Lisää uusia Pokémoneja

Uusia Pokémoneja on ilmestynyt kilokaupalla silläkin välin, kun vietin viikon mökkielämää :D. Kamalaa miten herkästi sitä jääkään kaikessa jälkeen. Rajaaminen oli taas tuskaa, joten se jäi vähän puolitiehen niiden kohdalla, jotka ylipäätään rajasin taustoistaan pois.


Siinä on nätti yhteisposeeraus noista viime aikoina julkaistuista monstereista! Ihan jännältä vaikuttaa ja ihanaa että Munna sai kehitysmuodon, loppuipahan se spekulaatio Drowzeen pre-evosta vihdoinkin. Tässä kirjoituksessa käyn läpi nyt vain 3 pokémonia noista seitsemästä, joskus toiste sitten loput neljä. Psychic-tyyppejä on tosiaan julkaistu jo aikamoiset määrät. Eihän siinä mitään, mutta en varsinaisesti niin kovin välitä kyseisestä tyypistä. Jotenkin nuo luonnollisemmat Water, Grass, Ground, Ice-tyypit iskevät meikään paljon paremmin kuin tämä Ghost/Psychic/Dark-kolmikko.

Aloitetaan tästä Psychic-tyypistä, Gochiruzerusta, joka on aivan ihana! En aluksi välittänyt kyseisestä pokésta yhtään pelispriten perusteella mutta Sugimori-art hurmasi täysin. Jotenkin tuntuu, ettei tälle tule kehitysmuotoja, mutta vauvamuotoa voisin ehkä jotenkin osata odottaa. Ehkä jotain Smoochumin tapaista? Toivoisin tästä pokémonista vähän samantyylistä kuin Jynxistä. Lovely Kiss, Jynxin signature-liike, sopisi tällekin mystiselle kaunokaiselle hyvin.
Hauskaa etten ole ainoa, joka tästä ei pitänyt aluksi ja joka taas nykyään tästä pitää kovasti. Harmi että kyseessä on Black-versiolle yksinomainen poké, mutta kaipa tuon vaihdossa saa ihan kivasti meikän tulevaan Whiten. Haluan tämän ehdottomasti tiimiini!


Koromori on toinen varsinainen söpöläinen! Ihana idea tuo lepakkokarvapallo. Toivottavasti tämäkin lepakko Zubatin tapaan tulee saamaan vielä kaksi kehitysmuotoa! Viimeiseltä muodolta odotan tuota pysynyttä karvapallomaisuutta, suurempia siipiä ja vinopino teräviä hampaita, jotka oikein pursuavat sen suusta! Se jos mikä olisi komea! Oikea torahammaspallukka.

Kibago on todella ongelmallinen! Oikeastaan en pidä siitä yhtään, sen nuo suusta tulevat ulokkeet ovat oudot ja se on kokonaisuudessaan aika tylsä. Mutta toisaalta Kibagon sprite peleissä näyttää aika sympaattiselta ja tässä on silti jonkinnäköistä potentiaalia kehittyä joksikin tosi hienoksi! Ehkä tämä jossain määrin muistuttaa Gibleä, josta en itsestään niin pidä, mutta joka kehittyi oikein kelpo pokémoniksi sitten lopulta. Toivottavasti kumminkin tämä saisi jonkun toisen tyypityksen Dragonin rinnalle, Dragon yksinään on aika tylsä.

Muuten! Hyvällä tuurilla saan ensi viikolla jo uploadattua Pokémon Battle Revolution-videoitani YouTubeen :). Salamyhkäisellä Merirosvo-projekti nimellä kulkeva double battle-tiimini on varsin kokeilullinen ja siinä todella olen panostanut Pokémonien yhteistyöhön keskenään. Täytyy siis todella todella toivoa, että tiimi toimii käytännössä niin loistavasti kuin se toimii periaatteen tasolla. Shoddy Battlessa onnistuin tuolla tuplatiimilläni varsin hyvin, vaikka Shoddyssä nuo doublet eivät olekaan mahdollisia ja täten en saanut tiimistäni kaikkea irti.

Tämän tiimin tekemiseen on mennyt kauan, mutta Merirosvo-tiimin jälkeen seuraava Trick Room-tiimini pitäisi valmistua nopeammin. Toivottavasti Ash vs. Conway-matsi inspiroi :D. Onko muuten lukijoilla mitään ehdotuksia/toiveita tiimiäni varten? Olisi hauskaa saada ehdotuksia ja tehdä tällaiseen kunnon taistelu-tiimiin jonkun toisen keksimä pokémon! Ja olisi se kai hauska esittää toiveita ja saada näin joku oma suosikki tms. näkyville? Videota totta kai tulee sitten otteluista :).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Kibago näyttää spritessään kyllä ihan symppikselle, mutta tuo Sugimori-art ei tee sille kunniaa. Se vaan seistä tököttää tuossa ihan ilmeettömänä, suu-ulokkeet ovat ihan tosi oudon näköiset ja värit aika mitäänsanomattomia. En tiedä, mutta joku siinä on, etten tykkää :(

    Tuohon tiimiisi puolestaan, ota ihmeessä joku "one-stager", eli Pokémon, joka ei kehity mihinkään suuntaan! Trick Roomista voisi hyvin hyötyä Corsola, mutta se on kyllä muuten niin heikko :( Tai sitten Dunsparce! Tai sitten Carnivine! Tai sitten...

    VastaaPoista
  2. Jep, Kibago on aika surkea mölli.

    Hey, hey, Corsola kuulostaa aika jännälle! Ehkä sille voisi antaa mahdollisuuden tosiaan tuon Trick Roomin turvin. Loisto ehdotus :)! Ja onhan se vielä söpökin.

    VastaaPoista
  3. Koromori ja Gochiruzeru <3<3<3<3<3<3 I'm so in love with those~ Koromori on jotenkin niin söppänä, koska tuokin on tommonen karvainen bulla ja nenä on söpö *_* Toivottavasti saisi pari kehitysmuotoa ja viimeisellä muodolla todellakin saisi olla paaljon teräviä hampaita.
    Gochiruzeru jotenkin muistuttaa mua Gardevoirista ja ehkä siksi pidänkin siitä niin paljon :)

    Battle revo matsejasi olisi muuten kiva nähdä. Muutenkin on mukava katsella toisten otteluja, koska niistä saa toisinaan loistaviakin ideoita omaan tiimiin. Trick Roomia en vielä ole itse kokeillut, mutta ehdottomasti yksi häijyimpiä liikkeitä mitä vaan voi olla ;)

    VastaaPoista
  4. Jep, Koromori ja Gochiruzeru ovat ihan parhaita :)!

    Niitä saat totta vie nähdä, kunhan tällä viikolla saan tuon tiimini kuntoon ja sitten screen recorderin kunnolla pelittämään, niin johan alkaa kunnon otteluiden nauhoitus! Ja etenkin PBR-videoiden katselu YouTube:ssa on tosi inspiroivaa matskua oman tiimin suunnitteluun :).

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!