Pokémon Black & White 2: Muuta spekulaatiota

Ja sitten ihan vihoviimeiset höpinät ja löpinät noista CoroCoron vuodoista ja uudesta BW2-trailerista ja kaikesta.


Nämä viimeisimmät paljastukset kertovat, että peleissä on nyt uusi häppeningi eli filmistudio, jossa voi kuvauttaa Pokémon-aiheisia action-filmejä. Idea on aika veikeä :-D! Saas nähdä, korvaavatko nämä täysin Pokémon Musicalin. Täytyy vaan toivoa kaikin tavoin, että nämä Pokémon-filmit ovat edes hitusen mielekkäämpiä kuin noi musikaalit, jotka olivat aika puuduttavaa kamaa. Edelleen mielestäni ihan kiistatta parasta Pokémon-pelien tällaista minipeliantia oli HeartGoldin ja SoulSilverin Pokéathlon. Siinä sai oikeasti tehdäkin jotain ja tykkäsin hurjasti oikeastaan kaikista niistä urheilulajeista. Kaikki nämä contestit ja musicalit olivat selkeästi vaisumpia ja eihän niissä ole hirveästi pelattavaa - samaan tapaan kuin Pokéathlonissa oli. Täytyy siis toivoa elokuvien filmaukselta kaikkea parasta!
On muuten hauskaa, kun BW-animessa on ilmeisesti ihan tarkoituksella otettu jo katsojilta salaa huomioon BW2:n nämä uudet "pelimuodot". Pokémon-animessahan esiintyy aika ajoin elokuvailija Luke. Luken kanssahan Ash ja kumppanukset tekivätkin yhden aika hassun lyhytfilmin - varmaan näissä BW2:n elokuvailuissa on aika sama tyyli ja pituus kuin animessakin. Varmaan kolme näytöstä?


Lisäksi saimme tällaista maistiaista jotain hyvin mystisen ja ainakin itseäni kiehtovan näköisestä areenasta! Valitettavasti ei paljastettu, mitä areenalla oikeastaan touhutaan, mutta voisi sen kuvitella olevan ihan tavallinen otteluareena. Sellainen sopii meikälle paremmin kuin hyvin! Oonkin aina ihmetellyt, miksi Pokémon-peleissä ei ole ollut suuren yleisön otteluareenoita- ja kilpailuja! Eikö sellaisen olettaisi olevan itsestään selvää Pokémon-pelille? Onhan toki ollut kaiken maailman Battle Frontiereita ja Battle Towereita ja Battle Subwayta, mutta tuollainen kunnon yleisö ja valoshow ovat puuttuneet :-D. Tätä odotan innolla! Lisäksi se uusi tutkija Akuroma näyttäisi jotenkin liittyvän tähän areena-touhuiluun.
Jos tämä nyt on tosiaan sellainen otteluareena-juttu, niin Pokémon-animessa on ollut siitäkin viitteitä Club Battle- ja Donamite-tournamentin muodossa. Olisi todella siistiä, jos tämäkin olisi tuollainen tournament-muotoinen ottelusysteemi. Vai mitä mieltä muut ovat? Olisi myös hauskaa, jos jotkut tutut hahmot peleistä osallistuisivat näihin (voisi olla jopa pakollinen pelin tarinan kannalta? ehkä?).

En tiedä oikein, mistä muusta sitten höpisisin. Tähän postaukseen jäikin vähän vähemmän jutskailtavaa 8D. No voin sanoa ainakin sen, että ihastuin Black Kyuremiin täysin nähdessäni tämän trailerin pelin 3D-modelin siitä. Se on jotenkin tosi lutuinen! Toivottavasti Black Kyuremin-peliversiossa on paremmat exclusive pokémonit, niin voin ostaa sitten näistä sen itselleni. Onhan tuo White Kyuremkin ihan söde, mutta Black Kyuremissa on sitä jotain.Odotan myös innolla sitä, kun Unova Dex on laajentunut! Mitä vanhoja pokémoneja te muuten toivotte peliin? Itse voisin haluta ottaa ehkä tiimiini pari mukavaa pokéa vanhemmista generaatiosta. Toivottavasti tuo 300. taskuhirviön Pokédex julkaistaan mahdollisimman pian, koska haluan jo ennen pelaamista päästä pohtimaan, ketkä kaikki tiimiini haluan. Jo vahvistetuista vanhoista pokémoneista ei oikein kukaan ole kovin vahva tiimiehdokas. Aa, saisivat muutenkin ilmestyä ja pian!

Tiedättekö jo, minkä startterin valitsette? Minun valintani taitaa päätyä Oshawottiin, sillä Whitessa otin Snivyn ja Blackissa Tepigin. Oshawott on tosi söpö, mutta en niin välitä sen tulevista muodoista.

