Uusi Eeveevolution...


On ihan pirun söpö :DDDD Aaaah vaikka en tykkääkään Eeveevolutioneista pätkän vertaa niin tästä minä pidän! Ei edes haittaa tuo väkisin tehty ällösöpöily, koska siinä on rusetteja ja kivat värit ja hassut korvat! Tämä minulle, kiitos!

Mitä mieltä olette? Vastaan taas kommentteihin kunhan kerkeän, mutta oli pakko laittaa tästä nyt heti kuva.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

29 kommenttia:

  1. Jee, kiva uutinen heti aamuun ^^! Mitäköhän tyypiä tuo voisi olla? Ehkä flying-type?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitinkin tuosta juuri, että miksi se nyt ainakin toistaiseksi vaikuttaa flyingilta :D. Toisaalta ois hienoa jos se olisi joku tosi ei-arvattava tyyppi!

      Poista
  2. Väreistä tulee kyllä mieleen Milotic, mutta siihenpä se sitten jää. Nimi on muuten Ninfia. Tyyppi jää kyllä mietityttämään •_•

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vähän tuollainen Milotic-viba... hyvä kun en Miloticistä tykkää pätkän vertaa, mutta tää on niin söde! Tosi hassu, kun tämän tyypistä ei ihan heti ensinäkemältä osaa sanoa juuta tai jaata, toisin kuin muiden Eeveevolutionien kanssa.

      Poista
  3. Itse kävin tämän omassa blogissani aikalailla niin kattavasti läpi kuin tällä hetkellä on mahdollista. Hirveästi ei tosiaan kuvan perusteella Pokémonista dataa saa.

    Värityksen perusteella, ellei GameFreak päätä lisätä jotain uutta mysteerityyppiä peliin (lol joku ääni ja valo.) niin seuraten muiden pokémonien väriskaalaa niin loogisimmalta vaikuttaa että tämä olisi Normal -tyypin Eeveelution. Tämä olisi todella typerä veto Gamefreakilta, sillä Normal on todella typerä tyyppi heittää Eeveelle.

    Pohdin vähän mahdollisia kehitystapoja ja ainoat mahdolliset (lue, loogiset) tavat ovat joko Moon/Dawn stone (olettaen että Ninfian vastakappale kehittyy tällöin Dusk Stonella) tai ihan tavallinen leveluppaus (jolloin voisi käyttää Espeon/Umbreon -tyylistä päivä/yö -systeemiä tai Tyrogue -tyylistä "yksi statsi on korkeampi kuin toinen statsi" -tyylistä systeemiä.) Näistä loogisin on tämä kiviteoria, sillä leveluppaaminen sotkisi liian paljon esim. Espeonin ja Umbreonin kanssa (mitä tapahtuu kun maksimityytyväinen Eevee saavuttaa kehittymislevelin Ninfiaksi/Tämän vastakappaleeksi?) ja tuo statsikehitys on ollut Tyroguen juttu jo kakkosgenestä saakka joten tuntuisi hieman tyhmältä että GF yht'äkkiä vaan lisäisi toisen pokémonin, joka käyttäisi lähes samaa kehittymismekanismia.

    Puhun Ninfian vastakappaleesta siksi, koska Eeveelutioneita ei ole missään vaiheessa vielä julkaistu yksittäin.

    Kokonaismielikuva pokémonista on kuitenkin: "Taas uusi Leafeon/Glaceon tähän kaikista yliarvostetuinpaan kehitysjonoon pelisarjan historiassa. Luultavasti GF ei saa aikaan vieläkään kelvollista Eeveelutionia, sitten Vaporeonin ja jossain määrin Jolteonin." (Magic Bounce Espeonia ei lasketa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://bravebirdeverything.blogspot.fi/2013/02/uusi-eeveelution-ninfia.html

      Poista
    2. GameFreak on ainakin tähän mennessä vältellyt aika tehokkaasti noiden uusien kehitysmuotojen luomisessa, jotka tavallaan olisi ollut mahdollista saavuttaa jo aiemmissa geneissä Lickitungia ja Piloswinea lukuunottamatta. Siksi en oikeen usko tuohon Moon Stone yms. teorioihin, vaan joko ihan uuteen kiveen tai johonkin paikkakohtaiseen evoluutioon.

      Sylveon on söötti:3.

