloppuna kirjoitan Newtwosta vähän ajatuksia, stay tuned dudes!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. No ohhoh. Mutta sentään yrittävät antaa mahdollisuuden muillekin kuin vain pääkaupunkiseudulla asuville/vieraileville saada tuo Pokemon, vaikka wifi olisi ollut välkympi ratkaisu. En itsekään uskalla laittaa pelikorttiani menemään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D. Totta kai, onhan se hienoa että nyt periaatteessa kuka vain voi saada Meloettan, mutta kyllä wifikin alkaa mun mielestä olla niin yleinen, että sen kautta olisi voinut laittaa menemään... Tosin sitä ei varmaan olisi saanut mitenkään rajattua suomalaisille pelaajille ainoastaan vaan sitten koko Eurooppa olisi saanut sen...

      Haluaisin Manaphy-latauksen :(.

      Poista
  2. Ohhoh, siellähän ollaan tomeroiduttu! Enpä silti taida pelikasettiani tuonne lähettää, kaipa noita Meloettoja muutakin kautta saapi:) Toivottavasti ei tule mutkia matkaan, jos pelikasetit sinne lähetät!

    ja p.s. kiitos tästä uutisvinkistä, enpä olisi mokomaa yksin osannut bongata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, mieti joku viettää kokonaisen työpäivän lataessa Meloettoja peleihin! Mä en vielä tiedä uskallanko pistää tosiaan KAIKKI pelikasettini sinne, siis Whiten, Blackin ja White2:n, vaan pitäisikö vaan viskata White ja Black... Toisaalta nehän (tai Itella) sen nyt kumminkin joutuvat korvaamaan, jos jotain kaseteille sattuu. Laitan heti maanantaina postiin!

      Poista
  3. Nyt kyllä repesin, aikamoinen jippo sitten keksitty. =D En tiedä yhtään kannattaisiko lähettää, mutta olisihan se Meloetta kiva saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :DD. No mutta, tuskin niille kaseteille mitään käy, joten kannattaa ehkä pistää vaan menemään! Itse aion ainakin tosiaan pakate ne minigrip-pussiin ja postittaa vielä sellaisen kuplamuovi-kirjekuoreen pakattuna, niin että varmasti pysyvät hyvinä. Ehkä laitan vielä kirjekuoren mukaan menemään laadukkaan palautuskuoren, tiedä sitten millaisissa kirjekuorissa nuo meinaavat ne lähettää takaisin...

      Poista
  4. No huhhuh... Vaikka posti ei meikäläistä ole koskaan pettänyt niin silti vähän arveluttaa lähettää peliään kirjeitse. Blackin voisin sinne kyllä lähettää, koska siinä ei ole mitään tärkeää, tiimiä lukuunottamatta. Meloettan voisi siitä sitten vaihtaa white 2een.

    Aika hölmö systeemi kun kerran tuo Wifikin on keksitty....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mut kai jos ne hyvin pakkaa, niin tuskin mitään kamaluuksia pääsee käymään... Ehkä. Mäkään en tiedä lähettäisinkö sinne nyt vain Blackin ja Whiten, vai pitäisikö myös White2 viskata sinne. Kaksi Meloettaa on niin vähän... Kolmannen voisin sitten vaihtaa pois :D.

      Poista
  5. Johan on kivikautinen systeemi. Olisi vain ihan Wi-Fi-latauksena... Paitsi että meikä ei enää edes pääse nettiin noilla Poksu-peleillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuulostaa ihan joltain mitä 90-luvulla olisi jossain Nintendo-lehdessä voinut olla "lähetä Red/Blue/Yellow-pelisi osoitteeseen X ja saa mystinen Mew!". Mutta että ihan 2013 saa lähetellä pelejä postissa :DD.

      Anyway, ehkä Meloettasta tulee vielä joku Euroopan laajuinen WiFi-lataus... Miksi ihmeessä netti ei toimi peleissäsi :(? Kyllähän se joskus toimi...

      Poista
    2. Onhan tuo tavallaan nostalgista, mutta tuntuu silti niin hassulta... Kauhea homma amolaisillakin latailla Meloettoja, vaikka olisihan tuo ihan siistiä työtä. :D

      Toivottavasti. Mutta vasta sitten kun meikäkin saa netin kuntoon. Huutaa jotain ihme salausjuttuja.

      (Tämäkin taitaa taas mennä roskikseen.)

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!