PETA's Pokémon Black & Blue - Gotta Free 'em All!

Yleensä en jaksa yhtään sietää sitä perinteistä kukkahattutäteilyä siitä, miten Pokémon on niin kamalan väkivaltainen ja pahasta lapsille.

Mutta olihan tästä kumminkin pakko kiinnostua väkisinkin.


Eli PETA julkaisi juurikin Pokémon-peliparodian näin Black 2 & White 2-julkaisun kunniaksi. Niille, joille PETA on käsitteenä täysin tuntematon, niin kyseessähän on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. 
Pokémon ei ole tietenkään kovin positiivisessa valossa tietenkään edustettuna, vaan tämä videopeliparodia muistuttaa kovasti siitä, miten julmasti pokémoneja vain kahlitaan ahtaisiin pikkupalloihin ja pistetään tappelemaan toisiaan vastaan raa'asti. Mutta jotenkin tosi hyvin tää peli on toteutettu sikäli, että vaikka tässä on verisiä pokémoneja ja puolittain nyljetty Oshawott, niin tämä ei musta vaikuta ollenkaan Pokémonin imagoon negatiivisesti. Äääääh en osaa selittää.

Tai tämä koko peli jätti niin positiivisen kokemuksen jälkeensä, vaikka aihehan on oikeasti vakava ja kamala (sen enempää siihen kumminkaan kantaa ottamatta, tämä on pokémonblogi).  Pelissä on kauttaaltaan kumminkin niin hassutteleva tyyli, etten jotenkin osaa suhtautua tähän peliin ja Pokémonien käyttöön muuten kuin huumorilla :D.

Miksei peleissä ole oikeasti Group Hug-movea? :(
Nintendolla ei välttämättä olla tästä kauhean mielissään, mutta mitäpäs pienistä! Loistava keksintö PETA:lta, tämä kerää ihan taatusti juuri vierailijoita itse peliin ja pelin edetessähän saa halutessaan katsoa surullista videota kaltoin kohdelluista eläimistä :(. Meikää tämä peli koskee siinäkin mielessä, että opiskelen tuota kirottua mainontaa ja tällaiset markkinointitempaukset ovat aina kiehtovia.

Niin ja tästä linkistä pääsee kokeilemaan itse peliä. Pelissä tosiaan Pikachu päättää sanoa tiukan EI:n pokémonien orjuuttamiselle ja käy taisteluun. Pelihän siis kestää vain maksimissaan joku 10 minuuttia, joten kokeilemaan vaan!

Muistakaahan sitten kohdella pokémonejanne hyvin, kun Black & White 2 ilmestyvät tällä viikolla Suomen maallakin! Muuten saattaa Pikachu tulla teitäkin vastaan ja haastaa teidät kohtelemaan taskuhirviöitänne paremmin!
Meikä taitaa hankkia sittenkin White 2:n, vaikka Black Kyurem onkin hienompi.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Vau, en ollut kuullutkaan tästä ennen kuin luin täältä blogista tuosta :O. Ihan hauska peli vaikka inhottavaa kun tuossa syyllistetään pokemonia eläintappeluista :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on aika tuore juttu, kerrankin olen ollut ajoissa jonkin asian suhteen :D. Ja jooo, eihän tuo asiayhteys ole kaikkista mukavin, mutta pelinä tuo on silti musta ihan onnistunut :D.

      Poista
  2. toi menee kyllä pikkusen yli o: ja sitäpaitsi tuo ash juttu, eihän se pikachu koskaan oo tainnu pokepallossa olla c: (paitsi tietysti sillon oakilla). Ja itse ainakin pienenä ajattelin että pokeilla on oikein hyvät oltavat palloissa o: enkä mitenkään olis yhdistäny pokemonia oikeisiin eläimiin :c jotenkin alko ärsyttään tollanen o: ja loppuun vielä lisäyksenä että voisivat noi petan tyypit tehdä jotain hyödyllistä eikä tollasia pelejä vaan o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, onhan tuo aika paksua juttua, mutta mä en jostain syystä osaa provosoitua tuosta yhtään! Meikästä tuo on melkeen ihan huvittava jopa - ehkä koska tiedän ja uskon niin vahvasti, ettei Pokémon oikeasti kannusta millään lailla mihinkään eläintappeluihin. Tuntuu niin liioitellulta siis jotenkin, että ei häiritse :D. Vaikee selittää, kuten tekstissäki jo sanoin!
      Ja sama, kyllä mäki oon aina ajatellut, että poképalloissa on ihan mukavat oltavat! Koska jos pokémonit inhoaisivat niin kovasti ihmisten kanssa olemista, niin kuvittelisi että tuollaiset erikoisia voimia hallitsevat otukset saisivat äkkiä ihmiskunnan orjuutettua - halutessaan :D.
      Kiitos kommentista~!

      Poista
  3. en mäkään oo koskaan ajatellut että pokeilla ois jotenkin kurjaa tai että se olisi eläinrääkkäystä tai vastaavaa. oon kyllä samaa mieltä, että ihan hauska peli, vaikka onkin ärsyttävää kun poke on surulliseksi väännetty :c :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kyllä pokéilla on hyvät olot oikeesti :)))! Ashkin on niin monesti antanut Pikachun valita, lähteäkö vapaalle jalalle vai pysyäkö kouluttajansa kanssa ja joka kerta Pikachu on valinnut Ashin :D.
      Kiitos kommentista!!

      Poista
  4. Eikää, Cheren juoppona! Yksi lempihahmoistani ;3;
    Mutta (raa'alla tavalla) huvittavia nämä Petan yritykset saada huomiota, se on aina joko sitä seksististä tai väkivaltaista mainontaa. Muistaakseni PETA on jopa luokiteltu ihan terroristijärjestöksi...

    Mutta B/W2 ootellessa 8D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Cheren-juoppo :DD.
      Noooh, tällaiset tempaukset saa huomiota ja onhan tämäkin ihan kiintoisa kampanja! Muistetaan me fanit, että ei Pokémon-peleissä kannusteta mihinkään silmittömään väkivaltaan ja pidetään tää PETA:n Pokémon-peliparodia tuollaisena omana vitsinään vaan :D.

      ODOTUS PÄÄTTYI MUN KOHDALLA TÄNÄÄN ♥ ♥ ♥ Happy happy Avri!

      Poista
  5. Hhaha vetasin tän läpi ja oli kyllä aika cool :D! Mun mielestä ton idea oli jotenkin mielenkiintonen, eikä mulle tullut yhtään negatiivinen kuva Pokemonista. Nyt ymmärtää Team Plasmaakin jokseenkin paremmin, vaikkei toi alkuperäisiin Pokemonpeleihin liitykään,.. muttasiis tykkäsin, oli hauska + tuo lisää syvyyttä pokemoniin :D En pistäisi pahakseni jos tälle tulisikin jatkoa, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! Kunhan ei ota liian vakavasti, niin toi on tosiaan ihan viihdyttävä :D. Sitä paitsi White2:ssakin on ollut oikein superisti jo ensimmäisen parin tunnin aikana juttua siitä, miten Pokémoneja täytyy kohdella hyvin ja hoitaa ♥. Että sillä lailla...

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!