Jirachi: Wish Maker

Katselin tämän tässä lomani aikana. Lähinnä koska olen nähnyt tämän varmaankin vain kerran ja onhan tämä sentään yleisen mielipiteen mukaan se Huonoin Pokéleffa.


Ja voi itku, sehän oli ihan hirveää katsottavaa... :D Ajattelin positiivisesti, että ehkä tämä olisikin vain aliarvostettu, koska Maxilla on elokuvassa isompi rooli ja Max on vähän kaikkien inhokkihahmo. Koska itse tykkään intohimoisesti supersärsyttävästä Maxista, niin ehkä mua ei sitten haittaisi pätkän vertaa Maxin suurempi rooli? Mutta voi blaah, ei elokuvan ongelma ole kyllä lainkaan Maxissa vaan jossain ihan muualla. Max on hieno hahmo. Pikkuinen nassikka, joka on tarkoitettu olemaan mahdollisimman ärsyttävä, onnistuu tarkoituksessaan täydellisesti.

Tää jos mikä tuntuu ylipitkitetyltä Poké-jaksolta, jossa ei kumminkaan tapahdu hirveästi mitään ja se mikä tapahtuu, jää jotenkin tosi sieluttomaksi ja etäiseksi. Maxin pitäisi kovasti ystävystyä Jirachin kanssa, mutta aika valjuksi jotenkin jää sekin touhu. May ja Manaphy hoitivat tuon ystävyys-jutun paljon paremmin Ranger-leffassa. Ja voi luoja, Jirachilla on enkkudubbissa hirveä ääni.


Kaikkein eniten mua elokuvassa riepoo nämä sivuhahmot Butler ja Diane... kyseessä on ehkä sieluttomimpia pokéleffojen hahmoja hetkeen. Kenen mieliin muka oikein nämä naamat jäävät? Blaah. Kaikki muistavat millaisia hahmoja on esimerkiksi Lucario and the Mystery of Mewssä, Destiny Deoxsykessa tai Ranger-elokuvassa, joissa niitä sivuhahmoja on vieläpä paljon. Mutta tässä elokuvassa on VAIN KAKSI hahmoa ja mitä näistä jää käteen? Butler on joku ex-Team Magmalainen sekopää, joka totta kai saa naurettavasti kaiken lopuksi anteeksi ja Diane on ääliö kana, joka on rakastunut Butleriin. Oho, mikä taustatarina... Oikeasti, ihan käsittämätöntä, että jo Destiny Deoxyksessa kaikki hahmot tulevat katsojalle paljon läheisemmäksi kuin nämä kaksi. Tory nyt totta kai pokémonpelkonsa kautta ensisijaisesti, mutta myös ne paljon vähäisemmässä roolissa olevat hahmot. Jopa sen elokuvan Plusle, Minun ja Munchlax herättävät enemmän ajatuksia kuin Butler ja Diane :D. Säälittävää, sanoisin!


Enkä edes aloita kirjoittamaan siitä, mitä mieltä olen tuosta hirviö-Groudonista.


No mutta on Wish Makerissa ihan söpöjä musiikkeja! Se positiivinen puoli pitää sanoa. Olisiko täällä joku, jonka mieleen tämä elokuva olisi? Olisi virkistävää kuulla, kun yleensä kuulen vain haukkuja ja joudun kallistumaan itsekin niiden suuntaan :D.
Vastaan taas kommentteihin piannn! Jee.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

  1. Musta tää oli aikoinaan hauska juuri siksi, että se oli kuin joku Pokemon-jakso joka kesti vaan pidempään! Rajatumpi miljöö ja hahmokavalkadi toi semmoista kodikasta tunnelmaa ja tollaset tivolit on vaan kliseydessään niin miellyttävän näköisiä, muistan sen rakennussysteemin vielä tosi elävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! Se tivoli oli kyllä kiva ja toi vähäisempi hahmojen määräkin olisi voinut toimia, mutku äääh eiiiii, hemmetin But(t)ler ja Diane olivat ehkä jopa Pokémonin huikeisiin henkilöhahmoihin verrattuna persoonattomia.... :O.

      Poista
  2. Valitettavasti ainakaan täältä ei tule positiivista palautetta, koska tämä on mustakin varmaan kaikkein hirvittävin pokemon-leffa koskaan! Tuo juoni on tosi outo ja sekava, sekä erittäin tylsä... Suomidubeilla tämä on kamalaa kidutusta, ja Jirachin ääni on kyllä enkuksikin kamala!

    En keksi tästä oikein mitään hyvää sanottavaa, paitsi että se on ihanan virkistävä muihin pokeleffoihin verrattuna, koska tämän juoni on niin erilainen. Ei se kuitenkaan juuri auta, koska juoni on kuitenkin kamala.

