Pokémon Black & White 2: Hahmo-spekulaatiota

Tättärää! Tänään sitten käydään läpi vähän näitä uusia hahmoja, joita on julkaistu. Siistiä sanoisinko!


Uusi pelaajahahmopari esittäytyy tässä. BW:n Hilbert ja Hilda ovat todellakin saaneet väistyä pois, vaikka on näissä kahdessa edelleen jotain ihan pientä samankaltaista vivahdetta löydettävissä kuin edeltäjistään. Mistä nyt oikein aloittaisin? Ehkä tuosta poikahahmosta kumminkin, vaikka tähän tuleekin nyt sitten hieman negatiivinen alku. En nimittäin pidä tästä uudesta poikahahmosta juuri yhtään ja olin aika rajusti pettynyt, kun näin hänet ensimmäisen kerran. Eniten mättää nuo hiukset, jotka luovat aika tärkeän kokonaiskuvan poitsulle. Tämä poika vaan näyttää jotenkin hirveän lapselliselta kaikkiin aikaisempiin Pokémonin pelihahmoihin verrattuna. Tuo hiustyyli saa pojan otsan näyttämään kilometrinpituiselta. Enkä voi ihan liikaa hurrata tuolle shortsit + leggingsit-tyylillekään. Nuo hiukset on kumminkin omalla kohdallani jotain sellaista, mitä en voi sietää. Tämä uusi poitsu näyttää vähän liikaa sellaiselta hyvin geneeriseltä animepojalta, näitä on tusinassa kolmetoista. Erityisesti tämän uuden pojan look harmittaa, koska odotin ihan innoissani, että saan taas kolmannessa versiossa pelata ihanalla Hilbertillä, josta oli tullut hetkessä meitsin lemppari poikahahmo.
Tyttöhahmon kohdalla tilanne on ihan hyvä :3. Hänen shortsinsa ovat oikein valloittavan söpöt ja tuo pastellisävyisyys on mahtavaa! Tahdon nuo shortsit! Mitä enemmän tuota tytsyä on katsellut, niin sitä paremmalta hahmo näyttää. Tämänkin hahmon kohdalla en niin hirveästi välitä noista tytön hiuksista (en ole koskaan pitänyt tuosta hiustyylistä), mutta tilanne ei ole lainkaan mitään verrattuna pojan hiustilanteeseen. On kaikin puolin selvää, että valitsen hahmoksi tuon tytön. Jos hiukset olisivat vaikkapa samaan tyyliin kuin BW:n Hildalla, niin olisi ihan selvää, että tämä uusi tyttö olisi itse täydellisyys. Nyt jotain jää vähän uupumaan!

Joka tapauksessa mielestäni BW:n Hilbert ja Hilda vievät näistä kahdesta pitemmän korren, vaikka tässä onkin ehtinyt jo vähän kyllästyä noihin BW-hahmoihin. Hiukan harmittaa myös tyyli, jolla nämä uudet hahmot on piirrusteltu: vaikka tyyli onkin aika sama kuin aiemminkin, niin joku saa näistä hahmoista aika lapsellisen näköisiä Hilbertiin ja Hildaan verrattuna, mikä on vähän mälsää.


Seuraavaksi sitten tämä uusi rival. En oikein osaa sanoa juuta tai jaata koko hahmoon. Aika mitäänsanomaton tapaus. En tiedä oikein edes, mitä toivoa kyseiseltä hahmolta. Pidin todella paljon Cherenistä ja Biancasta BW:ssä (vaikka aika monet taisivatkin heitä inhota, sääli, kummatkin hyviä hahmoja), koska  heille oli annettu todella sopivissa määrin sellaista tiettyä tarinan ja luonteentynkää. Pidin heidän erilaisuudestaan: Bianca pohti, mitä kaikkea hän voisi alkaa touhuta Pokémon-maailmassa, kun taas Cheren, mitä hänen pitäisi tehdä. Sitten oli tietysti myös N, en tosin tiedä voiko häntä varsinaisesti laskea rivaliksi? Joten ei voi muuta sanoa kuin että on isot saappaat tällä aika geneerisen näköisellä poitsulla täytettävänä! Toivottavasti hän myös täyttää ne. Mielenkiintoa herättää myös tuo kuvassa näkyvä iso lössi noita tummapukuisia tyyppejä. Pahistiimi, ehkä? Olisi ainakin näillä näkymin aika tyylikkäitä.

