Pokémon-edustus Kikuconissa

Kuten jo tuossa eräässä kirjoituksessa kerroinkin, niin Turussa oli nyt viikonloppuna Kirsikankukkacon-niminen anime- ja mangatapahtuma. En oo ehkä oikein näiden conien suuri ystävä, mutta  
if there's Pokémon, there'll be Avri too.
Kyseinen tapahtuma on... no, hieman kämäinen ja köyhä moniin muihin näihin coneihin verrattuna, anteeksi vaan D:. Näin täydellisen ulkopuolisen silmin tämä con ei vaikuta oikein tapahtumalta, vaan enemmänkin yleiseltä get togetheriltä. Eihän siinä mitään, harmi vaan etten oikein kuulu tähän porukkaan. Mutta Pokémon-edustusta etsimään siis!


How cute is that??? Myyntipöydiltä lähti mukaani tämä vallan herttainen Banpreston Vanillite. Vaikka en ole Vanilliten suurimpia ystäviä, niin tämä pikkupehmo valtasi kyllä sydämet ihan täysin. Jopa tässä kirjoituksessa Pokémon-tietoutensa ja tuntemuksensa todistanut kaverini kehui tätä vallan suloiseksi ilmestykseksi. Banpreston pehmot ovat muutenkin aivan omaa luokkaansa. Oli tosi yllättävää bongata samasta Banpreston sarjasta sellaisia pehmoleluiksi muutettuja pokémoneja kuin Basculin, Alomomola, Karrablast ja Foongus. Jotenkin kuvittelisi, ettei sellaiset pokémonit ihan välttämättä olisi pehmoleluhankintojen kärjessä. Esimerkiksi Basculin nyt vaan on aika ilkeän näköinen pokémon, eikä ehkä sovi kovin hellyyttävästi pehmoleluksi. Mutta ihan tajuttoman hyvännäköinen se oli siitä huolimatta! Löytyi Banpreston pikkupehmoista myös useampi erilainen Pikachu, Dewott ja Pignite.

Näiden pikkupehmojen lisäksi myyntipöydiltä löytyi myös astetta isompia pokémonpehmoja, esimerkiksi astetta isompi Tympole. Tuo Tympole oli melkein sellainen pään kokoinen ilmestys! Sekin oli niin hellyyttävä ja hoopo, että melkein ostin. Tosin liian kallis hinta tuli siinä kohdin vastaan. Isompia pehmoleluja löytyi myös ainakin Pansagesta, Pansearista ja Panpourista, Minccinosta ja Munnasta. Pehmolelujen lisäksi myyntipöydillä oli myynnissä muutaman sorttisia Pokémon-figuureja, niin pieniä kuin isojakin. Etenkin isommat figuurit olivat todella siistejä ja yksityiskohtaisia. Löytyi tuolta muuten myynnissä jopa Pokémon-juomalaseja. Pokémon oli siis varsin hyvin edustettuna ainakin myyntipöytien krääsäantimessa. Kumminkin turhan vähän oli sellaisia todellisia helmiä, joiden kohdalla tuli sellainen "pakko saada"-olo. Tuo Vanillite oli onneksi yksi sellainen ♥. Tämän krääsän takia koko tapahtumaan raahauduin :3.


Pokémon oli edustettuna tapahtumassa muutenkin kuin vain myyntipöydän kivan krääsän muodossa. Nimittäin Pokémon-cosplayereita bongailin muutaman kappaleen :3. Pikachuja oli useampia, myös Mistyn ja Ashin huomasin. Eikö kuvan Pikachu ja Umbreon olekin lutuisia? Oli aikamoinen kynnys muuten mennä kuvaamaan ja pyytää lupa pistää kuvat esille tänne, tunsin itseni muutenkin tarpeeksi ulkopuoliseksi koko tapahtumassa :D.


Olin hirmu iloinen, kun tänään törmäsin näihin kahteen! N ja Charmander! Wow! He olivat vielä hienojen pukujen lisäksi älyttömän mukavia ja ystävällisiä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Uijui, tosi lutuinen tuo Vanillite! Itse aion mennä Desuconiin (duh, asun Lahdessa XD), niin voisin ostaa itsekin sieltä jotain Pokémon-krääsää, kun ei vaan aina joko muista tai sitten massi ei riitä ,siellä kun on niin paljon kaikkea muutakin houkuttelevaa... ^^'

    Pokémon-cossareita näkyy usein coneissa, Ash ja Misty tulee nähtyä lähes jokaisessa tapahtumassa (alan jo kyllästyä, ilmestyvät aina silmien eteen joka kerta... ^^;), kerran tuli myös nähtyä Brendan, Dawn ja Hilda. Itse olen joskus harkinnut Mayn cossaamista, kun hiukseni ovat aika lailla samanväriset kuin hällä ja hän on tietty lempihahmojani, tosin vielä en ole mitään tehnyt. No, ehkä joskus. =)

    Ai niin, meitsillä oli muuten joskus kaverina taidekoulussa pari poikaa, jotka olivat Pokémon-faneja ja cossasivat Desuconissa Eggxegutoria (olivat sitoneet toisensa yhteen ja kävelivät siinä sitten sidottuna kaikkialle, oli sekin näky ^^).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanillite on niin söde! Mullekin tuli nyt sellainen olo, että olisin halunnut tuohon Desuconiin ostamaan Pokémon-krääsää. Mutta osta sä mun puolestani sitten syli kaupalla!