    Tosi tylsä leffa ja oikea pohjanoteeraus pokeleffoille. Rakastan muuten itsekin yli kaiken Maxia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole onneksi koko elokuvaa mennyt ja katsonut suomeksi :D. Kuulin vaan muinoin jotain hirmukertomuksia leffan suomidubbauksesta ja joskus myöhemmin kuuntelin ehkä puoliminuuttia Pokémon Heroesin suomidubbeja. Aika eeppinen se Ashin ääni, hahaha :D.

      Aaaaaawww aivan ihanasti sanottu. "Virkistävää, koska juoni oli erilainen, mutta se oli kuitenkin ihan paska" :DDDDDD.

      Jeeee, Max kunniaan! Onnistunein Pokéhahmo koskaan! Sen pojanklopin kuuluukin olla sellainen itse ärsyttävyys! hoo!

      Poista
  3. Voi että... muistan kun ostin tämän pienenä. Katsoin leffan uskollisena fanina alusta loppuun eikä se onnistunut viihdyttämään pätkääkään edes sen ikäisenä! Pelkäsin hirviö-Groudonia aivan kamalasti, joten ainut asia mikä tästä jäi käteen oli seuraavan yön painajaiset ja ikuinen pelko sitä Groudonia kohtaan. Tämän suomidubbaus on vieläpä aivan karmea! En ole ikinä koskenut tähän uudestaan ENKÄ KOSKE. Mayn mikä-lie tähtönen oli tosin ihana, koska May.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aawww May.

      Oletko katsonut sänkysi alle, ettei hirviö-Groudon löydy sieltä... anteeksi, olen aivan kauhea :DD. On tuollaisen hirviö-Groudonin pelkääminen järkevämmän kuuloista kuin se, että meikä pelkää kampeloita......

      Tää leffa suomidubbeineen pitäisi kieltää :D.

      Poista
  4. No juup, täytyy myöntää että elokuvana tämä on aika rimanalitus, mutta rakastan noita musiikkeja kyllä niin paljon, etten voi täysin ihnota tätä. Animaatiokin on ihan kivan näköistä ja kivaa myös yleensäkin se ajatus, että Max on isommassa roolissa. ^^ Harmi vaan, että toteutus ei vaan oikein pelittänyt... Iso pettymys tässä elokuvassa oli myös se, ettei siinä saatu kuulla tuota "I wanna be a hero"-biisiä, joka kuuluu omiin henkilökohtaisiin suosikkeihini anime-tunnareista.

    Katsoin tämän muuten japaniksi, myöhemmin tsekkasin enkuksi ja en minäkään tykännyt yhtään tuosta Jirachin äänestä. Surullista myös että Jirachin japanilainen ääninäyttelijä kuoli lähes heti sen jälkeen kun tämä leffa julkaistiin. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niinpä. En oikein tajua, mikä tässä leffassa on mennyt niin metsään :D.
      Oooh, toi on muuten kyllä oikeasti tosi sääli, ettei I Wanna Be a Herosta kuultu tuossa D:. Se on kyllä yksi vallan muikea tunnari! AG-kaudella oli kyllä muutenkin tosi mainioita tunnareita... paitsi tietysti se Battle Frontier-tunnari sitten. Huoh, siitä alkoi hirveä alamäki käännöstunnaribiiseissä.

      Voi ei, nyt mulle tuli kauheen huono omatunto, kun menin haukkumaan tämän, vaikka toi Jirachin ääninäyttelijä kuoli surullisesti noin :(((.

      Poista
  5. Pakko kai se on myöntää, että tämä ei ole yksi paremmista pokemonleffoista, mutta surkeudessa mikään ei kyllä peittoa sitä kammottavaa Manaphy/Ranger-leffaa. D| Se, jos mikä on roskaa. Laittaisin tämän ehkä samalle asteikolle, kuin Lucario-leffan ja Deoxys-leffan, en vaan tykännyt pahemmin noista kummastakaan.
    Siitä on jo aika monta vuotta aikaa, kun katsoin tämän kyllä, joten ehkä pitäisi katsoa uudelleen (taisi olla jopa huikeat ~+ 5 vuotta takaperin). Jospa sitä katsoisi tätä hieman eri tavalla, kuin muinoin. Sitä kun sanotaan, että aika kultaa muistot...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiiiiiiiiiiiiiii, Destiny Deoxys- ja Ranger-elokuvat ovat taas Pokémon Heroesin kanssa mun suosikkeja :DDD. HAhaha, noooo, kaikilla omat mieltymykset ja sillee!
      Mulla tän elokuvan katselusta oli kanssa useampia vuosia ja aika ol tosiaan kullannut muistot, koska nyt kun katsoin tän, ymmärrän hyvin näiden kahden katselukerran välissä oli ollut monta vuotta...

      Poista
  6. Aika kammottava tämä leffa oli minustakin. Kauheaa kuraa alusta loppuun, ja tuntui todellakin ylipitkältä pokemon-jaksolta! Tuntuu että tässä leffassa tapahtu ihan kauheasti kaikkea, muttei sitten kuitenkaan lopulta oikeen yhtään mitään. Eikä tuo Maxin ja Jirachin ystävyyssuhde kyllä ollut mielestäni mikään superkoskettava, niinkuin sen olisi ehkä kuulunut olla.