Yksi juttu kumminkin tuossa rivalissa herätti todella mielenkiinnon. Nimittäin tästä rivalista kerrottiin, että hän luottaa ja satsaa pokémoniensa voimaan...


... ja tämä uusi tutkija Akuroma tutkii pokémonien voimaa. Voisikohan siis rivalin ja tämän Akuroman tiet jotenkin kohdata toisensa? En usko, että kyseessä on tosiaan mikään hyvis jätkä. Tyyppi vaikuttaa niin lipevältä :-D. Akuroman sanotaan myös tutkivan pokémonien piilossa olevia erikoiskykyjä, mikä aika helposti viittaa myös Dream World-abilityihin. Kun Entralink on kokenut jotain muutoksia ja Akuroma tutkii ilmeisesti niitä DW-abilityjä, voisi spekuloida Dream Worldin ja Dream Pokémonien olevan ehkä suuremmassa osassa. Kuka tietää? Lisäksi CoroCoro ilmeisesti kertoo (sunyshoren käännöksen mukaan), että tämä Akuroma on kehittänyt jonkun uuden tavaran, joka reagoi pokémoneihin jotenkin - liittyykö se tuohon muistikirjan tapaiseen, mitä jätkä kantaa kädessään? Ja mitä tuo tarkoittaa, että se reagoi pokémoneihin? Tuo niiden piilokyvyt esiin, reagoi Kyuremiin esimerkiksi...  Jotain mätää tässä heepossa kumminkin on, ja ihan tavallinen aloitusprofessori ei ole siis kyseessä.


Lisäksi kaksi salipäällikköä on julkaistu ja tässä heistä poison-tyypin Homika! Homika on aika söppänä ja ilmeisesti aika suosituksi noussut raju mimmi! Homikasta tuli ihan heti mieleeni, että ehkä hän ja Elesa voisivat olla ystäviä :-D? Elesakin oli aika erilainen muihin salijohtajiin nähden ja vietti salijohtajuuden lisäksi mallin elämää - tässä olisi hänelle stagelle kaveriksi rokkipimu, haha. Aika hauskasti on muuten näillä salijohtajilla ollut BW:ssä myös muita ammatteja: Elesa toimi mallina, Brycen oli filmitähti, Burgh taiteilija, Lenora oli museon johtaja, Clay on jonkin firman johtaja joka ei täysin BW:ssä tainnut käydä selville(?).
Missäköhän Homikan sali voisi olla? On paljastettu, että Homikan sali on eräänlainen musiikkiklubi, joten jotenkin olettaisi sellaisen löytyvän jostain isosta kaupungista. Castelia City olisi sellaiselle aika täydellinen, mutta myös Unovan uusista alueista löytyy satamakaupunki, joka näyttää aika raskaalta teräskaupungilta. Sopiva siis rajumman salin menoon? Kyseinen kaupunki on vielä sopivan alussa, sillä Homika taitaa olla aika alkumetrien salipäällikkö.


Toinen uusi salipäällikkö on sitten Shizui, joka on vesikouluttaja. Shizuilla on aika söpö tukka, se näyttää vähän Sharpedolta, hehe. Kyseisessä hahmossa kiinnostavinta on mielestäni myös salin sijainti. Kaikkien trailereiden perusteella Shizui nähdään aika trooppisen hiekkarannan läheisyydessä, jossa kasvaa palmuja... mutta sellaista ei Unovassa ennen ole ollut ja ainakaan karttakuvasta ei voi sanoa sellaista löytyvän noilta uusilta alueiltakaan. Missä kummassa siis Shizui on?

