Uusia juttuja BW2:n

At last when CoroCoro leaks, it's the best day in weeks. Hehe, mikä runoilija.
Olen tosin jo näiden vuosien aikana lopen kyllästynyt näihin aika huonolaatuisiin CoroCoro-vuotoihin. No ehkä nuo salamavalo-kameralla otetut "vuodot" sitten tuovat niihin jotain omaa jännitystään :D.


Cheren ja Bianca eivät ole kadonneet minnekään Black&White2:sta. Salaa mielessäni jo pyörittelin sitä, että olisi siistiä, jos Professori Juniperin apulaiseksi BW:ssa alkanut Bianca lahjoittaisi uusissa jatko-osissa aloituspokémonit pelaajalle. Ja niin kävi! Mahtavaa!!! Myös Cheren jatkaa BW2:ssa sitä, mihin aikoinaan BW:ssa pääsi - hän on aloittanut salipäällikkönä ja onkin uudistuneen Unovan ensimmäinen salijohtaja ojentaen voittajalleen Basic Badgen. Jotkut fanit tuntuvat vähän pettyneiltä siihen, että Cheren on nimenomaan ensimmäisen salin johtaja, ja pokémonina hänellä on vain piskuinen Patrat. Oon itse asiassa hyvin tyytyväinen siihen, että Cheren on ihan salijohtajien pohjalla - onhan Blackin ja Whiten tapahtumista vasta kaksi vuotta. Salipäällikön arvonimi on kumminkin hyvin arvostettu. Parempi näin, ainakin musta. Nyt vahvistettuja salijohtajia ovat Cheren, Homika ja Shizui. Jännää, mitenköhän loput viisi menevät...

Cherenistä on tullut aika lailla omaan silmääni turhan tytönnäköinen ilman silmälaseja. Mutta tuo valkoinen yksinkertainen kauluspaita on todella hyvä, tykkään siitä huomattavasti enemmän kuin BW:n aikaisesta takista. Biancan ulkonäkö on myös mielestäni parantunut. Bianca näyttää silmälasien kanssa vanhemmalta kuin aikaisemmin! Vihreät housut eivät ehkä ole kaikkista eniten mieleeni, olisin suonut tuon valkoisen tunikan jatkuvan hieman pitemmälle, niin se olisi ollut oikein sievä pieni mekko!


Kaksi vuotta on kulunut, ja N olinpaikka on tuntematon. Olen kumminkin iloinen, että N:ää nähdään myös näissä jatko-osissa, sillä poika oli jotenkin tosi symppis. Veikkaan, että peleissä N "pyhittää menneisyytensä" - eli häntä ei nähdä peleissä ns. minkään muotoisena pahiksena, vaikkei N varsinainen pahis ollutkaan. Olisi jotenkin niin Pokémonin tapaista, että nyt kun N:n silmät on avattu ja poika on viettänyt aikaa pohtien BW-aikaisia tapahtumia, niin nyt hän olisi enemmän hyvis.

Nämä vuodot paljastavat myös, että Team Plasma (jossa sielläkään ei tiedetä N:stä mitään) ja Plasman/Ghetsiksen seitsemän sagea tekevät paluun. Toivoisin, että noilla seitsemällä sagella olisi tarinan kannalta suurempi rooli, ne tuntuivat aika randomeilta BW:ssa. Ghetsiksen paluuta taas en oikein toivo.

Thundurus, Tornadus, Landorus




Toinen suuri uutinen on Kami-trion uudet formet. Vaikka nämä forme ovat jo ehkä hivenen vanha juttu, niin jollain tapaa tykkään Kami-trion saamista formeista. Näitä uusia muotoja kutsutaan Sacred Beast-formeiksi ja vanhoja jo tuttuja taas Incarnatio-formeiksi.

