Super Pokémon Rumble

En aio höpistä BW2:sta. Kuka muistaa joskus lukeneensa kirjoitukseni Nintendo Wiin Pokémon Rumblesta? Kyseinen kirjoitushan on nyt hieman päälle kaksi vuotta vanha, mutta suosittelen kyseistä peliä edelleen Wiille. Olen edelleen täysin samaa mieltä, tuo peli on pelkkää itseääntoistamista - mutta se ei haittaa pätkääkään.

Sitten kun kuulin, että Pokémon Rumble saa 3DS:lle jatko-osan, olin aivan innoissani. Ainut Pokémon Rumblen heikkous oli siinä, että pelissä oli vain 1. generaation ja 4. generaation pokémoneja. Mutta jatko-osa Super Pokémon Rumble (tai jenkeissä Pokémon Rumble Blast) sisältäisi pokémoneja kaikista generaatioista, sehän kuulostaa aivan mahtavalta. Tänään ostin sitten vihdoin vaaleanpunaisen 3DS:n ja siihen myös Super Pokémon Rumblen, jota olen jo aikani himoinnut. Lelupokémonit ovat vaan niin söpöjä!


Peli alkaa aika vakuuttavasti lyhyellä pikkuvideolla, jossa näkyy lelukauppa täynnä erilaisia Pokémon-leluja ja Mii-hahmoja ostelemassa niitä. Samalla siinä sitten selitetään, että on olemassa lelupokémon-maailma, jossa elää sitten näitä lelupokémoneja. 3DS:lle luotu personal mii-hahmo astuu kauppaan sisään ja vetää avaimella käyntiin Pikachu-lelun, jolla peli aloitetaan. Toisin kuin edeltäjässään, niin tässä pelissä on jopa joku hyvin köykäinen juonentynkä mukana matkassa!

Vesilähteellä on Pawniard-pahis jengeineen*köhköh sotkuinen valtakuntani taustalla köhköh*.
Kuten edeltäjänsä Pokémon Rumble, niin tämäkin peli noudattaa aivan tappiin asti sitä samaa linjaa: Pokémon käppäilee superpelkisteyillä lyhyehköillä kentillä, joissa vastaan tulee läjäpäin erilaisia lelupokémoneja. Lelupokémonit täytyy päihittää reaaliaikaisesti hyökkäyksillä, joita voi yhdellä lelulla olla kerrallaan kaksi: yksi hyökkäys A-napissa ja toinen hyökkäys B-napissa. Hyökkäyksiä voi ostaa lisää ja korvata sillä edellisiä. Sama periaate, mistä kirjoitin aikanaan jo tohon Pokémon Rumble-kirjoitukseen. Hyökkäyksiähän on pelissä aivan tajuton määrä - ei varmastikaan ihan kaikkia pokémonien iskuja, mutta erittäin paljon kumminkin.

Wingull!
Pelissä ei kauheasti ole muutoksia tosiaan Pokémon Rumbleen verrattuna. Meikä tykkää tästä ihan tajuttomasti, mutta uskon kyllä monien muiden vain haukottelevan tälle. Mutta vaikka lelupokémonien ottelut eivät nyt ole aivan sellaisia reaaliaikaisia pokémonotteluita, joita suorastaan kaipaan, niin kyllä tämä vähän kunnon pokémontappelupelin nälkää lievittää. Sitä paitsi lelupokémonit on söpöjä ja keräily kivaa. En minä tästä pelistä kovin suurta summaa maksaisi kuitenkaan. Sain tämän mukavan halpaan hintaan, kun GameStopissa on tällä hetkellä 3DS-pakettitarjous hintaan joku 209 euroa, josta sain 20 euron lahjakortillakin mukavasti hintaa pois (paketti sisältää 3DS:n, minkä vain vapaavalintaisen pelin 3DS:lle, 3DS:lle säilytyskotelon ja Angry Birds-pehmolelun). Normaalistihan 3DS taitaa maksaa GameStopeissa se joku 179 euroa.

Mitäs tykkäätte? PS. 3D-efekti tuntuu ainakin toistaiseksi aika typerältä, pelaan lähinnä ilman sitä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Ah, hienoa etten ole ainut joka jaksaa Poke Rumblea hehkuttaa :D Itsellä se tuli Wiin mukana kun käytettynä ostin, ja veljen kanssa se täysin koukkuuntuneena pelattiin samana päivänä. Peliä on tullut myös kavereitten kanssa pelattua, ja on se vaan kivaa että jopa neljä ihmistä voi pelata sitä yhtä aikaa. Nykyään kaikkien kavereitten Wiistä löytyy myös Rumble :D

    Pelkkää putkijuoksua ja itsensä toistamistahan se on, mutta voi pojat, I like it.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOOH! Mahtavaa, toinen Pokémon Rumble-fanaatikko :D. Itselläni ei valitettavasti oo kuin yksi kaveri, jolta Rumble löytyy (hänkin asuu jossain 200 kilometrin päässä), joten en pääse nauttimaan tuollaisesta kavereitten kanssa pelailusta (olen kade sulle :D). Tykkään myös siitä, että leluja voi vaihtaa kaverin kanssa, esim. shinyja on tullut pari kertaa em. tyypin kanssa vaihdeltua!

