5. generaation (ihania) uusia pokéja!


"Welcome to the world of Pokémon...."
...
...
Uusi professori on hot! Pelihän ihan tihkuu seksiä, kuten kaikki media nykyään. Ensin hyvännäköinen tyttöpäähahmo, nyt professori... Huh! Kyllä mustakin löytyy sen verran naisiin päin suuntautumista, että mieluummin täytän Pokédexini tuon näköiselle naiselle kuin edellisten pelien vanhuksille, nörteille, lössähtäneille ja pahiksen näköisille (Rowan!) hikisille miesprofessoreille... Ensi generaatiossa sitten joku huippukomea ja lihaksikas mies professoriksi? Ilman paitaa tietty, maksimissaan se proffan takki voi liehua avonaisena siinä. Hahah!

 
Meguroko
Okei tästä tuli heti heti suosikkini noista julkaistuista pokéista. Aivan ihana vekkuli ilme. Muistuttaa kyllä ehkä turhankin paljon Hippopotasta ja Hippowdonia, mutta who cares! Toivottavasti tämä saa muotoja, jotka ovat yhtä onnistuneita kuin tämä epeli :).

Shimama
Tähänkin tykästyin kovasti! Seepra-pokéa onkin kaivattu. Näyttää minusta hiukan Shinx-mäiseltä, joten olettaisin sen omaavan vielä Shinxin tapaan kaksi kehitysmuotoa, joista viimeinen on sitten edelleen seepra - hurjemman näköisenä vain. Toivottavasti tämän voi napata Isshunin alkurouteilta :3.

Gear & Mamepato
Gearista tykkään kanssa aika lailla! Se on niin omituinen ja jänskä, vaikkakin muistuttaa ehkä turhan paljon myös Bronzoria. Saakohan se kehitysmuotoa, hmm... Kivaa muuten, että Plus & Minus-abilityt saavat vähän lisää käyttöä, vaikkakin epäilen, ettei Gearista tule koskaan kovin käytettyä pokéa... Tai no mistäs sitä tietää. 
Mamepato sitten taas on ihan hauskan näköinen ilmeisesti region-lintu. Ei mitään pahaa sanottavaa siitäkään.

Munna
on omituinen :D. Jotain säästöpossun, 70-luvun kommunistiperheen pöytäliinan ja norsun sekoitusta! Ihan söpö jollain tavalla kyllä ja näyttää vähän sellaiselta pokélta, jonka B/W-animekauden tyttöhahmo saattaisi napata itselleen, jos on vähänkään samaa maata kuin Dawn.
Munnasta tekee kertaheitolla mielenkiintoisemman R/B/Y/FR/LG:n erään hahmo toteamus siitä, että hän haluaa "vaaleanpunaisen pokémonin kukkakuviolla" tms. Eräs käyttäjä kirjoitti noin ainakin bulbagardenissa. Tästähän voi jo vähän päätellä, että Munna olisi ehkä jo aika vanhakin poké.

Hihidaruma
Hihidarumasta en osaa vielä sanoa kauheasti juuta tai jaata. Se on jossain määrin aika mukavan näköinen tulipoké, mutta toisaalta sitä on vielä hiukan vaikea hahmottaa pokéksi.
Tässä kohtaa kyllästyin myös pokéjen rajaamiseen pois CoroCoron taustasta XD. Mutta hey, mulla sentään oli ahkera idea rajata nuo kaikki ja vielä kohentaa sekä tasoittaa niiden skannauksessa kärsineet värit.
 
Chiramii
on söpö!!!!! Jes, chinchilla on ihana ajatus! En olisi osannut edes kuvitella chinchilla-pokéa, mutta joo, kyllä kiitos! Ei tuo tosin ihan liikaa chinchillalta näytä, haha... no ehkä häntä, mutta muuten ei lainkaan :D.




Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Toi seepra on cool. Veikkasin tosin et siitä tulee kaks muotonen. vähän niiku electric tyypin ponyta. toisella muodolla toi piikkimäinen harja tulee varmaa sarveks. saa nähä. :D Pulu ainaki tulee ekaan kuusikkooni. Se on fakta. Naisproffa on kyl mukavaa vaihtelua. tähän mennessä julkastuista tyypeistä mun mielestä hienoimpia on ollu:
    -Tsutaaja
    -Mijumaru
    -Pokabu
    -Shimama
    -Mamepato
    ...

    PS: Tykkään lukea tätä blogia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva tietää että blogi on sellainen, että sitä on kiva lukea :))).

    Itsekin olen alkanut todella lämmetä Tsutarjalle! Asiaan on vaikuttanut aivan ihanat fan-artit, joita kyseisestä pokésta olen nähnyt. Aluksi ehdoton suosikkini starttereista oli Mijumaru, mutta Tsutarja alkaa pikkuhiljaa tässä tavoitella suosikkitilaa itselleen...

    VastaaPoista
  3. Todella mukavat ilmestykset kaikki nuo uudet pokémonit. Kroko on noista minunkin suosikkini, varsinkin tuon ilme ja söppänät silmet hurmasivat meitsin heti! Lisäks tuon Ground/Dark tyypitys lisää mielenkiintoa, vaikka heikkoustakin on tyyliin viidelle tyypille :/

    Mut kaikkein eniten kiinnostusta herätti tuo hotti naisproffa! Orange saarten Ivy jää kakkoseksi tuohon verrattuna. Pelkäsin joskus aiemmin jo että jos Isshussa on naisprofessori, olisi se sitten ollut joku satavuotias kurppamummo :D Taitaa tää ilmestys nousta suosikikseni Oakin ohi. Nyt äkkiä se DP loppuun että saadaan nähdä professori Araragi animessa!!

    VastaaPoista
  4. Isshun kartta on nyt serebiissä.
    (Ne jotka eivät vielä paikkaa tiedä niin tässä osoite: www.serebii.net

    VastaaPoista
  5. Kaikki uudet Pokémonit on kivoja, jee, sopeutuvat loistavasti jo olemassaolevien otusten joukkoon. Meguroko on ehdoton lempparini, erikoisesta tyyppiyhdistelmästä plussaa. Vähitellen olen tosin alkanut lämmetä oudolle Munnalle, jonka toivoisin kehittyvän suureksi posliinipalloksi :D

    En malta odottaa pelejä ja lisää uusia Pokémoneja + näiden nykyisten (mahdollisia) kehitysmuotoja!

    VastaaPoista
  6. Todellakin ~SL~, Ivy jää selkeästi toiseksi! Ilmeisesti tämä naisproffa on vastaanotettu oikeen hyvällä mielin muutenkin, nimittäin alle vuorokausi naisen julkistamisesta, olen löytänyt ties kuinka monta fanarttia hänestä. Toivottavasti kyseessä on vähän aktiivisempi proffa kuin edellisissä peleissä!

    Jes, Meguroko saa vain lisää kannatusta! Se on kyllä mainio! Munchyn tavoin olen alkanut kanssa lämmetä Munnalle :).

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!