Koetin miettiä tosi pitkään, miten nuo uudet formet saisi jotenkin rinnastettua Kami-trion, mutta pää ei kyllä tällä kertaa riittänyt. Onneksi joku toinen on keksinyt, että nämä uudet Sacred Beast-muodot voisivat olla perustuneet asteekkien Quetzalcoaltiin (Thundurus), Huitzilopohtlin (Tornadus) ja Tezcatlipocaan (Landorus). Yritin sitten tästä luettuani kahmia koko tämän illan aikana läjä päin tietoa asteekkien ja keski-amerikkalaisista jumalista, sillä haluan mahdollisimman tarkasti aina "tarkistaa"/sisäistää kaikki nämä jutut, mihin pokémonit saattavat olla perustuneita. Kauheasti en ole saanut täytettyä itseäni turhahkolla tiedolla, sillä en löytänyt meiltä juuri lainkaan kirjoja, jotka olisivat käsitelleet aihetta. Täytyy siis tutkia asiaa, vielä ei kannata ihan pää kolmantena jalkana niellä näiden perustumista asteekki-jumaliin. Ärsyttää, kun jotkut toitottavat tätä jo täytenä totena, vaikka se onkin vielä vähän fanispekulaatiota :D.
Quetzalcoaltin nimi tarkoittaa suoraan käännettynä sulkakäärmettä ja tämä kuvataan taiteessa usein matelijaksi, jolla on sulat. Thundurusista on tullut hieman käärmemäinen. Huitzilopohtili kuvataan kolibrina, ja Tornadushan on saanut uudessa muodossaan lintumaisia piirteitä. Tezcatlipocan eläinhahmona tunnetaan taas jaguaari, Landorus on muuttunut kissamaiseksi pedoksi. Näistä jumalista löytyy tosin niin hirveät määrät ristiriitaista tietoa, etten tiedä vielä, mitä ajatella. Eniten ihmetyttää, että alustavien pikku tutkimusteni mukaan pari muuta asteekkien jumalaa olisi itse asiassa sopineet tähän Kami-trion kuvaan vähän paremmin. Ja muutenkin ajatus siitä, että tässä pokémonissa yhdistyisivät kaksi hyvin hyvin hyvin erilaista uskontoa - shintolaisuus ja asteekkien uskomukset, tekevät pokémoniesta toisaalta hirveän kiinnostavia ja toisaalta aika omituisia.


Uudet Kami-trion formet ovat saatavilla ilmeisesti vain BW2:n AR Seacher-ominaisuuden kautta, joka on siis 3DS-konsolin yksinoikeutettu tapa pyydystää pokémoneja. AR Seacher on erikseen ostettava 3DS-app, jonka avulla pokémoneja voi löytää oikeasta elämästä 3DS:n kameran kautta. Professori Burnet-niminen hahmo tutkii nimenomaan tätä AR Seacher-pyydystysmenetelmää. Täytyy hankkia joskus 3DS, kunhan uusi versio siitä julkaistaan! En viitsi hankkia tuota ekaa versiota, kun näillä näkymin on sellainen yleinen uskomus, että uuteen 3DS-versioon tulee niinkin iso päivitys kuin toinen analoginen tatti-ohjain.

Nyt kun Kami-triokin on saanut taas lisäosaa BW2:ssa, niin täytyy pohtia muiden legujen tilannetta. Meloetta julkaistaan sopivasti BW2:n alla. Musketti-trio saa elokuvassa ensi-iltansa samoihin aikoihin kuin Black ja White2 julkaistaan ja lisäksi nämä pokémonit ovat olleet yllättävän näkyvässä roolissa BW2:n uutisointia. Vähän alkaa sellainen spekulaatiokärpänen puraista, että legendaarisilla saattaisi jopa olla tässä jatko-osassa suurempi osa tarinassa? Unovassahan on tapahtunut jotain mullistavaa. Musketti-trion jäsenet ovat suojelleet pokémoneja ja niiden elinalueita ihmisiltä. Olisiko Unovan mullistuneet tapahtumat saaneet Musketti-trion liikekannalle?





Goodbye Hollywood, welcome Pokéwood! Vähän hassu nimi, vaikka onhan se aika selvä sanaväännös Hollywoodista. Ite ihmettelin pitkään nimeen törmätessä, että mikä helvetin pokémetsä, josta löytyy mechatyranitaria :DDD. Se alkoi mennä jo liian paksuksi Pokémonilta. Mutta se olikin se elokuvajuttu, niinpä tietysti, ihme idiottii minäkin.


Tästä elokuvajutusta on paha sanoa mitään, mutta kuvassa Typhlosion ottelee Mecha-Tyranitaria vastaan. Pitääköhän elokuvaa tehdessä oikeasti hoitaa tuo ottelu? Se kuulostaa jännältä. Ehkä GameFreak on oppinut jotain hieman tylsästä ja turhasta Pokémon Musicalista, sillä CoroCoro vihjailee sellaista, että uuden salijohtajan Homikan isällä ja Brycenilla on pientä tarinan poikasta Pokéwoodin kanssa. Hyvä vaan, koska nämä kaikki Pokémon Contestit, Musicalit ja muut ovat olleet turhan irrallisia muusta pelimaailmasta.





