2 = Z

Oho, en olisi uskonut Porygonien jännän taustan olevan pimennossa monilta :3! Mahtavaa, että tuli sitten kirjoitettua niistä, niin tuli vähän tietoa jaettua~ Meinasin aluksi jättää tämän nyt huomauttamatta, koska kyseessä on aika pieni juttu, mutta koska Porygonit saivat sellaisen suosion... Eli siis viime kirjoituksesta unohdin mainita, että Porygon-Z:n korruptoitumisen huomaa hienosti nimestäkin. Z:han on vähän niin kuin numero 2, mutta ei kumminkaan.

Additional software was installed to make it a better Pokémon. It began acting oddly, however. 

Tuossa vielä Diamondin ja Pearlin Pokédex-info Porygon-Z:sta. Kaikki muutkun dex-tiedot kertovat jotakuinkin samaa tästä pikkupokémonressukasta.

Bloggerin ulkoasu on kokenut uudistuksen (teidän ei siitä tarvitse välittää), mutta haluan vain kertoa inhoavani tätä :-D. Tää on liian tällainen kliininen ja hienostunut apple-tyylinen, mitä koetetaan joka paikkaan tunkea. Saas nähdä osaanko käyttää tätä. Jos osaan, niin loppuviikosta tulossa animemaratonia:-))))).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Oho, en huomannutkaan tuota Z-faktaa. No, sehän on sitten varsin sopiva nimi Porygon2:n jälkeiselle muodolle, joka ei ole ihan onnistuneimmasta päästä (ainakaan ulkönäöllisesti). =)

    En muuten itsekään pidä tuosta Bloggerin uudesta ulkasta, jotenkin sekavan oloinen minusta. No, ei voi mitään.

    Tarkoitin muuten edellisessä viestissä, että olen jumissa tuossa ensimmäisessä Poképarkissa, kakkosta en ole vielä hankkinutkaan. ^^' Jihuu, animemaratoni tulee taas! =D

    VastaaPoista
  2. Jep, eli ei ole täysin tuulesta temmattu tuo loppupään Z tuossa nimessä. Ihme hömelö olen, kun unohdin mainita tämän tuossa aiemmassa tekstissä. Kuten myös unohdin surkutella Porygonien animekirousta!

    Ja jep, Bloggerin uusi ulkoasu on vähän hnngh. Mutta siihenkin kai tottuu :-D.

    Aaa, ajattelin oitis, että siinä kakkososassa! Oma Poképarkini on lainassa edelleen eräällä henkilöllä, en ole hädintuskin ehtinyt edes kokeilla sitä... Murr...

    VastaaPoista
  3. Aika jännä tuo Porygonin nimi. Näköjään sitten sekin on "vääristynyt". ;) No mutta,itse pidän kovasti tästä uudesta ulkoasusta. Selkeä ja mukava silmille minusta. Ja jee, animemaratoni jatkuu! :D

    VastaaPoista
  4. Ai onko tämä jotenkin muuttunut:O Juuri kun ajattelin opetella Bloggerin käyttöä henkilökohtaisen blogini luomiseen niin nytkö se on jo mennyt muuttumaan. Plöh.

    VastaaPoista
  5. No tämän faktan olinkin jo jotenkin päätellyt, sillä muuten tuo Z olisi vaikuttanut vähän kaukaa haetulta. Porygon 3:a odotellessa ;_;

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Jep, vääristynyt todella. Musta tämä uusi ulkoasu on hieman kömpelö, mutta joo, näillä mennään!

    Munchy: Joo, Blogger meni vähän muuttumaan :((.

    neko: Porygon3 olisi niin mahtis!

    VastaaPoista
  7. Päivää, ajattelin vain sanoa, että Bloggerin uusi ulkoasu on edelleen ihan syvältä paksusuolesta. Wanha takas!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!