White2-höpinäpöpinää

Jee, nyt on White2:n Elite Four piesty ensimmäisen kerran (meni vähän turhankin helposti, vaikken Hydreigonia edes hirveästi käyttänyt hmph) ja tällainenhän tuo tiimi sitten sitä vastaan olikin. 

user posted image
Teifi - Oshawott, ♀, lvl. 57
- Retaliate
- Razor Shell
- Aqua Jet
- Revenge
user posted image

Ithel - Zoroark, ♂, lvl. 59
- Dig
- Taunt
- Night Slash
- Foul Play
user posted image

Ianto - Arcanine, ♂, lvl. 60
- Crunch
- Fire Fang
- Strength
- Outrage
user posted image

Dwyn - Magneton, lvl. 58
- Thunderbolt
- Thunder Wave
- Discharge
- Flash Cannon

user posted image

Idris - Hydreigon, ♂, lvl. 64
- Dragon Pulse
- Hyper Voice
- DragonBreath
- Crunch
user posted image

Cariad - Claydol, lvl. 58
- Cosmic Power
- Earth Power
- Hyper Beam
- Extrasensory

Hehehe sellaisia kavereita! Nyt Magneton on liigan jälkeen kehittynyt jo Magnezoneksi ja kaikki ovat hitusen vahvempia. Claydol on vaan edelleen aivan huippu, se voitti Marshalin jota kuinkin ihan yksin :D. Ensin Cosmic Powerilla kummatkin defenset täysille ja eihän Marshalin pokéista sitten ollut mitään vastusta. Cosmic Power ♥.

Nyt liigan jälkeen on kumminkin vaikka mitä tehtävää ja toisin kuin aika usein ennen, niin innostukseni ei ole laisinkaan laantunut Elite Fourin jälkeen. Aloin nyt rakenttaa hiukan uudenlaista tiimiä seuraavaa Elite Fourin voittokertaa varten...


Kai saan hiukan leuhkia upouudella shinyllani? Vallan upea Metagrossini, jota olen nyt koulutellut pikku-Beldumista.
Ajattelin myös sellaista mukavaa pikkupokéa kuin Kingleriä koulutella tähän post-Elite Four-tiimiini! Kingler on aina ollut tosi houkutteleva poké, mutta jotenkin senkin kokeilu on jäänyt vähemmälle. Joku ruoho- tai ötökkäpokékin voisi tulla koulutuksen alle.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Kingler on tosi kiva kyllä, mutta harvoin tulee käytettyä! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ne SAKSET! Ja Ashin Kingler oli aikoinaan niin cool silloin Pokéliigassa, kun se kehittyi ja voitti ne kaikki Mandyn pokémonit...

      Poista
  2. Oiiii, miten ihana shiny Metagross! <33 Rakastan tuota pokea, ja se on ollut tiimissäni muutamankin kerran! Voi kun olisin löytänyt sen shinyna! En ole ikinä löytänyt shiny-pokea, vaikka pelaankin paljon! D:

    Onnittelut Elite Fourin läpäisemisestä! Ihana kun pidit tuon Oshawottin kehittymättömänä :) Tosi upea tiimi, pakko myöntää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiiiiitos ♥. Shiny-Metagross on kyllä kaunis, mutta kyllä tuo tavallinenkin on hieno. Aaawwhh toivottavasti löydät pian jonkun kivan shinyn!

      Haaa kiitos! Oshawottissa on asennetta!

      Poista
  3. Mutta pärjääkö Oshawottilla :O ? Sehän on ykköstason poké joten täysin kehittyneitä vastaan voi tulla kuumat paikat. Mikä siis on/oli Oshawottin rooli tiimissäsi :) ?
    Ja onko toi Zoroark se N:n vapauttama Zorua :O ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein pärjännyt :D. Kyllä se nyt jotain voitti, mutta vähän heikosti... en ois ees uskonut, että se pärjää niin huonosti välillä, hahaha! Mutta kyllä sen Aqua Jet ja välillä myös Retaliate oli ihan käteviä!
      Ja ei ole, vaihdoin tuon Zoruan munassa Blackista... en edes tiennyt, että White2:ssa saa tuon N:n Zoruan, muuten oisin ottanut sen tietysti :D. Tosin sitten en ois saanut sille lempinimeä...

      Poista
  4. Kingler on iha ok poke, mutta yks sen huonoista asioist sen speed. Ja ite nappasin semmosen dream world kykyisen Kinglerin, mutten ei aijo kouluttaa.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!