Hyvät uutiset eivät tietenkään lopu vielä, vaan Black ja White2 tarjoavat nyt vihdoin sen, mitä on jo vaikka kuinka useasti eri fanit toivoneet. Eli mahdollisuutta otella muiden regionien salijohtajia/eliitti nelosia/mestareita vastaan.


Aikamoinen läjä meille jo tuttuja hahmoja, muitakin kuin kuvan hahmoja on World Tournamentissa mukana. Tässä tuntuu olevan jo tyyliä! Kunnon turnausta onkin Pokémonissa saanut odottaa jo ihan liian pitkään. Pakko sanoa, että Giovanni on vähän ihmeellinen ja pomppaa heti silmään tuolla salipääliköiden joukossa :D. Se äijä on aina ensisijaisesti kumminkin Rakettiryhmän pomo ja sitten muistuu myöhemmin mieleen, että sehän on kanssa toi salijohtaja.

Miltä vaikuttaa? Kertokaahan ajatuksianne :). Black ja White 2, ilmestykää jo PIAN :D!!!!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

  1. Pokemon innostuksenoi alkoi jo pikkuhiljaa vaipua horrokseen, kuten sillä välillä on tapana, mutta uudet paljastukset saivat taas odotuksen pintaan.

    Vähän varauksella suhtaudun kami-trion tarinaan, vaikka nuo uudet formet (mutta ei kiitos enempää formeja, koskaan!) ovat ihan siistin näköisiä omasta mielestäni. AR searcher ja 3DSn uudmoi versio täytynee joskus hankkia.

    Olin aluksi vähän pettynyt siihen että Cheren on ensimmäinen, eikä viimeinen saliojohtaja, mutta olisihan se tosiaan vähän tyhmää, jos tuollainen vasta-alkaja saisi heti niin "korkean statuksen" duunin. Biancan tarina on edennyt myös hyvään suuntaan.
    Ghetsisin paluuta en minäkään toivo, enkävältämättä sagejenkaan, mutta jos kerran ovat mukana, niin isommassa roolisssa kiitos.
    Jännä nähdä minkälaisessa roolissa N palaa mukaan. Hyviksenä varmasti, mutta missä yhteydessä...
    World tournamentia odotan ihan täpinöissäni. Joutukaa jo, B/W 2!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CoroCoro on kyllä maino, kun aina tulee tällaisia mehukkaita leakeja juuri kun innostus on hiipumassa. Sitten innostus kasvaa taas aivan uusille asteille :D.

      Tuo forme-juttu on kyllä aikamoista ja olisi aika freshiä keksiä jotain uutta erikoista leguille. Tykkään kanssa noiden uusien formejen ulkonäöstä.

      Onhan ensimmäinenkin sali jo tosiaan jotain. Vaikka Cheren olisikin voittanut kaikki 8 salia BW:ssä, niin ei yksi voitto salipäälikköä vastaan tee Cherenistä vielä parempaa kouluttajaa. Kyllähän Ashkin mielestäni voitti kerran Wattsonin Hoennissa, mutta myöhemmin hävisi tälle. Vaikka Ash voitti Wattsonin kerran, niin eihän se tee hänestä parempaa kouluttajaa. Jos joku ees ymmärtää mitä koetan sanoa:D. Kiitos kommentista Sake!

      Poista
  2. Voihan vihtori, pakko saada nämä! ^o^ Cheren on mielestäni pikkaisen söpö tässä, Bianca on myös varsin nätti. Kiva myös kun N tekee paluun, voin ehkä lämmetä hälle enemmän tässä pelissä (N on ollut niin suosittu hahmo enkä oikein ole tiennyt miksi, ei sillä ettenkö pitäisi koko tyypistä, mutta en ole oikein saanut hänestä mitään kunnon otetta). Pokéwood vaikuttaa todella kivalta, myös tuo World Tournament... *kuolaa* Itsekin luulin aluksi tuota Pokéwoodia joksikin metsäksi, kunnes ajattelin asiaa vähän pidemmälle. ^^'

