Pokémon-kakku :-)

Voi ei, olen railakkaasti myöhässä tämän postauksen kanssa! Anteeksi!

Muistatteko tämän Swinub-kakun? :-D No nyt kakkuteema jatkuu, joskin vuorossa on marsipaanista tehtyjä pokémoneja kakun päällä. Pikkusiskon käsialaa once more. Sisko tosin ei ollut lopputulokseen laisinkaan tyytyväinen (ei kyllä tainnut olla Swinub-kakkuunkaan) ja pyysi ottamaan valokuvat mahdollisimman kaukaa, ettei vaan kukaan erota kakusta mitään. En noudattanut käskyä. Kamerani tosin on surkea, joten kuvat ovat ihan hirveän näköisiä D:.

Tuossa näkyykin kakku kokonaisuudestaan. Kakusta siis löytyy Oddish, Butterfree, Surskit, Phanphy, Bellossom ja Lotad. Myös Gloomin kukkanen on tuonne eksynyt! Ja sitten pari lähikuvaa tiedossa:

Oddish

Bellossom


Lotad, ehdoton suosikkini kakkuhirviöistä. Se on niin lutuinen.

Pokémoneja ei raaskittu tällä kertaa syödä (toisin kuin Swinubit, jotka maistuivat allekirjoittaneelle oikein hyvin). Harmi vaan, että kakun tekohetkellä oli sellaiset 30 asteen helteet menossa, joten marsipaani oli aika sulaa ja löysää tavaraa :(. Millaisenkohan pokémonkakun sisko vääntää seuraavaksi?

Ja ilouutinen ainakin minulle! Nimittäin Pokémon Rumblen jatko-osa julkaistaan myös länsimaissa 3DS:lle!!! JEE! Peli kulkee nimellä Pokémon Rumble Blast

Kerrotaan nyt vielä, että lähden pariksi viikoksi mökille lomailemaan ja nettiyhteyttä ei siellä todennäköisesti ole. Joten älkäähän ihmetelkö hiljaiseloa siis, palattuani kuitenkin on vuorossa lisää animemaratonia ja B/W-tunnelmia :-).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

  1. Voihan vadelma tuo kakku on lutuinen! *u* Minäkin haluan! Pitäis kokeilla tehdä jonkinlainen Pokékakku joskus.

    Hyh, pitikin ostaa uusi normiDS just ennen kuin 3DS ilmestyi. :'D Njaa... Tuskin minä sitä kuitenkaan olisin saanut, uusien konsolien hinnat ovat aina korkeat.

    Ja pidähän hauskaa siellä mökillä. : )

    VastaaPoista
  2. Awws, suloinen kakku :D en ole marsipaanin ystävä, mutta näyttävät herkkulisilta.
    Oisin kyllä ihan taivaassa, jos saisin itselleni Mudkip-kakun x3

    VastaaPoista
  3. Ihuna!! Miäkin haluisin Pokémon-kakun, mutta poksua ei vaan meidän perheessä kukaan muu arvosta miun lisäksi... ;( (nimpparitkin oli tässä juuri)

    Siskosi osaa kyllä ainakin minun mielestäni hommansa tuossa marsipaanien muovailussa. ^^

    VastaaPoista
  4. Sobi: Kiitos! Tee ihmeessä ja laita kuvaakin näytille! Olisi hienoa nähdä enemmänkin Pokémon-kakkuja :D.

    Marle: Kiitos kiitos! Vinkkaahan jollekin ystävällesi tai perheenjäsenellesi, että arvostaisit kovasti Mudkip-kakkua ;-).

    Riuku: Hmph, ihan tyhmää jos pokéa ei oikein muuten arvosteta. Teepäs sinä perheellesi hieno ja maistuva Pokémon-kakku, ehkä sitten kakkua syödessä arvostus hiukan kasvaa :-D!

    VastaaPoista
  5. Ui! Ihana tuo kakku. Tosi söppänä.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!