Lisää uusia Pokémoneja part II

Jatkoa edelliselle kirjoitukselle!

Aloitetaan vaikka tästä otuksesta, Rankurususta siis. En pidä tästä. Tavallaanhan se on aika söpö ja kaikkea, mutta toisaalta taas ei laisinkaan. En edes ole ihan varma mikä se niin kuin on. Solupokémoniksi sitä on kutsuttu aika monessa paikassa, mutta solu siitä nyt viimeisenä meikälle tulee mieleen, vaikka sen lajikenimi voisi ehkä viitatakin siihen. Kerta kyseessä on Whitelle yksinomainen pokémon, niin sillä voisi olla jotain kontaktia sitten puihin. Lehtivihreä, anyone?

Minezumia katsoessa ei voi olla muistamatta erästä sankaria nimeltä Bidoof. Bidoofin kohtalona oli se, että siitä tuli varmaan kaikkien aikojen vihatuin ja pilkatuin Pokémon. Okei, ei se meitsinkään suosikkeja ole, mutta nykyään Bidoof on musta jopa ihan jees. Jos olette pelanneet Explorers Of Sky:ta, niin siinähän erikoistehtävässä pääsee tutustumaan aika sympaattiseen Bidoofiin :).
Oho, vähän karattiin aiheesta. En ihan liikoja oo hetkeen ehtiny seurailemaan foorumeita, mutta Minezumi ainakin tuntuisi saaneen hyvän vastaanoton. En nyt voi sanoa pitäväni tästä pokémonista, mutta ei se nyt mikään ihan huonokaan ole. Tuo varasmainen olemus on tosin mahtava (toivottavasti Burglar-trainerit palaavat 5. genessä), mutta muuten... Tykkään enemmän Bidoofista :).

Munna sai sitten kehitysmuodon ja kiitos sen, ne kaikki Drowzee-keskustelut loppuivat kuin seinään. Se olisi ollut jo liian perverssiä tehdä Munnasta, selvästi pikkutyttöjen vaaleanpunaisesta pokémon-unelmasta, aikaisempi muoto Hypnolle, joka taas on hyvin... no, mitä nyt voisi sanoa pokémonista, joka hypnotisoi lapsia metsään :D. Tykkään kylläkin Hypnosta jotenkin kaikesta huolimatta.
Musharna siis on vähän spesiaalimpi pokémon, sillä se unlockaa peleissä Dream Worldin, jossa voi B/W pyydystää edellisten generaatioiden pokémoneja... netissä. Kuulostaa jossain määrin tosi pelottavalta, mutta kaipa siitä ihan hauskaa tulee, Dream Worldista nimittäin. Mutta Musharna on ihan kiva poké ja tykkään tuosta sen usva-jutusta sen päässä. Musharna muuten voisi sopia hyvin uudelle tyttöhahmolle animeen.

Warglea/Woogurua sorretaan ja siksi en jaksanut millään rajata siitä kuvaa, joten ei kuvaa siitä linnusta. Yritin kyllä, nappasin Print Screenin virallisilta sivuilta ja olin aloittamassa hommaa, mutta ne siivet näyttivät liian aikaa vieviltä. En muuten tykkää siitä yhtään, en niinku lainkaan :D. Olisi edes ollut se Fighting/Flying, mutta ei tietenkään... En tunnu muutenkaan kauheasti välittävän lintupokémoneista...

Pakko muuten kysyä, mitä mieltä muut ovat tuosta Dream Worldista :)?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 comments:

Lähetä kommentti

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!