    En tätä kyllä uudestaan katsoisi. Jotenkin nämä pokemon-leffat ovat alkaneet huonontua paljonkin, mutta uusin Keldeo-leffa oli ihan mukava, ja tuleva Genesect-leffa kuulsotaa mielenkiintoiselta, varsinkin kun siinä on Mewtwo!

    P.S. Tämmöinen pieni kysymys tuli mieleen ihan tämmöisen blogin käytöstä, että jos mitenkään kiinnostaa kertoa Avri, niin se olisi kiva. :) Eli siis:

    Voiko postauksiin laittaa ihan rajattomasti kuvia ja tekstiä, eikä siinä tule mitään rajaa vastaan? Ja voiko jo postattua tekstiä enää julkaistuaan muokata? Kiitos jos vastaat! Olen suunnitellut aloittavani oman blogin, mutta haluaisin ensin tietää nämä pari seikkaa.

    Kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, mun pitäisi se Keldeo-elokuva nyt sitten tsekata läpi, jotta pääsisin hiukan ajan tasalle näistä elokuvista. Genesect vaikuttaa kyllä nyt tähän mennessä vallan muikealta...

      Aaah, kerron kyllä! Niin hyvin mitä osaan :D.

      Ainakaan tähän mennessä mulle ei oo tullut mitään teksti- tai kuvarajaa, joten tuskin sellaista ainakaan ihan heti tulee vastaan. En ole ihan varma, mikä olisi pisin kirjoitukseni (http://themovingforest.blogspot.fi/2011/02/5-generaation-pokedex.html <- tämä ehkä), mutta kyllä sitä aika paljon saa raapustaa.
      Kaikkia kirjoituksia voi muokata niin paljon kuin ikinä kirjoittamisen jälkeen, tekstejä voi myös poistaa koska vain. Esimerkiksi tohon yllä olevaan linkkiini 5. generaation pokédexiin kävin varmaan vasta kuukauden jälkeen sen tekstin julkaisusta muokkaamaan enkkunimet japskien tilalle :). Tekstien alla on aina tuollainen pikamuokkaus-nappula, josta pääsee äkkiä muokkaa tekstiä (jos vaikka huomaa jonkun typon!) ja sitten Bloggerin hallintapanelista löytyy kaikki tekstit, joita voi sitäkin kautta muokkailla.

      Joooooos aloitat oman blogin, niin tuu linkkaa joskus mullekin linkkiä :)!

      Poista
    2. Voi kiitos, kiitos, KIITOS paljon! Tosi kiva kuulla! :) Olen jo perustanut omat ns. Pokemon fanisivut, mutta koska tuollaiset fanisivut on jotenkin tosi tylsiä, niin päätin muuttaa sivut mielummin pokemon-aiheiseksi blogiksi. Voin laittaa sitten linkkiä kun sivut ovat valmiit!! ;)

      Poista
    3. Oooooh! Kuulostaa hienolta!

      Poista
  7. Mä nyt en ihan maan rakoon tätä leffaa tallois, en kuitenkaan taivaisiinkaan nostais xD Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa, enimmäkseen hyviä.
    + Dianen tukka, MUAH <3 xD
    + Mayn tähtiamuletti
    + sirkus
    + herkät tähtienkatseluhetket
    + Ash ja kumppanit mudassa (priceless)
    + matkanteko. Tässä leffassa tulee yhtenä parhaimmista esiin nimenomaan matkustaminen, kun Ash kavereineen lähti pitämään Jirachin turvassa
    + Flygon action was cool!

    - Jirachin ja Maxin "kevyt" suhde
    - feikki-Groudon. Miten legendaarisen pokémonin voisi luoda toisen legendaarisen voimalla jostain kivestä xD
    - Butlerin ja Dianen rakastuminen, please noooooooooh xDD
    - Jirachin hyväksikäyttäminen (sama pätee Celebiin 13. ja Victiniin 14. leffassa)
    - feikki-Groudonin lonkerot...

    Tällainen syväluotaava muistin varassa tehty. Viime vuoden alussa katsoin :D Kuten Heroesin, Deoxyksen, Lucarion ja Rangerin. Mä en edes tiennyt että tästä on tehty suomidubbi. Vois ostaa kun leffoja on jo kertynyt erilaisina tallenteina xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä noiden plussien kanssa aika samaa mieltä, mutta ei se kyllä nosta siltikään elokuvaa mun silmissä yhtään :D. Toi feikki-Groudon oli kyllä ehkä hirveintä mitä oon Pokémonissa nähnyt, just ne kaikki lonkerot ja kaikki........ voi ei :DDD.

      Aaaaaaaah, älä tee sitä virhettä ja hanki tätä elokuvaa suomidubilla! Vannon, että korvasi eivät enää palaudu entiselleen, jos kokeilet :DD.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!