Kävin hakemassa White 2:ni


Superkämäinen iPod-kuva! Heeeee, pääsen puoli kolmelta koulusta...

Hahah, what a beauty! Juoksin tänään ihan kauhealla kiireellä ruokatunnilla koulurakennuksesta keskustaan hakemaan omaa White2:stani. Muutin ihan viime hetkellä mieleni, kun tätä ennen olin ajatellut hankkivani tuon Black2:n, koska Black Kyurem. Mutta White2:n ne erilaiset alueet ovat vaan viehättävämmän näköisiä kuin Blackin vastaavassa.

Kävin siis GameStopista hankkimassa tämän ja tiesittekös, voisin mennä naimisiin sen yhden myyjäpojan kanssa (vink vink vaan sinulle, jos luet tätä blogia!). Sama myyjä on aikaisemmin myynyt mulle tuon vaaleanpunaisen 3DS:ni. Nytkin jaksoi rupatella kanssani kaikkea, koetti tsempata kovasti innostumaan Pokémonista, kun kerroin innostuksen olevan valitettavasti vähän nollissa ja tarjosi muutenkin parasta asiakaspalvelua ikinä ♥.

Myöhemmin tänään lisää tunnelmia pelistä! Kuinka monelta peli löytyy ja mikä versio? Kertokaaaaaaaaaaaah!

PS. Omistan tämän kirjoituksen suloiselle myyjäpojalleni.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

15 kommenttia:

  1. Awwww... Ihanaa ois jos kaikki myyjät olisi tuollaisia :D Todella mahtavaa, että sait sun pelis ja otit näköjään tuon White2:n. Ite ajattelin mennä nyt viikonloppuna tuota ostelemaan, mutten ole vielä ihan varma, että kumman version. Ehkä löydän sieltä kaupasta jonkun söpön myymäläpojan, joka suosittelee jompaa kumpaa hehee... Tai sitten otan tuon White-version niinku säkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se myyjä oli aivan ihana tapaus. Täytyy käydä joskus ostamassa lisää pelejä juuri tuolta myyjältä, ehkä voin ovelasti ehdottaa naimisiinmenoa ensi kerralla :DDD. Kerro sitten, kumman version hankit... todennäköisesti joskus hankin vielä tuon Black2:nkin, mutta nyt tuo yksi laavapaikka viehätti vaan niin paljon, että tuli White hankittua :3.

      Ja hei toivottavasti kanssa löydät oman myymäläpojan, joka pelaa pokémonia! Aikamoinen unelma :D. Kiitti kommentista!!

      Poista
    2. Hahhah! Eipä mitään :D
      Menin nyt sitten eilen kauppaan ja ostin tuon White version ;) Harmi ettei näkynyt mitään söpöä myymäläpoikaa, vaan joku vanha, tympee nainem! Ja se vaikutti siltä, ettei se tiedä edes kuka on Mario, kun kyselin New Super Mario Bros kakkosesta... Miten seki tommoseen pelikauppaan on päätynyt? o.O

      No mutta, ehkä mä käyn ostamassa vielä myöhemmin Black version ja ehkä sillon onnistaa hehehee!! Mäki muuten valitsin aloituspokemoniksi Oshawottin, koska pokemon Whitessa mulla oli Sniny ja Blackissa Tepig :D Alkoi muuten White hyvin, kun pyydystin ensimmäisen Pidoven joka tuli vastaan, ja se oli SHINY! En oo ikinä nähny ennen shiny pokemonia, joten vaikka nuo peruslinnut on yleensä vähän näähh, niin otin sen ihan vain tuon takia. ;D

      Poista
    3. Aaaawwhhhh höh, pitäisi pistää joku kampanja pystyyn, että pelikauppoihin vain söpöjä myymäläpoikia :D! Ja ehkä myös pari söpöä myymälätyttöä... Toi on ihan kakkaa jos myymässä on joku sellainen tyyppi, joka ei tiedä tuotteista niin mitään :(. Kuvittelisi, että sitä viitsisi vähän ottaa selvää, noinkin perusjutuista :O.

      Oho, aika samiksia kun mullakin on Whitessa Snivy ja Blackissa Tepig :D! Ja ei hitto miten hyvä tuuri ton shinyn kanssa! AAWWH MÄKI HALUAN. Oliko tuo Pidove muuten tyttö vai poika? :3 Toivoin kovasti Deinoa tiimiin hankkiessani, että olisi käynyt joku supertuuri ja se olisi ollut shiny... vihreä Hydreigon olisi ollut hieno. No ei ollut tuuri mun puolella :D.
      Kiitos kommentista!

