Vieraileva kynä: Pokémon-kynnet



Heipä hei! Olen kai ensimmäinen Vieraileva kynä tässä blogissa? Pokemoneista en tiedä kuin hiukan, mutta kynsiä osaan lakkailla. Siispä kun yhdistin nämä kaksi voimaa, syntyi pokemonkynnet!

Ennen lakkaamista kynnet pitää hoitaa hyvään kuntoon. Kynnet tulee viilata lasiviilalla ja hieroa kynsinauhavoidetta tai -öljyä. Tämän jälkeen kynsinauhoja työnnetään varovasti taaksepäin appelsiini- tai manikyyritikulla. Aluslakkaa pitää aina muistaa käyttää!

Ensimmäinen pokemon on Luvdisc.


En ole itse koskaan ymmärtänyt kynsiblogien ideaa kertoa, miten mitkäkin kynnet on tehty, kerta kuvista sen näkee ihan vallan mainiosti. Tässä on siis vaaleanpunaista ja siinä toista vaaleanpunaista sekä mustaa ja valkoista ja niin siitä tuli Luvdisc.

Seuraavasta 10 pistettä, jos sen tunnistaa.


Se on Wailord, mutta siitä ikuistettiin pelkkä kasvokuva. Wailordista saa paljon paremman näköisen, jos omistaa hyvän valkoisen kynsilakan, eikä tuollaisia vanhoja ja huonoksi menneitä, niinkuin minulla (otan kynsilakka lahjoituksia vastaan :] ).


Viimeisenä tehtiin Swinub. Jääpokemon ihan vaan sitä varten, että muistatte että nyt on vielä talvi, vaikka joku muuta väittäisikin.


Swinubista tuli onnistunein ja söpöin, mutta eipä siitä saisikaan millään ei-söpöä. Raidat on tehty Dotting toolilla, joka onkin aika muikea omistaa jos kynsitaidetta tekee.

Niin ja vielä tein Avrin pokemonpallokynnet.


Avrilla ei ole hääppöisiä kynsiä ja niitä pitäisi hoitaa useammin, esimerkiksi kynsinauhat ovat huonot. Mutta ne ovat pyöreät ja itseasiassa aika täydelliset pokemonpalloihin.
Tässä oli muutama hassu pokemonkynsi. Niitä voipi tulla joskus ehkä lisää ja (toivottavasti) parempia.

Hei hei!


Living in the Moving Forest-blogin vierailevien kirjoittajien kirjoitukset lähtevät tältä tililtä. Tervetuloa lukemaan :-)!

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Ensimmäinen vieraileva kirjoittaja on siis pikkusiskoni. Seuraavalla kerralla jotain ihan muuta tiedossa taas uudelta vierailevalta kirjoittajalta~

    VastaaPoista
  2. tosi hienot :DD! etenkin toi swinub ja pokepallot!

    VastaaPoista
  3. Wailord-kynsi on äärimmäisen tyylikäs ja innovatiivinen. Kaikkea sitä keksitäänkin!

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä! Yksinkertainen, mutta toimii!

    VastaaPoista
  5. Hei, ompas tosi hauska idea! :D
    En itse ole mikään hirveä kynsien tuunaaja, mutta tämä taisi saada innostumaan. Pitää kokeilla ainakin noita ihania pokepalloja! Ja vaikka nämä kynnet täällä ovat ihania, niin Googlen kuvahakuun kun pistää "pokemon nails", niin löytyy paljon muitkin ideoita! Kannattaa tsekata jos kiinnostaa ;)

    Niin, ja ihana blogi! <33

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentista ja kehuista!! :))) ♥
    Noi poképallot on tosiaan aika söpöt kynnet! Koulussakin porukat kehui niitä :D. Katselinkin noita muita pokémon-kynsiä netistä, ovat kyllä tosi hienoja!

    VastaaPoista
  7. Voisin hyvin kuvitella sinulle nuo Swinubit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaa, jos vaan olis pitemmmät kynnet, niin voisi ehkä Swinubin saada niihin :-D

      Poista
  8. Hauskat Pokemon kynnet. Tosin omat kynteni ovat todella hauraat. Olet käyttänyt mielikuvitusta hyväksi. Tulin tosi hyvälle tuulelle kun katsoin kynsiesi kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, pikkusiskoni tekeleitä nuo kaikki, että hänelle kaikki kunnia :-D!! Munkin kynnet on aivan kamalassa kunnossa (nuo hyväkuntoiset pitkät kynnet on siis siskon kynnet :-D).

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!