Aaaaa unohtuikohan minulta nyt jotain tärkeää kyllä varmaan viikonloppuna taas lisää. Silloin muuten vuorossa Pokémon fossiilien korvaava analysointi ja pohdiskelusarja! Pitäisi varmaan kirjoitella jotain hömpänpömppääkin välillä :D.

+ Vastailen kommentteihin tässä joskus tänään tai huomenna mutta olen vähän kipeä niin en jaksa nyt heti! Mutta en ole unohtanut teitä ja luinkin kommentit jo. Kivoja olivat ♥


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Itselläni ei ole vielä hajuakaan, ostanko Black 2 vai White 2. Kai se sitten tulee riippumaan niistä muista Pokemoneista.. :) Itse meinaan ottaa BW2 startteriksi Oshawottin, koska Whitessä valitsin Snivyn ja Tepigistä en oikein välitä.

    VastaaPoista
  2. Jaa-a... Itse kyllä pidän white kyuremistä enemmän kuin tosta mustasta. Mut muute toi areena vois olla nimbasa cityn se pokecentterin vieressä sijaitseva ottelupaikka... U know what i mean? Ja snivy menee JÄLLEEN ekaksi popeksi :D

    VastaaPoista
  3. Minäkin odottelen pokedexin julkaisua ennenkuin päätän kumman version ostan. Startteriksi olin ajatellut Oshawottia, koska kahdella muulla olen jo aloittanut. Viimeisimmässä tallennuksessa tiimissä oli tosin kaikki startterit, mutta varsinaisena aloituspokemonina Oshawott ei ole ollut. Periaatteessa tiimi on jo nyt mietitty valmiiksi, mutta katsotaan nyt miten käy kun mukana on myös noita vanhoja.

    Toivon tosiaan että tuo elokuva juttu olisi viihdyttävää touhua, musikaali touhu oli todella mälsää.

    Odottelenkin jo innolla uutta postaus sarjaa. Toivottavasti vointisi paranee.

    VastaaPoista
  4. Masuda (tai joku muu...?) oli Twitterissään kuulemma ehdottanut, että Blackin omistajien kannattaa valita Black 2, ja Whiten omistajien puolestaan White 2. Onkohan tarinoissa sitten jotain yhteneväistä? Enpä tiedä, tämä sai päätöksenteon hankalaksi, koska omistan Blackin mutta haluaisin Whiten... mutta toisaalta, nythän ne versiomaskotit ovat tavallaan toisinpäin, eli ihan hyvin voisin ottaakin Black 2:n uudestaan, tai ei-niin-uudestaan. ÄÄÄ, en mä tiedä vielä, täytyy katsoa mitä exclusiveja peleistä löytyy:)

    Mulla on jo tiimi kasassa, vaikka vähän houkuttelisi ottaa jotain vanhojen sukupolvien monstereita mukaan, nyt kun niitä olisi helposti saatavilla jo (kenties) tarinan ohessa!! Mutta ehkä mä pitäydyn mun "all Unova"-tiimissäni. Startteriksi valitsen Snivyn, vaikka tuli-tyypit ovat dominoineet kaikkia muita pelejäni... mutta kerrankos sitä kokeilee jotain uutta, vaikka Tepig onkin niin lutuinen!

    En jostain syystä osaa innostua noista elokuvista, koska se vaikuttaa jotenkin hölmöltä :D Saa nähdä, miten se on toteutettu. Musicalit eivät innostaneet lainkaan ja contestit nyt ainoastaan R/S/E-aikoihin. Pokéathlon on kyllä parhautta tähän mennessä, ja sen tyyppistä juttua voisi tulla ehdottomasti lisää! Päivitetyt contestit me saadaan kuitenkin R/S/E-remakejen kautta (jos ne nyt on edes tullakseen).

    VastaaPoista
  5. Itseäni kiinnostaa kyllä tuo elokuvastudio, ainakin vähäsen. ^^ Saa sitten nähdä, millaiseksi se on tehty itse pelissä. En osaa vertailla noita Kyuremin formeja keskenään, en myöskään osaa (vieläkään) yhtään valita kumman pelin ottaisin... Luultavasti on sitten hankittava molemmat, jos vain rahat riittää. ^^'

    Itsekin aion valita Oshawottin, olin niin päättänyt jo aikaa sitten, kun Blackissä en osannut päättää Oshawottin ja Snivyn väliltä. Otin sitten jälkimmäisen ja nyt saukko tulee sitten tiimiin seuraavassa pelissä. =D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Jep, itsellänikään ei ole versiosta vielä mitään hajua. Versiopokét varmasti vaikuttavat eniten ratkaisuun. Tosin tuo Black Kyurem houkuttaa... Kiitos kommentista!