      Poista
  4. En tykkää sitten yhtään. Jos jo olemassa olevista tyypeistä pitäisi ennustaa niin veikkaan vahvasti normalia, mikä taas ei myöskään itseäni miellytä. Näyttää karvattomalta kissalta, hrrr.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhhyhyhyyyy eikä, se on söpö :D! Musta taas Glameow näyttää ihan karvattomalta kissalta ja on aivan hirveä pokémon. Täää näyttää vaan söpöltä, hahaha.

      Tiedä sitä kuitenkaan, että otanko tätä ikinä tiimiin asti...

      Poista
  5. Voi voi, olin jo niin tottunut siihen, että Glaceon oli ainut Eeveelution josta en pidä ja nyt tuo astelee esiin... No, nyt on sitten Glaceonilla kaveri. En siis tykkää. Nuo rusetit etovat, eikä yhtään auta nuo huitelevat rääsyt jotka tuossa pyörii ympärillä. En myöskään arvosta kun näyttää ainakin tuossa kuvassa lättänaamalta. Ihmeellistä kyllä värejä vastaan en erityisemmin ole, mistä yllätyin itsekin.

    Nuo rusetit ei vaan nappaa. Ei ei ei.

    Katsotaan muuttuuko mieli alkushokin jälkeen mutta epäilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "I wear a bow tie. Bow ties are cool!"

      ETTÄS TIEDÄT. Sylveon on ihan Doctorin pokémon, tosin se meni heittämään sitten rusetin vielä päähänsäkin... Mä en taas oikeen tykkää Vaporeonia lukuun ottamatta muista Eeveevolutioneista, ne on yliarvostettuja ja tylsiä :(.

      Poista
    2. ..........ai siinä on se syy miksen pidä tuosta. Helvetti, hankin tuommoisen tiimiini ja nimeän sen Matt Smithiksi.

      Mutta sisko, mikä sinun mielestäsi EI olisi yliarvostettu ja tylsä? Nirso.

      Poista
    3. Mä hankin tuommoisen ja nimeän sen Matt Smithiksi ja rakastan sitä sitten oikein suurella sydämellä ♥.

      ....................... :( mä en oo yliarvostettu ja tylsä!!!! hohohohoo

      Poista
  6. Minä tykkään tästä Eeveelutionista tosi paljon! Tuo söpöily sopii hyvin tälle ja värit ovat komeat. Vähän tuli naamasta Victini mieleen ensin. Aika moni tosiaan veikkailee tästä Flying-tyyppiä. Mutta ihana! Kutosgenestä tulee jotain niin klassista kun löytyy rusetteja ja viiksiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah totta, Pokémon goes classic! Mäkin tykkään paljon, toi on niin söpö ja kivan värinen ja vaaleanpunainen ^__^.

      Poista
  7. http://bit.ly/UaQDg8
    YHDENNÄKÖISYYS! :DDDD Itken.

    Mutta ihan veikeännäköinen pokemon! :) Saa nähdä päätyykö tiimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohohohoho ooohooo nythän se on selvää, tulevassa generaatiossa ihmiset muuttuvat pokémoneiksi ja tämä onkin Skylaeon...!

      Poista
  8. Aika söppänähän tuo on! :) Vähän jotenkin oudot silmät ehkä, tai jotenkin sillä on tollanen tosi tyhjä katse, kun nuo sen silmät on niin vaaleansiniset, mutta hienolta näyttää. Tosi kivaa kun aletaan paljastella näitä kutos genen pokeja pikkuhiljaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toivottavasti tulee pian taas joku uusi hieno pokémon... Syksyyn on niin kovin pitkä aika vielä :(.
      Mäkin aluksi ehkä hiukan vierastin noita silmiä, mutta heti kun niitä ei ajattele tollasina mollottavina tyhjinä läntteinä, niin kyllä niihin tottuu hyvin! Söpö on!

