Yllättäviä Pokémonien painoja

Koska edellisen kirjoituksen kommenteissa tätä toivottiin ja onhan tämä aika loogista jatkoa edelliselle :3.

Klassisia ovat tietysti Pikachu, Bonsly ja Axew, joita kanniskellaan tv-sarjassa milloin olkapäällä tai sylissä. Pikachulla on painoa 6, Bonslylla 15 ja Axewilla 18 kiloa. Siitä vaan kokeilemaan, miten vastaavien painojen kantaminen sujuu! Paras lienee kuitenkin Cacnea, jolta löytyy painoa 50 kiloa. Cacnea päihittää painollaan sellaiset taskuhirviöt kuin Skarmory, Hippopotas tai Gliscor. Ei ikinä uskoisi piskuisest Cacneasta! Etenkin jonkun teräksisen Skarmoryn olisin odottanut painavan enemmän. Mutta ehei, Cacnealta löytyy enemmän kiloja. Tuollaiselta kaktukselta! Ja silti James jaksaa aina nostaa Cacneansa pois kimpustaan.

Solrock ja Lunatone. Nämä painavat ihan hurjasti! Solrock 154 kiloa ja Lunatone 168 kiloa. Jotenkin mahdotonta kuvitella, että tällaiset ilmassa kevyesti leijuvat pokémonit painaisivat tuollaista määrää, vaikka onhan se tavallaan aika loogista, että kivet painavat. Hassua muutenkin, että näiden painoissa on tuollainen yli 10 kilon eroavaisuus.

Mantyke painaa 65 kiloa! Pituutta tällä vauvapokémonilla on metri. Mantyke on painollaan täten painavampi kuin Nidoking, Seismitoad tai Cradily. Massivisen painoinen vauva! Oli pakko heti tarkistaa, millainen paino sitten Mantinella oikein on - 220 kiloa. Hurja, ei koskaan uskoisi! Vähän edelliseen postaukseen liittyen: en muutenkaan joskus tajunnut, että Mantine on niin suuri, mitä se onkaan.

Victreebel painaa vain ja ainoastaan 15,5 kiloa. Esimerkiksi sellaiset pokémonit kuin Whismur tai Zigzagoon ovat Victreebeliä painavampia. En olisi myöskään uskonut Zigzagoonin painavan noin paljoa, koska sehän on aina animessa sellainen perus joka pikkutytön sylilemmikkipokémon.

Unown painaa viisi kiloa. Pienen oloinen luku, mutta silti. Mikä Unownissa oikein voi painaa noin paljon?


Näettekö Mistyn vieressä tuon leppoisan Seelimme? Miltä kuulostaa, jos kerron tuon pikkuisen ja lupsakan hyljepokémonin painavan enemmän kuin useat aikuiset miehet? Seelin paino on nimittäin 90 kiloa. Hylkeethän ovat aika massiivisia, mutta tämä tekee Seelistä painavamman kuin Blastoisesta, Carracostasta, Swampertista tai Conkelldurrista.

Munchlax on useamman kerran tv-sarjassa rojahtanut Mayta vasten, kun se on päihitetty ottelussa. Vaikka tämä ei sinänsä ole mitään pokémonin kantamista, niin kyllä Maylla täytyy aikamoiset voimat olla, jotta 105 kilon painoa jaksaa tukea.

Diglettin paino on 800 grammaa. Kuinkas se on punnittu :-D.

Pohdin oikeasti noin sataviiskytmiljoonaa vuotta, että jaksanko keksiä jotain aprillipilaa tänne, mutta njääh :-D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Nidokingin keveys tuli suurena järkytyksenä :O
    Yritän olla välittämättä animessa esiintyvistä päättömyyksistä, mutta joskus se on aika vaikeaa. Ei tietenkään pitäisi piirros sarjaa ottaa niin vakavasti, mutta kyllä joskus vaan pistää ärsyttämään.

    Diglettiä ja Dugtrioa miettiessä kyllä räjähtää pää!

    VastaaPoista
  2. Jep, todellakin. Alle 65 kiloa!? Ja Nidoking on sentään aika möhkäle.
    Ja joo, minusta nuo piirrossarjan huvittavat päättömyydet ovat vain hauskoja ja niistä on kiva huomautella. Vaikka aika useinhan niissä on ihan järkeäkin - Pikachu on paljon söpömpi siellä Ashin hartian päällä kuin maassa talsimassa.

