Suositus: Once in a Mawile / Suloinen Mawile

Tiestittekö, että Advanced-kaudet ovat ihan kiistatta suosikkejani Pokémon-animessa nykyään? Ette varmaan, mutta nyt sitten tiedätte! :) Hassustihan meikän pokémoninnostus kuoli ihan totaalisesti Johto-kauden lopulla ja sitten Hoennin alussa, jolloin nämä jaksot eivät napanneet sitten laisinkaan. Melkeenpä inhosin koko hemmetin Hoennia, haha! Nyt muutamien vuosien jälkeen oon palannut Hoenniin, koska nämä jaksot ovatkin ihan yllättäen täysin kultaa. Ainakin suomeksi. En tiiä muun kielisistä versioista, mutta suomennoksen käsikirjoitus on niin hulvaton välillä, että väkisinkin vetää suupielet ylöspäin :D! Ei se Indigo League-kausi mikään ainut hauska kausi ollut, kyllä se huumori kukkii myöhemminkin. Etenkin suomeksi ♥.

Aattelin kuitenkin, että ehkä kauhean monet ei viitsi lähteä kahlaamaan näitä Advanced-jaksoja. Usein sitä tulee helpommin katsottua just Pokén ykköskautta tai jotain leffoja, koska näissä muissa kausissa on niin paljon jaksoja, että on vaikea osua mihinkään erityisen hyviin. Siksi aattelin, että voisin silloin tällöin suositella jotain mun suosikkejani!


Ensimmäinen suositukseni menee Suloinen Mawile-jaksolle Advanced Generation-kaudelta (kauden 13. jakso). Kyseisessä jaksossa random-tytsyn Samanthan Mawile ihastuu täysillä Brockin Lombreen, joka kuitenkin on lombremaiseen tyyliinsä aika depressiivinen ja katatoninen. Brockista olisi tietysti vallan mainiota, jos Lombre nyt hiukan ryhdistäytyisi ja lähentyisi Mawilen kanssa, koska totta kai pokémonien rakastuessa myös kouluttajien lempi voi helposti leimahtaa. Maxista tämä kaikki on vain epätoivoista :D. Erikoismaininta jakson Rakettiryhmän Giovanni-haaveille.


Lisää suosituksia taas joskus! Varmaan lähinnä Advanced-kausista. Joissa Pikachu muuten harvemmin oikeasti täräyttää ukkosiskulla ketään tiehensä, toisin kuin aina vähän väitetään :O.

Mitä mieltä olette Advanced-kausista noin yleensä? :3


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. AG ROCKS!!!!! Oikeasti, rakastan näitä jaksoja! ^^ Ash on alkanut kasvaa henkisesti, ihuna May on mukana ja myös tämän (aliarvostettu) pikkuveli sekä myös rakas Brock. Tämä hahmokaarti on kyllä mielestäni todella mielenkiintoinen ja itse kyllä kuulun siihen vähemmistöön, joka rupesi seuraamaan AG-jaksoja todella suurella mielenkiinnolla. Tykkään kyllä myös noista ekoista jaksoista (ovathan ne nostalgisia ja silleen...), mutta ehkä niitä minusta ihkutetaan vähän liikaa ja muutenkin ihan kaikki hahmot eivät olleet oikein mieleeni (sori Misty- ja Rakettiryhmä-fanit). Ashin ja Pikachun suhde kehittyi todella kivaksi ystävyydeksi (tai no, aika nopeasti tosin, mutta tykkään kuiteskin), se oli ainakin mielenkiintoista katsottavaa. Samoin kaikki ne Pokémonit, aah... I was in heaven. =^^=

    Näissä jaksoissa näkyy kyllä todella kivoja jippoja. Ash oli aluksi aikamoinen höpsö, mutta nyt toimiikin opettajana Maylle ja Maxille, kuten myös Brock. En tajua, miksi monet pitävät Maytä mielikuvituksettomana, kun Dawnissa sitä vasta mielikuvituksettomuutta olikin omasta mielestäni (vaikka hahmo itsessään olikin kiva). May ei aluksi edes aikonut koordinaattoriksi, eikä välittänyt itse Pokémoneistakaan, mutta nähtyään Pokémonien maailman saloihin hänen motiivinsa muuttuivat täysin. Meikä tykkää. =) Max ei kyllä minusta ole niin ärsyttävä kun mitä monet väittävät, minusta oli kiva seurata miten tälläinen kirjatoukka pojankloppi seikkaili oikeassa pokéjen ympäristössä. Brock tietty jatkoi noita kasvattajan hommiaan, mutta osasi silti olla yhtä viihdyttävä kuin alkujaksoissakin.

