PBR Random Match #001: Lame Legendaries



Haa! Ensimmäinen Battle Revolution-video onnellisesti ladattu YouTubeen :P. Osasin kyllä sählätä niin ottelussa (siitä voi lukea YouTubesta tarkemmin) kuin editoinnissakin vähän kaikkea, mutta anyway.
Harmillisesti ensimmäinen vastustajani oli ilmeisesti jättänyt aivot narikkaan, oikeasti, Fire Blast Tentacrueliin ja Dream Eateriä, vaikkei kukaan nuku? En tule kyllä tulevaisuudessa sen enempää nauhoittelemaan näitä legendaaristen kanssa ottelevia, kun ne suurilta osin on tätä luokkaa...

YouTube ainakin toistaiseksi vihottelee videotani vastaan...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Haa, onnittelut ensimmäisestä voitosta tuolla tiimillä! Ottelu ei toden sanoen ollut ihan parhaimpia, mutta eipä ollut vastustajankaan ottelemisessa hurraamista. Legut osaavat olla toisinaan vähän möllejä jos niitä ei käytä oikein...

    Harmi ettei Mamoswinesi päässyt vielä loistamaan tuon pikku mokan takia... Noo, eipä siinä mitään :)

    Odottelen mielenkiinnolla loppujen tiimisi jäsenten näkemistä, erityisesti Togekissiä ja Torterraa <3

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva ottelu!! Pitäisiköhän itsekin hankkia PBR...

    Pienet mokat ovat arkipäivää - niistä aina oppii :) Voitto mikä voitto kuitenkin! En tykännyt yhtään vastustajasi legupainotteisuudesta, höh. Tentacruel oli mahtava ja shiny-Mamoswine näytti loistavalta. Toivottavasti näemme sitä jatkossa lisää :) SL:n tavoin odotan myös Togekissiä ja Torterraa innolla!

    VastaaPoista
  3. Joo, saapa nyt nähdä millaisia otteluita saan tulevaisuudessa nauhoitettua! Tänään tuli nauhoitettua yksi aika tukoille mennyt ottelu, jonka lopulta hävisin. En tosin pahasti, vastustajalla oli enää Weavile vähillä energioilla ja itselläni Tentacruel, nopeus sitten ratkaisi Weavilen voittajaksi.

    Togekiss ja Torterra ovat tosiaan jääneet vähän vähemmälle, toivottavasti saisin tässä lähipäivinä jonkun hyvän videon niistä nauhoitettua :--).
    Jossain välissä on tulossa kyllä mm. Avri VS. *Jirachi*-matsia PBR:ssä...

    VastaaPoista
  4. Tykkään näistä sun PBR-videoista, peli jonka vuoksi haluaisin Wiin niin kovasti... D: Ihmeessä lissää!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!