Mitä mieltä te olette? Spekulaatiota taas käyntiin :3. Huomenna sitten taas uusi kirjoitus Unova-spekulointiin!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Itse suhtaudun aika neutraalisti noihin hahmoihin. Varsinkin pojan hiustyyli oli aluksi melkoinen yllätys, mutta olen alkanut aika lailla jo tottua. Ottaen ehkä huomioon, että itse rakastan piirtää isoja tuhkapehkoja. ^^; (lieneekö Digimonilla osuutta asiaan...) Otsa kyllä näyttää vähän häiritsevän kokoiselta, sillehän voisi laskeutua vaikka millä lentokoneella. Vaatteet on ihan jees, en kauheammin osaa kommentoida mitään noista leggingseistä. Ihan ok minusta tuo poikahahmo, vaikka kyllä jääkin Hilbertin varjoon.

    Tyttö on kyllä söötti. ^^ Aluksi luulin hällä olevan minihame, mutta shortsithan ne olivat, mikä tekee vaatetuksesta vielä kivemman. Vaatteiden värimaailmakin on silmiä hivelevä. Hiustyyliltään hän on tuollainen Sailor Moonin kaltainen odango atama, itseäni se ei juuri häiritse, vaikka pistikin aluksi vähän silmään. Ulkoasu on varsin toimiva mielestäni.

    Rivalkin on ihan menevä, en oikein osaa sanoa mitään tällä hetkellä. Itsekin muuten tykkäsin siitä, kun Bianca ja Cheren erosivat muista rivaleista. He olivat mukavia ja heitä vastaan taisteli mielellään. Lähes kaikki muut fanit taas eivät heistä tykänneet, vaan arvostivat enemmän ilkeitä rivaleita. En tajua... o_O No, omapahan on mielipiteensä.

    Homika ja Shizui vaikuttavat ihan kivoilta. =) Akuroma on vaikuttaa todellakin vähän lipevältä... ^^; Saa sitten nähdä, miltä nämä kaikki vaikuttavat itse pelissä.

    Tämmöisiä mielipiteillä miulla on, ensi kertaan! =D

    VastaaPoista
  2. Ainakin tällä uudella tytöllä on paremmat shortsit kuin Hildalla... :D

    VastaaPoista
  3. Pikkuhiljaa alkaa tottumaan näihin uusiin hahmoihin. Aluksi suorastaan inhosin tuota poikaa, tuo housu yhdistelmä on vaan ihan käsittämätön veto. Ja inhoan isoja tukkapehkoja. Tyttö on aika vaisun näköinen. Rival on noista kolmesta mielestäni tyylikkäin, vaikka eipä vielä ainakaan vaikuta miltään suurelta persoonalta.
    Akuroma on vähän outo... Onko valkoisen takin alla oleva puku vähän samaa tyyliä kuin pelihahmojen kerrasto?

    Homikakin on aika kauhea, en tykkää. Shizui taas vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Toivoisin kyllä näihin uusiin peleihin salipäälliköille paljon enemmän ja monipuolisempia pokemoneja. Valinnanvaraa kun on niin tuntuu typerältä kohdata salilla samalla kouluttajalla esim kaksi Emolgaa, kun valinnanvaraakin olisi.

    VastaaPoista
  4. En usko, että pojalla on shortsien alla leggingsit, vaan jonkinsortin uima-asu. ;) Samaa väriä kun näkyy vielä hupparinkin alla olevan. Ja siinä tapauksessa myös tytöllä pitäisi olla joku uima-asu yllään..

    VastaaPoista
  5. Hahmot ovat ihan mukiinmeneviä, mutta kieltämättä tuossa pojassa on kuin onkin jotain mätää, vaikka kuinka yrittäisin väittää itselleni, että ei ole:D Harmi kun Sugimori piirtelee yhä vähemmän ja vähemmän näitä kuvia - nytkin nuo hahmot ovat käsittääkseni Yusuke Ohmuran käsialaa, ja kyllä huomaa että jotain eroa on tullut entisestä. Jotenkin paljon "silmillehyppäävämpää" nykyään. Mutta! Onneksi tuo poika ei peleissä spritejen muodossa näytä niin kammottavalta (ainakaan näin ensisilmäyksellä), joten taitaa se valintani olla silti.

    Serebiillä huomasin aika hyvän havainnon tuosta Akuromasta: sen hiuskiekura muistuttaa aika paljon Entralinkin (taannoista?) pyörrettä. Näin ollen voisin hyvin kuvitella hänen keskittyvän Pokémonien kykyihin (ability) ja näin ollen myös DW-vastaaviin.

