Black & White 2 - tunnelmia osa II

Hoo jee, olen niin hidas etenemään tässä pelissä, että kauheasti ei ole edes lisättävää aiempaan kirjoitukseen. Mutta kirjoitanpas silti, hähää. Edelleenkään, mielestäni tekstissä ei ole mitään spoilereita... ainakaan minä en laskisi näistä mitään spoilauksiki, jos itse lukisin tätä tekstiä :D.

Ensimmäinen sali on päihitetty ja pakko sanoa, että salin ulkonäkö on hieno. 5. generaatiossa nämä salit ovat ulkonäöltään vihdoinkin vähän enemmän animesalien tasoa, eikä sellaisia hemmetin huvipuistoja kaiken maailman väkkärä-designeineen ja liukumäkineen (niitäkin on kyllä edelleen taatusti liikaa). Kyllä, tykkään realistisista salidesigneista :D.

Jee, mun Ianto-Growlithe!
Jännittävää, kun en ole spoilannut etukäteen peleistä itseäni juuri laisinkaan :D. Mulla ei ole mitään valtakunnan käsitystä, että mitä pokémoneja sitä edes eri alueilta löytyy ja siksi en oo mitään tiimiä suunnitellut... Todella outoa, kun yleensä mulle on niin tarkkaa, että mitkä pokémonit päätyy joukkioon. Ajattelin nyt vetää kerrankin todellisella intuutiolla ja ottaa mukaan ne poksut, jotka kohdatessa tuntuvat hyviltä! Tällä hetkellä tiimissä on edelleen vain kaksi pokémonia, mutta Sewaddlen vaan korvasin sitten Growlithella! En haluaisi käyttää Sewaddlea taas pelissä ja jos se lojuisi tiimissä hiukankin pitempään, niin en varmaan raaskisi luopua siitä! Joten heti kun tilaisuus Growlithen nappaamiselle tuli, niin Porkkana sai tehdä tietä Iantolle, joksi siis tuon tulipokémonin nimesin. Ianto on... lempihahmoni lempi tv-sarjastani, näin randomeita nimeämisperusteita White2:ssa siis. Growlithe on jännä, koska en ole oikeastaan koskaan ennen hirveästi kouluttanut sellaista ja en ole oikein ymmärtänyt sen ja Arcaninen kovaa suosiota! Mutta nyt kokeillaan!
Oshawott on muuten pysynyt Oshawottina :D. Painoin vikkelään B:tä, kun se alkoi mokoma kehittyä nou nou nou haluan pitää sen tuollaisena.

Ja hei, koska BW2:ssa on uusia musiikkeja ja BW:stä tuttuja on jonkin verran remixattu, niin pakko laittaa pari oikein huumaavaa kappaletta. Yksi suosikkini on Floccesy Townin musiikki, se on niin tuollainen, joka sopii pelien alkupäähän...! Hyvätuulinen ja leikkisä.


Ja sitten se jo eilisessä postauksessani mainitsemani rival-musiikki. Taitaa kiriä aivan suosikkeihini kaikista Pokémon-pelien rival-musiikeista, aika yllättävää sinänsä. Muutenkin tämä kilpailija on vielä tässä vaiheessa kiinnostava hahmo, hmm hmm.


Pelistä on löytynyt tähän mennessä pari ihan hauskaa uutta ominaisuutta, joiden puolesta liputan ihan täysillä. Näitä ovat Pokédexin Habitat-ominaisuus ja Medal Rally, joka alkaa olla tuollaisena "sidequestina" lähennellä  sitä, mitä Pokémon-peleiltä olisi odottanut jo ajat sitten.


Yksityiskohta II: katsokaa miten hauska pieni tuo maalattu pääkallo on tuossa harmaassa betoniseinässä. Vähän huono kuva, mutta kaipa siitä nyt kumminkin selvän saa. Urbaani Unova on mahtava.

PS. Olin shokissa kun tajusin, että helvetin Dream Radar-appihan maksaa muutaman euron 3DS:n shopissa. Ajattelin jotenkin automaattisesti, että sen olisi saanut ilmaiseksi. Hyrr myrr. Täytyy jossain välissä ostella tuo.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. OOO GROWLITHE. Growlithe, Growlithe, Growlithe. ♥ Jotenkin sen näkeminenkin sai mut hyvälle tuulelle... joten mä varmaan nappaan sen. Kun mulla oli se Heartgoldissa niin tykästyin siihen täysin, vaikken aiemmin itsekään ymmärtänyt sen suosiota. Heh. Ja mietin että ottaisko sitten sen Sewaddlen, kun en sitä Whitessä vielä testannut. Se jää nähtäväksi.. :)

