Suosikkipokét ála Avri

Kolmen kärkeen mennään nyt. Inhokeista oli huomattavasti helpompi kirjoittaa :D. Musta top-3 on aika selvä, mutta en sitten tiedä, ehkä nääkin tulee joillekin yllätyksenä, hoho.





Cradilyyyy-yyy-yy-y-y-y-y-yyy! Koska Cradily on täydellisen outo ja kummallinen. Sekä ainutlaatuinen kuin mikä! Hiiteen kaikki supersöpöt karvapallopokét, joita löytyy jo tusinasta kolmetoista kappaletta. Tehkää tietä Cradilylle, joka näyttää vähän sukalta. Hei hei hei hei... en ole ennen oikeastaan tajunnutkaan tuota, mutta Cradilyhän vähän muistuttaa sellaista sock puppet-nukkea siis sukasta tehtyä käsinukkea. Oooooooh!

Ennen kuin matkataan yhtään Cradily-hehkutuksessa eteenpäin, ohjaan kaikki lukemaan ensin fossiilipokémon-kirjoituksen Cradilystä ja Lileepistä: klick klick. Onpas muuten tämä blogin kirjoitustyylikin muuttunut hurjasti noista ajoista.
Anyway, merililja-pokémon Cradily. Aluksi katsoin, että mikäs hemmetin kummallisuus nyt tämäkin sitten on, kun olin Sapphire-pelin mukana saanut jonkun julisteen, jossa oli listattuna kaikki Hoenn Dexin pokémonit ja tämä creepy otus näkyi siellä. Kyseinen juliste on edelleen itse asiassa mulla jopa seinällä sängyn yläpuolella. Ihan ensimmäisellä Sapphiren läpipeluulla otin empimättä Claw Fossilin, vaikken niin hirveästi Anorithistakaan välittänyt. Mutta en missään nimessä tahtonut tuollaista kummajaistakaan kuten Lileep ja Cradily :D.



En oikein muista, koska ihastuin Cradilyyn sitten vihdoin. Ainakin Emeraldissa käytin sitä ensimmäisen kerran. Sen vaan tiedän, että heti ensimmäisen kerran otettuani sen tiimiin, ihastuin siihen ikihyviksi. Tykkään pokéista, jotka pystyvät puolustautumaan ja silti hyökkäämään semilujaa. Lähes kaikki ottelijasuosikkini ovat hitaita. Cradilylla on ihan kelpo puolustukset ja täysin häikäilemättömät hyökkäykset, vaikkei se tokikaan ole mikään supervahva. Mutta tarpeeksi pätevä kuitenkin ja oon ehkä juuri Cradilylle kehitellyt erilaisia toinen toistaan pirullisempia strategioita. Aaaah en tiedä mikä Cradily olisi oikeasti suosikkini, Toxic-Cradily vai joku muu. Hyvin klassinen Cradilyhän on varustettu tosiaan Corsolan kautta breedatulla Recoverilla sekä Toxicilla ja Stockpilellä, jolla sen kumpaakin puolustusstatsia voidaan nostella sopivasti ja Suction Cups-ability takaa sen, ettei vastustaja voi heittää Cradilyä noin vain ulos kentältä. Myös Dream-ability Storm Drain on enemmän kuin vähemmän herkullinen vaihtoehto pikkupokélle. Kaiken kaikkiaan Cradily on tosi kiero pokémon ♥. Tykkäääääääääääään!

Ulkonäöltään pokémonhan on ihan täydellinen. Se on täysin uniikki ja jopa tuollaista samanlaista aika kirkasta vihreän sävyäkään ei näe pokémoneissa kovinkaan usein. Lisäksi sen kiilusilmät tunkeutuvat ihan sieluun saakka. Persoonallinen tapaus.


Lileep ei ole ihan niin kiva, mutta vallan suloinen kuitenkin. Se sopisi ruukkukasviksi olohuonetta koristamaan, eikös vain.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Cradily on osoittautunut aivan loistavaksi pokéksi, johon on vaikea koskaan pettyä. Ja jokainen pokémon, joka osaa Recoverin, on aina aika muikea tapaus!

Oletteko kokeilleet/aiotteko kokeilla tätä/mitä mieltä olette? Onko Cradily ihan outo :D. En olekaan muuten 5. genessä vielä Cradilya kouluttanut...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tän Pokemonin ulkonäöstä, mutta petyin kun tajusin ettei noi rinkulat ole sen silmät :D Jotenkin spritesta mielsin nuo oikeat silmät hampaiksi..
    Mutta Armaldo vie mulla kuitenkin voiton, en ole ikinä saanut Cradilyä toimimaan :/ tuo varmaan myös siksi, että ennen vitosgeneä harvemmin opetin TM:iä ettei ne mennyt hukkaan.

    VastaaPoista
  2. En ole koskaan kokeillut, mutta nyt innostukseni nousi kattoon! Rakastan itsekin tätä pokemonia tosi paljon, juuri tuon ainutlaatuisen ulkonäön ja jonkinlaisen outouden takia! <33 Se on kyllä ihanan värinen ja omalla tavallaan niin uniikki ja upea pokemon, että... MIKSEN OLE ÄLYNNYT PYYDYSTÄÄ TÄTÄ KOSKAAN TIIMIINI??? HALOO MINÄ!?? :D Hahaha! Nyt tosiaan täytyy kaivaa pokemon esiin ja lähteä pyydystysretkelle etsimään tätä ihanan oudolla tavalla hurmaavaa otusta! :)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!