    Molemmat salipäälliköt ovat tyyliltään ihan huippuja! Onneksi Homikan pääsemme näkemään myös animessa jo kesäkuussa:) Shizuissa mahtava yksityiskohta on sen rusketusrajat, haha!

    VastaaPoista
  6. Jos tuo Munchyn mainitsema juttu näistä piirtäjistä on totta, niin luojan kiitos ettei kuvittaja ole Sugimori. Hänen tyylinsä vaikuttaa kyllä paaaljon vaisummalta tähän verrattuna, ja sellaista rohkeaa hahmosuunnittelua olen jäänyt kaipaamaan. Kaikki on vaan niin normaalia tai varman päälle ja nyt kun tehtiin rohkeasti rumatukkainen poika niin kaikki oli aivan raivoissaan? Seuraava poika on varmaan joku millä ei ole tukkaa ollenkaan ettei kukaan vain suutu. Rohkeutta mukaan vaan suunnittelijat ja piirtäjät ;_;

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Hmm, tuo uima-asu on kyllä ihan varteenotettava vaihtoehto. Mutta missä Unovassa oikein tarvitaan uimapukua? Tosin en tiedä, onko yhtään sen parempi, että poitsu kulkee uimapuku päällään ympäriinsä :-D.

    Munchy: Jep, en edelleen välitä pojan ulkonäöstä. Tyttö on kumminkin ihan näpsäkän näköinen. Tämän uuden piirtäjän tyylissä ainakin silmät luovat aika lapsekasta ilmettä näille hahmoille. Mutta tosiaan, spritet ovat kummallakin hahmolla olla oikein kivat, pojan kummallisesta lookista huolimatta :-D.
    Tuo on muuten totta, tuo Akuroman hiuskiehkurajuttu. Taitaa olla aika varmaa, että tämä häiskä hääräilee juuri noiden hidden abilityjen kanssa. Tuntuu vähän siltä, että tässä äijässä on jotain hämärää - en usko että kyseessä on mikään pääpahis tai varsinaisesti paha tyyppi, vaan jotain samankaltaista kuin N.
    Shizuin rusketusrajat hämmensi mua _erittäin kauan_ ennen kuin tajusin, mitkä ne ovat :-DD.

    neko: Tuskin kukaan piirtäjä on kumminkaan näitä hahmoja yksin suunnitellut, vaan taustalla on iso joukko. Tykkään kyllä jotenkin Sugimorin old school-tyylistä ja myös niistä tosi maanläheisistä hahmoista, joissa ei ollut mitään erityisen räväkkää tai kummallista :-D. Oon varmaan sairaan tylsä, hahaha! Mutta jotenkin esimerkiksi ihan alkuperäisen Redin tyyli on vaan jotain niin yksinkertaisen iskevää!
    Mutta onhan rohkeus ihan jees, esimerkiksi tällaisia salipäällikköjä ei varmaan olisi parissa ensimmäisessä generaatiossa nähty :-). Hyvä että nähdään! Mutta rumaa tukkaa en sulata päähenkilöltä, oon vähän pinnallinen, etenkin kun hahmoa joutuu katselemaan sen vähintään yli 100 tuntia :-DDD.

    VastaaPoista
  8. Voi mätä, Sake ja Riuku jäivät välistä!:DDD

    Riuku: Tuossa pojassa on kyllä vähän samaa meininkiä, kuin aikamonilla Digimon-pojilla. En oikein ole noiden isojen pehkojen ystävä toisin kuin sinä, mutta hyvä että kaikille on jotakin miellyttävää eri peleissä :3. Tytön shortsit ovat valloittavat!
    Ja tuo on niin totta! Kaikki tuntuvat inhoavan Chereniä ja Biancaa, mikä on aika mälsää. Ihan alussa peliä se niiden lätinä oli ehkä hiukan tylsää, mutta Pokémon-peleissä nyt ei ole koskaan ollut kovin pitkiä dialogeja. Luulisi, että kaikki olisivat ilahtuneet siitä, miten usein kilpailijat olivat haastamassa pelaajan otteluun...
    Lipevä sopii Akuromalle kuin tuo hiuskiehkura päähän :-D! Kiitos kommentista Riuku~