    AR Reacherin voisi kyllä hankkia, kun 3DS miulta jo löytyy. Voisin ehkä jopa hankkia erikseen sitten tuon 3DS:n uuden version, vaikkei miun tarvitsisikaan. Meitsi on kieltämättä vähän tällainen "nörtti". X)

    Niin, ja noiden poksujen formit on ihan kivoja, eipä mitään sen ihmeempää. =) Meloetta on kyllä todella söpö miun mielestäni, se olisi kiva saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Bianca on niin soma~ En hänen BW-tyylilleen ihan hirveästi lämmennyt. N:ssä varmaan kaikkia fani(tyttöjä) innostaa tuo hänen viileä asenteensa ja arvoituksellisuutensa~ Ja varmaan myös tuo säälit keräävä isä-poika-suhde.

      Aa, sinulla on 3DS! Oletko muuten hankkinut siihen sitä Pokémon Rumblea? Ite haluaisin tuon 3DS:n juuri Pokémon Rumblen takia... Wiiltä tuo Rumble löytyykin ja se on loisto :). Kiitos kommentista!

      Poista
  3. Odottaminen on tylsää \(;A;\) mutta ihanaa salipäällikköottelut111!<111!1!1!1<1<11<333 Platinumin kun omistan, siinä on ihanaa käydä niitä salipäällikköjä välillä hakkailemassa ilman mitään tiettyjä päivänmääriä tai kellonaikoja. Mulla ei oo edes SoulSilverissä kaikkien puhelinnumeroitakaan vielä ಠ_ಠ

    Kamitriosta en tykännyt aiemmin enkä tykkää nytkään. Mulla tulee vaan niistämieleen jotkut hemmetin mustekalat, eieieiei. En vaan tykkää.

    Mutta Cheren ♥ Harmi, että on jo niin alkupäässä salipäällikkönä, mutta ihanaa kun "vanhatkin" hahmot on mukana jatko-osassa :3

    Aaaa kulje aika kulje~~♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi salipäällikköottelut on kyllä tosi mahtavia! Millaisiakohan tiimejä heillä on? Varmaan Unova-päivitystä näkyy kaikkien salijohtajien ja eliitti nelikoiden tiimeissä~

      Mustekalat :DDDDDDDDDDDD. aaw, oot söpö!

      Poista
  4. Aika jänniä nuo tornadusin ja noiden muodot. toivottavast nää tulee pian ja on paljon kaikkee uutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin toivotaan!~ Ja ihan pianhan nää jo kesällä julkaistaan, jee.

      Poista
  5. No niin se olen taas se sama anonyymi kuka on spekuloinut jo tuon hahmospekuloinnin kohdalla kaikenlaista... No siis oma spekulaationi on että ensimmäinen sali olisi jo ensimmäisessä kaupungissa... Yhtä gameplayta katsoessani pisti silmään pahasti trainer schoolin "takapiha". Ja nyt kun on selvinnyt että Cheren olisi alkupään salijohtaja ja hän otteelee kanssasi ulkona niin parin kuvan perusteella olen päätellyt että cherenin "sali" olisi trainer schoolin takapihalla... Hänhän näyttää (omaan silmääni ainakin) hieman opettajamaiselta... Ja olihan Lenorankin sali museon perällä... Ja toivoisin että Cheren saa Patratin lisäksi jonkun paremman popen... Minchino? Audino? Lillipup? Kehitystähän ei varmaan tule saamaan noin lyhyessä ajassa, joten vedin johtopäätöksen, että sinun on haettava joku itemi seuraavasta kaupungista. Niin kuin FR/LF aikoihin :D Ja ihan tälläne heitto että pelaaja tapaa akuroman siinä kaupungissa... Hahaa :D
    Ja N! I know u will come back :D Olin oikeasti aivan varma että N nähtäisiin BW2:ssa. Varmasti sen reshiramilla/zekromilla on suurempi rooli kyuremiin... Siis kun esim: whitessä N:llä on reshiram ja white2:n päälegenda on reshiramin ja kyuremin "fuusio"...
    Uusista formeista en osaa sanoa mitään... Varsin rumia omaan silmääni... :S
    En oikeen onnostu tuosta elokuva-touhuilustakaan... Vaikuttaa aika tylsältä...
    Ja miten minä näen tämän world tournamentin vaan sellaisena "ideat vähissä, laitetaan peliin areena, jolla voidaan haasta kaikki gymleaderit sun muut..."-idealta. Miten nyt tämä analyysi vaan vaan melankolisoitui loppua kohden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos muuten haluat olla helpommin tunnistettava, niin kommenttilaatikon alapuolella näkyy tuo "Vastaa käyttäjnä"-kohta, niin sieltä rullavalikosta voi valita tuon Nimi/URL-osoitekohdan, johon voi pistää jonkun haluamansa nimen :D. Mutta kyllä tämä näinkin käy + alan jo hiukan tunnistamaan anonyymejä muutenkin (kehitystä!).