    Pahinta on, että Mystery Dungeon-sarjassa Diglett vihjaisee omistavansa jalat!!!!

    VastaaPoista
  3. Munchlax<3

    Cacnean en muistanut olevan noin painava, huhu, Jamesin lihakset ovat terästä!! Nidoking yllätti kans. Diglettiä kun alkaa miettimään niin menettää väkisinkin yöunensa, hrr, sellaisissa sfääreissä liikutaan että pää hajoaa ennemmin kuin löytää ratkaisin Diglettin alaruumiiseen. Voi kun tähänkin saataisiin selvyys. Mutta ainakin se tiedetään, että jalat sieltä löytyy.... mutta minkälaiset jalat... *dramaattista musiikkia*

    VastaaPoista
  4. Tää on tosi kiva blogi:) sun pitäis mainostaa enemmän tätä niin lisää ihmisiä löytäisi tän

    VastaaPoista
  5. Digletthän on kuitenkin Dugtrion kanssa myyräpokémon, joten niiden loppupää on kyllä aina kummitellut mielessä. Mitenhän muuten kävisi, jos Digletin päästäisi vapaaksi esim. vedessä? Pelissä tavallinen sprite kyllä ilmaantuu, mutta animessa...?

    Hei ja voisin ehdottaa uuta ideaa bloggailemista varten, nimittäin tutustumista eri kaupunkeihin/kyliin pokémonissa. Viikonloppuna eksyin jälleen kerran tutkimaan tietoa Lavender Townista ja eri mysteereistä, kuunnellen toki Lavenderin tunnusmusiikkia (sitä ihan alkuperäistä)...

    VastaaPoista
  6. Munchy: Diglett on kyllä sellainen painajaismysteeri, huh huh. Mahdammeko koskaan saada tietää, mitä siellä maan alla lymyää? Millaiset jalat? En myöskään suosittele pohtimaan asiaa hirvittävässä päänsäryssä! Juuri muuten pelasin Mystery Dungeon-uusintakierroksellani tuon kohdan, jossa mainitaan Diglettin jalat.

    Anonyymi: Oi kiitos :-). Täytyy ehkä harkita mainostamista!

    Marle: Tuosta ei tule muuta kuin häiritseviä mielikuvia :-D. Mystery Dungeonissa myös Magnemitet lennättävät Diglettin kallion kiellekkeeltä alas - mutta valitettavasti ruutu pimenee juuri siinä kohdin, kun Magnemitet nostavat Diglettin. Joten jalat jäävät taas mysteeriksi 8).

    Oi! Mikä mahtava ajatus!!! Nämä uudet ideat eivät ole lainkaan pahitteeksi, vaikka eilen sainkin uuden analysointi-idean kehitettyä. Ar ar ar, kunhan vielä pääsisin yli niistä ongelmista, joita mulla on uuden postaussarjan kanssa...

    VastaaPoista
  7. No huh, huh tuota Jamesin Cacneaa! Ei olisi uskonut sen olevan tuollainen möhkäle! :D ja Diglet jaksaa kyllä muakin aina vaan ärsyttämään. Mitä IHMETTÄ tuolla maan alla sillä oikein on? Pienet jalat vai, mutta millaiset? Pää hajoaa! :P

    Niin ja jos uusia ideoita mietit, niin en tiedä oletko ajatellut, mutta jos teet tuota animemaratonia, niin voisithan lisätä siihen pokemon elokuvatkin :D Sitä olisi kiva lukea, mutta ovathan ne aika pitkiä, joten ehkä niistä tulisi sitten aivan valtava tekstipläjäys haha!

    VastaaPoista
  8. Jep, ei tosiaan uskoisi Cacnean painavan noin paljon :3. Diglett on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, haha. Hassua, kun Dugtrio ei ole yhtään niin mystinen kuin Diglett.

    Aion kyllä sisällyttää elokuvat myös animemaratoniin (jos koskaan pääsen niin pitkälle, huoh!!!) :D! Hyvä tietää, että myös elokuvat kiinnostavat :3. Niistä tosiaan varmaan tulee huippupitkiä sepustuksia.

    VastaaPoista
  9. Nuo painoasiat on oikeasti ihan älyttömiä, siis eihän nuo nyt vain käy järkeen. Kuka näitä oikein säveltää? :--D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!