    Kieltämättä miun on aika helppo pitää näistä jaksoista myös siitä syystä etten ole niin Mistyn ystävä, vaikka kyllä hän alkoikin olla ihan OK sen jälkeen kun hyvästeli porukan. Minusta tuossa originaalissa porukassa tuo hahmojen kemia ei ollut mikään kovin ihmeellinen. Toki Ash ja Misty pysyvät ystävinä kaikista torailuista huolimatta, mutta that's it! En vaan ole löytänyt poppoon suhteesta mitään sen suurempaa syvyyttä. Anteeksi kamalasti, mutta minusta vaan noissa riitelyissä ei ola mitään hauskaa. =/

    Aijai, olipas pitkä teksti. Noh, minkäs teet kun saa kirjoitaa jostain josta tykkää. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah saa olla pitkiäkin kommentteja :D

      Ja oon niin täydellisen samaa mieltä kuin olla jo voi. Totta kai Indigo League on edelleen ihan hauska ja nostalginen ja osa jaksoista on niin kultaa kuin vain voi olla, mutta ei se tee Advanced-kausista yhtään sen huonompia! Ja nyt kun olen katsonut kaikki Advanced-jaksot uusiksi, niin en oo voinut olla huomaamatta kuinka hauskoja nämäkin jaksot ovat :D. Ihan yhtä paljon tulee hihiteltyä mielessäni näille jaksoille kuin niille vanhoille Indigo-jaksoille.

      Oon samaa mieltä tosta hahmokaartista, myös mun mielestä joukko Ash, May, Max ja Brock on ollut kaikkista kiinnostavin ja kiehtovin. Erityisesti tuo kaikkien inhoama Max on tehty ihan loistavasti, kun siitä on tarkoituksella tehty sellainen ärsyttävä kirjaviisas pätijä :D. Tuo hahmojen kehitys onkin ihan huippua Advanced-kausissa, kun aluksi Max jaksoi aina naljailla Ashille, vaikka ihailikin tätä samalla, mutta kun Ash meni ja voitti Normanin, niin Maxkin hiukan rauhoittui siitä. Puhumattakaan tietysti Mayn kehityksestä. Myös Brock ei ollut samalla tavalla sellainen perässä roikkuva kokki kuten DP-kausilla, vaan ryhmän täysipainoinen jäsen. Loistavuutta!

      Lisäksi tykkäsin niistä aika kotikutoisista Contesteista Advanced-kausilla... DP:ssä ne kaikki yhdistelmähyökkäykset sun muut menivät vähän liiallisuuksiin :D.

      Jeps, Misty ei kyllä muhunkaan enää iske niin hirveästi. Se ainainen huutaminen ja kiekuminen on aika rasittavaa kuultavaa, mutta kyllä tuo vieläkin ihan onnistuu paikoin huvittamaan :).

      Poista
  2. Jostain syystä mun mielestä nää Advance-kauden jaksot on just niitä tylsimpiä, ja ennen inhosin näitä ihan täysillä. Nykyään en jotenki vaan oo niistä enää mitään mieltä.

    Ja inhoan muuten näiden Hoenn-jaksojen suomidubbausta jostain syystä ihan sairaasti, koska se kuulostaa vaan niin hirveältä, ja pokemonien iskut on välillä jotain ihan älytöntä! Muistan parhaiten yhden kohdan jossa Ash huutaa Pikachulle, että käyttää iskua "Tulipallo", vaikka Pikachu vetää Thunderboltin!?

    No joo, nykyään kun näitä katselee niin ihan okei-hauskojahan nämä ovat, mutta kuitenkin mielestäni edelleen huonoimmat pokemonjaksot löytyvät Hoennista. Eka kausi ja Johto-kaudet on niin nostalgisia ja ihan kultaa että huh huh, ja Sinnoh on musta ihana, koska Dawn on niin hyvä tyyppi Ashin tiimissä (pidin paljon Ash-Brock-Dawn-yhdistelmästä jostain syystä, koska mielestäni Dawnilla ja Ashilla on paras sellainen perus ystävyyssuhde.. Kaikki high fivet ja muut :D). Ja sitten nämä uudet BW-jaksot on omalla tavallaan hirveitä, mutta jollain kierolla tavalla rakastan niitä! Ehkä tuo niiden vähän uusi tyyli niissä innostaa mua fanittamaan Unova-jaksoja! :D

    Ei Advance-jaksoissa toki mitään vikaa tosiaan ole, mutta jotenkin ne eivät vaan yhtä lailla sytytä mua. Johtuu ehkä siitä, että mielestäni May on kaikkein tylsin tyyppi, joka ikinä on ollut Ashin mukana. Sen sijaan taas jostain syystä pidän tosi paljon Maxista.

    VastaaPoista
  3. Itse olin pienenä hulluimpana pokemoniin juuri Advanced-generaation aikaan, joten näillä jaksoilla on kyllä ollut tärkeä vaikutus mun pokemon-fanitukseen! Tykkään aivan älyttömästi Hoenn-alueen pokemoneista ja May on yksi lempihahmoistani! Ei voi kuin ihailla~.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!