Grimer ja Muk

Voi paska, nyt oikeasti lupaan postata sen animemaratonin lauantaina! Jos en pysy lupauksessani, teen rangaistukseksi jotain epämiellyttävää, tyyliin maistan vaikkapa piimää ja videoin sen todistusaineistoksi kaikelle kansalle.

Mutta koska haluan vielä tehdä tammikuun viimeisen kirjoituksen, niin höpisen vähän Grimerista ja Mukista, koska kummatkin pokémonit vievät multa hermot White2:ssa!



Tässä kirjoituksen äänestyksessä te mokomat mahtavat lukijat menitte äänestämään, että mun pitäisi ottaa Muk tiimiin ja niinhän sitten tein ja pyydystin Castelia Sewerseiltä Grimerin itselleni. Mutta voi pojat, kun ei huvittaisi pitää kyseistä otusta enää pätkän vertaa tiimissä! Eniten ärsyttää se, että Mukilla on niin huonosti ingamessa toimivia fyysisiä liikkeitä saatavilla ja enemmän sitten special-hyökkäyksiä, jotka eivät oikeen pääse oikeuksiinsa, kun Mukin Special Attack on sen verran matalampi kuin tavallinen Attack. Ainut vähänkään siedettävä fyysinen Poison-tyypin hyökkäyskin olisi Poison Jab, jonka voisi opettaa liejuläjälle TM:llä, mutta senkin TM:n saa vasta joskus ties koska.

Harmi, koska Muk on niin pirun hienon näköinen! Se on niin upea ja mahtava! Väkisinkin vaan nyt ottaa todella paljon kaaliin, kun mokoma häviää ihan kaikella jatkuvasti (no okei, se on myös leveleissä hiukan muita jäljessä, mutta pikkuyksityiskohtia). Koetan vielä tsempata sen kanssa, mutta jos ei pian ala lyyti kirjoittaa, niin Muk lentää pikavauhtia PC:lle... Claydol on sentään aivan ihastuttava ♥

Olen nyt pitkästä aikaa palannut White 2:n pariin, jota en ole siis vieläkään viitsinyt pelata läpi. Liikaa kiireitä. Mutta nyt siis olen taas edennyt ja täytyy sanoa, että olen hiukan pettynyt... pelin alku oli niin pirun lupaava ja hyvä ja loistava, mutta nyt ties kuinka pitkään pelissä on ollut vähän sellainen mjääh-vaihe. Johonkin Nimbasa Cityyn saakka kaikki tuntui sillee tosi virkistävältä, että ei jatkuvasti tuntunut siltä kuin pelaisi peliä, jonka olen entuudestaan jo pelannut kahdesti. Mutta nyt tuntuu, ettei mitään uutta ole oikein tapahtunut pitkään aikaan. Esimerkiksi se pieni tarina-osuus Pokémon World Tournamentissa... tuntui niin pirun laiskasti tehdyltä. Alkoi tosi lupaavasti, mutta sitten myöhemmin Team Plasma oli aivan ponneton ja koko juttu muutenkin lakaistiin pelissä aika hassusti vaan maton alle.

No ehkä Skylan voittamisen jälkeen alkaa taas tapahtua mukavasti. Seuraavaksi sitten päihittämään hänet :3. 


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Minäkin pidän Mukin ulkonäöstä, mutta se on taas sarjassa Pokemonit joita ei itse saa toimimaan millään. Elite Fourin Muk tuntui niin pahalta vastukselta kun vetää Toxicin ja sitten Minimizeä ja boostasiko vielä Defenssiäänkin >.< Toimisiko Toxic & Venoshock yhdistelmä?
    Muuten, sain juuri itse toimimaan tuon Memory Linkin White 2:een ja suosittelen kokeilemaan. Tuo ihan kivaa lisäsisältöä pelaamiseen jos meinaa puuduttaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla Minimize ei kyllä toimi niin hienosti kuin vastustajilla aina :D. Tuota Toxicia kyllä kaivattaisiin, mutta mistä lie senkin TM:n nyt sille sitten saisi... huoh :D. No mutta toisaalta ihan hauskaa, kun ei kaikki mee vaan läpijuoksuna eteenpäin ja saan repiä hiuksiani tuon Mukin takia!
      JA HEI KIITOS! Olin ihan unohtanut koko Memory Linkin olemassaolon, enkä muutenkaan tiennyt että mitä koko homma tekee, mutta nyt linkkasin Blackini tuohon White2:n :)! Ihan hienoja olleet ne N-flasbackit ynnä muut!

      Poista
  2. Lennän tässä täysin aiheen ohi mutta.. Mikä vika on piimässä?! I'm in shock.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brrotherrr ♥!!! Mutta mitä vikaa piimässä ei olisi?! Tosin, enhän oo ees koko sotkua maistanut, mutta kun se on ällön näköistä ja sellaista paksua ja koko nimi piimä kuulostaa epämiellyttävältä... *diva*

      Poista
    2. Täysin samaa mieltä. En oo piimää koskaan maistanut, enkä aiokaan. Näyttää sen verran kamalalta paksulta möhnältä. XD Sori kun puutun teidän keskusteluun! Hehe!

      Poista
    3. Saa puuttua ♥! Piimä tosiaan on ihan hirvittävän näköistä en tahdo ikinä koskeakaan siihen yäääääääääääh!!!!!!

      Poista
    4. Mikä teitä riivaa! Piimä on hyvää, sitä voi sentään juodakin toisin kuin jotakin maitoa, hyh!
      Buttermilk foar lief, sis.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!