      Oow, silloin pari vuotta sitten kun kävin hieman aktiivisemmin coneissa näkemässä joitain nettikavereita (dooh, "pari vuotta", siitähän on jo nyt joku viisi vuotta), niin Pokémon-cosplayt olivat TODELLA harvinaisia D:. Hyvä jos niitä nykyään näkee enemmän!

      Tuo Exeggutor-cossi kuulostaa ihan sairaan eeppiseltä! Haluan nähdä sellaisen :D.

      Poista
  2. Tuo vanilite on suloinen~ (yhyy miksen ostanut...)Itse ostin tuolta kikusta vain kolme figuuria. Chandeluren, Haxoruksen ja Deinon. Desusta sitten kasa pehmoja vaihteeksi~

    Juu mistyjä ja ash ketchumeita tulee nähtyä aika paljon yleensä, itseäni se ei persoonallisesti haittaa. Enemmän haittaisi äärettömän huono con käytös kuin se että on sata Ash Ketchumia.

    Kuvan pikachu ja umbreon ovat suloisia tosiaankin~

    Näin tähän loppuun, olen tuo charmander tuossa viimeisessä kuvassa. Kiitoksia kehuista~ Ajattelin että olisin ollut "hur dur derp peppu blöb" enemmän kuin ystävällinen ja että cossini olisi ollut enemmänkin" hur dur oranssi kangas kasa bylly " kuin hiano. ||'3 <3

    Kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se olet sinä, jee! Kiitos kommentista ♥.

      Ooh, ostit Deinon? Epistä, sen taas minä olisin halunnut :D! Mulla iski vaan piheys, enkä sitten viitsinytkään ostella kauheesti mitään. Nyt harmittaa, etten hankkinu Desuconiinkaan lippua, niin en pääse sinne ostelemaan. Mutta ehkä teen taas Pokémon-teon ja tulen paikalle vaan loisimaan con-paikan ulkopuolelle mahdollisia Pokémon-cosseja bongaillen. Aiotko cossailla jotain Desussa? :3. Charmander-pukusi on tosi siisti, oot itse vaan liian kriittinen!~

      Poista
    2. Deinon ostin heti kun näin. Oli pakko. <3
      Itsellenikin iskee aina kauhea piheys välillä, olisin tahtonut sieltä yoshi pehmolelun, mutta se maksoi 30 euroa!

      Höhö, tulet kuvailemaan pokemon cossaajia~
      En tiedä vielä oikeastaan. En välttämättä juuri pokemonia, mutta tarkoitus toisaalta olisi... Shh en kerro trolo. ||'D

      Kituus. <3

      Poista
    3. Tahdon myös Deinon, sokea pieni reppana vetää sympatiat puolelleen!!!

      Jos cossailet tulevaisuudessa pokémonia, niin lähetä ihmeessä kuvia mulle tänne :D. Haa.

      Kiitos kommentista Charmander ♥

      Poista
    4. Tottakai spämmin kuvia jos saan niitä <3

      Tulevaisuuteen on ainakin suunnitteilla charizard gijinka ja Haxorus gijinka.

      Poista
  3. Vanillite-pehmo on kieltämättä suloinen ilmestys! Itse en jostain syystä kummemmin välitä Pokémon-oheistuotteista... ainakaan tähän asti. Vanillite-pehmosi sai minut toisiin ajatuksiin. Haluaisin ainakin kunnon Munchlax-kokoelman, aah.

    Cosplayereille plussaa! Musta on mukavaa, että Pokémonia jaksetaan fanittaa yhä edelleen ja satsata siihen noinkin paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on vähän ristiriitainen suhde näihin oheistuotteisiin. Enhän mä tee yhtään mitään esimerkiksi tolla Vanillite-pehmolla, mutta onhan se hirmuisen suloinen. Mutta ei sillä kyllä oikeen tee mitään :D. Muutenkaan eivät oo nää pehmot kauheasti missään esillä, joten ei ne kyllä edes oikein kämppää koristakaan... Mutta silloin tällöin joku pieni pokémonyksityiskohta on hieno sisustuslisä! Mamoswine-kokoelma, aah.

      Niinpä! En itse osaisi (saati viitsisi) tehdä noin hienoja asuja. Tollanen Pikachu-asu voisi tosin olla aika muikea oloasu kotiin :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!