Suosikkipokémonit ála Avri

Hohaaaa, jatketaas näitäkin välillä, jotta saadaan postaussarja läpikäytyä. Ihan kuten inhokkilistassa Throhin ja Sawkin kohdalla, niin nyt vähän fuskaan ja esittelen tavallaan kaksi pokémonia... mutta kun ne on niin sellainen pariskunta!

Jos vaikka viikonloppuna saisi sitten Yveltalsta ja Xerneasista kirjoiteltua jotain :3.

















Koska jo vain, Solrock rocks my world ja niin tekee myös Lunatone ja siksi nämä kaverit ovat suosikkisijalla 6. mun listassa! En tiedä, ehkä nämä ovat monille yhdet yllättävimmät suosikit, mitä listani sisältää... Okei, myös sijalla neljä oleva pokémon on ehkä sellainen, mistä en niin kauheasti koskaan höpise ja siksi sitä ei osaisi sinne odottaa. Heheheeh siinä pieni teaser tulevaisuuteen.

Mutta nyt takaisin nykyhetkeen ja näihin meteoriittipokémoneihin. Koska wohaa, nämä ovat upeutensa lisäksi vieläpä liian aliarvostettuja pokémoneja, joita näkee liian harvoin yhtään missään. Tuossa taannoin juuri laitoin sen äänestyksen, mitä pokéja ottaisin ja laitoin sinnekin yhdeksi vastausvaihtoehdoksi Lunatonen. Piti oikein purra kieltä, etten mennyt jo silloin kirkumaan kovaan ääneen, kuinka upea pokémon on ja kuinka pirun monta kertaa olen käyttänyt tätä meteoriitti-kaksikkoa peleissä. On myös pakko alleviivata sitä, että kyseessä on muutama harvoista Psychic-tyypin pokémoneista, joista pidän!


Rakastan avaruutta ja kaikki monimutkaiset ja täysin mun aivokapasiteetin ylittävät avaruusjutut ovat todella lähellä sydäntä noin muutenkin, joten ei ihme, että nämä taivaankappaleet miellyttää. Pokédex-entryt kertovat, että Solrockin ja Lunatonen uskotaan olevan kotoisin ulkoavaruudesta. Lisäksi Solrockin kerrotaan aistivan ympäröivien tunteet, kun taas Lunatonen voimat ovat kytköksissä kuunkierronvaiheisiin. Tykkään todella paljon tällaisista mystisistä, mutta silti aika simppeleistä pokémoneista. Ja lisäksi kumpikin näistä on designiltaan tosi kauniita!


Pokémon-animehan on ollut yllättävän kiltti näinkin omituisille pokémoneille ja etenkin Solrock on saanut animessa tosi kiitettävästi aivan loistavaa screentimea! Erityisesti täytyy olla iloinen siitä, että Battle Frontier-kaudella Frontier Brain Brandon käytti Solrockia itse taistelussa, joten kyseistä pokéa on saanut katsella ihan kivasti kunnon actionissa :3. Lisäksi Solrock ja Lunatonehan olivat Taten ja Lizan käytössä, kun Ash haastoi Hoenn-liigan 7. salin, joten siinäkin on tullut näille kahdelle vallan hienoa ottelunäkyvyyttä. Avri likes!

Jos olisi ihan pakko valita suosikki näistä kahdesta, niin hyvin selkeästi kumminkin ottaisin ja valitsisin Solrockin ylitse Lunatonen. Solrockin superkaunis ulkonäkö on vaan siunaus silmille ja aaah. Olen lisäksi käyttänyt hiukan useammin Solrockeja peleissä, ja multa löytyy eräs oikein spesiaali-Solrock nimeltään Lumiere, joka on alunperin Emeraldin tiimistäni ja matkannut huikean matkan Diamondin kautta Blackiini, jossa se nykyään majailee tiimissäni. Lunatoneja olen käyttänyt vastaavasti Sapphiressa, sekä Whitessa mulla oli nämä molemmat post-Elite Four-tiimissä!