    Floccesy Townin musa on aika ihku. Jes jes. Tää rivalimusa on ihan hyvä, mutta ei todellakaan vedä vertoja Biancan ja Cherenin vastaavalle. Rakastuin siihen totaalisesti kun se oli niin ihanan semmonen leikkisä! :D ♥ JA ÄÄÄ uusia Pokedex-ominaisuuksia ja yksityiskohtasempi grafiikka ♥

    Huippua muuten miten sä oot aina jotenkin niin innostunut kun kirjoittelet asioista ja vastailet kommentteihin, se tunne jotenkin ihan välttyy tänne asti!! ♥ Kiitos siitä, jatka vaan samaan malliin! Ei sen blogin kirjoittelun täysin vakavaa tarvitse olla, itse ainakin luen mieluummin näitä suntyylisiä kirjoituksia kuin pelkkää asiapuhetta. JOTEN ÄLÄ IKINÄ LOPETA NÄITTEN KIRJOTTAMISTA KTHXBYE 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, mahtavaa jos se Growlithe osoittautui sitten hyväksi kaveriksi :D En oo ainakaan tähän mennessä ollut yhtään pettynyt tuohon koirapokémoniin, se on söpö ja oikeen pätevä! Ja todellakin otat Sewaddlen! ♥ Sewaddle on mahtava, otat sen tiimin, ota ota ota ota, kyllä vain, tiimiin mukaan (kiva painostus, hups, hehe).

      Biancan ja Cherenin rival-musiikki on sekin kyllä tosi hyvä :D. Ne oli muutenkin niin hyviä rivaleita, että tällä uudella kaverilla on aika isot saappaat täytettävänä - ja tähän mennessä näyttää siltä, että tämä rival täytää ne oikein hyvin!

      Ja. Sitten. Ääääääk. En tiedä mitä järkevää tähän sanoisin. Kiitos kai ihan ensimmäiseksi! Koska tulin noista kehuista aivan älyttömän iloiseksi, että on ihan mahdotonta pukea sitä sanoiksi tähän!!! ♥ ♥ ♥ On ihan sanoinkuvaamattoman mahtavaa lukea näitä kaikkia kommentteja, vastata näihin ja tietää, että joku jaksaa lukea näitä kirjoituksia ♥. Kyllä tätä blogia on ihan erilaista kirjoittaa, kun voi kaikkia kirjoituksia kirjoittaessa ajatella kaikkia tuttuja kommentoijia ja lukijoita. KIITOS PATAMON, this really made my day :).
      Aaawwhhh, saanko mennä pomppimaan vaan ihan pelkkää iloisuuttani?

      Poista
    2. Ihihi pakko sitä on kokeilla! ♥ Hui, sit ois enää kolme tiimipaikkaa täytettävänä! :o Ja mukava kuulla että BW2:n rivali on melkeimpä samaa tasoa Biancan ja Cherenin kanssa, hiii :3

      Aaa, ole hyvä vain! Huippu juttu jos kerta ilostuit ;_; mutmut joka sana on totta ja on mahtavaa, että kommentit saa sut kirjottamaan enemmän! Ääääw. Mene vain pompiskelemaan, mä voin tulla sun kanssa. :D

      Poista
    3. Todellakin ilostuin ♥ Mennään yhdessä pomppimaan~! :D

      Poista
  2. Vooi anna sen oshawotin kehittyä c: Dewot on oikein kiva c: harmitti kun oman dewottini päästin samurotiksi, kun se on jotenkin niin jotenkin :D dewot on vaan niin söpö c:

    Ja hei siis mikä toi dreamradar nyt sitten on :D voih kun olen niin totaalisen kujalla :D

    Ja tuohon growlithe asiaan ei taidakaan olla muuta sanottavaa kuin mitä ihmettä, löytyykö jo alkurouteilta tuollaisia poksuja ! Varma tiimiläinen, vaikka en yleensä tiimejäni suunnittele c:

    Ääh missä viipyy mun black ! Ainiin enhän edes tilannu sitä vielä :D vooi ku pääsisin pian osteleen c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihiihihiihi oon julma ja vastaan Avrin puolesta.

      Pokémon Dream Radar on 3DS:lle ladattava.. minipeli (mikäli sitä sellaiseksi aikoo kutsua), jossa osoitellaan 3DS:n kameralla ympäriinsä ja napsitaan kuvia pokeista ja ne on sitten mahdollista siirtää peliin. Näillä pokeilla on kaikilla DW-abilityt ja esimerkiksi. Genietrion alternate forme (ja geniet itsessään B2W2:ssa) on ainoastaan mahdollista saada Dream Radarin avulla.