      Poista
    4. Jep, kävi kyllä mahtava tuuri shinyn kanssa! Ne on kuitenkin NIIN harvinaisia! :D Se Pidove oli poika ja nyt se on jo kehittynyt seuraavaksi muodokseen :)

      Ja kyllä muakin ärsyttää että tommoset ihmiset on kaupoissa, joiden tuotteista ne ei tiedä mitään. Paha sitten mennä myyjältä kyselemään neuvoa, kun se ei edes ole 100% varma, mitä siellä kaupassa myydään!! o.o

      Poista
  2. White 2:n ennakkotilasin Cdonista kun nopeasti katsottuna sieltä halvimmalla löytyi. Tosin nyt nakertaa kun eivät julkaisupäiväksi postittaneet, täytyy odottaa ens viikkoon >_<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaaargh, onpa ärsyttävää, jos meni toimitus ensi viikolle :(. Mutta hey, hyvää voi aina odottaa pikkaisen (ja takaan, että tän pelin alun perusteella kyseessä on paras Pokémon!) ja ainakin voit suunnitella tiimiä viikonlopun yli :3.

      Poista
  3. Äääähh... kävin tänään muuten vaan kaupassa ja ajattelin että voisi tuon pelin ihan muuten vaan ostaa, vaikka itsellänikin sattuu olemaan pokemoninnostus vähän nollissa mutta silti en peliä ostanut kun kyseisessä kaupassa oli vain 1 kpl Black 2:sta! Haluaisin itsekin tuon Whiten vastaavan, mutta ei voi mitään, ilmeisesti muutkin sitä suosivat kun Black on jäänyt hyllylle roikkumaan, mutta varmaan pitää jostain muusta kaupasta sitten metsästää jos huvittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun Pokémon-innostus ainaki nousi rutkasti jo ton pelin aloituksen myötä, vaikuttaa superloistavalta, seriously. Toi kilpailijahahmo on ainakin pitkästä aikaa oikeesti kiinnostava, ainaki näin alun perusteella :D. Oho, ehkä kaikki on matkinut nyt mua ja ostavat Whiten... vaikka Blackissa on se upea Black Kyurem, what's wrong with people.......

      Kiiiiiitti kommentista neko!!

      Poista
    2. Joo. Nyt mullekin tuli kauhea himo pelata pokemonia kun sulla on toi ja mulla lojuu joku köyhä Black pöydällä ja haluisin nyt vaan pelata tota!

      Poista
  4. Kattos innostun välillä tännekkin kommentoimaan.

    Itse kävin tänään ostamassa Whiten (massayksilö...), ja rakastan! :D Tiimissä just nyt Snivy (+ mukana roikkuva Genesect koska ensimmäinen eventtipoksuni ikinä) ja yritän epätoivoisesti saada Growlithea kiinni. Ärsyttää kun piti käyttää 8 palloa, enkä edes saanut kiinni. Pallot loppui kesken. :(
    Tulevaisuudessa tiimiin liittyy ainakin Tiritouga ja Blitzle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jeeeee, hauskaa kun kommentoit!! :)

      Mut joskus on hyvä olla massaa ja hankkia loistava White2. Ei sillä, että Black2:ssa olisi mitään vikaa :D. Hyvä muuten että mainitsit ton Genesectin, kun olisin varmaan ite unohtanut sen muuten ladata, hups :D. Se nyt vielä puuttuisi että Keldeon lisäksi missaisin ton hirmuötökän. Toivottavasti oot saanut jo Growlithen kiinni, hiukan me ollaan nyt samiksia kun mullakin on tiimissä Growlithe :D. Hyvä me!!!

      Poista
  5. Black 2 tuli haaviin, kun Black minulla oli. Ärsyttävää kun sitä ellut ilmestynyt vielä mihinkään isoihin kauppoihin, vaan meitsin täytyi käydä todella pienessä Puolekuun Peleissä hakemassa sen. (kyseinen kauppa sijaitsi ihan toisella puolella kaupunkia) No, sainpahan kuitenkin. =) Kyllä aioin White 2:kin vielä hankkia joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, hyvä että Black2:kin on saanut ostajakuntaa :D. Hyvä että sait sen tosiaan kumminkin. Tuolta GameStopista sanottiin että tuon pelin kysyntä on ollut aivan käsittämätöntä, että nyt on kuulemma ihan omanlainen Pokémon-buumi menossa, mitä ennakkotilauksiin ja ensimmäisen päivän myyntiin on uskominen. Super cool.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!