Bulk Up animessa




Kun näin tämän ensimmäistä kertaa, leukani meinasi pudota lattiaan. Tästä lähtien pelejä pelatessa kuvittelen Bulk Upin aina tällaiseksi :D.

PS. Sisällysluetteloa fixailtu aika tavalla, käykäähän katsomassa jos kiinnostaa selailla vanhoja juttuja.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. En ole koskaan Sawkista tai Throhista pitänyt, mutta nuo jaksot katsottuani huomasin jo ajattelevani

    "Oohh, Sawk on aika hurmaava 8D".

    Joku lyökää mua.

    VastaaPoista
  2. Tuo ensimmäinen Bulk Up esimerkkihän on jostain sieltä Nimbasa-kisoita tai jotain, mutta joka tapauksesta oletteko huomanneet, että niiden kisojen katsomossa voi nähdä Garyn! Sen vanhan ykköskauden Garyn, jolla on vähän pystytukka, violetti paita ja se pyöreä vihertävänturkoosi koru kaulassaan! Tai ainakin se näyttää aivan siltä minusta. :D Ja niitä oli kopitoitu sinne yleisöön aika paljonkin. Yritin tehdä kaikkeni että löytäisin siitä teille mahdollisimman hyvän kuvan, ja sitten voimat vähän lopahti ja löysin tämmöisen hyvin huonon esimerkin:

    http://www.serebii.net/anime/pictures/bestwishes/702/DP183.jpg

    Joo, eli siis se näkyy tuossa kuvassa erittäin huonosti, mutta muistan että suurempana ja HD:na se näkyy paljon selkeämmin ja näyttää ihan Garylta! Eli kiinnitäs huomiotasi yleisöön Cilanin takana ja katso sitä violettiin pukeutunutta heppua eturivissä. Tässä se näkyy siis tosiaan aivan älyttömän huonosti, mutta ihan oikeasti, katsokaa se jakso ja kiinnittäkää huomiota yleisöön! Se näkyy siellä useammankin kerran, mutta tässä kohdassa muistaakseni parhaiten :)

    ja kyseessähän on siis tuo jakso, mistä tuo ensimmäinen Bulk Up on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, onpa hieno bongaus! Kaikki tuollaiset pienet yksityiskohdat ovat hauskoja löytää :D! Mietin vain, että mahtavatko sarjan piirtäjät tuotakin taustaa tehdessään naureskella tuolle Gary-vitsilleen? Olisi siistiä piirtää Pokémonia, sisällyttäisin sinne kaikkea tuollaista pientä bongattavaa joka paikkaan.

      Poista
    2. SAMA ANONYYMI:

      Itse asiassa olen huomannut useampiakin tämmöisiä. :D Esimerkiksi Pokemon Black ja White leffoissa (ainakin Whitessa jonka minä näin) lopputeskteissä on sellainen kohta, jossa Rakettiryhmä istuu sanomalehtien takana jossain kahvilassa. Kahvilan näyteikkunaa kuvataan ja siinä heijastuu ihmisiä, kuten Ash ja kumppanit. Siinä näkyy kuitenkin myös se yksi ponihäntäinen, violettitukkainen tyttö pokemonleffasta 13, Zoruark Illuusioiden mestari!

      Olen ruvennut nyt tarkkailemaan oikein kunnolla aina ihmisjoukkoja ja muita animessa, koska toivon löytäväni lisää tämmöisiä piilotteluja. Olen löytänyt niitä useammankin, mutten nyt saa päähän muita tällä hetkellä. :)

      Poista
    3. Onpas jännittävää :D! En itse ole noihin väkijoukkoihin kiinnittänyt lainkaan huomiota, mutta nyt kun mainitsit noista, täytyy ehdottomasti pitää vähän tarkemmin silmällä asiaa. Voit tulla kertomaan jatkossakin löydöistäsi, jos sellaisia bongaat :3. Tuollaiset löydöt on aina mukava lisä.

      Poista
  3. Voi luoja, tukehdun. Aika, öh, seksikästä?

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!