Joskus haluan pelata jonkun pelin läpi niin, että mulla on tiimissä vain Solrock ja Lunatone! ♥ Noniin lukijat, onko joku joskus antanut Solrockille tai Lunatonelle tilaisuuden ihastuttaa? Vai onko nää nyt ihan plääh (jos ovat, niin olette väärässä, haha!).

+ Vastasin kommentteihin, hua hua... tosin vielä pariin taitaa olla vastaamatta, täytyy korjata asia ensitilassa.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Ihan kivoja poksujahan nämä, en kyllä muista olenko joskus Emeraldissa näitä joskus kokeillut (aloitin nimittäin koko pelin alusta).Pakko muuten mainita, että meitsi taas PELKÄÄ avaruutta. Kaikki ne mustat aukot, jäätävä kylmyys, paineen puute joka saa veren kirjaimellisesti kiehumaan... Yrgh! Vaikka ovat ne kaikki tähtisumut sun muut ihan nättejä, mutta silti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa tuo on yksi suuri syy, miksi rakastan avaruutta niin kovasti :D. Kaikki kauheudet ja käsittämättömyydet! Jonkun mustan aukonkin ymmärtämiseen ei vaan pysty kunnolla taipumaan... Jos olisin vaan pirusti älykkäämpi, haluaisin NASA:n avaruusinsinööriksi ja tutkia tuota mystisyyttä. Mut ikinä en haluis matkustaa avaruuteen, vaikka niin kovasti koko paikka kiehtookin. Se on liian pelottava ajatus.

      Poista
  2. Nämä kaksi on kyllä tosi nättejä, varsinkin juuri tuo Solrock. Se on tosi kauniin värinen :) Itselläni ei ole mitään näitä kahta vastaan, vaan ovat tosi hienoja pokemoneja, ja jotenkin ihanan mystisiä niinkuin avaruuskin on. Itsekin rakastan tosi paljon kaikkea avaruuteen liittyvää! Se on vaan niin omituinen ja kummallinen asia :D

    En ole koskaan näitä kuiteskaan peleissä käyttänyt, mutta ehkä pitäisi. Ovat sen verran hienoja ja todellakin: aivan liian aliarvostettuja poksuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solrock on kyllä, siinä on ihanan lämpimät nuo värit ja muutenkin niin oiva :). Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan jossain tiimissä! Vaikka yleensä en hirveesti välitä pokéista, joilta ei löydy kehitysmuotoja, niin Solrock ja Lunatone ei kumminkaan koskaan onnistu kyllästyttää hetkeäkään - kuten yleensä nuo yksi-muotoiset pokét joskus tuppaa tekemään!

      Avaruudessa on kyllä niin paljon kaikkea käsittämätöntä... kuten se, että se on loputon, mutta silti se laajenee koko ajan! Miten loputon voi laajentua ja miten tapahtumahorisontti mustassa aukossa toimii ja ja ja... ♥. Kiitos kommentista :)!

      Poista
  3. Mua viehättää näiden kahden pienoinen creepiys; niillä ei ole oikein mitään ilmeitä vaan tollaiset möllöttävät silmät ja osaan kuvitella kuinka säpsähtäisin jos Lunatone leijuisi tuossa vieressä ja yhtäkkiä sen pupillit suuntautuisi minuun owo' Tykkään myös näiden kahden äänistä Pokemon-peleissä. Itelleni rakkaampi on tuo Lunatone kun Sapphiren omistin, tosin ei ole kumpaakaan tiimissä pidetty. Saa nähdä mitä saan aikaan White 2:n Solrockille kun Dream Worldista tuppautui mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solrockin Pokédex-entryssä itse asiassa mainitaan tuosta, miten ilmeetön kyseinen pokémon on. Kuulemma ajatellaan, että sen kyky lukea muiden tunteita juontuu siitä, ettei se itse näytä ilmeissään mitään tunteita! Huuuurrh. Ovat kyllä aivan mahtavan creepyjä ja upeita.
      Suosittelen kokeilee! Etenkin Solrockia, hehe :3.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!