      Suosittelen tätäkin sulle, ei eroa kauheesti kyllä Wiin Rumblesta (jopa osa musiikeista on samoja D:), mutta ainakin on Genesectiä, Keldeota ja Meloettaa lukuunottamatta kaikki pokémonit!

      Poista
    2. Aah harmi D: Mutta onneksi Rumble on niin yksinkertainen peli että voi pakottaa kaikki kaverit pelaamaan >8D Itse en kyllä ole päässyt kavereitten kanssa vaihtamaan, enkä varsinkaan ole shinyihin törmännyt. Koko ikäni olen pokemonia pelannut enkä koskaan itseasiassa ole shinyyn törmännyt XD huonoa tuuria kylläh.

      Mutta oih, aion ehdottomasti sen hankkia kun 3DS:n itselleni ostan! On kumminkin niin ihanaa aivohyttyä tuo peli 8D

      Poista
  2. AAh! Että oon kateellinen että sulla on 3DS! Oon halunnu sitä jo ainakin vuoden, mutta pitää oottaa heinäkuun loppuun. Sillon täytän 18 ja saan lahjaks tuon 3D-vekottimen.^^ Ehkä sitten voisinkn hankkia vaikka tuon pelin... En ollut kuullutkaan tämmöisestä pelistä ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onnea jo etukäteen syntymäpäivästä! Mahtavaa jos saat tuon 3DS:n silloin lahjaksi, on nimittäin komea vehje!

      Poista
  3. Vähä hyvä toi Angry Birds -pehmolelu :DDD!!
    Ja itekin tulee ostettua toi Rumble 2 aikanaan (ykkösestä en ikinä kuullutkaan xDD). Ekana vaan se 3DS... huooh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se Angry Birds-pehmo oli aika random :DDD??? Annoin sen pikkusiskolle lahjaksi.
      Ehkä on ihan hyvä, jos et ole kuullut tai pelannut Wiin Rumblea aikanaan, ainakaan ei iske heti kyllästys tähän :D.

      Poista
  4. Pöff, itse olen miettinyt tämän pelin myymistä. Se ei vaan osoittautunut, sittenkään, tarpeeksi viihdyttäväksi minulle - näköjään sain jo tarpeekseni Wiin Rumblen hakkaamisesta... x_x;

    Mutta ymmärrän täysin niitä ihmisiä, joita tämä ei lainkaan kyllästytä. Minuakin kys. peli ihastutti aluksi valtavasti ja jaksoin pelata sitä putkeen vaikka tuntikausia (Wiillä, siis). Mutta kyllästyin. >_<;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä täysin fiiliksesi. Itsekään en viitsi pelata 20 minuuttia kauempaa tätä peliä putkeen, koska pelko totaalisesta puhkikulumisesta on aika todellinen. Tästä pelistä puuttuu vieläpä ne niin koukuttavat shiny pokét, joita Wiin Rumblessa oli...

      Mutta kyllä tätä peliä aikansa jaksaa ja tosi hyvin jaksaakin! Kiitti kommentista ♥

      Poista
  5. Ainoa kokemus tämän pelisarjan peleistä on Wiille lataamani Pokémon Rumble-demo:D Ja se oli kyllä yllättävän koukuttavaa settiä - harmi, kun demo oli niin lyhyt! En siltikään päätynyt hankkimaan peliä Wiille, mutta tämä 3DS-peli toisaalta houkuttelee. Kovasti olen uhonnut, että sen Nintendo 3DS:n hankin ja viimeistään heinäkuun lopulla... vaan nyt on taas käynyt sellainen juttu, ettei tilanne niin hyvältä näytäkään! No, kunhan nyt joskus saisi mokoman konsolin hankittua:D Se tosin jää nähtäväksi, tuleeko koskaan Super Pokémon Rumblea siihen sitten hankittua, sillä vaikka se nyt jotenkuten kiinnostaa, niin 3DS:lle on silti monia muita pelejä, jotka hankkisin mieluummin ensin. Voi lisäksi olla, että siinä vaiheessa kun sen 3DS:n vihdoin hankin, voi olla ilmestynyt taas uusia pelejä, jotka ostan jälleen mieluummin kuin tämän. But never say never!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei taas oikein 3DS:n tämän hetkisessä pelitarjonnassa kiinnosta niin mikään :D. Vähän ehkä hullua ostaa koko konsoli, mutta kun kaipailin tavallisen DS:n kaveriksi toista DS-konsolia, jolla vaihdella pokémoneja peleistä toiseen, niin miksei sitten samantien hankkisi tuota 3DS:ää. Etenkin kun sille vielä tulee tulevaisuudessa loistavia pelejä!

      Jos hankit vaaleanpunaisen 3DS:n jonain päivänä, niin tarjoan sulle kakkukahvit. Vaaleanpunaisen elektroniikan puolesta o/!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!