Pokémon Specialin ja muiden pokémangojen hinnoista

Edelliseen Pokémon Special: miksi se vaan on niin hyvä?-blogipostaukseen viitaten päätin raapustaa teille myös tämän puhuttelevan tekstin :-).

Kävin ihan teitä lukijoitani varten käväisemässä Turun Fantasiapelit-liikkeessä tutkimassa Pokémon-mangan valikoimaa ja hintoja. Olisin tietysti voinut katsoa asian netitse, mutta se ei olisi ollut puoliksikaan yhtään niin vaikuttavaa. Eikö totta :-D?
Edellisen blogikirjoituksen kommenteissa oli jo havaittavissa selvää kiinnostusta Pokémon Specialia kohtaan. Tässä siis esittelyä siitä, mistä sarjaa voi ostaa ja missä hinnoissa liikutaan. Hinnat ovat oikeasti ihan järistyttävän edullisia, olen yllättynyt! Masentaa tosin, koska itse olen joutunut kokoelmaani heittämään tuplasti suurempia summia, mitä nämä nykyään maksavat.

Fantasiapelit-liikkeen Pokémon-mangatarjonta ja niiden hintoja:


Pokémon Special/Adventures osat 1 - 14
- 8 euroa / kappale. Muistan, kun nämä maksoivat vielä 11,90 €. Ei todellakaan paha hinta loistosarjasta :-)!

Pokémon Special/Adventures Diamond, Pearl, Platinum osat 1 - 4
- 8 euroa / kappale. Nämäkin edullisesti. Kyseessä on siis Diamondiin, Pearliin ja Platinumiin sijoittuva Special-sarja, joka on kumminkin julkaistu jenkkien VIZ Media-julkaisijan toimesta ikään kuin eri sarjana. Tämä lähinnä siksi, koska VIZ ei julkaissut RSE-sarjaa koskaan. RSE-sarja on kumminkin käännetty singaporilaisen Chuang Yin toimesta.

Pokemon Special/Adventures Black and White 1 - 7
- 5 EUROA / kappale. Tämän ensimmäinen osa lähti mukaan ja taatusti käyn ostamassa loputkin. Kilo irtokarkkejakin maksaa tuplasti enemmän kuin yksi tällainen!

Pokémon: Diamond & Pearl Adventure osat 1 - 8
- 8 euroa / kappale. Huomattavaa on, että nämä eivät ole osa Special/Adventures-sarjaa.

Pokémon Ranger and the Temple of the Sea
- 8 euroa. Kyseessä on mangasovitus elokuvasta. Itseltäni löytyy tämä, maksoin tästä aikanaan muistaakseni melkein kymmenen euroa. Nämä mangasovitukset ovat ihan viihdyttäviä, mutta suosittelen kyllä enemmän satsaamaan muihin Pokémon-sarjakuvasarjoihin vähäisiä rahoja.

Pokémon Rise of Darkrai
- 8 euroa. Mangasovitus elokuvasta.
 
Pokémon Giratina & the Sky Warrior
- 8 euroa, kuten lähes kaikki :-D.

Pokémon Arceus and the Jewel of Life
- 8 euroa tämäkin. Mangasovitus elokuvasta.

Pokemon: Zoroark -Master of Illusions
- Edelleen 8 euroa. Mangasovitus elokuvasta.

Pokémon Mystery Dungeon: Ginjis Rescue Team
- 8 euroa. Vooooi, tämä on vanha. Sarjakuva, joka perustuu Mystery Dungeon-peliin.

Fantasiapelit-liikkeen löytää Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kotkasta, Lappeenrannasta ja Oulusta. Muualle Suomea voi sitten posti kuljettaa mangat kivasti kotiovelle. Tietysti ebayn ja Amazonin tarjonnat ovat taas omaa luokkaansa.

Ken Sugimorin artworkia.
Tietysti Pokémon-mangaa, etenkin Specialia, voi pienen etsiskelyn jälkeen lukea netitsekin. Mutta katsokaa kumminkin nyt noita hintoja! Jos sarja iskee, niin mukavampihan noita tarinoita on kirjasta lukea ja hinnatkaan eivät ole loppujen lopuksi pahat :-). Ei koko sarjaa tarvitse kerralla hankkia, yhden osan silloin ja toisen tällöin. Muutenkin toivoisin, että mahdollisimman monelta riittäisi edes hiukan rahaa tukea vähän tätä Suomen Pokémon-myyntiä. Ymmärrän kyllä, ettei raha riitä kaikkeen, mutta kannattaa ainakin harkita.

Ei tarvitse mennä paria vuotta taaksepäin, kun Pokémon Specialin saatavuus Suomesta oli niin hankala, ettei näin helpoista päivistä olisi osannut unelmoidakaan :-D. Käykää ihmeessä katsastamassa Fantasiapelien valikoima!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Haa en tiennytkään että tollanen kauppa löytyy kotikaupungistani lappeenrannasta :D Pitää checataa valikoima joskus.

    VastaaPoista
  2. Hyvä että tulee uutta infoa :-D! Jos Lappeenrannan Fantasiapeleistä ei löydy esimerkiksi haluamaasi Pokémon-mangaa, niin pyydä myyjää tilaamaan sinne sitä. Kätevää.

    VastaaPoista
  3. Joo, ei tuo noin kahdeksan euron hinta ole oikeastaan yhtään kamala kun kyseessä kuitenkin on noinkin hyvä sarja. Ja joo, nykyään tätä sarjaa myydään Suomessa Fantsun lisäksi myös todella monessa nettikirjakaupassa, joissa hinnat sitten hiukkasen vaihtelee, eli Suomessakin sarjan saatavuus on erittäin hyvä. Yleensä netissäkin hinnat pyörivät 8-9 euron tietämillä eikä postituskulujakaan tule paljoa (joissain paikoissa ei yhtään) mitään (:

    Mutta siis mitä? Onko B/W Fantasiapeleissä noin halpa? Näinkö pitää nyt hylätä periaate siitä että etenen sarjassa järjestyksessä kerta B/W noinkin edullisesti lähtee :D

    VastaaPoista
  4. Jees, tuo on totta, että netitse saa monesta paikkaa helposti! Ja totta on, B/W:tä saa Fantsusta noin halvalla! Itsekin yllätyin ja meinasi leuka tipahtaa maahan asti. Pokkarimalli ei kyllä enää noissa ole samanlainen kuin aiemmissa julkaisuissa (halvempaa laatua ja eri mallinen). Sinne kaikki, heh!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!