      Tuossa on muuten ideaa, että jo aloituskaupungissa voisi olla tuo eka sali :). Ei tullut itselle mieleenkään, sehän selittäisi senkin, miksi tuosta aloituskaupungista löytyy PokéCenter ja kouluttajakoulu. Audino kyllä sopisi Cherenille hyvin! Samaten tuo opettajamainen pointtaus on aika osuva, sehän sopisi Cherenille kuin rillit päähän, että hän vapaa-ajallaan opettaa kouluttajakoulussa.
      Pokéwood ei oikein kyllä innosta, mutta eihän sitä tiedä - se voi yllättää positiivisesti :D. World Tournamentista taas oon aika innoissani, tollasta suurta turnausareenaa on musta pokémonissa kaivattu! Elite Fourkin pitäisi olla tuollainen yleisötapahtuma :(. Kiitos kommentista!

      Poista
    2. No niimpä voikin :D En tienny tota nimi juttua... Tai muistanu... Oon tainu jo tällä nimimerkillä jo kommentoinukki jo jotakin :D Eli siis jatkossa spekuloin siis tällä nimimerkillä... :D

      Poista
    3. Jees, mahtavaa :D! Kyllä anonyymitkin käy, mut pitemmän päälle nimet hiuuukan helpottelee! Nyt tenttiin lukua, sitten voisi harkita taas bloggailua :))

      Poista
  6. Itse asiassa tykkään tästä twististä :D Edellisiin peleihin verrattuna näihin hahmoihin on tullut tietty tunnelataus. Esim kun B/W:ssä Bianca ja Cheren oli osa kolmikkoa, josta sitten tuli Unovan pelastaja. Niin nyt kun Bianca antaakin aloituspokét, ei voi olla hymyilemättä ^^
    Legujen formet on parempaan suuntaan menemistä. Ne Incarnation-muodot olikin liian saman hahmon lämmittelyä kolmeen kertaan (vertaa Uxie, Mesprit ja Azelf). Nyt jokainen kolme on persoonallinen omalla tavallaan. Mutta että ne täytyy hommata 3DS:llä... no me gusta -_-' . En oo hommannu, mut varmaan pitäis joskus.
    Ja World Tournament... no jaa. Onhan se jännä. Mutta siinä vaan mainostetaan vanhoja hahmoja kun periaatteessa mille Trainerille tahansa vois antaa saman tiimin.
    POKÉWOOD! SUGEEEE ^_^! Haluaa leffoja tehdä. Tulee ihan ApeEscape3:n elokuvamainingit mieleen xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin tykkään tosi paljon, juuri tuo tunnelataus on viimeistään syntynyt! Erityisesti Biancan rooli on mieleeni, tyyppi on niin symppis!
      Ja tuo on totta, että kami-triosta tuli nyt kerta heitolla hiukan persoonallisempi toisiinsa nähden. Olisivat voineet olla vaikka alun alkaen vain tuollaiset Sacred Beast-formet, ei noita Incarnation-formeja olisi edes tarvittu.
      Mäkin oon kokeillut tuota ApeEscape3:n elokuvailua (loistava pelisarja), mutta se oli hirveen vaikeaa! Siskoni on siinä oikea guru.

      Poista
  7. Pointsit sinulle kun mainitsit asteekkijumalat. *peukku*

    Pokéwood on kyllä niin perverssinimitys, ettei mitään rajaa. En osaa edes kommentoida sitä mitenkään muuten. ..en osaa kyllä kommentoida yhtään mitään muutakaan tähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos :D. Tosin nuo pokémonit eivät taidakaan perustua niihin asteekkijumaliin (minähän sanoin!), vaan itse asiassa Neljä eläintä-nimiseen kiinalaiseen tähdistösymboleihin.

      Pokéwood on luovuuden huippu. Ja hei, ei aina tarvi osata kommentoida ♥.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!