    Anonyymi: Tykkäsin enemmän Reshiramista kuin Zekromista, mutta tässä on ihan toisin, tuossa Black Kyuremissa on jotain koukuttavaa. Ja joo, tiedän kyllä mitä meinaat! Hyvä ajatus!

    Sake: Hehe, samis. Siis tuossa startteriasiassa. Mitäs olet miettinyt tiimiisi? Itselläni ei ole kauheasti mitään pohdittuna, mitä nyt Volcaronan tahtoisin tiimiini. Ja elokuvailun olisi syytä olla edes hiukkasen mielenkiintoista, musikaalit olivat tosiaan aika äkkiä koettu. Ja kiitos, nyt on taas hiukan jaksamusta vastailla kommentteihin :-)!

    Munchy: Haa, en olekaan huomannut tuollaista juttua! En tosin seuraa Masudan tweettejä ihan liian ahkerasti, jätkä saisi nimittäin hieman panostaa kansainvälisiin tweetteihin ja pistää niitä englanniksi. Google Kääntäjää ei jaksaisi aina käytellä ja oma japanintaitoni on niin epäluotettava & heikko. Mutta mielenkiintoista. Mitä ihmettä noissa peleissä sitten on? Jotain yhtäläisyyksiä edellisten versioiden erilaisuuksien kanssa?
    Millaisen tiimin olet oikein suunnitellut? Minä varmaan turvaudun vanhoihin pokémoneihin, sillä jo uudessa Blackissani on ollut all-Unova-tiimin kasaaminen hiukan hankalaa :-D. Ja Tepig on söpö! Tykkään Emboaristakin kovasti.
    Joo, vähän veikkaan että elokuvailu pettää... mutta ei saa luopua toivosta! Olen aina kumminkin pelannut noita sivupelejä, jopa musikaaleja kymmeniä kertoja kerätäkseni kaikki propsit :-D.

    Riuku: Nuo elokuvailut vaikuttavat aika japanilaisen näköisiltä. En oikein osaa selittää, mutta niiden grafiikat ja tyyli on jotenkin todella itämaisen oloinen :-D. Kiinnostaa kyllä tietää, kuinka nuo toimivat. Itsekin taidan hankkia lopulta molemmat, tulihan sekä White että myöhemmin Black hankittua.
    Jee, sinäkin olet Oshawott-trainer! Meitä saukon valitsijoita on aika määrä täällä.

    Kiitoksia kaikille kommenteista ja sori tällainen viivästynyt vastailu!

    VastaaPoista
  7. Hehee, tiimini jääköön vielä salaisuudeksi! Mutta päätin ihan justiinsa vaihtaa ainakin yhden suunnitellun tiimini Pokémoneista yhteen vanhemman sukupolven otukseen... olenpas minä rohkea! Voi kyllä olla, että koko tiimi menee uusiksi pelien tultua kauppoihin:D

    VastaaPoista
  8. Meikäläinenkin päätti nyt sitten virallisesti hyllyttää all-Unova tiimin ja hankkia mukaan ainakin pari vanhempaa hirviötä, en kyllä tiedä vielä mitä.
    Unovalaisista Oshawottin lisäksi tiimiini tulevat Conkeldurr, johon olen tykästynyt animen myötä (aiemmmin inhosin tätä), ja Heatmor, joka on jollain oudolla lailla kiehtova. Mutta saattaa myös käydä niin että jos löydän jostain Blackin halvalla niin toteutan sitten tämän suunnitelman siinä...

    VastaaPoista
  9. Munchy: Ollaanpas sitä salaperäisiä :-D. Musta kanssa vähän tuntuu siltä, että vaikka suunnittelisin mitä, niin loppujen lopuksi tiimini menee ihan uusiksi pelatessa. Niin on AINA käynyt :-D.

    Sake: Oho, aikamoinen päätös :-D. Itsekin olen hieman löytänyt tykästymistä Conkelldurriin ja tavallaan haluaisin käyttääkin sitä joskus... Itsekään en tykännyt siitä yhtään aluksi! Heatmorille en ole lämmennyt, joku siinä vähän mättää. Itsekin hankin Blackin odotellessani kolmatta versiota... ja tasan viikon päästä tyyliin julkaistiin Black ja White 2 :-D. Tyypillistä.

    VastaaPoista
  10. tekisi jo mieli pelata sitä peliä. oon kokeillut kaikkia alkupokemoneja kun teki vain mieli aloittaa tarinan alusta. Otan omaan tiimiini varmasti vanhoja. Oon ollut pienestä asti pokemon fani ja olis hauska tietää, että olenko ainoa joka pelaa pokemonia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et taatusti ole ainut, joka pelaa pokémonia~ Itse tunnen jopa oikeassa elämässä muutaman, jotka pelaavat/tykkäävät pokésta, vaikkei sitä aluksi uskoisi! Ja samoin, mäkin haluan päästä pelailemaan tätä!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!