      Mitä taas omaan pelailuuni tulee niin olen tosiaan julkaisusta ostamani japaninkielisen B2:n pelannut nyt about kolmasti läpi ja perjantaina aloitin W2:n alusta (sain omani siis jo maanantaina, koska ennakkotilasin jenkeistä.) ja nyt työn alla pokédexin täyttäminen. Jotenkin tuo habitat list vaan saa dexin täydentämisen tuntumaan helpommalta, vaikka välillä tuppaakin menemään hermo kun etsit noita 5% pokeja heiluvasta ruohikosta. (...käytin 5½h Lilligantin etsimiseen Castellia Parkissa, hieman alkoi kyllä nyppimään. :D)

      Peli on omasta mielestäni 101% sitä, mitä Blackin ja Whiten olisi pitänyt alunperin olla. Vaikka peli onkin 85% copypastea niin silti se tuntuu ihan uudelta, pelkästään pokémonvariaatio nostaa pelit suosikeikseni HGSS:n rinnalle.

      Pelaa hyvä ihminen eteenpäin, tulet löytämään vaikka mitä kivaa!

      Poista
    2. juttamushi: Aaawwh, mun täytyy harkita vielä >:D. Toistaiseksi tuo on vielä Oshawott, mut kai se Dewottkin voisi olla kiva... Ja onhan Samurottissaki puolensa... HMM!

      Kim tossa ystävällisesti selittikin Dream Radarin (kiitos Kim!). Sillä voi siis vaan pyydystellä pokémoneja "oikeasta ympäristöstä" sillä 3DS:n kameralla :D. Pakko hankkia ja kokeilla, että onko se mistään kotoisin!
      JA JOO, alkurouteilta löytyy Growlithe! Tässä pelissä on myös muutenkin aika paljon heti alkumetreillä valinnanvaraa pokémoneissa... Mikä on aina ihan super hyvä juttu.

      Toivottavasti saat pelin pian... ja kiitos kommentista!

      Poista
    3. Kim: Oooh, kiva saada sulta kommenttia pitkästä aikaa! Ja kiitos kun viitsit selittää ton Dream Radarin noin hyvin ja heti, kun itse bloggari lusmuili jossain :D

      Oooh, sä oot jo oikeen konkari tän BW2:n saralla :D. Mä en voikaan noita jenkki-pelejä enää tilailla, koska tuo hnnnghh-aluekoodi 3DS:ssä. No sillä perus-DS:llähän onnistuisi, mutta haluan pelata nykyään kaikkea vain vaaleanpunaisella koneellani :(. Vaikka perus-DS:ssäni onkin hienoja Pokémon-tarroja... miten niin eksyn selittämään ihan omiani kesken kaiken?
      Mä oon melkeen täyttänyt Blackissa tuon Pokédexin, joten saa nähdä jaksanko koskaan toteuttaa samaa sitten tässä White2:ssa... Toi Habitat List on kyllä kätevä. Ja joo, meikäkin inhoaa jo suurella sydämellä Audinoja, kun on pitänyt etsiä jotain tiettyjä pokémoneja rustling grasseista. Ja aina sieltä tulee se Audino!

      Poista
  3. Apua miks kaikilla muilla on jo uusin peli eikä mulla yhyy angst :c Itellä on vielä sekä rahat että versio hakusessa, mutta kai ne tässä ennen joulua viimeistään löytyy. Joko otan Whiten... öööh, Reshin? eikös ne vaihtanutkin ne nyt silleen et ne menee värien mukaan :o Joojoo vaihto joo. Hemmetti ku pitää nyt sitte vaihella niitä, ehti jo tottumaan toiseen :D mutta kumminkin Whiten Reshiramin tai sitten Blackin Latioksen, koska kumpaakaan ei vielä ole legelistoilla. Mutta siis kirjoituksen perimmäinen tarkoitus on, että siis Torchwoodin Ianto? :D Apua ja herrane aika jos oon oikeessa. Sitte mää fanitan sua ikuisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OH GOD KYLLÄ TORCHWOODIN IANTO!!!!! Ooooooooooooooh, mahtavuutta! Torchwood ♥ Ianto Jones ♥ Aaah, oletpas paras kun tunnistit hahmon ja sarjan ja aaaaah :DDD. Jaatko kanssani rakkauden kyseiseen sarjaan ja hahmoon? Ianto ♥ *ultimate fangirling*

      Back to the business: Toivottavasti saat pelisi pian! Ja joo, Reshiram löytyy tosiaan White2:sta... Aika paha valinta, jos kerran joudun nyt puntaroimaan tuon Reshin ja Latioksen välillä. Latios on kiva!

      Mut oh god, Torchwood ja Ianto.

      Poista
  4. Jeeee mää ilmeisesti saan serkulta Reshin )o) jote Latios se sitten on. Latios on kiva! Imo parempi kuin Latias. Sininen on kiva eiku.

    repesin :DDD jote olin oikeesa! ymmärrän fanituksen, nimim. katsoin pari ekaa jaksoa ja oon ihan koukussa. Jos sitä nyt löytäis vaan järkeviä torrentteja jostai nii pääsis eteenpäin. mutta Ianto ♥♥

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!