    Sake: Jep, minäkään en pidä isoista animehiuspehkoista :-D. Pidin niistä kyllä joskus vuosia sitten, mutta nykyään hillitympi tyyli on jotenkin enemmän mulle sopiva. Rivalin ulkonäkö ei kyllä anna kauheasti viitteitä mistään suuresta persoonasta, mutta toivotaan parasta. Viime peleissä on kumminkin hahmojen luonteisiin hieman panostettu, joten ehkä ulkonäkö pettää!

    Toivotaan tosiaan, ettei Shizuillakaan ole pokémoneinaan tyyliin Basculin ja Basculin ja Basculin ja Swanna :D. Noin ne tuntuvat tosiaan vähän turhan usein menevän. Kiitos kommentista Sake!

    VastaaPoista
  9. HUOM!!! SISÄLTÄÄ JOTAIN SPOILEREITA!!!

    Tossa nyt kun on jonkin aikaa katellut noita hahmoja niin ei voi muuta sanoa kun sen että poikahahmo lähtee pelihahmoksi saman tein :D Kaverini sanovat että sen hiukset ovat yhtä pystyssä kuin omani. Hehe... Oon pari kuvaa bongannu ja niistä käy ilmi mm. Homikalla on kaksi pokemonia ja Shizuilla on kolme. Yhdestä trailerista näkyi, että Shizuin salilla on ace trainereitä joten todennäköisesti hän on seitsemäs tai kahdeksas salipäällikkö. Ja nintendo on ilmoittanut homikan anime-esiintymisestä sellaisen tiedon, että hän omistaisi koffingin. Saattaa olla jopa hänen paras pokemoninsa... Toiseksi pokemoniksi voikkaisin ihan kitaran perusteella venipedeä... Alkurouteiltahan löytyy sewadleja joten miksei venipedejä... :D Ja sitten vielä tosta, että Shizuin hiukset näyttävät Sharpedolta... E4 Grimsleyn remachissahan hänellä on sharpedo, joten nopean analyysin mukaan Sharpedo voisi kuulua uuteen Unova dexiin... Näin ollen voisin veikata Sharpedoa jopa Shizuin parhaaksi pokemoniksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ja kiinnostavia havaintoja kyllä, osan niistä olin itsekin kuullut :). Olisi kyllä mahtavaa, jos Sharpedo kuuluisi tähän uudistettuun Unova Dexiin, se on mahtava pokémon!
      Itsekin uskon tuohon Homikan Venipedeen tai sitten Whirlipedeen ja Koffingiin~.

      Poista
  10. miten poistetaan tallennus?

    VastaaPoista
  11. Milloin pokemon black 2 ja white 2 tulee kauppoihin?

    VastaaPoista
  12. ...ai tytöllä on shortsit. Minä oikeasti ajattelin, että hänellä on kiva pikkuminihame ja kiroilin noita sukkahousuja jo moneen kertaan. Höh, eihän shortsit nyt käy päinsä jos ne on tehty erehdyttävästi minihameen näköiseksi! Muutoin tykkään tyttelin vaatetuksesta, mutta taidan pitäytyä omassa mielikuvassani minihameesta. Hiustyyli on jo niin tuttu etten osaa sitäkään vierastaa, mutta aiemmalla tyttelillä oli kyllä parempi hiustyyli. Tämä uusi on siitä huolimatta suloinen.

    Ja sitten tuo, öh, poika. Hän näyttää minusta niin lesbopoikatytöllä kuin olla ja voi, etten edes ajattele hahmoa poikana. En varsinkaan noiden legginsien takia, hah. Hahmo on ihan suloinen niin kauan kun leikin sen olevan tyttö, mutta poikana ei vaan iske. :D

    Kilpailija sen sijaan on minusta ihan kamala. Ei muuta kommentoitavaa. Sitten Homikasta on ristiriitaiset mielipiteet, mutta Shizui on hulvattoman oloinen tyyppi.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!