      Poista
  9. Hehe, en oikein tiedä, mitä mieltä olen tästä uudesta tulokkaasta. Joku siinä mättää mun silmään, mutta oikeastaan sen "oikukas" olomuoto saakin mut pitämään siitä. Mä en jaksa yhtään spekuloida, mitä tyyppiä se voisi olla tai miten se kehittyy (en kuitenkaan usko, että vanhastaan tuttuja, mutta käyttämättömiä evoluutiokiviä käytetään - GF tuppaa kiertämään "porsaanreiät", koska käytännössähän Eeveen pitäisi olla mahdollista kehittyä niillä jo nyt) - olen Serebiin foorumeilla seurannut sitä tappelua jo sen verran, että huhhuh! Mutta ihan mukavaa, että saadaan uusi evoluutio Eeveelle! Onkohan niitä tulossa lisää? Tämä ainakin enteilisi sitä, että jotkut muut vanhat otukset voisivat saada uusia kehitysmuotoja... toivotaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkään en usko että tuo kehittyy millään jo tunnetuilla menetelmillä. Nelosgenessäkin Lickitungin ja Piloswinenkin kehittymisen porsaanreiät olivat aika laimeita: Lickitung oppi joskus 2. genessä TM:llä sen Rolloutin ekan kerran ja sitten jollain XD-Lickitungiltakin tuo löytyi, joten eipä ole kovin suuri "moka" GF:ltä. Piloswine nyt olisi ennen oppinut AncientPowerin breedaamalla, mutta ei sentään level-upilla tms.
      Ja todellakin, toivottavasti tulee vanhoille kavereille jotain uusia muotoja!!! Suurin toiveeni on tietty mätä-Starmie, jota nyt ei ihan taatusti koskaan tule, mutta toivoa saa. Eli Staryulle spit-evolution, jossa se Starmien lisäksi voi kehittyä vihreäksi mätäneväksi Water/Ghost-tähdeksi!

      Poista
  10. Miustakin tämä on söpö. ^^ Onkohan sitten Fighting- tai Dragon-tyyppiä...? Tai sitten Flying.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, söpö on :3. Ei tuota tyyppiä osaa sanoa vielä varmaksi~

      Poista
  11. Ihan söpöt on nuo rusetit, vaikka muuten vähän oudon värinen.. Musta tämä voisi olla ehkä Flying tai Normal-tyyppinen, vaikka Normal olis kyllä jotenkin aika älytön tyyppi kun Eevee on kerran Normal. Silti se näyttää vaan musta ihan Normal-tyyppiseltä, tai sitten Flying. Emt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaa, musta kaikki tuossa on oikeen söpöä, rusetit ja värit ja kaikki :D. Normal-tyyppikin voisi olla aika potentiaalinen tälle. Ainakin se voisi taas suututtaa kaikki, kun kukaan ei tunnu oikeen haluavan Normal-tyypin Eeveevolutionia :D.

      Poista
  12. Aaaawww! Onpas tosi söpö pokemon! :D Sen nimi on muuten enkuksi Sylveon! Mikäköhän tyyppi tää mahtaa olla! Ehkä Flying? Muistuttaa ainakin mua jotenkin pokemon animen Skylasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha Skyla goes Pokémon! En tykkää tuosta enkkunimestä, mutta ehkä siihen tottuu :(. Ja ainahan sen voi lempinimetä!

      Poista
  13. Oi miten söpö uusi Eeevevolution! Mietinkin että millon näitä tulee lisää! :D Ei kyllä mitään hajua minkä tyyppinen tuo on, mutta aika moni sitä tuntu sanovan Flying-typen näköiseksi. Muistuttaa kyllä oikeasti vähän jollain tasolla Skylaa. :)

    Ja sitten pöts: tämmöinen hyvin epämääräinen asia, (joka ei varmaan kiinnosta ketään) mutta halusin vaan hehkutaa sitä johonkin, eli siis uusimman pokemonleffan nimi on Extremespeed Genesect - Mewtwo's Reawakening, ja siinä siis tulee esiintymään Mewtwo myöskin pääroolissa. :P Tää oli vaan musta niin jotenkin hieno uutinen, koska oon suuri Mewtwo-fani, että sanoin sen täällä! Ei tässä muuta, moro! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos epämääräisestä asiastasi, joka ei varmaan kiinnosta ketään, sillä se oli kyllä oikeasti kiinnostava :D. Oon nimittäin vähän tosiaan pudonnut kärryiltä, mitä tulee noihin leffauutisiin! Jotain kuulin tuosta Mewtwosta, mikä herättää kyllä kiinnostuksen... Olisikohan kyseessä ihan uusi Mewtwo, joka nyt sitten kehitetään siellä samassa labrassa, jossa Genesectitkin?

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!